Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021 în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 ianuarie 2021 | 10:13


Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 16 – 22 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile.




Horoscop Urania Berbec 16 – 22 ianuarie 2021

Între 16 și 18 ianuarie, influență blândă asupra stării interioare a nativilor care vor manifesta tendința de a se izola de factorii de stres pentru a se putea odihni și liniști și a da curs unor gânduri și meditații pe teme de viață care conțin o doză de visare sau de idealism. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, Luna va străbate zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn un impuls mai intens, mai plin de vitalitate, care le va permite să-și mobilizeze resursele și să se concentreze pe chestiunile concrete de muncă și viață. Moment al consolidării și al formării unor convingeri; multă determinare interioară și ambiție. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. El va da timp de o lună strălucire sau importanță uneia sau mai multor relații ale nativilor cu cei apropiați lor, generând evenimente și dialoguri neprevăzute cu aceia. Posibilă apariție a unui personaj important prin statut social, prin funcție sau prin imagine (om de succes, cu valoare personală) care să intervină în chip special în viața Berbecilor și să-i influențeze prin modelul personal sau prin sfatul ori prin ajutorul acordat acestora (intervenție salutară). Dialoguri cu diferite persoane care pot schimba deciziile și influența opiniile nativilor într-o direcție importantă a existenței lor. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, mecanisme financiare care operează într-un fel brusc și mai puțin obișnuit, obligându-i pe nativi să se plieze pe exigențele momentului și să ia măsurile necesare. Relație proastă pe direcția bani/prieteni; a nu se face afaceri cu aceștia sau a nu se intra în „combinații” financiare pentru că surprizele neplăcute pot să apară chiar și în cazul persoanelor în care nativii au încredere.

Horoscop Taur pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Taur

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, relații de prietenie armonioase, dialoguri plăcute, împrejurări care fac plăcere trăite alături de cei apropiați, momente de comunicare sufletească sau spirituală cu un prieten. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, tranzit stresant al Lunii printr-unul din sectoarele sănătății care, fără a patrona o afecțiune organică, va imprima o stare de neliniște, de tensiune interioară (agitație, enervări repetate, insomnie, migrene, griji, mai mult sau mai puțin justificate, nervozitate). În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c., timp în care va înmulți ipostazele publice în care cei maturi ar trebui să se exprime și le va permite celor tineri să se afirme; unii ar putea fi eroii unei reușite, al unui succes, al unei inițiative originale și interesante. Cei care au funcții și responsabilități se vor afla în această perioadă în situația de a lua decizii care să se mențină într-un cadru legal, dar care să ofere soluții mai puțin uzitate, pe care să și le asume ca stil de a conduce o activitate socio-profesională, economică sau politică. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de sensibilitate și de receptivitate față de provocările momentului. Presiunea exercitată de numeroasele aspecte tensionate poate amplifica trăirile personale, născute din divergențele și ipostazele dificile ale perioadei pe care o traversează și care, cel puțin profesional, îi vor pune pe Tauri în situații ce trebuie analizate cu seriozitate și atenție. Trebuie evitate atitudinile superficiale și deciziile la întâmplare, fără să se țină cont de gravitatea împrejurărilor cu care se confruntă și a eventualelor lor consecințe.





Horoscop Gemeni pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Gemeni

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, moment agreabil (laude, aplauze, felicitări) în urma prestației unui nativ în spațiul public (interviuri, luări de cuvânt, intervenții într-un context oficial, afirmări în plan profesional). Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, posibile confruntări cu unii prieteni pe diferite teme pe care aceia le abordează într-o manieră îngustă ca viziune și rigidă ca tip de înțelegere, de unde și fireștile controverse care se vor naște. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a. c.; moment al afirmării celor care au nu doar o imaginație bogată, curaj și talent, ci și o pregătire adecvată, care să le dea suportul și logica necesare unei abordări moderne, novatoare în plan profesional și care să stârnească interesul celorlalți ori poate chiar admirația acelora. Etapa va dura o lună și le va induce nativilor dorința de a ști, de a învăța, de a se perfecționa prin studiu și de a face schimbări în plan personal (convingeri, credințe, idealuri), care să stea la baza transformărilor majore ce se anunță pentru această iarnă și primăvară, condiționate, în unele cazuri, și de modificarea statutului sau a cadrului de acțiune al unor instituții și proiecte. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, accent pe segmentul casei a XII-a, care poate privi lucrurile insuficient cunoscute, dar care acum pot primi o explicație, o rază de lumină într-un efort de cunoaștere a realității, în general, legată de trecutul existenței nativilor și mai puțin limpede lor acum. Intuiții care îi pot apropia pe Gemeni de o stare de lucruri care, odată identificată, îi poate răscoli și îi poate determina să ia o decizie (atitudine față de cineva, reacție față de ceva, reconfigurare a sentimentelor, etc.).

Horoscop Rac pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Rac

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, plus de sensibilitate, dorința de a se apropia prin mod de viață și prin preocupări de un domeniu special: artă, filosofie, religie, credință, în general, sau de a desfășura activități cu scop nobil (voluntariat, mecenat, filantropie). Impulsurile vor veni de la specificul unor tranzite care sporesc nevoia nativilor de a fi utili, de a face bine, de a ajuta fără vreun interes personal și fără să aștepte vreo recompensă, alta decât mulțumirea lor sufletească. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, cei născuți în zodia Racului vor deveni combativi; ei vor trebui să-și apere un statut socio-profesional, să facă efortul de a onora o funcție și de a duce la îndeplinire niște sarcini de serviciu sau de activitate extraprofesională, oricât de multe piedici li se vor pune. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. El va genera surprize, mai ales sub forma unei știri, a unei informații, a unei declarații cu privire la o chestiune materială sau financiară care îl va obliga pe câte un nativ să schimbe abordarea respectivei probleme. Noutăți care vor da peste cap o strategie financiară sau parcursul unui demers (negociere, proces, dialoguri, etc.). Evenimente care vor pune în discuție regimul unor bani sau bunuri. Răsturnări de situație (mai) greu de anticipat. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, relațiile cu prietenii pot deveni incomode. Nota generală va fi cea de nemulțumire nerostită cu voce tare, alteori însă, în funcție și de contextul evenimentelor, ostilitățile se pot manifesta în chip evident și ele vor pleca de la felul unuia sau al celuilalt de a acționa, de a fi ostil; lipsa de înțelegere a nuanțelor unei conjuncturi ori a aspectelor delicate va fi cea deranjantă sau chiar de netolerat.







Horoscop Leu pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Leu

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, posibilă ipostază favorabilă din punct de vedere financiar, fără să fie însă vorba de o sumă importantă (mici atenții, daruri, gesturi amabile sau de recunoștință exprimate prin intermediul unui cadou). Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, mecanisme mentale care presupun asimilarea critică a unor idei, teorii, concepții sau explicații. Acestea se pot instala firesc, ca un mod de a înțelege viața și realitatea, alteori ele pot să apară pe fondul unui proces de învățare, asimilare, perfecționare profesională, unde unele opinii personale se pot confrunta cu abordările diferite ale profesorilor sau ale specialiștilor, născând nedumeriri, atitudini critice, controverse, dialoguri aprinse. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. și, timp de o lună, va pune relațiile parteneriale sub semnul surprizelor și al evoluțiilor neobișnuite. Partenerii de viață, de afaceri, de proiect se vor purta ciudat și vor face afirmații de natură să-i pună pe gânduri pe cei născuți în zodia Leului; unele circumstanțe de viață le vor permite nativilor să descopere aspecte privitoare la acelea neștiute de ei până acum, de care vor trebui să țină cont; dușmanii vor schimba strategia; posibile schimbări ale parcursului unui proces sau al unei anchete. Certurile, explicațiile sau negocierile vor scoate la suprafață realități, date, fapte, adevăruri tăinuite. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, ipostaze majore, în care nativii vor fi chemați să ia decizi importante pentru cariera lor. Moment al unei lupte sau al unei dezbateri aprinse cu ecou în plan public asupra unui stil de a conduce o activitate profesională. Leii se pot trezi în fața frontului comun al unor foști colaboratori transformați peste noapte în rivali.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Fecioara

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, relațiile parteneriale par să se desfășoare într-o atmosferă destinsă: dialoguri agreabile, maniere politicoase, bunăvoința părților, dorință de a (se) înțelegere și a coopera. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, unii nativi, concentrați pe o temă de natură patrimonială sau financiară, se pot enerva ori de câte ori se vor confrunta cu lenea sau cu indiferența unor decidenți de a rezolva un dosar ori de a da o soluție la o sesizare. Parcurs dificil în relația Fecioarelor cu reprezentanții unor instituții responsabile cu rezolvarea unei teme referitoare la atribuirea sau la administrarea unor bani și bunuri ori la acordarea unor drepturi și facilități fiscale. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a. c. El va supune unui stres astral axa cardiovasculară, fapt care va fi resimțit, în chip diferit, de către nativi în funcție de vârstă, de tablou clinic general și de mod de viață. Din această perspectivă, imprudențele și excesele de toate felurile pot accentua niște disfuncții ținute până acum sub control prin prudență, menajare și medicație. Va fi vizat sistemul nervos central și periferic, circulația venoasă, zona anatomică a picioarelor, de la articulația genunchiului până la articulația gleznei. Unele persoane pot trăi momente mai puțin obișnuite la locul de muncă sau pot afla noutăți privitoare la o posibilă reorganizare, restructurare ori la schimbarea statutului instituției la care lucrează. Dialoguri și consultări pe teme de muncă și de orientare profesională. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, posibile schimbări de atitudine față de oameni, idei, proiecte, evenimente sau activități publice. Conflicte de conștiință între datoria profesională și convingerile nativilor.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Balanta

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, stare organică normală, armonie interioară. Posibilă șansă de a rezolva o disfuncție profesională sau chiar de a se bucura de un succes în activitatea curentă. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, relații parteneriale încordate din varii motive: interese divergente, abordări diferite ale unui conflict sau a unei teme de viață dificile, manifestare abuzivă a egoismului uneia sau alteia dintre părți, exces de autoritate, tendința de a-l controla sau de a-l domina pe celălalt (coleg de proiect, asociat, partener de viață); confruntări cu reprezentanții unor instituții pe fondul unor anchete, expertize sau procese și audieri. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. Acesta va traversa, timp de o lună, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii. Tranzitul este aducător de schimbări, de noutate și de perspective interesante. Unele persoane se pot atașa brusc de cineva iar noua lor relație poate să aibă o desfășurare incitantă, „ca-n filme”. Cei tineri vor dori să trăiască stări și senzații intense, neobișnuite, de unde și nevoia de a face experiențe. Context bun prin bogăția de idei și soluții artistice care se pot naște în această perioadă în planul creației artistice. Condiții de interpretare și de manifestare publică neobișnuite dar provocatoare. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, concentrare a atenției pe o temă materială sau financiară care este supusă unor tendințe defavorabile nativului (renunțare, deturnare a scopului principal prin sugerarea sau prin impunerea, de cele mai multe ori, forțată a unor condiții nejustificate, formulate abuziv, de unde și tenta conflictuală a întâlnirilor, a dialogurilor sau chiar a corespondenței purtate pe această temă.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Scorpion

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, univers afectiv blând, calm interior, satisfacție sufletească, născută din evenimentele sau dialogurile recente care le-au adus liniște și bucurie interioară. Moment bun pentru atenuarea stridențelor în relațiile dintre părinți și copii sau între cei ce se iubesc. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, stres la locul de muncă și motive de enervare; nativii vor face efortul să-și stăpânească tentația de a spune clar și răspicat ceea ce cred și de a formula explicit disocierea lor față de un tip de abordare a chestiunilor profesionale (stil de a conduce, exercitare a autorității, ș.a.). În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. Acesta va traversa sectorul casei și al familiei, al legăturilor cu trecutul și al răspunderilor filiale și va genera concluzii surprinzătoare pentru nativii înșiși, care vor începe să vadă lucrurile într-o lumină nouă și vor încerca să pună viitorul lor, în context familial, într-o nouă ecuație de viață, pe fondul schimbării de percepție, de mentalitate, de scop în viață sau de maturizare. Atitudine nouă față de bunurile patrimoniale care le-au fost încredințate de către părinți sau le-au fost atribuite succesoral, născând astfel responsabilități speciale de care trebuie să țină cont (datorie față de înaintași, respect pentru trecutul și bunurile de familie, nevoia de a conserva sau de a dezvolta o zestre). Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, relațiile parteneriale se vor desfășura sub cupola influxurilor astrale conjugate ale celor trei planete care traversează zodia Taurului, la care se va adăuga influența dificilă și negativă a Lunii Negre. De aici, o serie de tensiuni și ostilități vădite care se pot concretiza în toate direcțiile patronate de specificul casei a VII-a (relații între soți, asociați, părți în procese).

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Săgetător

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, relații armonioase în familie, stare bună interioară născută din percepția agreabilă a funcției protective a căminului, de unde și nevoia unora de a face de mici intervenții pentru a spori starea de confort domestic. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, dispute între părinți și copii, controverse între cei care formează o pereche legată prin sentimente comune, stări de spirit mai puțin favorabile activităților de creație sau de interpretare (nervozitate, incapacitatea de a se concentra pe o temă, nerăbdarea nativilor de a termina lucrarea și, prin asta, dificultatea de a fi atenți la detalii sau de a finisa creația). În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie a.c., va străbate sectorul comunicării, al învățământului din prima parte a vieții (copilărie, adolescență, tinerețe), al deplasărilor, al relațiilor cu frații sau cunoscuții ocazionali și va înlesni un spor de cunoaștere prin folosirea metodelor moderne și a tehnologiei de vârf care le va permite să-și lărgească orizontul de înțelegere. Posibile informații surprinzătoare, referitoare la o temă de interes pentru nativ, dialoguri ciudate, uneori puțin „prea îndrăznețe” prin ton, formulare, exprimare sau conținut. Și cei tineri. și cei maturi se pot confrunta cu nevoia de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la statutul lor profesional. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, marcaj pe sectorul sănătății ce privește latura endocrină, zona cefei cu toate funcțiile organelor localizate în acel sector anatomic. Din punctul de vedere al muncii, activitate îndelungată, prelungită, stresantă, obositoare, care va obliga trupul și mintea să facă un efort considerabil. Tensiuni mocnite la locul de muncă sau disfuncții în procesul muncii din motive exterioare voinței Săgetătorilor.




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Capricorn

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, dialoguri agreabile, vești bune sau care aduc liniște interioară ori mulțumire sufletească, lecturi plăcute, vizite sau întâlniri care îi pot destinde pe cei născuți în zodia Capricornului. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, activități casnice de care nativii nu prea au chef; secvențe în viața de familie care stârnesc replici în contradictoriu. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie a.c., va traversa casa banilor câștigați din muncă și va introduce o notă de surpriză. În acest sector, în următoarea lună, se va exercita influența a patru planete, iar după 1 februarie, cinci planete care vor da un impuls real, major, felului în care se vor putea câștiga bani prin valorificarea meseriei sau a altor calități și însușiri personale, de care nativii trebuie să țină cont. Influxurile vor fi amestecate, nota generală este, și va fi, mai ales după 1 februarie, bună, datorită impactului pe care ar trebui să-l aibă cei doi Benefici, în tranzit prin casa a II-a. Va începe o perioadă în care nativii ar trebui să facă o analiză lucidă și să ia decizii dintre cele mai curajoase, cel puțin prin gradul de implicare în activități noi, pe care nu le-au mai susținut până acum. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, sectorul relațiilor afective și al plăcerilor vieții va fi provocat de trei planete, la care se va adăuga Luna Neagră. În ansamblu, se conturează evenimente bruște, situații care nu vor avea o explicație logică și care vor fi, mai degrabă, rezultatul enervării, al oboselii sau al unor reacții impulsive (nativii vor avea impresia subiectivă sau, de la caz la caz, întemeiată, că sunt marginalizați, păcăliți, jigniți, manipulați, etc.). Atenție, în astfel de situații, la eventuala lipsă de măsură a răspunsurilor pe care ei le vor da.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Vărsător

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, moment favorabil din punct de vedere bănesc (mici avantaje). Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, sectorul comunicării va fi oarecum răscolit la auzul unor știri sau tulburat de înțelegerea greșită a unor indicații, explicații sau dialoguri în contradictoriu care pleacă de la reacții subiective sau de la impresii greșite asupra unei teme sau a unui detaliu incorect vehiculat. Nu este indicat să se ia decizii pe acest context astral care împinge la neînțelegeri. Relații încordate cu reprezentanții unor instituții din categoria primărie prefectură, administrație locală. Călătorii acompaniate de disconfort sau de mici conflicte cu necunoscuții ori cu tovarășii de drum. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie a.c., va tranzita sectorul casei I a personalității acestor nativi, dându-le un important sprijin astral: nativii își vor reface forțele fizice și psihice, vor fi în formă bună, unii, chiar, într-o formă de zile mari, din punct de vedere mental și intelectual. Etapa va fi complexă și complicat de prezența în Vărsător a celorlalte trei planete în tranzit (Jupiter, Saturn și Mercur), dar, după 1 februarie, contextul va fi memorabil pentru că aici își va începe tranzitul și planeta Venus; în felul acesta, Vărsătorii vor avea protecția celor doi Benefici, alături de Soare și Mercur, ceea ce va limita mult impulsurile planetei Saturn și le va deschide noi perspective și provocări existențiale. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, presiuni făcute asupra câte unui Vărsător din partea unui părinte sau a unei rude apropiate, mai în vârstă; urgențe casnice. Cei care trăiesc în afara granițelor sau departe de casă se pot confrunta cu nevoia de a lua o hotărâre cu privire la locul lor în lume prin raportare la noțiunea fundamentală de „acasă”.




Horoscop Pești pentru săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Pești

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, Peștii vor avea un comportament mai înțelept, mai adecvat, mai tolerant și vor da dovadă de multă sensibilitate; nativii vor avea tendința să se izoleze de factorii de stres și să caute echilibrul și satisfacția în activitățile superioare care „le fac bine”. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, alertă în plan bănesc provocată fie de informațiile care circulă cu privire la niște posibile ajustări salariale, fie generate de modul de viață curent (plăți, taxe, datorii, obligații curente de familie). În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie a.c., va tranzita sectorul „umbrelor”, al tainelor, pe care le va dezvălui. Acolo se află deja trei planete care vor exercita tendințe divergente, iar prezența Soarelui le va intensifica, indicând, la o analiză atentă, ceea ce este real și ceea ce este fals, ceea ce este important și ceea ce este exagerare în percepția nativilor. Contextul, care va dura o lună, va beneficia, de la 1 februarie, și de prezența planetei Venus care va funcționa în tandem cu Jupiter, ca doi adevărați protectori pentru sănătate sau pentru pericolele mai greu de intuit. Până atunci, Peștilor le rămâne sarcina să se ocupe de persoana lor în sensul aflării unui cât mai bun și mai corect plasament familial, social și profesional; asta va presupune mai întâi o cunoaștere de sine adecvată și profundă, iar rostul acestor tranzite va fi cel de „luminare” și de înlesnire a înțelegerii unor exigențe. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, conflict resimțit de către unele persoane destul de acut între ceea ce știu, ce află, ce învață, ce se întâmplă și feelingul lor care le spune altceva, indicându-le fie substratul ascuns al evenimentelor, fie o determinare care nu e la vedere, dar care, odată identificată, va arunca o altă semnificație asupra acestora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții