Cât de norocos ești, în funcție de zodie

Horoscop Special Cât de norocos ești, în funcție de zodie Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile B...

Horoscop Urania săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021 în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 ianuarie 2021 | 09:13


Horoscop Urania săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23 – 29 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile.




Horoscop Urania Berbec 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Berbec

Berbecii vor trebui să ia legătura cu o persoană anume pentru a pune la punct niște detalii sau a face precizările necesare. Comunicare lejeră, sinceră și destul de eficientă. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, stare organică și mentală marcată de enervare sau de frica unor consecințe (amenzi, sancțiuni, penalități) legate de o stare de lucruri care li se aduce la cunoștință cu privire la regimul unor plăți, taxe, datorii. Atenție însă că unele dintre acestea pot fi parțial adevărate sau chiar neîntemeiate (confuzie, încurcătură de nume, de adresă, de context, etc.), așa încât, înainte să se lase pradă acestor stări interioare destabilizatoare, nativii ar trebui să se informeze cât mai bine cu privire la temeiul emiterii acelor documente, înștiințări, s.a.m.d. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, Berbecii vor trebui să ia legătura cu o persoană anume pentru a pune la punct niște detalii sau a face precizările necesare. Comunicare lejeră, sinceră și destul de eficientă. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, activități specifice legate de casă, gospodărie și familie. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, predispoziție spre relaxare, sport, activități competiționale; chiar dacă nu se vor implica în jocuri și concursuri, întreaga atitudine a nativilor va fi una specifică stării de competiție: ambiție, motivație puternică, concentrate, regrupare a preocupărilor pe respectiva temă de viață, combativitate, dorință de afirmare, cu toatele intensificate și de impulsurile fazei de Lună Plină în Leu din seara zilei de 28 ianuarie. Aceasta, însă, va pune într-o ecuație dificilă relațiile de prietenie din cauza uneia sau mai multor surprize legate de evoluția, în plan personal, a relației lor cu niște cunoscuți. Surprizele pot veni de la dialogurile cu final imprevizibil, de la informațiile venite pe căi publice și sau oficiale, de la evenimentele greu de scontat în finalul lor destabilizator.

Horoscop Taur pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Taur

Moment important din punctul de vedere al ascensiunii sociale și al împlinirii profesionale, doar că acestea presupun și transformări radicale ale modului lor de viață, de gândire și de acțiune, nu toate ușor de acceptat sau de pus în practică de către nativi pentru că ele vor presupune și renunțări costisitoare. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, început de zi dezagreabil fie din cauza unei stări organice sau sufletești apăsătoare, chiar și fără un motiv real, care să justifice această dezechilibrare interioară. Nu sunt însă excluse, în timpul nopții, al zorilor zilei și al dimineții acestui răstimp, nici accidentele pe corpul fizic (alunecări, căderi, lovituri), nici implicarea nativilor în situații cu potențial ridicat de risc. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, dialoguri, consultări, informări pe teme financiare/salariale în ideea de a proceda cât mai corect în varii situații care au legătură cu posibilele lor câștiguri constante. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, atitudine rezervată, atentă la detalii, menită să le ofere celor care s-au născut în acest semn zodiacal argumente pentru o decizie sau o replică (răspuns) pe care ar trebui să o dea în viitor. Nota generală este de prudență. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, provocările venite dinspre familie vor avea un ecou direct sau indirect asupra carierei sau a deciziilor profesionale pe care Taurii vor trebui să le ia și care se vor desfășura într-un climat tensionat, complicat de multiplele condiționări exterioare și amplificate de forța Lunii Pline în Leu, din 28 ianuarie, care se va produce în opoziție și, respectiv, în conjuncție cu Jupiter, de unde și nevoia nativilor de a lua în calcul ceea ce pot pierde sau ceea ce pot câștiga, de a cântări cu ce risc se vor asocia și unele, și celelalte. Moment important din punctul de vedere al ascensiunii sociale și al împlinirii profesionale, doar că acestea presupun și transformări radicale ale modului lor de viață, de gândire și de acțiune, nu toate ușor de acceptat sau de pus în practică de către nativi pentru că ele vor presupune și renunțări costisitoare.





Horoscop Gemeni pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Gemeni

Gemenii vor da dovadă de o fantezie neobișnuită și vor putea găsi soluții chiar și situațiilor complicate. Ecou negativ al unor împrejurări cotidiene care le răscolesc amintirile și le permit să facă conexiuni de natură să-i pună pe gânduri din categoria „povestea se repetă”. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, dimineață cu „demaraj” greoi: stare de oboseală, absența chefului de muncă sau perspectiva unor activități care cer efort fizic și mobilizare a resurselor organice; nemulțumirea, ca stare generală interioară, le poate provoca reacții bruște, brutale, uneori, sau aparent nejustificate. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal voioșie, degajare, dezinvoltură în abordarea chestiunilor mai dificile, inspirație, interes pentru tot ceea ce este nou. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, prudență financiară sau chiar refuz al unor cheltuieli care nu sunt urgente sau strict necesare, atitudine născută din reacția firească de apărare în fața unei evoluții financiare nemulțumitoare și plină de riscuri în viitor pe care se tem că nu le vor putea gestiona în totalitate. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, sectorul comunicării se prezintă, cel puțin pe hârtie, dinamic. Unii nativi nu vor ezita să abordeze chestiuni delicate în mai multe ipostaze sau ipoteze: vor să facă impresie bună, vor să se afirme, vor să atragă atenția asupra lor, vor să se impună autoritar, vor să combată un alt curent de opinie și de interese contrare cu ale lor, vor fi provocați, vor avea idei și soluții vizibil mai bune decât cele vehiculate în mediul în care se exprimă (loc de muncă, spațiu public, asociații, organizații, etc.), care vor fi răscolite și, uneori, chiar exacerbate în forma lor de manifestare de faza Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie. Gemenii vor da dovadă de o fantezie neobișnuită și vor putea găsi soluții chiar și situațiilor complicate. Ecou negativ al unor împrejurări cotidiene care le răscolesc amintirile și le permit să facă conexiuni de natură să-i pună pe gânduri din categoria „povestea se repetă”.

Horoscop Rac pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Rac

Un eveniment se poate precipita sub impactul Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie, care va acționa atât asupra casei banilor câștigați din muncă proprie, cât și asupra nevoii sau a speranței de a primi o susținere materială de la persoane particulare ori de la instituții. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, un prieten poate păți un accident sau se poate afla într-o situație specială care să-l oblige pe acela să ceară ajutorul unei persoane născute în zodia Racului; ipostaze de viață care îl impresionează pe un nativ prin impactul pe care îl vor avea cuvintele, afirmațiile, situațiile sau conjunctura în care se vor afla în relație directă cu un prieten. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, aspect astral mai puțin semnificativ pe direcția celor două case ale sănătății. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Racului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un bun și profund patronaj astral; Luna se va afla în domiciliu, va fi o Lună puternică și profund benefică pentru acești nativi care se pot reechilibra organic, psihic și moral. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, abordare fermă a problemelor care au legătură cu veniturile salariale sau cu situațiile de viață personale care le complică statutul financiar. Un eveniment se poate precipita sub impactul Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie, care va acționa atât asupra casei banilor câștigați din muncă proprie, cât și asupra nevoii sau a speranței de a primi o susținere materială de la persoane particulare ori de la instituții. Totuși, contextul astral va fi, în ansamblu, mai bogat în provocări și ipostaze decât o sugerează determinarea prezentată adineauri. De la caz la caz, în funcție de vârstă, de statut socio-profesional și, mai ales, de harta nașterii, această perioadă poate instaura situații neprevăzute, unele mai bune, altele mai complicate (blocaje de la instituții, prevederi legale care împiedică o anume abordare sau soluționare a unor teme de viață condiționate de bani, de un statut material, de un context patrimonial).







Horoscop Leu pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Leu

Posibilă scădere a energiei fizice și o mai pronunțată nevoie resimțită de către nativi de a se menaja, de a nu-și consuma toate resursele, de a nu se risipi în activități inutile, de a se odihni ori de a ține un regim alimentar reechilibrat. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, început de zi sub semnul confruntării cu situații dificile desfășurate într-un spațiu public (ședințe, conferințe, interviuri, dezbateri, etc.). Situația nu va fi deloc confortabilă, pentru că acolo se vor aborda chestiuni care nu se pot rezolva fără a supăra, deranja sau mânia o persoană sau un grup de care Leul este legat prin interese comune, de unde și latura profund ostilă a contextului pe care trebuie să-l țină sub control sau să-l menajeze câte un nativ fără a încălca niște principii de conștiință personală sau de morală. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context astral neutru din punctul de vedere al relațiilor cu prietenii. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, discret impact al tranzitelor momentului asupra celor două case ale sănătății. Posibilă scădere a energiei fizice și o mai pronunțată nevoie resimțită de către nativi de a se menaja, de a nu-și consuma toate resursele, de a nu se risipi în activități inutile, de a se odihni ori de a ține un regim alimentar reechilibrat. În schimb, între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, se vor înregistra impulsuri opuse, de mobilizare semnificativă a tuturor resurselor personale organice, mentale și sufletești, pe fondul provocării pe care le-o adresează Luna Plină în Leu din seara zilei de 28 ianuarie, care va reprezenta o etapă importantă pentru un sector de viață personală. Teoretic, contextul este favorabil, intens și deschizător de oportunități, care vor înlesni atingerea unui scop. De fapt, va fi vorba de un moment esențial și din alt punct de vedere: Luna Plină, în semnul lor zodiacal, va închide circuitul astral deschis anul trecut și va inaugura altul nou, activ din această zi, până în 2022, creând un context care le va permite nativilor să facă schimbările necesare, uneori chiar radicale în existența lor, cu deosebire pe direcția relațiilor parteneriale.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Fecioara

Informația astrologică furnizată de aceste anticipări astrologice trebuie luată în considerație pentru că va fi vorba de faza Lunii Pline în zodia Leului, ceea ce schimbă datele problemei; mai întâi, ca marcaj esențial, apoi ca forță de manifestare. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, persistență a ideilor „rumegate” de către nativi în ultimele zile care tind să intre în conflict cu scara lor de valori morale, culturale, religioase, sociale sau profesionale și politice pe care s-au bazat în evoluția lor până acum. Între 23 ianuarie, după ora 9:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context astral modest ca semnificație pentru viața publică, cariera sau contextele sociale majore în care nativii s-ar putea afla. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, relații de prietenie marcate de rezervă, circumspecție și prudență mai ales față de prietenii intrați de curând în cercul lor de apropiați. Indisponibilitate pentru sincerități, confidențe sau mărturisiri, reticență sau chiar detașare afectivă. Între 28 ianuarie, după ora 4:54, și 29 ianuarie, puternică solicitare a axei celor două case ale sănătății care angajează latura cardio-vasculară, fiziologia sistemului nervos central. Informația astrologică furnizată de aceste anticipări astrologice trebuie luată în considerație pentru că va fi vorba de faza Lunii Pline în zodia Leului, ceea ce schimbă datele problemei; mai întâi, ca marcaj esențial, apoi ca forță de manifestare; pe fondul unui context de relații între planete care presupune un risc sporit de alterare a stării fizice, chiar și a celor sănătoși; unii pot să fie încercați, pentru prima dată, de stări care nu-i vor lăsa indiferenți și le vor sugera că trebuie să opereze niște schimbări în modul lor de viață. Firește, cei tineri, cei sănătoși vor fi doar mai obosiți, mai nervoși sau mai neliniștiți. Cei aflați sub medicație constantă, cei cu un tablou clinic general șubrezit și de alte afecțiuni vor trebui să se menajeze și să evite stresul, excesele de orice fel, enervările, epuizarea sau munca nesăbuită; medicația trebuie administrată fără derogări de la schema indicată de medic.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Balanta

Nativii vor simți nevoia să “nu forțeze lucrurile”, să nu iasă în prim-plan cu orice preț și să aștepte un moment favorabil pentru a desfășura activitățile profesionale ori pentru a-și prezenta proiectele, opiniile și intențiile. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, efort de a debloca niște demersuri care, o dată realizate, le vor permite nativilor să obțină niște avantaje materiale. Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context astral neutru pentru dinamica ideilor și convingerilor binevenit, poate, în acest moment de respiro pentru cugetul acelor nativilor care au fost intens solicitați în ultima vreme din varii direcții de viață, ceea ce nu i-a adus azi în cea mai bună formă mentală și intelectuală pentru a judeca corect și onest niște tendințe ale societății. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, premize importante legate de carieră, de felul în care sunt percepuți de către colegi și colaboratori sau de către publicul larg. Nativii vor simți nevoia să “nu forțeze lucrurile”, să nu iasă în prim-plan cu orice preț și să aștepte un moment favorabil pentru a desfășura activitățile profesionale ori pentru a-și prezenta proiectele, opiniile și intențiile. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, ipostaze oficiale, întâlniri cu persoane “importante” prin funcție, rang și valoare personală care le pot acorda Balanțelor susținerea lor. Luna Plină în Leu, din 28 ianuarie, se va afla în tranzit prin sectorul relațiilor parteneriale și, uneori, în funcție de circumstanțele momentului, îi va obliga pe nativi să renunțe la delicatețe, la politețe sau la diplomație și să-și impună punctul de vedere ori să le atragă atenția celor apropiați, cu care interacționează, că se opun unor derapaje sau exagerări. Luna Plină în Leu va influența și relațiile afective ceea ce poate genera un tumult sentimental mai greu de controlat; nativii ar trebui să se aștepte la situații neprevăzute, la reacțiile celor dragi mai greu de acceptat și de înțeles ori la situațiile ieșite din tiparul unei existențe obișnuite care îi vor pune la încercare.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Scorpion

Puternice condiționări venite dinspre sectorul relațiilor cu membrii familiei din care provin și care le pot dicta niște decizii sau care le pot pune niște condiții pentru a-și securiza rudele ori pentru a le proteja. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, mesaje greu de acceptat din partea unor persoane cu care nativii se află în negocieri, în conflict ori în situații incomode din punctul de vedere a conviețuirii, al colaborării, al desfășurării afacerilor ori al încheierii contractelor. Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, aspect astral neutru din puntul de vedere al relațiilor bănești și al rezolvării intereselor materiale. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, predispoziții interioare care îi vor face pe Scorpioni să adopte o atitudine conservatoare față de valorile în care au crezut până acum și să reziste tentației de a le abandona sau de a le sacrifica sub imperiul sau sub presiunea influențelor de moment. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, perioadă intensă, trăită de către nativi în planul carierei, al autorității sau al ascensiunii sociale. Luna Plină în Leu, care se va produce în ziua de 28 ianuarie, în acest sector, poate impulsiona sau poate grăbi un eveniment ori poate înlesni un context favorabil unui salt de autoritate ori de imagine: tinerii pot ieși din anonimat, maturii pot confirma așteptările, alții se pot impune autoritar prin valoare personală și nivel al pregătirii profesionale. În paralel, însă, se pot acutiza luptele pentru putere în cazul celor care au funcție, rang, răspundere într-un domeniu profesional, social și care atrag notorietatea. Puternice condiționări venite dinspre sectorul relațiilor cu membrii familiei din care provin și care le pot dicta niște decizii sau care le pot pune niște condiții pentru a-și securiza rudele ori pentru a le proteja. Se va menține tensiunea între părinții nativului și ginerii sau nurorile acestora, aspect pe care l-am semnat cu ceva timp în urmă și care nu s-a epuizat ori, poate, până acum, nici nu s-a manifestat concret.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Săgetător

Lipsă de randament, complicații la tot pasul în procesul muncii; dimineață anostă, cu certe tendințe spre conflict cu colegii de muncă. Organismul va indica un prag minim de rezistență la stres, la disfuncționalități sau la tensiunea nervoasă. In prima parte a zilei de 23 ianuarie, stare de spirit ostilă efortului, concentrării și activităților care îi solicită din punct de vedere fizic pe nativi. Lipsă de randament, complicații la tot pasul în procesul muncii; dimineață anostă, cu certe tendințe spre conflict cu colegii de muncă. Organismul va indica un prag minim de rezistență la stres, la disfuncționalități sau la tensiunea nervoasă. Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context astral neutru pentru evoluția relațiilor parteneriale; în mare, contextul nu va instaura piedici în calea înțelegerii părților. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, încercări de a reveni la vechiul tip de plată sau la cuantumul salarizării de anul trecut ori rediscutare a unor condiții contractuale. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, ipostaze care îl solicită pe câte un nativ prin rigoarea și semnificația majoră pe care o aruncă asupra modului său de viață. Momentul va fi trăit intens, cu conștiința importanței lui, mai ales dacă se va pune și problema unei chestiuni de crez sau de convingere pe fondul provocării astrale a fazei de Lună Plină în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie. Cei tineri pot trece prin momente ciudate, neobișnuite la auzul unor vești șocante sau dacă vor fi puși în situații speciale în contextul în care, cei vizați de aceste ipostaze vor fi frații sau colegii lor de școală (facultate, studiu). Informații esențiale, dialoguri lămuritoare în vederea stabilirii unor opțiuni profesionale.




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Capricorn

Zodia Capricorn. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, reacții categorice, atitudine rigidă sau intolerantă față de derapajele unor persoane cu care vor intra în dialog, în litigiu, în proces sau într-un conflict de interese.În prima parte a zilei de 23 ianuarie, se pot prelungi stările de spirit, mai puțin plăcute, trăite în ultimele două-trei zile, în plan afectiv sau în relațiile părinților născuți în Capricorn cu copiii lor. Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, aspect neutru din puntul de vedere al stării generale sănătate. În acest context, se vor menține toate ipostazele cu care s-a confruntat fiecare Capricorn, în parte. Evoluție firească a relațiilor la locul de muncă. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, reacții categorice, atitudine rigidă sau intolerantă față de derapajele unor persoane cu care vor intra în dialog, în litigiu, în proces sau într-un conflict de interese. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, comportamentul nativilor va fi perceput ca fiind mai radical decât în alte dăți, din cauza influenței pe care o va exercita, asupra lor, Luna Plină în Leu, din 28 ianuarie, care nu le va permite luxul sau extravaganța de a face concesii, de a ceda sau de a negocia, Capricornii transformând întreaga situație într-o chestiune de conștiință prin felul în care vor privi lucrurile și vor cere, vor impune sau vor respinge o soluție legată de un bun, indiferent de valoarea lui materială sau de statutul lui patrimonial. Între 28 și 29 ianuarie, Soarele va face o conjuncție la grad perfect cu Jupiter în Vărsător (prima și ultima lor întâlnire pentru următorii doisprezece ani, în acest semn zodiacal), ceea ce poate să contureze o situație de lungă durată ori, invers, nativii ar trebui să ia în calcul că una dintre deciziile lor importante îi va marca mult timp de acum încolo și, atunci, ei vor trebui să ia alte criterii și argumente în calcul înaintea unei hotărâri care privește viața lor personală, profesională, statutul social, relațiile cu familia și nivelul de trai pe care doresc să-l conserve sau spre care tind.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Vărsător

Relațiile de muncă se vor desfășura cu o reală și destul de mare grijă pentru a nu deteriora relațiile inter-umane la serviciu ori pentru a nu deranja șefii sensibili și lesne “șifonabili”. În prima parte a zilei de 23 ianuarie, preocupări curente legate de treburile casei și ale familiei. Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context banal, fără mari provocări sau oferte din puntul de vedere al relațiilor sentimentale și al vieții afective. Nota generală va fi una de relaxare, de firesc, de normal dar fără exuberanța pe care, unii dintre Vărsători și-ar dori-o. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, unele persoane se vor preocupa de felul lor de a mânca ori vor lua în calcul soluția (nevoia urgentă?!) de a trece la un regim alimentar (destul de) sever. Uneori, această decizie ar putea fi dictată de apariția unei erupții cutanate (alergie, reacții la unele substanțe alimentare sau chiar la medicamente), alteori s-ar putea să fie nevoie doar de o protecție a sistemului digestiv, hepatic, renal care dă semne de suprasolicitare în funcție de tabloul clinic al fiecărui nativ. Relațiile de muncă se vor desfășura cu o reală și destul de mare grijă pentru a nu deteriora relațiile inter-umane la serviciu ori pentru a nu deranja șefii sensibili și lesne “șifonabili”. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul unui eveniment astronomic major. Este vorba de Luna Plină care se va construi cu Luna, în tranzit prin zodia Leului, în opoziție cu Soarele, în tranzit prin Vărsător, transformând, pentru moment, axa caselor I și a VII-a într-un loc important pe harta cerului acestor nativi care ar putea oferi surprize și întorsături neașteptate ale sorții; firește, nu tuturor, deși, fiecare nativ este un potențial candidat la schimbări bruște. Luna poate amplifica, până la exagerare și deformare, sentimentele și resentimentele care îi privesc pe partenerii lor. Un loc aparte, în acest peisaj astral, îl vor avea conflictele, litigiile, anchetele și procesele.




Horoscop Pești pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Horoscop Urania Pești

Nu vă luați la trântă cu zăpada, cu frigul, cu muntele sau cu alți factori (muncă în regim nesănătos, certuri, supărări exacerbate). Odihna este un factor de protecție: propuneți-vă să leneviți, să experimentați deliciile siestelor prelungite, odihna trupului și tihna sufletului.În prima parte a zilei de 23 ianuarie, conversații în care nativii cu greu vor face față provocărilor unor persoane care, cu sau fără rea intenție, le vor pune răbdarea la încercare. Atenție majoră la deplasările pe care Peștii ar trebui să le facă pentru că întregul context astral negativ sugerează încurcături, conflicte cu partenerii de trafic sau cu autoritățile, accidente legate mai ales de factorul “pământ” sau situații neprevăzute (zăpadă, polei, inundație, drum blocat, devieri de la traseu, anulare a unor curse cu trenul sau cu avionul, etc.). Între 23 ianuarie, după ora 09:43, și seara zilei de 25 ianuarie, context neutru pentru relațiile de familie și viața domestică; zile banale, obișnuite, fără stres dar, probabil, și fără neplăceri sau îngândurări. Între 25 ianuarie, după ora 20:52, și zorii zilei de 28 ianuarie, context neutru pentru relațiile afective. Fiecare se va bucura cum și de ce va putea să-și ofere în funcție de vârstă, de aspirații, de venit, de timpul disponibil sau de statutul social și de aspirații. Între 28 ianuarie, după ora 04:54, și 29 ianuarie, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul Lunii Pline în Leu, din seara zilei de 28 ianuarie, care va influența casa a VI-a, a bolilor scurte și a sănătății de fiecare zi și, secundar, casa a XII-a a bolilor lungi, cronice, karmice. Firește, prima vizată va fi inima care, alături de sistemul nervos central și periferic, de circulația venoasă și de aparatul loco-motor. Excesele nu sunt indicate, asumarea de riscuri poate altera o stare organică normală sau poate agrava o afecțiune. Nu vă luați la trântă cu zăpada, cu frigul, cu muntele sau cu alți factori (muncă în regim nesănătos, certuri, supărări exacerbate). Odihna este un factor de protecție: propuneți-vă să leneviți, să experimentați deliciile siestelor prelungite, odihna trupului și tihna sufletului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții