Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 19 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on marți, 19 ianuarie 2021 | 09:16

Horoscopul zilei de dragoste 19 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.




Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O perioada perfecta sa incepi ceva nou cu partenerul de cuplu. Poate va inscrieti amandoi la niste cursuri sau activitati pe care sa le practicati impreuna. Aveti amandoi nevoie de un astfel de timp petrecut in doi. Daca esti singur, iesi mai des. Fii cu ochii in patru. Astrele sunt favorabile unei intalniri de zile mari. Nu aveți nimic de pierdut, ba din contra, veți câștiga dacă gândiți mult mai măreț și mai conturat în această perioadă. Observați beneficiile care apar dacă faceți acel pas pe care vi-l doriți și vă schimbați circumstanțele. Aveți energia pasională pentru a transpune în realitate o anumită viziune.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este clar faptul că nevoile voastre fizice și emoționale evoluează, iar acceptarea acestui lucru vă ajută să vă formați o nouă viziune legată de viitorul pasional și romantic, una care să vă satisfacă. S-ar putea totuși să fie nevoie de mai mult timp pentru a vă contura bine ideile și perspectiva. Schimbarea este benefică acum, mai ales dacă este aliniată cu progresul vostru. O zi excelenta pentru a te apropia de partener. Elibereaza-te de sarcinile profesionale si planuieste ceva romantic. Daca esti singur, pune-ti in functiune zambetul irezistibil. Flirteaza si vei vedea si rezultatele.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Apropie-te de partenerul de cuplu. Are nevoie de tine, inainte de a fi prea tarziu. Nu il ignora. Cu cat petreci mai mult timp departe de el, cu atat de greu ii va fi sa mai doreasca o reconciliere. Daca esti singur, tot ce trebuie sa faci este sa te distrezi. Bucura-te de libertatea ta si vei vedea ca starea de spirit va aduce in jurul tau oamenii pe care ti-i doresti. Ceea ce este stabilit între voi și o persoană specială poate avea implicații mult mai profunde decât v-ați gândi. E momentul să vă folosiți de energia pasională și optimistă pentru a putea depăși hotarele cunoașterii de acum.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi excelenta pentru amor, cu o stralucire romantica cum de mult n-ai mai avut. Daca esti singur, nu mai sta inchis in casa. Profita de sarmul tau si vei fi irezistibil. Greu sa nu fie macar o persoana interesata de tine. Dorința voastră de a avea o comunicare cât mai consistentă și cu o minte deschisă este intensă, iar acest lucru duce la un schimb intrigant și fascinant de idei și viziuni. Aria voastră romantică și pasională beneficiază de pe urma entuziasmului pe care îl aveți și există șansa de a depăși anumite bariere, motiv pentru care vă apropiați și mai mult de persoana iubită. Succes!

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Astrele sunt favorabile unei seri romantice alaturi de partnerul de cuplu. Uita de indatoririle de la locul de munca si relaxeaza-te! Amandoi aveti nevoie de reincarcarea bateriilor. Daca esti singur, profita de fiecare ocazie de a iesi in oras. Nu se stie niciodata cand vei intalni persoana potrivita. Ceva plăcut e pe cale să intre în viața voastră emoțională, tot ce mai rămâne de făcut este să acceptați și să primiți cu inima deschisă. Acest lucru poate însemna ca voi să fiți mult mai generoși și grijulii cu persoana iubită. Aveți încredere că energia voastră călduroasă va ajuta la strângerea legăturii cu cineva special.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fii mai rabdator si arata-i partenerului de cuplu ca-i intelegi ingrijorarea. Este o perioada stresanta si are nevoie de tine. Nu ii adauga inca un motiv de disconfort. Fii acolo pentru el! Daca esti singur, inainte de fi tentat sa faci un compromis, analizeaza daca chiar iti aduce beneficii! Se pare că sunteți pregătiți să lăsați deoparte o anumită zonă de confort din sfera voastră emoțională pentru a vă stabili o nouă organizare care să ofere beneficii. Acest lucru vă deschide calea posibilităților și aveți șansa de a experimenta mai multe tipuri de rutină. Activitatea aceasta vă oferă o vibrație atrăgătoare care va influența pozitiv pasiunea din viața voastră.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dacă au loc dezvoltări plăcute în afara sferei voastre emoționale, deschideți-vă inima pentru a primi această energie pozitivă și în aria romantică. Nu veți trece neobservați dacă manifestați această vibrație armonioasă și profitați de atmosfera din jur și e posibil ca implicarea voastră sentimentală să se aprofundeze, ceea ce va fi pe placul persoanei iubite. Pune lucrurile la punct in relatia de cuplu. Comunicarea te ajuta sa detensionezi atmosfera inainte sa explodeze. Nu va aduce niciun beneficiu cearta. Daca esti singur, poti incerca sa schimbi tactica, daca ce ai incercat pana acum nu a dat roade. Atentie, insa, nici sa nu devii prea insistent.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu prea iti ajuta visatul cu ochii deschisi. Mai bine ai trece la treaba! Fii mai realist si lamureste ce ai de lamurit cu partenerul. Lucrurile vor lua o turnura benefica amandurora. Daca esti singur, ai nevoie de mai multa maturitate si autocontrol. Chiar daca esti indragostit de persoana respectiva, nu te poti duce tavalug peste ea. Pasiunea vă determină să lăsați deoparte reticența și să faceți pași substanțiali în aria voastră sentimentală. Energia pe care o aveți acum poate fi utilizată pentru a crea un fundament solid și de lungă durată acolo unde este nevoie. Este de asemenea important să aveți răbdare în acest proces, mai ales că este vorba despre ceva important.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu mai ignora partenerul! Petrece mai mult timp in compania lui si vei vedea ca detalii pe care le considerai foarte importante vor ajunge insignifiante. Concentreaza-te pe partile bune din relatia ta. Daca esti singur, nu sta in casa. Astrele sunt favorabile unei intalniri care sa-ti readuca zambetul pe buze. Poate fi inclusiv cineva din trecutul tau. Cei din jurul vostru vă observă într-o lumină plină de viață și energie, dar acest lucru poate fi rezultatul focusului vostru permanent asupra diverselor lucruri. Este nevoie de găsirea unui echilibru între pasiunea voastră și anumite bariere energetice. Energia abundentă pe care o aveți vă poate ajuta să vă atingeți anumite țeluri tangibile și practice.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O zi cu o incarcatura erotica destul de puternica. Planuieste o seara romantica alaturi de partener si fa tot ce-ti sta in putere pentru a crea o atmosfera vibranta. Daca esti singur, nu este exclusa o intalnire care sa-ti starneasca poftele carnale. Simțiți nevoia unor îmbunătățiri în viața voastră amoroasă. Acest lucru poate însemna experimentarea unor noi activități împreună cu persona iubită. De asemenea, rutina și obiceiurile au și ele parte de schimbări favorabile. Imaginația voastră vă ajută să introduceți aceste noutăți într-un mod plăcut.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

E vremea pentru o discutie onesta cu partenerul de cuplu despre ceea ce-ti doresti exact de la relatie. Daca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti tu, intreaba-te si intreaba-ti partenerul daca mai este cazul sa continuati. Descoperirea raspunsului, indiferent care va fi acesta, va fi o usurare pentru amandoi. Daca esti singur, vorbeste cu prietenii, iesi in oras. Nu se stie niciodata ca-ti aduce viata. A căpăta control asupra lumii voastre emoționale implică o minte deschisă și o doză de optimism. Acest lucru vă poate ajuta să vă desprindeți de o zonă de confort din aria romantică sau dintr-o relație. De asemenea, vă amplifică siguranța și încrederea în sine, prin urmare pregătiți-vă de un nou teritoriu plăcut.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Latura voastră romantică poate fi captivată de cineva sau ceva care pare prea frumos ca să fie adevărat, dar intuiția voastră vă ajută să aflați exact cu ce aveți de-a face. Dacă vocea voastră interioară vă spune să aveți grijă, cel mai bine ar fi s-o ascultați. V-ar fi benefic să fiți mai misterioși și să aveți o barieră emoțională în această perioadă. Daca te afli intr-o relatie, este un moment prielnic sa te apropii de partener, mai ales ca evenimentele din ultima vreme au cam ridicat un zid intre voi. Fii mai indulgent, lasa-ti mandria deoparte si exprima-ti deschis sentimentele fata de partener. Daca esti singur, distreaza-te, ies in oras, fii exact acea persoana pe care doresti sa o atragi alaturi de tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții