Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei din 8 mai 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 07:48

Horoscop pentru femei din 8 mai 2021 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.



Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2021 : Horoscop 8 mai 2021. Luna este momentan în descreştere. Asta înseamnă că nu e bine să începem lucruri, ci mai degrabă să ne odihnim şi să ne facem planuri, dar în niciun caz să luăm decizii majore.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să se afirme, să iasă în față și să-și expună punctele de vedere, chiar dacă acestea sunt mai intime sau se referă la aspecte de viață mai puțin cunoscute lumii largi. Este o zi în care simt din plin nevoia de ordine și disciplină în viața lor, fie personală, fie profesională.In prim plan se vor afla astazi relatiile, legaturile, parteneriatele. Te vei concentra atat asupra conexiunilor existente, cat si asupra celor noi. Poti cunoaste persoane noi cu care sa construiesti, alaturi de care sa dezvolti proiecte noi, sustin astrele. Este un moment bun pentru noi inceputuri.

Horoscop pentru femeia din Taur

Cei născuți în zodia Taur ies cu prietenii, stau la povești și cel mai probabil sunt dornici de clarificat aspecte legate de anumite mentalități și convingeri, fie ale lor, fie ale celorlalți, fie chestiuni care vizează colectivitatea. În cazul unor nativi se pot aprinde pasiuni cu persoane din anturaj, mai ales dacă sunt pe aceeași lungime de undă. Și profesional caută să-și clarifice niște opțiuni.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu sunt chiar în cea mai bună formă a lor, de aceea ar fi de preferat să privească lucrurile din jur cu mai multă detașare. Sunt anumite frici sau atașamente la care le este greu să renunțe, mai ales că și presiunea profesională este mare. Este o zi destul de instabilă și pot avea unele tensiuni cu superiorii.Ziua începe cu preocupări profesionale legate de carieră, statut, de o funcție, oricum de niște obiective pe care le au, iar Gemenii pot resimți destul de mult stres, însă întocmai agitația mentală îi ajută să își facă strategii și să aibă idei. Seara o vor dedica prietenilor, ieșirilor cu cei din anturaj și cel mai probabil le va prinde foarte bine pentru că se vor putea manifesta în voie, mai ales că dorința de a comunica este mare, de când Mercur, guvernatorul lor, a intrat în zodia lor.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cei născuți în zodia Rac se apropie destul de mult de nevoile partenerului, iar acesta, la rândul său, le va răspunde cu aceeași monedă. Este o zi bună și pentru nativii care au de clarificat aspecte ale vieții profesionale, care discută cu colaboratorii sau stabilesc termenii unor contracte. În alte cazuri poate veni o ofertă de muncă din străinătate.Cei născuți în zodia Rac ar trebui să se preocupe astăzi de probleme ce țin de cariera lor și imaginea profesională. Nativii își pot analiza posibilitățile, pot cântări ceea ce au cu ceea ce și-ar dori să aibă și își pot construi strategii în minte. Posibil să fie idealiști și visători, de aceea ar trebui să rămână ancorați în realitate. Horoscopul zilei le atrage atenția că sunt posibile ipostaze profesionale mai puțin plăcute în a doua parte a zilei.

Horoscop pentru femeia din Leu

Leii sunt creativi, au idei bune, ingenioase, însă deloc ușor de pus în practică sau, cel puțin, nu la momentul acesta, în condițiile actuale. Nativii sunt sfătuiți de astre să și le scrie pe hârtie și să le aibă în vizor pentru viitor. Posibile tensiuni financiare în cuplu sau cu asociații în prima parte a zilei.Cei născuți în zodia Leu au șansa să depășească o problemă de sănătate, nu ceva grav, dar ceva ce îi apasă mai mult emoțional. Este o zi favorabilă să pună la punct un program de lucru și să se țină de el, indiferent de cerințele celor din jur. Mulți nativi își rezolvă sarcinile de la locul de muncă chiar cu ajutorul celorlalți. În cuplu este multă agitație din cauza unui context financiar, dar și multă pasiune.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pentru cei din semnul Fecioară ziua începe cu discuții plăcute atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale și nativii pot ajunge ușor la o înțelegere cu ceilalți. Registrul se schimbă după amiază, când banii sau un context financiar, legat de acte, de un interes material le poate da bătăi de cap. Horoscopul de azi le cere să evite orgoliile în acest moment.Cei născuți în zodia Fecioară se bucură și azi de o zi favorabilă iubirii, mai ales reapropierii și reconectării la partenerul de viață. Activitățile distractive în doi sunt susținute, discuțiile care implică maternitatea sau copiii, de asemenea. Este o zi bună să-ți manifeste creativitatea și să obțină ceea ce-și doresc de la un parteneri de afaceri.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Balanțele au parte de multe activități obositoare la locul de muncă, însă nativii își rezolvă cu brio tot ce au în program și faptul că sunt eficienți îi mulțumește peste măsură. Posibil ca după amiază să apară animozități cu partenerii profesionali, iar seara să dea naștere unor tensiuni în cuplu. Este greu, dar nu imposibil să ajungă la o cale de mijloc. Important este să se pună și în pielea celeilalte persoane pentru a înțelege contextul mai ușor.O zi buna pentru prietenii, grupuri, aliante. Iti doresti sa te asociezi cu anumite persoane pe care le consideri interesante, cu care rezonezi? Atunci acum este cel mai bun moment, te asigura astrele. Admiri pe cineva, esti incantat de cineva anume de la care ai cate ceva de invatat. Despre cine este vorba?





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion este o zi creativă, iar nativii sunt sfătuiți să-și pună în practică ideile artistice, indiferent de domeniul în care lucrează. Sunt posibile momente mai tensionate, mai agitate la locul de muncă, dedline-uri, sarcini urgente, însă le vor face față dacă-ți păstrează calmul și luciditatea.Ti-e frica sa-ti arati emotiile. Nu te simti confortabil cand altii iti surprind vulnerabilitatea, dar astazi este in regula sa te lasi descoperit, sustin astrele. Pentru ca s-ar putea ca anume aceasta stare sau fie perceputa drept calitate si sa ai castig de cauza, sa atragi oameni si lucruri minunate de partea ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu o stare emoțională bună, în pace cu ei înșiși, iar pe parcurs își dau seama că vor mai mult, că vor să trăiască intens, să se bucure de viață, așa că cei care sunt reținuți de anumite aspecte, de program și responsabilități, pot fi mai agitați că nu se pot dedica plăcerilor lor. Către seara sunt posibile întâlniri romantice și pasionale.Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar principala recomandare pe care o au astazi astrele este sa te simti bine in pielea ta si de fapt, sa faci orice este posibil pentru a mentine cat mai mult aceasta stare. Este un cadru astral bun pentru activitati ce tin de infrumusetarea corporala, precum si pentru achizitii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Capricornii sunt stresați de contexte care vizează casa, familia, actele și bunurile de patrimoniu. Deși ziua începe destul de relaxant, cu poftă de viață și veselie, este posibil ca spre seară să intervină niște discuții cu familia care să-i agite pentru că este vorba de programul lor care este în joc și care poate fi schimbat.Se anunta incheierea unei etape, un ciclu se apropie de sfarsit si este momentul sa finisezi cat mai elegant acest capitol, sa dai dovada de intelepciune, te indeamna astrele. Ai nevoie sa accepti aceasta idee, sa te detasezi si sa mergi mai departe, pentru ca in curand, o alta oportunitate va bate la usa.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi destul de agresivi în comunicare, de a spune lucrurile pe nume, mult prea direct și fără a fi cu adevărat interesați de repercusiuni. Nativii nu acceptă prea uțor sfaturile și recomandările celorlalți. Horoscopul zilei de 7 mai le atrage atenția că pot fi mai irascibili și mai nervoși. Atenție la deplasări.Iti plac secretele, enigmele, fenomenele care pot fi explicate mai greu sau chiar care nu au cum sa fie explicate. Esti mai interesat de providenta, de trecut, de astrologie, de spiritualitate. Iti doresti cunoastere, cauti sa afli adevarul, intrebi, ii provoci pe cei cu care interactionezi.





Horoscop pentru femeia din Pești

Peștii au parte de prima parte a zilei cu Luna încă în tranzit prin zodia lor și sunt destul de sociabili, empatici, receptivi la cei din jur și înțelegători. Se întrevăd discuții te teme financiare, posibile nemulțumiri sau întârzieri ale unor plăți. În unele cazuri vin informații care nu le sunt deloc pe plac nativilor.Te afli in lumina reflectoarelor si iti place foarte mult acest lucru! Esti in centrul atentiei, esti intrebat, ascultat, laudat, aplaudat. Clarifici lucruri, reusesti sa convingi si sa-ti imbunatatesti imaginea publica. Nu, nu trebuie sa fie toata lumea pe aceeasi lungime de unda cu tine, sustin astrele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții