Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Mesajul zilei de 7 mai 2021

Written By NIKE B. on vineri, 7 mai 2021 | 14:00

Mesajul zilei de 7 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 7 mai 2021:Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 7 mai 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fii gata sa ierti

Ingerii te ajuta sa treci peste experientele sau relatiile din trecut. Ce anume te face sa iti mentii starea de furie? Aceste resentimente te opresc din calea ta spre a-ti transforma visurile in realitate. E nevoie iertare pentru a putea continua. Fecioara Maria si ingerii te ajuta sa iti cureti sufletul de acasta otrava a neiertarii. Beneficiile iertarii sunt uluitoare. Vei avea mai multa energie, mai multa pace in suflet si in minte si vei avea abilitatea de a te concentra mai mult si mai bine.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Curatari si energizari Esti o persoana sensibila si deseori te implici in problemele celorlalti. Problema vine in momentul in care atragi energiile negative ale celorlalti. Te incarci cu fricile lor, absorbi negativitatea lor. Ei nevoie de energizari pentru a depasi aceste momente. Cere Fecioarei Mariei si ingerilor tai sa te curete, sa te eliberezi de ceea ce nu este al tau, de durerea pe care ai preluat-o de la altii.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cristale

Puterea cristalelor este de netagaduit. Ele te ajuta sa iti cresti energia, sa iti cureti gandurile si sa capeti mai multa claritate. Cuartul, de exemplu, iti creste claritatea parapsihologica, obsidianul negru iti confera protective energetica, in timp ce cuartul roz iti deschide inima spre dragoste, iar ametistul iti creste vibratia spirituala. Foloseste-te de puterea cristalelor. Pe de alta parte, cristalul poate reprezenta omul. Copilul este cel mai pur cristal, iar parintele are sarcina divina de a-l pune in valoare.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Taie atasamentele

Poate ca ai acumulat multa negativitate in erelatiile tale anterioare. Din fericire, toata aceasta energie toxica poate fi curatata cu ajutorul Fecioarei Maria si a ingerilor. Cere-le ajutorul. De fiecare data cand simti teama in relatia de cuplu se creeaza atasamente reciproce intre tine si partenerul de cuplu. Cu totii avem astfel de “cordoane energetice” care ne leaga de parinti, frati, rude, fosti iubiti, persoane care ne-au ajutat in viata, clienti, parteneri de afaceri. Nu trebuie sa-ti fie rusine de aceste atasamente, ci doar trebuie sa le tai, astfel incat sa nu te secatuiasca de energie. Cere-I Fecioara Maria si ingerilor sa te elibereze de cordoanele care te leaga prin frica de alte persoane sau care iti “fura” energia.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Auzi ingerii?

Ingerii iti aud rugaciunile, dar tu ii auzi pee i? Asculti mesajele pe care ei ti le trimit? Fii atent la versurile melodiilor, fii atent la ce-ti spun oamenii, la vorbele care ti se repeta in cap. Cum stii ca sunt de la ingeri? Mesajele care vin de la ingeri sunt intotdeauna pozitive, pline de iubire, constructive, iti dau putere.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Vorbeste despre iubire

Ai o misiune importanta in viata: sa vorbesti despre iubire. Poti fi un model de serenitate, iubire si pace divina. Nu trebuie sa spui vreun cuvant, sa scoti o carte sau sa lucrezi ca vindecator. Trebuie doar sa fii intelegator, iubitor si plin de compasiune in relatiile cu ceilalti. Ii poti ajuta pe cei care se considera alienati sa inteleaga ca nu sunt singuri. Sa stie ca au ingerii aproape, care-i iubesc neconditionat si care le ghideaza pasii. Invata-i sa se iubeasca si sa se accepte asa cum sunt. Cere ghidare ingerilor tai sa tea jute pe tine, sa-i ajuti pe ei!

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sensibilitate emotionala

Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine. Onoreaza-ti sensibilitatea, inconjoara-te de oameni pozitivi, blanzi, alege-ti cu atentie programele media la care te uiti. Inconjoara-te de plante. Ele absorb energia negativa.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Protejeaza natura

Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de animale, plante, flori. Ocupa-te mai mult de gradinarit, de reciclare. Poti strange gunoiul din unele zone. Aceste activitati nu doar ca te vor relaxa, insa iti vor conferi si energia necesara pentru a te ocupa de sarcinile tale de zi cu zi. Iti va da o stare de bine sa stii ca ai ajutat Mama Natura.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Scrie-I Lui Dumnezeu

Fecioara Maria si ingerii te indruma sa iti scrii gandurile, grijile, rugaciunile intr-o scrisoare catre Dumnezeu. Te vei simti eliberat si, totodata, intr-o imensa comuniune cu Divinitatea, cu Raiul, cu ingerii. Nu conteaza daca este ceva lung sau ceva scurt, rezultatul va fi acelasi. Scrie din toata inima ta si trimite hartia simbolic catre Rai. Poti sa o arzi sau poti sa o pui in congelator, pentru a “ingheta” situatia in sine. Sau poti sa o ingropi (care te ajuta sa te vindeci emotional). Poti, de asemenea, cutia postala a Lui Dumnezeu. Alege o cutie de ce dimensiuni vrei tu, orneaza-o cum se cuvine si pune in ea rugaciunile tale.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Exprima-ti energia feminina

Cu totii avem energie feminina pe care ar trebui sa o punem in valoare. Ea aduce la lumina dauri precum intuitia, dragostea, expresia artistica. Poate ca ai petrecut prea mult timp gandindu-te sau evitand zona de creatie. Nu-ti fie teama sa dansezi, sa canti, sa iti arati latura sensibila. Cere ghidare Fecioarei Maria, sfintelor mucenite, cere-le ajutorul cand vine vorba de copii, familie.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Roaga-ti ingerii sa te ajute

Ai incercat sa rezolvi multe situatii de unul singur, fara sa te gandesti ca ai putea sa-ti chemi ingerii in ajutor. Fecioara Maria si ingerii iti spun inca o data ca nu esti singur, ca sunt alaturi de tine, ca sunt gata sa-ti raspunda la intrebari, gata sa te ghideze si gata sa grabeasca manifestarea visurilor tale. Este adevarat ca Dumnezeu si ingerii stiu deja ce iti doresti, dar spune-o cu voce tare, scrie-Le. Dumnezeu ne-a dat si liberal arbitru si daca nu vorbim, nu cerem expres, solicitarile noastre nu raman decat niste ganduri si atat. Nu exista solicitare gresita sau incoerenta! Fii increzator si spune ce simti, cu voce tare sau voce joasa, dar cere ce vrei!

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Vindeca dependentele

A venit timpul sa renunti la comportamentele care duc la dependent. Ele pot interfera cu sanatatea ta, cu fericirea ta, cu scopul vietii tale. Fecioara Maria si ingerii te indeamna sa fii foarte cinstit cu tine insuti si sa recunosti problemele cu dependentele pe care le ai. Nu doar ca iti “mananca” timpul, ci iti fura si energia, increderea, iti blocheaza raspunsurile la rugaciunile tale. Din fericire, ai ingerii alaturi de tine pe tot parcursul vindecarii tale. Cere sfatul lor, cere sprijinul lor cand te cuprind “poftele” sau cand simti ca nu mai poti rezista tentatiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții