Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilei de dragoste 8 mai 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 08:14

Horoscopul zilei de dragoste 8 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 8 mai 2021. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 8 mai 2021. Atmosfera este linistita. Viata sociala pare sa se anime, iar discutiile capata profumzime. Ai curajul sa faci marele pas si sa spui ce simti? Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Canalele de comunicare cu persoana iubita sunt larg deschise, ceea ce face minuni pentru relatia voastra, care va urca la nivelul urmator. Te intelegi in toate privintele cu partenerul de cuplu. Infruntati impreuna orice provocare si nimeni si nimic nu va poate destabiliza. Relatia voastra devine mai puternica pe zi ce trece. Daca esti singur, fa un efort si iesi din casa. Vei realiza curand ca prezenta ta nu va trece neobservata.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

In relatia de cuplu lucrurile s-au miscat destul de greu asa ca te simti, oarecum, confunz. Insa azi este o noua zi, Poti privi situatia dintr-o noua perspectiva, mai pozitiva asa ca vei realiza ca, de fapt, dramatizezi inutil. Nu te mai simti coplesit de ce se intampla si gaseste cele mai bune solutii! Nu ti-ai gasit inca sufletul pereche? Nu renunta. Vei vedea ca, in curand, totul se va rezolva.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai tendinta de a-ti sufoca jumatatea cu toate problemele tale zilnice si din aceasta cauza relatia voastra este afectata serios. Asa ca schimba-ti atitudinea si nu aduce in casa lucruri care nu-si au rostul. Singur? Increderea de sine ridicata si dispozitia sexy atrag toate privirile asupra ta. Si cu un pic de noroc vei obtine tot ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ar fi bine sa discuti anumite subiecte cu persoana iubita si sa clarificati situatia. Sunt lucruri care pot fi rezolvare cu usurinta atunci cand exista bunavointa din partea amandurora. In acest fel, relatia voastra are numai de castigat. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, afla ca in curand va intra in viata ta o persoana care iti va aduce numai bucurii.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Lucrurile se indreapta in directia buna in relatia de cuplu. Asa ca profita de aceasta perioada minunata pentru a reaprinde flacara pasiunii si sa te bucuri de o seara fierbinte in compania persoanei iubite. Esti singur? Atunci fii mai sociabil. Numai asa poti intalni oameni noi, poti flirta lucruri care te vor ajuta sa te simti mai bine.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sunt sanse mari ca ziua de azi sa se incheie cu o cina romantica datorita unui partener de cuplu fericit. Daca esti singur, este o perioada numai buna pentru a-ti largi cercul de prieteni.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In viata personala totul merge conform planului, asadar azi vei avea o zi minunata. Ai timp si inclinatie pentru a face lucruri care sa reinvioreze relatia de cuplu. Daca, insa, esti singur nu-ti mai plange de mila. Este adevarat ca esti dezamagit asta, insa, nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa. Iesi si distreaza-te. Asa iti vei imbunatati starea de spirit si, cine stie, ti-ai putea intalni chiar dragostea vietii.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile merg tot mai bine in relatia de cuplu. Te bucuri de timpul petrecut in compania jumatatii tale. Asa ca nu te opri din ceea ce faci pentru ca beneficiile sa dureze pentru multa vreme. Esti singur? O persoana noua iti va patrunde in viata, aducand cu ea bucuria si voia buna.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ar fi bine sa renunti la scenariile fanteziste si la suspiciunile paranoice si sa te concentrezi pe lucrurile bune din relatia de cuplu. In acest fel, te vei putea revansa pentru comportamentul anterior. Daca esti singur ai curajul sa vorbesti persoanei care ti-a furat inima. Nu vei fi dezamagit.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

In sfarsit, s-au deschis canalele de comunicare intre tine si jumatatea ta. Nu rata sansa, acum ca lucrurile merg bine, pentru a rezolva problemele pe care le ai pe cap. Impreuna cu partenerul veti gasi cele mai bune solutii si sa puneti punct chestiunilor care va afectau relatia. Esti singur? O persoana noua va intra in viata ta si iti va aduce fericire.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Din punctul de vedere al relatie de cuplu alegi sa vezi partea plina a paharului. Asa ca iti faci timp si te straduiesti din greu pentru a imbunatati lucrurile. Cu o atitudine pozitiva si cu bunavointa vei obtine rezultatele scontate. Iar daca esti singur, stelele sunt de partea ta. Profita de acest lucru, iesi in oras, zambeste si lucrurile bune vor incepe sa se intample.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai ajuns, in cele din urma, la concluzia ca in relatia de cuplu conditiile sunt departe de a fi ideale. Este momentul sa infrunti realitatea si sa faci ce trebuie pentru a rezolva problemele. Odata gasite solutiile, relatia de cuplu va avea o baza mult mai solida, iar tu si jumatatea ta veti avea parte de un nou inceput. Esti singur? Inima ta bate mai repede cand vezi o anumita persoana? Indrazneste sa faci primul pas. Abordeaza-o si spune-i ce simti. Vei fi in al noualea cer sa afli ca sentimentele iti sunt impartasite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții