Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul si Cât de zgârcit este în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on miercuri, 27 ianuarie 2021 | 08:05

Horoscopul si Cât de zgârcit este în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/





Nu suporţi bărbaţii zgârciţi şi vrei să ai parte de un om generos, care să te acopere cu cadouri scumpe şi să te ducă în vacanţe exotice? Astrele ştiu cel mai bine de cine să te fereşti. Vezi cât de zgârcit este, în funcţie de zodie.







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii nu sunt faimoşi pentru cumpătarea lor şi pentru stilul calculat, deci nu ar trebui să-ţi faci griji că e zgârcit. Ba chiar dimpotrivă, bărbaţii berbeci au tendinţa să fie cheltuitori peste măsură şi asta înseamnă mofturi, dar şi facturi restante.Berbecul este printre zodiile care sunt foarte egoiste. În general, le place să nu se atingă nimeni de lucrurile lor şi cu greu împart ceea ce au. În cazuri extreme, Berbecii se vor oferi să îşi ajute aproapele, însă cu scepticism, deoarece mereu vor avea în minte dorinţa de a fi superiori, a fi consideraţi cei mai importanți şi a ţine pentru ei tot ce au mai de preţ.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt foarte interesanţi în privinţa finanţelor proprii. În general ştiu să economisească şi nu prea aruncă cu banii aiurea. Pe de altă parte, atunci când sunt îndrăgostiţi, îşi cam pierd capul şi tind să cheltuie sume exorbitante pentru a cumpăra anumite flori, un anumit telefon, sau o rezervare la un anumit restaurant.Nativii născuţi în zodia Taur nu sunt cei mai darnici oameni din lume. Aceştia vor sări mereu în ajutorul celor din jur, păstrându-şi totuşi o rezervă pentru ei, fiind precauţi şi gândind tot timpul cu un pas înainte. Din cauza experiențelor anterioare, Taurii au devenit mult mai rezervați în ceea ce priveşte relaționările cu ceilalţi. Este bine de ştiut totuşi că atunci când te ajută un nativ în zodia Taur, înseamnă că totul a fost făcut din suflet şi cu dăruire, deoarece aceştia nu fac decât ceea ce simt că trebuie făcut.





Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt aventuroşi şi largi la pungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiţi fără măsură. Dacă ţine la tine, bărbatul gemeni îţi va face toate poftele, dar cu măsură. Nu-i cere din prima să te ducă în republica Dominicană cu vaporul de croazieră şi pe urmă să te plimbe într-o maşină decapotabilă, în noile achiziţii Chanel. Mergi încet şi sigur şi nu se va zgârci cu tine.Zodia Gemeni este printre zodiile cele mai darnice. În orice clipă ai avea nevoie de ajutor, nativii în zodia Gemeni vor lăsa totul şi vor face orice le stă în putere pentru a te simţi mai bine. De aceea, este de dorit să nu îndepărtăm din viaţa noastră Gemenii, întrucât aceştia sunt oamenii de nădejde care ne vor fi aproape în momentele mai puţin plăcute, ne vor oferi sprijinul lor şi vor suferi alături de noi atunci când este cazul.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii sunt romantici nevoie mare, dar pe cât de mult ar vrea să-ţi dea toate florile rare din lume, pe atât va cumpăra garoafe, sau trandafiri vechi, pentru că sunt mai ieftini. Racii sunt destul de zgârciţi şi nu vei câştiga puncte dacă te bosumfli că nu îţi cumpără destule lucruri.Racul se numără printre zodiile în care nativii sunt aparent zgârciți însă, care, odată ce le-ai câştigat încrederea, îţi vor sări în ajutor oricând. Dintotdeauna nativii în zodia Rac au fost cunoscuţi drept persoane rele, care luptă doar pentru ele însele, care nu sunt gata să ofere atunci când li se cere. Iată că toate aceste lucruri au fost nişte zvonuri. Racii sunt nativii care oferă tot ce au, te vor sprijini mereu, mai ales atunci când simt aceleași lucruri şi din partea ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt în stare să îşi dea şi sufletul. Atunci când eşti la ananghie, când ai nevoie de sprijin financiar sau chiar emoţional, Leii sunt cei care îşi vor face imediat simțită prezenţa. Alături de un Leu, nu te vei simţi niciodată singur, vei putea înţelege ce înseamnă prietenia adevărată şi ajutorul necondiționat pe care ţi-l pot oferi oamenii ce te înconjoară. Ţine mereu aproape un Leu!Leii sunt destul de preţioşi şi pretenţioşi, dar cheltuielile majore se duc pe ..propria coamă. Bărbatul leu este generos când vine vorba de a impresiona o femeie, dar nu exagerează şi numără fiecare bănuţ, deoarece numai el merită tot ce-i mai bun, abia pe urmă femeia iubită.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Bărbaţii fecioară sunt cuminţi şi calculaţi, fără să fie zgârciţi. La ei, totul depinde de starea de spirit: dacă se simte extraordinar, va fi dispus să nu se uite la bani când vine vorba de un moft sau două, dar dacă este nefericit, depresiv, sau are o zi proastă, nu-l vei convinge nici măcar cu lenjeria aia sexy de la Victoria’s Secret. Fecioarele sunt persoanele care par foarte drăguţe, dar care, în realitate, această zodie se numără printre cele mai zgârcite zodii. Tocmai pentru faptul că ştiu să afișeze o altă faţă, nativilor din Fecioară le place să se joace cu cei din jur, să îi amăgească, să îi trădeze şi, mai ales, le place să ţină totul pentru ei. Niciodată nu te baza pe nativii născuţi în zodia Fecioarei, deoarece s-ar putea să nu primeşti nimic din ceea ce ai nevoie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Bărbaţii balanţă sunt destul de rezervaţi când vine vorba de bani. Nu sunt zgârciţi neapărat, cât foarte chivernisiţi. Chiar dacă ţie ţi se pare că e mofluz şi că ar trebui să profite de un moment bun pentru o investiţie, el va considera că trebuie să se mai gândească cel puţin trei zile înainte să facă o achiziţie mai mare. Balanţele simt nevoia să ceară socoteală. Deşi nu sunt foarte zgârciţi, nativii din zodia Balanţă vor să ştie ce ai de gând să faci cu ceea ce ţi-au oferit. Vor să ştie întreaga poveste şi continuarea ei, se implică foarte mult în acțiunea propriu-zisă şi vor să fie lăudați atunci când este momentul, pentru a li se evidenția meritele pe care le au.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt destul de zgârciţi din fire, aşa că nu o să ai sorţi de izbândă cu bătutul din gene şi rugăminţile fierbinţi. Încearcă o abordare mai senzuală şi chiar şantajul emoţional dacă vrei neapărat să obţii un buget pentru o rochiţă, sau o geantă care ţi-a plăcut. Atunci când vine vorba despre cât de zgârciţi sunt, Scorpionii au o explicație mai complicată, răspunsul fiind: depinde cât de important eşti pentru ei. În general, cu persoanele străine, Scorpionii sunt foarte zgârciţi, reticenți, nu ajută pe nimeni şi nu simt nevoia de a împărţi cu ceilalţi lucrurile pe care le au. Însă, dacă ai intrat în sufletul lor şi le-ai câştigat încrederea, Scorpionii vor da şi haina de pe ei pentru a te vedea fericit și a te ajuta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt cumpărători din impuls. Ei trăiesc clipa şi le place adrenalina, chiar şi când provine de la faptul că au rămas fără bani. Nu se tem de consecinţele unor cheltuieli peste măsură, dacă asta le aduce senzaţii tari, fie ele şi negative. Săgetătorul face parte dintre zodiile zgârcite, cărora nu le place să ajute. Când vine vorba de oferit, Săgetătorii se fac că plouă şi se feresc de astfel de acţiuni. Nu este un rău voit, ci doar nu simt în sufletul lor să facă astfel de gesturi. S-ar părea că ar fi o problemă genetică în rândul nativilor din zodia Săgetător, deoarece nu se poate explica altfel zgârcenia de care dau dovadă aceştia în unele momente critice din viaţa lor.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt poate cea mai zgârcită zodie, la concurenţă acerbă cu racii. Bărbatul capricorn este genul care se uită urât dacă vrei să mai comanzi şi desert, care caută mereu reducerile la supermarket şi care renunţă la un moft, doar pentru că ştie că a văzut undeva acelaşi produs, la un preţ mai mic.Capricornul este printre cele mai perverse zodii. Este indicat să nu ai în preajmă astfel de persoane, deoarece nu vei primi nimic din partea lor, atât timp cât nu oferi la rândul tău ceva. Capricornii te vor ajuta doar în momentele în care eşti şi tu util în viaţa lor, apoi se vor preface că nu te cunosc şi vor uita complet de tine, instalându-se din nou zgârcenia în jurul lor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt cheltuitori până aproape de nebunie. Nus e uită niciodată la câţi bani au la ei, ce cheltuieli îi aşteatpă într-o lună şi nu se încrucă la lăsat bacşiş. Pe de altă parte, deşi cheltuiesc aiurea toţi banii lor, iar apoi stau şi rabdă şi nu se împrumută, vărsătorii sunt foarte distractivi şi măcar trăiesc viaţa la maxim. Vărsătorul este printre zodiile pe care poţi conta oricând. Sunt oameni darnici, ce vor face totul aşa cum le ceri. Atunci când te simţi încolțit, este bine să apelezi la un Vărsător, care te va ajuta să găseşti calea spre lumină, te va îndruma aşa cum ştie mai bine…

Pești (19 februarie - 20 martie)

Se ştie dintotdeauna că zodia Peşti va rămâne una dintre cele mai zgârcite zodii, că acești nativi sunt persoane solitare, ce nu doresc să relaționeze prea mult. Peştii sunt destul de echilibraţi în privinţa banilor, cu uşoare tendinţe de zgârcenie. Le place să facă economii, dar dacă apare un eveniment neprevăzut, sau au o idee de surpriză, nus e dau înapoi de la a sparge puşculiţa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții