Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 23 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 ianuarie 2021 | 08:39

Horoscopul zilei de dragoste 23 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.




Horoscop dragoste 23 ianuarie 2021. Luna în Gemeni ne îndeamnă să fim curajoși și să avem încredere că planurile și așteptările din în sfera romantică vor avea succes dacă ne menținem mintea deschisă și ne ascultăm inima. Progresul este garantat, chiar dacă are loc mai devreme sau mai târziu.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In viata personala ti se ofera sansa sa porti o discutie deschisa cu partenerul si sa abordati subiecte sensibile pentru amandoi. Daca esti singur, ia in calcul reluarea unei foste povesti de amor. Dupa cum stii, oamenii se mai schimba. Poate ca merita inca o sansa, nu crezi? Încercați să mențineți stresul și presiunea din afara lumii voastre emoționale departe de dragoste. Noi oportunități romantice vă așteaptă dacă faceți un efort să le descoperiți. În loc să vă concentrați pe ceea ce lipsește sau este nesigur, aveți curajul de a fi diferiți.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Totul merge excelent din punctul de vedere al amorului. Ai libidoul crescut si de aceea vei petrece cateva ore toride alaturi de persoana iubita. Daca esti in cautatea sufletului pereche atunci pregateste-te pentru a incerca ceva nou. Exista posibilitatea ca totul sa se schimbe intr-o clipa. Marte în semnul vostru continua să vă amplifice energia pozitivă. Pofta voastră de viață poate fi mai intensă ca oricând. Prin urmare, fiți siguri pe voi atunci când aveți oportunitatea de a vă transforma viziunile în ceva real. Voi sunteți la cârma propriului destin romantic.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Suspiciunile tale constante si fara vreo baza reala precum si faptul ca te plangi constant il scot din pepeni pe cel care iti este alaturi. Trebuie sa-ti schimbi comportamentul si sa te relaxezi putin si sa nu mai vezi probleme acolo unde nu exista. Daca esti sigur, ce-ar fi sa accepti invitatia si sa iesi in oras? Grija și atenția pe care o oferiți spun mai multe decât cuvintele voastre în această perioadă. Puteți fi siguri că acest lucru va fi clar în fața celorlalți sau a unei persoane speciale. Luna trece prin semnul vostru și vă oferă sensibilitate când și unde aveți nevoie, prin urmare folosiți-vă magnetismul în avantajul vostru.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o zi minunata din punctul de vedere al vietii personale. Poti sa depasesti cu usurinta toate probleme cu care te confrunti si, impreuna cu persoana iubita, va faceti planuri interesante de viitor. Esti singur? Nu te inchide in tine. Iesi in oras si cu determinare si curaj, mergi sa obtii ceea ce iti doresti. Aprecierea voastră asupra lucrurilor fine, luxoase din viață poate fi mai accentuată acum. Încercați totuși să nu folosiți un mod prea extravagant pentru a vă exprima sentimentele față de o persoană. Acest lucru îl puteți face prin claritatea cuvintelor și acțiunilor și va crea o conexiune mult mai profundă.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Anumite reasigurări pe care le întâmpinați în sfera sentimentală vă oferă confort, însă progresul din planul personal poate fi delicat, prin urmare nu e cazul să fiți proactivi sau să puneți prea multă presiune pe acest aspect. Atâta timp cât vă mențineți o minte și o inimă deschisă, veți ști cum să abordați orice situație din sfera romantică pe cale să apară. Lucrurile se indreapta in directia corecta din punctul de vedere al vietii de cuplu asa ca de ce iti faci atatea griji in loc sa te bucuri de propria fericire? Nu trebuie sa privesti cu suspiciune fiecare gest facut de partener. Totul este in regula. Esti singur? Fa un efort si fii un pic mai abordabil. Sunt o multime de persoane atrase de tine insa nu au curajul sa iti vorbeasca.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Alături de Lună care influențează ambiția, sunteți creativi în planurile aventuroase pe care le construiți în sfera iubirii. Probabil că țelurile din planul profesional rămân o prioritate, însă puteți aplica aceeași dedicare și în viziunile voastre asupra dragostei și romantismului. Succesul vostru se bazează pe ceea ce știți că își dorește și merită inima voastră. Ai grija cum te comporti azi in jurul partenerului tau. Poti cu usurinta sa faci sau sa spui ceva la momentul nepotrivit, iar jumatatea ta sa te inteleaga gresit ori chiar sa se simta ranita si lucrurile sa degenereze. Daca esti singur, ce-ar fi sa-i dai o sansa persoanei care iti face ochi de ceva vreme? Nu ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Abilitatea voastră de a aduce un val de spontaneitate într-o conexiune de iubire vă oferă o atracție și o încredere profundă. Aplicați această putere personală pentru a elimina orice negativitate din relația pe care o aveți. Aveți încredere în orice viziune care vă oferă o reasigurare legată de ceea ce sunteți pe cale să faceți în numele iubirii.nEste momentul sa clarifici lucrurile in cuplu astfel incat tu si jumatatea ta sa stiti exact cum stati. Astfel, legaturile dintre voi devin tot mai puternice. Nu esti intr-o relatie stabila? Invata sa le dai oamenilor o sansa. Nu-i refuza imediat ce au deschis gura, fara sa ca macar sa stii daca va potriviti sau nu.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă aveți încredere în dragostea adevărată și vă încântă etapele evoluției iubirii, probabil că este nevoie de mai multă dedicare pentru a dezvolta o anumită conexiune. Lăsați persoana iubită să știe cât de mult o iubiți și cât de recunoscători sunteți că o cunoașteți și că se află în viața voastră. Depide numai de tine sau ai sa nu o zi buna. Fa tot ce trebuie pentru a rezolva problemele din relatia de cuplu, sa reaprinzi pasiunea dintre voi si sa-i arati persoanei iubite ce simti cu adevarat pentru ea. Singur? Un eveniment minunat iti va creste increderea de sine si te vei simti minunat. Cu sigurata ca aceasta stare de spirit te va ajuta sa atragi persoana potrivita.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O anumită viziune pe care o aveți asupra planului iubirii vă oferă reasigurare și veți descoperi că mai sunt multe lucruri pe cale să se întâmple legate de un anumit aspect. Prin urmare, mențineți-vă focusul asupra aventurilor personale pe care le veți avea în viitorul apropiat. Energia optimistă vă îndeamnă să vă atingeți potențialul pasional, tot ceea ce trebuie să faceți este să oferiți ceea ce vă doriți să primiți. Te apropii tot mai mult de jumatatea ta, iar dragostea dintre voi pare sa creasca de la o ora la alta. Singur? Iubirea pe care o cauti este atat de aproape. In curand iti vei gasi jumatatea…






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ați experimentat o situație mai intensă în ultima perioadă în planul iubirii, vedeți care este lecția pe care aveți nevoie s-o învățați din aceasta. Probabil sunteți mult mai conștienți și mai deschiși la minte acum, iar un pas curajos v-ar oferi beneficii. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ieșiți din zona de confort. Mai bine ti-ai indrepta atentia spre tine insuti, azi. Evita subiectele spinoase cu partenerul pentru ca nu vei face decat sa creezi tensiuni si neintelegeri. Daca nu esti intr-o relatie serioasa fii mai atent la ce se intampla in jurul tau. Cineva a pus deja ochii pe tine si tu nici macar nu ti-ai dat seama.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteți mai visători în această perioadă, ceea ce vă oferă o atmosferă plăcută, însă progresul real are loc atunci când acționați. Probabil o viziune mai puțin idealistică și mai mult realistă v-ar oferi mai multe beneficii. Pregătiți-vă să sprijiniți un plan pasional cu efort persistent. Fa tot ce poti pentru a-ti exterioriza sentimentele si sa-i arati partenerului cat de mult il iubesti. Vorbeste deschis despre problemele tale, ofera-i jumatatii tale posibilitatea de a te ajuta. Singur? Stai deoparte de fructul oprit si de relatiile clandestine. Daca secretul se afla nu te vei afla intr-o situatie prea buna.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile arata bine in viata ta sentimentala. Partenerul se afla intr-o dispozitie dragastoasa asa ca ii este usor sa-si dezvalui sentimentele pe care le are pentru tine. Profita la maximum de aceasta zi. Permite-i persoanei iubite sa te ajute sa uiti de grijile de zi cu zi bucurandu-va fiecare de compania celuilalt. Esti singur? Este o zi excelenta sa cunosti oameni noi. Printre acestia va fi cineva de pe care nu-ti vei mai putea dezlipi ochii. Sunt sanse mari ca situatia sa evolueze in directia dorita. Descoperirea unor căi prin care să fiți mai încrezători are loc destul de simplu având în vedere că Luna vă influențează fundamentul emoțional. Concentrarea voastră este asupra planurilor de viitor, aranjamentelor din cadrul locuinței și al stilului de viață sau a chestiunilor legate de familie. Indiferent dacă ați creat sau vreți să creați o legătură profundă cu o anumită persoană, vă bucurați de resursele emoționale care să asigure că planul vostru dă rezultate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții