Mesajul zilei de azi 27 aprilie 2024

Mesajul zilei de 27 aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spun...

Citește Mesajul zilei de 21 aprilie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 21 aprilie 2021 | 10:14

Mesajul zilei de 21 aprilie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 21 aprilie 2021:Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 21 aprilie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Angajament

Indiferent de situatiile grele prin care treci, de fricile cu care te confrunti, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine si te indeamna sa ramai angajat in misiunea ta. Onoreaza-ti cuvantul dat, respecta-ti promisiunile, asuma-ti responsabilitatea. Urmeaza-ti visurile, telurile si intentiile pe care ti le-ai propus candva. Nu uita de ele. Ai voie sa spui nu celorlalte actiuni care te indeparteaza de la misiunea si angajamentele tale. Daca te simti coplesit in drumul tau, cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor. Roaga-i sa te elibereze de orice sentiment de vinovatie, obligatie care iti consuma inutil energia. Ingerii te vor proteja cu aripile lor pentru ca tu sa te bucuri de indeplinirea angajamentelor tale.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mutare

Acesta este un mesaj despre o schimbare, o mutare. Poate ca urmeaza sa te muti intr-o casa noua sau poate ca iei in considerare posibilitatea de schimba locul de munca. Pune-ti toate grijile in sarcina ingerilor pazitori si elibereaza-te. Ai incredere ca banii vor veni sau ca familia va fi multumita sau ca orice alte probleme apar vor fi deja rezolvate. Acest mesaj poate insemna si ca este nevoie sa-ti lucrezi mai mult corpul. Ai nevoie de miscare pentru a fi sanatos. Si aici poate fi vorba despre dans, plimbari, inot, drumetii, jucat cu copiii. Acest gen de miscare iti va da prospetimea unui nou inceput. Vei vedea alte oportunitati la orizont. Da grijile tale ingerilor pazitori si mergi inainte cu schimbarile.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

ESTI INZESTRAT

Acest mesaj are intentia sa iti reaminteasca faptul ca esti foarte inteligent. Precum un computer de mare viteza si chiar mai bun decat acesta, tu ai abilitatea de a invata si memora foarte multe informatii. Esti priceput sa iti identifici subiectele care te intereseaza si care sunt parte din misiunea ta pe Pamant. Esti totodata inzestrat cu darul creativitatii, orice iti imaginezi ca vrei sa creezi, poti crea. Cu intelepciunea pe care o posezi si cu abilitatea de a o pune in practica, tu poti fi de succes la orice iti doresti. Poate ca ai avut anumite experiente care te-au facut sa te indoiesti de acestea. Insa este doar o chestiune de a-ti da seama cum functioneaza mintea ta. De exemplu, tu poti gandi in imagini, deci ai nevoie de mai mult material vizual ca sa vezi totul cu ochii mintii. Sau poti gandi prin emotii caz in care vei invata si avea succes fiind in contact cu povesti emotionale sau prin a vorbi despre exemple ce implica trairi. Daca unii oameni nu te inteleg, sa nu te deranjeze asta. Ce e important este ca tu sa nu uiti niciodata cum esti tu: o persoana inteleapta, talentata si inzestrata. Desi poti fi diferit de alti oameni pe unele subiecte, ai multe de oferit. Foloseste-ti talentele sa ii ajuti pe altii. Termina orice proiect pe care il incepi si sa stii ca esti un dar pentru aceasta lume in multe privinte!

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

PRACTICA

Stii de ce unii oameni sunt foarte buni la ceva anume, la un sport, la muzica, la arta, la un mestesug? Pentru ca ei practica foarte mult, zi de zi, ceea ce fac. Acest mesaj este un semn pentru tine ca este important si pentru tine sa devii foarte bun in ceea ce alegi sa faci. Pe masura ce practici, in unele zile te vei simti mai puternic si mai abil decat in altele si vei observa cum ti se rafineaza abilitatile. Trebuie sa ai rabdare cu tine insuti si cu cei de la care inveti. Poate dura pentru tine sa inveti cum sa faci cel mai bine ceva. Practica este insa singurul mod prin care poti sa iti rafinezi si imbunatatesti stilul si talentele. Pe masura ce actionezi, vei invata moduri si metode noi de a actiona. Te vei si bucura mai mult pentru ca vei deveni din ce in ce mai bun si te vei misca mult mai repede si mai eficient. Asadar, fie ca visul iti este sa pictezi, sa scrii, sa dansezi, sa canti, sa lucrezi cu mainile orice, practica este una din caile de a-ti implini visul.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Ai (fost) gasit!

Acesta este un mesaj despre descoperirea a ceva valoros. Poate ca ai gasit drumul in viata, poate ti-ai descoperit menirea. Poate ca pur si simplu ai gasit ceva ce pierdusei de mult. Sau poate ca tu insuti te simti pierdut. Ai incredere ca ai fost auzit, gasit. Ai incredere ca situatia curenta este raspunsul pe care il cautai. Cere ghidare Fecioarei Maria, ingerilor si arhanghelilor ori de cate ori nu gasesti ceva, indiferent despre ce este vorba. Cerul iti va raspunde de fiecare data. Trebuie doar sa fii atent si sa ai credinta. Nu uita ca nimic nu este pierdut. Exista un motiv pentru care nu iti apare in cale imediat ceea ce cauti. Raspunsul il vei primi atunci cand va fi momentul harazit de Divinitate.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Decizii intelepte

Poate ca te afli intr-un moment in care ai de luat o decizie. Poate ca ai deja raspunsul, dar nu esti sigur ca este cel corect. Acest mesaj vine a-ti intareasca credinta ca intelepciunea ta interioara trebuie ascultata. Cateodata te indoiesti in legatura cu deciziile pe care le-ai luat in trecut, iar unele dintre ele par a fi fost gresite. Si, totusi, daca stai si te gandesti, ai avut de invatat de pe urma lor, deci, de ce ar fi fost gresite. Nu uita! Poti cere oricand ghidare de la Fecioara Maria, de la ingerii pazitori, de la arhangheli pentru a-ti (re)gasi drumul divin, de a-ti cunoaste adevarul. Ai incredere in suportul si sprijinul lor!Acest mesaj iti transmite ca ai nevoie sa petreci timp cu un prieten drag. Poate ca ai avut o cearta cu cineva sau unul din prietenii tai are nevoie de o atentie speciala acum. Fa-ti timp azi sa contactezi persoana care iti vine in minte si sa impartasiti reciproc sentimentele. Timpul pe care il impartiti este un cadou mare pentru fiecare dintre voi. Deasemenea, va ajuta mult sa deveniti mai apropiati.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Curaj

Poate ca nu te simti in siguranta. Poate ca simti ca esti in intuneric. Insa nu uita de ingerii tai pazitori. Nu uita de Fecioara Maria. Ei pot aduce lumina si iti dau curaj. Nu te lasa pacalit de iluzii, nu te lasa dominat de frici. Poate ca esti intimidat de cineva din anturajul tau, un sef, un superior. Important este sa vezi ca Dumnezeu este in noi toti. Si el el, dar si in tine. Nu ai de ce sa te temi. Ai incredere in tine insuti. Ai putere de la Dumnezeu. Daca esti in conflict cu cineva, cere ajutorul Fecioarei Maria. Ramai pozitiv si vei vedea cat de simplu este sa infrunti acesta situatie.Este timpul sa faci un pas in spate si sa te focusezi pe ceea ce stii cu siguranta. De exemplu, ce vrei cu adevarat? Ce stii sigur ca nu vrei? Acestea sunt lucruri de baza care te ajuta sa iti raspunzi la marile intrebari de mai tarziu. Ai mai primit acest mesaj pentru ca exista o nevoie sa faci curatenie intr-un anumit sector din viata ta – fie ca e vorba de camera ta, de un dulap sau de o relatie toxica si plina de lucruri nepotrivite pentru tine. Atunci cand cureti spatiul din preajma ta, mintea se simte mai clara si focusata. Si nivelul de energie iti creste.Mesajul mai inseamna si ca incerci prea tare la un proiect. Trebuie sa iti pui energia la lucrurile de baza din el iar restul vine de la sine asa cum trebuie sa vina.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CURIOZITATE

Ce iti trezeste curiozitatea, intrebarile despre viata? Despre ce ti-ar placea sa inveti mai multe? Curiozitatea este ca o harta pentru drum care te ajuta sa stii mai multe despre directia preferata de sufletul tau. Esti curios in mod natural despre domeniile vietii care au legatura cu misiunea divinia pentru care ai venit pe Pamant. Urmareste-ti gandurile si actiunile ca sa ai o mai buna constientizare despre ce te face sa fii curios. Observa care sunt acele subiecte care te entuziasmeaza, ce iti capteaza atentia la alti oameni. Prietenii tai apropiati si membrii de familie iti pot oferi observatiile lor despre ce apreciaza ei la tine ca te face sa fii interesat si curios, explorator si dornic de a sti si invata mai mult. De exemplu, poti fi fascinat de stiinta, de vreme, de animale, de inot, de istoria egipteana sau de orice alt domeniu de viata. Acest mesaj te indeamna sa incepi un proiect personal care sa iti permita sa inveti mai multe despre pasiunea ta. Fa-ti timp sa citesti despre domeniile de interes, sa te uiti la videouri si filme, fa tu un experiment care sa te ajute sa afli mai mult. Cine stie, poate chiar tu vei fi una din persoanele care isi aduce contributia in vreun fel pe respectivul domeniu.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

SCHIMBARI

Uneori ne temem sa facem schimbari pentru ca nu stim ce se va intampla in viitor. Acest mesaj doreste ca tu sa stii ca schimbarile prin care viata te poarta acum sunt pozitive. Treci printr-o poarta a vietii spre o noua destinatie. Nu te ingrijora in privinta viitorului tau pentru ca totul va iesi excelent. Aceste schimbari vin, in mare parte, pentru ca avansezi in varsta. Iti plac acum alte lucruri comparativ cu trecutul. Este in regula si indicat pentru tine sa te schimbi pentru ca schimbarea este nu numai parte a vietii ci singurul lucru constant in viata. In acelasi fel se schimba si prietenii si familia ta pe masura ce avanseaza in calatoria vietii si le plac alte lucruri, au alte obiceiuri, vise, activitati. Dai drumul la tot ce nu mai functioneaza pentru tine si aduci noul. Desi aceste schimbari pot face ca tu si familia sa va comportati diferit, pana la urma toata lumea va fi mai apropiata. Iti vei face prieteni, poate alti prieteni, in aceste vremuri de schimbare, pe cei care rezoneaza cu noile tale preferinte. Orice schimbare chiar si pozitiva creaza un stres care afecteaza corpul, energia si starile de spirit. Asadar, este mai important ca oricand sa ai grija de tine prin multa odihna, sport si timp pentru relaxare. Deasemenea, vorbeste despre ceea ce simti cu prietenii si membrii de familie, este de mare ajutor sa nu iti tii emotiile in tine. Acest mesaj poate sa te mai si roage sa schimbi ceva in viata ta care te face sa fii nefericit sau nesanatos, de exemplu sa schimbi o relatie sau un obicei. Primul lucru care iti vine in minte este cel corect pentru ca esti calauzit sa simti despre ce e vorba. Intreaba ingerii, familia, prietenii sa te ajute cu aceasta schimbare daca ti se pare dificila. Sustinerea este foarte importanta in timpul vremurilor de schimbare. Daca poti invata sa te bucuri de schimbarile vietii, te vei bucura mai mult de viata.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

APA, APA SI IAR APA

Ca sa te simti bine, corpul tau are nevoie de apa si alimente ce contin multa apa cum sunt fructele si legume proaspete. Acest mesaj te roaga sa bei mai multa apa ca modalitate de a te alimenta cu energie vitala. Cand corpul nu are destula apa, te poti simti obosit si nu esti in stare sa gandesti clar si limpede. Asadar poarta o sticla de apa cu tine si bea des din ea. Cand bei apa si mananci fructe si legme, vei avea mult mai multa energie si te vei simti mai fericit. Sta departe de alimente ce contin zahar. Desi au un gust foarte placut, corpul tau pierde energie prin ele si obosesti. Acest mesaj te indeamna si sa inoti sau sa faci bai cu sare de mare care te vor face fericit. Poti si sa rostesti o rugaciune asupra apei pe care o bei si acestea vor face ca ce ajunge in corpul tau sa iti dea si mai multa sanatate, vitalitate, suplete. Pielea iti va arata stralucitoare, te vei simti extraordinar si oamenii din jur vor vedea aceasta stralucire a ta si te vor admira! Si totul doar pentru ca bei apa si mananci legume si fructe.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

IMPARTE SI IMPARTASESTE

Daca vrei sa iti faci prieteni noi, un bun punct de inceput este acela de a imparti cu ei. O poti face in multe moduri, cum ar fi sa ajuti pe cineva cu munca sa ori sa oferi ceva. Poti sa impartasesti ceea ce simti cu o persana si viceversa. A impartasi sentimente intareste deseori o prietenie. Este o idee buna si sa imparti lucrurile tale cu altii. Ai ceva in dulap pe care nu mai folosesti? Este in regula sa oferi cuiva ce are nevoie de acel lucru. Asta va face pe ambii fericiti. Cand tu dai din lucrurile vechi, vei descoperi ceva: lucrurile noi vin la tine mult mai repede, ca prin magie.Poti totodata si sa impartasesti cand esti intr-un grup de oameni. De exemplu, lasa pe altcineva sa vorbeasca in timp ce tu asculti sau munceste ca o echipa ca sa castigati intr-un joc. Este important si sa lasi pe altii sa iti ofere tie. In prietenii, ambele parti isi daruiesc cu inima deschisa. Deci lasa-ti prietenii sa impartaseasca cu tine. tot ce ai de facut este sa spui si sa simti “multumesc”.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

VEI STI DIMINEATA

Unul din motivele pentru care te simti nesigur acum este ca incerci prea tare sa stii raspunsurile. Cel mai bun lucru de facut este sa dai drumul si sa te relaxezi. Raspunsul este chiar aici pentru tine si, atunci cand te opresti din a incerca asa de tare, vei sti ce sa faci. In acest caz, cea mai buna solutie este sa dormi. Dupa trezire, vei avea o idee clara cu privire la planul de actiune. In timpul noptii, ingerii si ghizii tai spirituali au “loc” sa te ajute pentru ca mintea constienta este in repaus si nu incurca cu procesele sale complicate de gandire. Acestia iti vor arata care este cea mai fericita solutie. Ei iti vor arata ca puterea iubirii si a luminii divine din fiecare vindeca orice. Ei te vor ajuta si sa iti gasesti puterea de a actiona spre binele tau. Asadar, pentru moment, mesajul este sa nu te ingrijorezi. Ai incredere ca raspunsul pentru tine va fi acolo cand te vei trezi in zori. Poate ca nu vei primi raspunsul complet dar macar te ca ghida spre directia potrivita. Dormi bine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții