Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop tarot zilnic pentru 8 mai 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 08:36

Horoscopul tarot zilei de 8 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Echilibrul

Rabdarea este arma ta secreta in depasirea tuturor obstacolelor care iti pot aparea in cale. Da-ti timp pentru a te asigura ca intelegi ce ai de facut, pentru cine, de ce si in ce mod. Aceasta abordare metodica poate sa nu fie ideala si chiar poate enerva vreo cativa, insa nu trebuie sa te lasi influentat de convingerile lor. Rabdarea te va ajuta sa inchei ziua cu cat ma putine greseli

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Marele preot (Hierofantul)

Oamenii s-ar putea uita la tine cu entuziasmul ca ai putea sa le readuci zambetul pe buze, spranta, bucuria. Nu subestima puterea uneei vorbe bune, a unui zambet, a unui crampei de stralucire. Daca poti aduce aceste lucruri in viata cuiva, nu te da inapoi.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Magicianul

E nevoie sa fii putin mai organizat. Urmareste-ti cu atentie pasii si ziua ta poate fi una cu performante uluitoare. Fa tot ce iti sta in putere, iarta-te pentru eventualele stangacii si mergi mai departe cu curaj!

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 10 de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Daca iti apare inversata, mesajul cartii este ca dezastrele pot fi ocolite. Chiar daca se anunta o furtuna puternica la orizont, sansele sa te ocoleasca sunt destul de mari. De asemenea, poate sugera sansa unui nou inceput.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Regele de pentagrame (iversata)

Cartea simbolizeaza controlul, securitatea, puterea, disciplina, abundenta. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca cineva nu isi respecta promisiunile. Nu lasa pe ceilalti sa incerce sa te convinga fortat sa faci ceva sau sa accepti o conjunctura care nu iti este favorabila.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 4 de cupe

Accepta esecul sau lipsa de apreciere din viata ta. Fac si ele parte din realitatea ta si e nevoie sa mergi mai departe. Nu ignora importanta spiritualitatii, nu ezita sa ceri sfatul prietenilor apropriati in care ai foarte mare incredere. Situtia este departe de a fi tragica, asa cum ti-o imaginezi tu, insa totul pleaca de la lipsa de claritate si concentrare. Fa-ti timp pentru meditatii si introspectii si vei reusi. A venit momentul sa te “trezesti”.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 2 de bate

Se anunta o realizare personala sau succesul unui proiect. Ai un sentiment de implinire dar, totodata planeaza in sufletul tau intrebarea “Si, de-acum, ce voi avea de facut?” Esti multumit de situatia actuala, dar te preocupa si viitorul. Ce alte proiecte ai putea incepe, ce alte idei poti pune in aplicare pentru a consolida averea, pentru a acumula si mai multe?

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Cavalerul de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca orice actiune in pripa se poate dovedi irationala si poti gresi. In amor, aceasta poate duce la rupturi iremediabile. Asculta-ti vocea interioara si nu te lasa purtat de impulsuri sau nu pleca urechea la sfaturile altora. S-ar putea sa nu iti fie chiar benefice.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 9 de pentagrame (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de spade

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau. Constientizarea unor situatii iti aduce perspective care iti schimba modul de gandire si de actiune.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții