Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Zodia Vărsător în vara anului 2021

Written By NIKE B. on joi, 13 mai 2021 | 07:54

Zodia Vărsător în vara anului 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Zodia Vărsător dă lovitura în afaceri în vara anului 2021! Următoarele trei luni, nativii de aer își vor îndeplini o serie de vise și vor deveni motiv de invidie pentru foarte mulți! Vărsătorii au o vară strălucitoare în față și nu se vor plictisi absolut deloc. Fiecare zi din fiecare lună le va aduce ceva nou. Nu vor avea timp să lenevească, fiind nevoiți să muncească la foc automat, mai ales că de data asta vor face ceea ce le face plăcere. Sunt dispuși să se transforme și să devină o sursă de inspirație pentru ceilalți, căci creativitatea lor este unică, iar imaginația de care dau dovadă nu are cum să fie trecută cu vederea.



Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Zodia Vărsător în vara anului 2021

Nativii de aer dau lovitura pe plan profesional încă de la începutul lunii iunie, atunci când vor începe să construiască un proiect la care visau mult, ceva în domeniul artistic.







Unii își pot deschide un atelier de creație, alții un magazin cu produsele făcute de ei ori un studio muzical pentru cei care vor să cânte. Iunie este luna în care toate talentele Vărsătorilor vor ieși la iveală și se vor concretiza în ceva durabil, ceva din care acești nativi să scoată și niște bănuți.


Luna august, una a revenirii cu picioarele pe pământ

În iulie, Vărsătorii sunt angrenați în anumite proiecte care le poate aduce celebritatea la care nu au visat niciodată. Pentru acești nativi a doua jumătate a lunii iulie este excelentă pentru călătorii, în special în interes de serviciu.





Luna august este cea în care își vor da seama că în primele două luni de vară s-au concentrat doar asupra lor și a succesului lor și au neglijat persoanele care țin enorm la ei, așa că vor face un pas în spate și se vor reapropia de persoana iubită și de membrii familiei.






Niciun succes nu poate exista dacă nu îl împărtășești cu cei dragi, iar Vărsătorii vor evita să se însingureze, așa că se întorc în sânul celor dragi, bucurându-se de prezența și aprecierile lor după două luni în care au tras din greu doar pentru ei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții