Horoscopul Săptămânii 6-12 mai 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna Viitoare Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbe...

HOROSCOP SPECIAL: Planeta Venus în Rac

Written By NIKE B. on joi, 3 iunie 2021 | 08:34

HOROSCOP SPECIAL: Planeta Venus în Rac IUNIE 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Venus intră în semnul Rac – iată ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta. Planeta romantică Venus își croiește drumul prin semnul tandru al Racului începând cu data de 2 iunie și până în în data de 27 iunie. În acest timp, planeta Venus le va întâlni pe norocoasa planetă Jupiter, rebela planetă Uranus, visătoarea planetă Neptun și transformatoarea planetă Pluto. Acesta va fi un moment pentru creștere și expansiune, care va fi destul de greu, dacă nu sunteți dispuși să ieșiți din zona voastră de confort, atunci când vine vorba de dragoste și probleme financiare. Ieșiți din „carapacea” de rac și încercați să vă intensificați abordarea și maniera de a acționa, atunci când vine vorba de relații și investiții. Nu fiți timizi și nu dați înapoi la prima încercare, ci, în schimb, alegeți să acționați prin emoții și să aveți încredere în intuiția voastră. Fiecare semn zodiacal va experimenta acest tranzit în moduri unice, astfel că este bine ca fiecare din noi să știe la ce să se aștepte și ce are de făcut atunci când vine vorba despre relații și despre situația financiară, în special.



In perioada în care Venus a fost retrograda în zodia intelectuala a Gemenilor, am experimentat o supraîncărcare a informațiilor referitoare la sistemul de valori al societății noastre, am meditat la multe dintre nedreptățile care au avut loc cu mult timp in urma, spun astrologii. Și au dreptate – în ultimele luni, SUA si alte tari europene s-au confruntat cu rememorări ale istoriei de opresiune și nedreptate rasială, brutalitate polițienească și controverse în asistența medicală, evidențiate de pandemia coronavirusului. Acum este timpul pentru o schimbare, deoarece Venus intră în semnul Racului.









La ce sa ne așteptăm de la tranzitul lui Venus in Rac?

În această perioadă, ne putem aștepta să avem derogări și refulări emoționale, deoarece semnul de Apa al Racului va aduce lacrimile în mijlocul frustrărilor noastre emoționale. Dar asta nu înseamnă că nu ne vom atinge obiectivele. Vestea bună este că vom putea continua, deoarece semnele de Apă vor merge cu fluxul și ne oferă posibilitatea sa îmbrățișăm noi proiecte creative. Desigur, ne vom aminti trecutul cu o inimă deschisă și demonstrând bunătate. Pe măsură ce zeița iubirii și a plăcerii intră în Rac, vom aborda subiectul dreptății sociale dintr-o altă perspectivă. In timp ce Venus se deplasează din semnul de aer in cel al apei, vom putea simți cu adevărat nedreptățile pe care le vedem în jurul nostru la un nivel mult mai profund. Acest lucru poate fi dureros, datorită faptului că Racul este unul dintre cele mai emoționale și mai sensibile semne. Cu toate acestea, din această adâncime emoțională pe care doar un semn de Apă o poate oferi, suntem capabili să obținem puterea pentru a continua să luptăm pentru dreptate și egalitate, o temă care este evidențiată de astrologia anului 2021.

Cum iti influenteaza viata in luna iunie tranzitul VENUS IN RAC 2021?



Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Venus in Rac pentru zodia: BERBEC Întotdeauna ești cel care îți ridică moralul și își găsește energia, însă descoperi în această perioadă că ești epuizat și ai nevoie disperată de odihnă. Răsfață-te acasă, făcând băi fierbinți și lungi sau mergi la un salon de relaxare. La urma urmei, lucrezi foarte mult și ai nevoie să te deconectezi și să te refaci, atât fizic, cât și psihic. Este timpul să începi să ai grijă de tine și să îți oferi mai multă dragoste în aceste momente.Venus în Rac vă îndeamnă să iertați, să vă împăcați cu cineva foarte apropiat, cel mai probabil cu cineva din familie, să depășiți o situație din trecut care vă apasă. Tranzitul planetei venus va favoriza retrăirea unor emoții care vor contribui la vindecarea sufletească și emoțională.Venus in Berbec se afla in exil, ceea ce inseamna ca se produce o alterare a relatiilor, avand in vedere ca Berbecul doreste sa se afirme prin propriile forte, sa fie recunoscut pentru propriile sale valori, iar Venus implica atractia intre oameni, condusa de anumite nevoi, de influente pe care le poate avea un individ asupra altuia. Asta inseamna ca Berbecul va trebui sa fie si el influentat de altii si nu simplu ci chiar intr-un mod radical. Pasiunile acestor nativi pot deveni chiar bruste, poate mult prea intense, ajungand chiar la dragoste din prima clipa, insa aceasta asa cum apare exact asa si dispare: intr-o clipa.Datorita faptului ca Berbecii pun pe primul loc sentimentele lor, ar trebui insa sa tempereze aceasta pornire si sa tina seama si de ceea ce vor altii si ce simt ei. Acesti nativi vor dori sa dobandeasca intr-un mod inconstient ce au posedat in trecut, iar din aceasta cauza ei pot sa isi exclame prioritatea in fata altora si apar conflicte.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Venus in Rac pentru zodia: TAUR Nimeni nu știe mai bine decât tine că deseori cuvintele dulci și înfloritoare pot fi destul de romantice. De asemenea, acestea te pot ajuta să nu te îndrepți spre certuri cu altcineva, ci dimpotrivă, să pui energie bună, de pace și armonie. În loc să te lupți și să o ții pe a ta și să folosești expresii trufașe, alege să folosești cuvinte frumoase, pentru a-ți face cunoscute, înțelese și văzute punctele de vedere și sentimentele față și către alții, fără dramă și tensiune, ci cu iubire și înțelegere.Venus in Taur se afla in unul dintre domiciliile sale, dand un mare atasament si stabilitate puternica fata de persoane, fata de lucruri. Nativii care au Venus in Taur vor cauta relatii care sa le asigure o viata buna, sigura, plina de confort, legand relatii emotionale ce nu implica nici un fel de risc. Din acest motiv vor cauta relatii lungi, foarte profunde, care sa dureze cat mai mult, bazate pe incredere si pe loialitate.Venus in Taur poate sa vina si cu o posesivitate prea mare cu o gelozie excesiva, iar aici nativii ar trebui sa invete sa se axeze mai mult pe sentimentele lor decat pe ce ar putea primi. Vibratia lui Venus aici poate sa indice si o foarte mare nevoie de a se regenera din punct de vedere emotional, de a transforma modul in care abordeaza relatiile, toate fiind realizate prin atitudini mai rationale prin intelegerea nevoilor societatii.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Venus in Rac pentru zodia: GEMENI În această perioadă nu este vorba că duci lipsă de bani, ci doar te simți puțin mai conștient decât de obicei și devii mai serios cu privire la modul în care îți cheltui banii. Deși ai tendința să cumperi și să oferi cadouri generoase, înțelegerea ta de a-ți strânge portofelul și de a face economii, nu este un lucru rău. Economisire versus cheltuieli este cel mai bun mod de a reduce cumpărăturile impulsive, iar tu realizezi acest aspect acum, ceea ce te scutește de posibile situații neplăcute care privesc situația ta financiară.Cand Venus este in Gemeni se afla in trigonocratie, iar aici se realizeaza o mare deschidere catre relatii. Totusi relatiile sunt percepute mai mult la nivel de informatie, de acumularea si asimilarea ei, decat la nivel de emotie. Nativii care au Venus in Gemeni se vor manifesta din punct de vedere emotional mult mai superficial fata de altii, adesea fiind duplicitari, deoarece este un semn dual zodia Gemeni, iar de aici ei se vor implica in mai multe relatii, vor crea multe punti de legatura, de comunicare cu cei din jur. Este realmente trebuincios ca acesti nativi sa faca un efort in plus, daca doresc sa stabileasca relatii de lunga durata si acest lucru va fi posibil numai daca se folosesc de unele afinitati intelectuale.Acesti nativi au impresia ca se pricep la oameni, ca leaga relatii foarte rapid si din acest motiv ei vor deveni activi, vor actiona pe mai multe planuri, creand legaturi diverse si uneori complexe, alteori efemere. Totodata ei pot sa progreseze pe plan social, insa daca nu uita cine sunt cu adevarat, pot sa dobandeasca si functii importante.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Venus in Rac pentru zodia: RAC Acesta este timpul tău de a străluci. Te simți extrem de capabil și descurcăreț, frumos și popular în acest moment. Toată lumea vrea să vorbească cu tine și să reconecteze, să socializeze, mai ales după ce a fost pusă în carantină timp de mai bine de un an. Eliberează-ți calendarul, pentru toate festivitățile sociale la care vei participa, care vor include zile lungi de plajă, prânzuri prelungite și plimbări în parc și în natură, cu prietenii, familia și cei dragi.Venus in Rac se afla in peregrinaj, motiv pentru care emotiile vor fi foarte puternice, se doreste stabilitate emotionala care provine din trecut, totul fiind legat de amintiri, de traditiile ce au fost lasate ca bun de veacuri. Relatiile acestor nativi vor fi foarte legate de spatiul familial, de traditiile locului din care provin. Emotiile, starile sufletesti sunt foarte puternice, de multe ori nu au nici o baza concreta la nivelul rationalului, ajungand sa porneasca din cele mai intunecate locuri ce au la baza karma.Relatiile noi se pot lega pe baza unor amintiri comune, pe baza comunicarii ce se stabileste in prima faza la nivel afectiv ori chiar sufletesc. Din punct de vedere social, acesti nativi vor incerca sa isi stabilizeze mediul in care traiesc, incercand sa isi promoveze in primul rand traditiile din familie si ale caminului lor, traditiile din patrie si cele legate de nationalism. Ar trebui totusi sa nu duca totul la extrem, deoarece se pot ancora prea mult in trecut si astfel uita sa mai traiasca prezentul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Venus in Rac pentru zodia: LEU În loc să alergi, permite-ți să te odihnești câteva săptămâni. Acest lucru îți va oferi ocazia să te reîncarci pentru vară și să îți pregătești ziua de naștere, despre care știm cu toții că va fi un eveniment important în iulie și august. Acordă-ți timp suplimentar pentru a te relaxa și a te răcori, astfel încât perioada care urmează să te surprindă la capacitățile tale maxime, în formă și pregătit pentru zilele bune și frumoase care vor urma.Venus in Leu se afla in peregrinaj, iar vointa vibrata a Leilor vor da relatiilor un aspect dramatic, chiar profund. Astfel nativii care au Venus in Leu vor da relatiilor pe care le leaga conotatii de povesti de ura ori de dragoste ducand totul la extrem, totul prezentandu-se ca o piesa de teatru, plina de emotii. Acesti indivizi isi atrag dorintele si pasiunile in special dupa scopurile pe care si le fixeaza in viata, iar planul afectiv al lor se va ilustra prin intermediul promovarii unor idei arhetipale, acestea transpunandu-se intr-o creativitate plina de inspiratie, care are la baza talente in domeniul artei, ori chiar povesti umplute cu stralucire si cu farmec. Nativii care s-au nascut sub acest semn vor putea sa transpuna povestile lor in realitate, aceste povesti provenind parca din cele mai vechi basme, tot ei fiind cei care ajung sa duca dragostea catre ideal. Acest ideal il vor trai din toata inima, dand si celor din jur ocazia sa traiasca un spectacol nemaipomenit pe care nu-l vor uita cu una cu doua.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Venus in Rac pentru zodia: FECIOARA Prietenii tăi sunt o formă foarte mare de sprijin. Bucură-te de timpul pe care îl ai și pe care îl petreci cu ei. Arată-ți aprecierea oferindu-le o grămadă de complimente, afecțiune și orice fel de ajutor, în următoarele câteva săptămâni. Aceștia vor aprecia bunătatea, sprijinul și iubirea ta mai mult decât vei ști vreodată și vor fi acolo, la rândul lor, ori de câte ori vei avea nevoie de ajutor sau orice altceva ai putea avea nevoie.Venus in Fecioara ajunge sa realizeze un trigon care are domiciliul in zodia Taur, insa gaseste si o cadere deoarece apare o opozitie realizata cu semnul de exaltare si anume Pestii. Din aceasta cauza, se poate vorbi de o cadere atenuata fata de ceea ce implica alte planete. Aici emotiile pot sa fie puternic zguduite insa se vorbeste mai mult despre o atractie la nivelul material, profesional, stabilindu-se relatii mai mult in aceste domenii, iar cand vine vorba de relatii afective, se vor baza mai mult pe interes, insa acest interes nu devine egoist ci capata un sens pragmatic.Nativii au tendinta de a oferi relatiilor un aspect concret, ei nu se vor lasa niciodata doborati de emotii, desi sunt capabili de atasament, insa isi canalizeaza aceste energii in scopurile unor actiuni mult mai practice. Cand vine vorba despre nivelurile sociale acesti nativi arata ca tot ce poate insemna relatie, fie ea bazata pe cooperare, fie bazata pe confruntare, are menirea sa uneasca oamenii si finalmente sa duca la indeplinirea unor obiective concrete.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Venus in Rac pentru zodia: BALANTA O oportunitate profitabilă financiară și profesională a aterizat în sfârșit în viața ta. Este posibil că vei dori să riști și să te angajezi în multiple proiecte, chiar înainte de a asculta toate detaliile. Deși unele proiecte sunt ideale și minunate, asigură-te că ești conectat emoțional la ceea ce faci, pentru a-ți asigura succesul. Ai încredere în ce simți și nu te grăbi.Cand Venus se afla in Balanta este in domiciliul sau feminin, dand relatiilor multa diplomatie, un spirit justitiar deosebit, simt estetic, nativii avand inclinatii catre armonie, pace. Cei nascuti sub semnul acesta sunt cei mai experti in legarea unor relatii, chiar daca este vorba de cooperare sau de competitie, pot fi si buni mediatori, mereu ajutand pe ceilati sa se inteleaga si sa se organizeze in relatiile lor.Sunt mereu deschisi din punct de vedere emotional, cat si intelectual, au o viata publica dezvoltata, le pasa mereu de ceea ce vor altii. Atitudinea lor vizeaza cel mai mult dorintele celor din jur, intentia primordiala fiind aceea de a stabili echilibru intre ei si restul. Totul devine astfel foarte constructiv, capata o forma lucrativa, devenind un principiu fundamental in viata comuna. Astfel scopul nativilor cu Venus in Balanta este acela de a instaura echilibrul si armonia in locurile in care sunt afectate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Venus in Rac pentru zodia: SCORPION Nu este niciodată prea târziu să îți planifici vacanța de vară . La urma urmei, meriți o pauză de la muncă și de la o viață agitată, mai ales că ți-ai dat toată energia obiectivelor profesionale și carierei din acest an. Chiar dacă decizi să iei liber un weekend scurt, te vei simți revigorat și reîncărcat cu energie bună, în următoarele câteva săptămâni.Venus in Scorpion se afla in exil, iar pozitia este foarte delicata, avand in vedere si caracterul ocult, atat de misterios ale acestor nativi, adesea machiavelic, care afecteaza de multe ori relatiile. Se ofera aspecte negative, care vin pentru distrugere, desi totul se poate rezuma la aparente. In aceasta situatie nativii pot sa aiba sentimente foarte profunde, pe care niciodata nu le vor exprima, iar in momentul in care pierd ei, pot sa fie plini de resentimente.Ar trebui sa invete sa nu mai traiasca totul sub norii mintii lor si astfel sa creeze disponibilitate fata de cei din jur, sa nu mai iubeasca in secret si sa nu mai exagereze in cazul unui esec. Nativii care s-au nascut sub semnul lui Venus in Scorpion trebuie sa isi dea seama ca toate suferintele trupesti de ordin emotional nu reprezinta nici un fel de valoare, ele sunt pur si simplu o ocazie de a se confrunta cu sine si de a castiga o experienta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Venus in Rac pentru zodia: SAGETATOR Finanțele sunt o preocupare majoră în viața ta în acest moment, mai ales pentru că ai rămas fără bani. Înainte de a face o investiție, alege să analizezi toate detaliile, să continui cu prudență și, dacă este necesar, poți chiar cere ajutorul unui cunoscut apropiat sau al unui membru al familiei, fie că este vorba de un mic împrumut pe care îl vei rambursa, fie orice timp de ajutor, pe care îl vei primi. Venus in Sagetator se afla in peregrinaj, iar relatiile capata aici o forma frumoasa care implica experimente si aventuri. Acesti nativi sunt mereu pregatiti sa se arunce in relatii cat mai complexe, cat mai diverse si sa inteleaga totul, ajungand astfel la un progres de ordin spiritual si emotional. Acesti indivizi nu pot sta locului deoarece ei vor mereu sa se dezvolte sa ajunga tot mai sus, pe inca o treapa, iar in momentul in care o relatie de-a lor se opreste, ei fug repede catre ceva mai bun. Acesti nativi sunt lipsiti de prejudecati, nu se vor intoarce la o relatie care ii depaseste, deoarece pentru ei progresul se rezuma la trecerea dintre relatiile de ordin fizic si intelectual catre cele spirituale, intelectuale. Din acest punct de vedere nativii au mereu un mesaj pentru omenire, ajutand-o astfel sa inteleaga ca progresul in viata se rezuma chiar si la nivelul unor relatii.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Venus in Rac pentru zodia: CAPRICORN Dragostea plutește în aer în această perioadă. Tu alegi să dai totul acelei persoane speciale din viața ta, pe care o adori de altfel, dar primești înapoi la fel de multă atenție? Dacă nu, faceți-vă timp pentru a vă conecta amândoi. O cină romantică ți-ar putea restabili cu totul starea de spirit și vă poate apropia și restabili relația. Venus in Capricorn se afla in trigonocratie, iar aici, datorita faptului ca zodia Capricorn este semn de pamant, relatiile nativilor vor fi orientate doar spre obiectivele practice, care au forma concreta, ceea ce duce la reducerea unor stari afective, a manifestarilor in general de ordinul emotional, dand indivizilor o aparitie rece, mereu pe interes, care poate parea totalmente lipsita de sentimente. Insa in interiorul lor poate sa existe si romantism, poate sa existe si afectiune, desi toate sunt ascunse sub o masca de nevoie a transcederii pe scari sociale mai mari, mai inalte, desigur bazandu-se pe relatiile deja stabilite. Nativii care au Venus in Capricorn vor putea cu timpul sa se detaseze de persoanele cu care interactioneaza, reusind astfel sa isi canalizeze energia si emotiile catre lucrurile practice, care conteaza cu adevarat in viata lor. Aceasta detasare inseamna pentru ei tocmai un criteriu prin care reusesc sa progreseze. Nativii care au Venus in Capricorn pot sa aiba prejudecati si astfel sa nu ii accepte pe cei pe care ii cred inferiori, dar asta nu inseamna ca se cred ei superiori, ci pur si simplu ca vor sa isi urmeze drumul catre tinta lor adevarata, iar daca aici se includ si relatiile in care se implica, atunci nu se vor uita nici in stanga nici in dreapta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Venus in Rac pentru zodia: VARSATOR Nu trebuie să exagerezi și să faci asta de prea multe ori, pentru a anunța oamenii că ești o persoană muncitoare. Să-ți iei un timp liber să te odihnești și să te relaxezi din când în când, este bine, dacă îți faci toată munca în timp util. În așa fel, nu vei fi prea stresat în ceea ce privește munca, te vei deconecta, vei avea timp și pentru tine, dar și pentru cei apropiați.Venus in Varsator se afla in trigonocratie, mai ales pentru ca vibratia planetei iubirii va cunoaste o manifestare libertina. Aici nevoia Varsatorilor de a fi mereu liberi si independenti va oferi un sac plin cu surprize in relatii. Astfel legaturile pe care acestia le formeaza pot sa fie din cele mai nonconformiste, pot sa ignore totalmente gelozia, sa iubeasca fara pic de resentiment si sa nu aiba habar ce inseamna posesivitate, ei avand chiar si partenerul de viata pe post de cel mai bun prieten.Din pacate acest fel de relatie nu va avea deloc succes numai in cazul in care si partenerul este de aceeasi conceptie, iar din acest tip de relatie se poate naste si instabilitatea, predipozitia catre despartiri nefondate, neasteptate, insa poate sa aduca si cate o experienta relationala mai bizara. Venus in Varsator da vibratia necesara cat omul sa poata sa atinga la cel mai inalt nivel disponibilitatea emotionala, dusa chiar la extreme, precum bigamie ori de partea celalata izolare emotionala care se combina si cu tendinta de a gasi un prieten bun in fiecare om. In acelasi timp nativii pot fi si cei mai creativi pe plan social si pot sa genereze revolutii de amploare in relatii.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Venus in Rac pentru zodia: PESTI Creativitatea ta înflorește în aceste momente și vrea să iasă la suprafață. Alege să pătrunzi în lumea și în arta ta interioară și artă lumii talentele pe care le ai și de ceea ce ești tu capabil cu adevărat. Familia și prietenii tăi vor fi mândri de tot ceea ce faci, dacă îți dai ocazia să-ți arăți creativitatea în această perioadă. Nu o înfrâna, las-o să se manifeste.Venus in Pesti se afla in exaltare deoarece acest semn este foarte emotional, creand o disponibilitate relationala cu o incarcatura de amploare, care poate sa duca, specific Pestilor, la contradictii mari. Relatiile pe care nativii le leaga pot sa devina foarte framantate, nefericite, fericite, extaziate sau dramatizate, totul in functie de orientarea dupa latura negativa sau latura pozitiva a trairilor.Acest semn poate da o atmosfera plina de misticism relatiilor, in care credinta si imaginatia devin puncte primodiale de comunicare. Acesti nativi pot sa fie chiar prieteni cu ingerii, de unde au numai de castigat sau, dimpotriva, pot fi slujnici ai unei providente malefice, de unde vor primi relatii dramatice, de criza, insa acestea vor fi numai pentru a putea sa isi implineasca toate misiunile si sa isi faca toate temele si lectiile pe care si le-au propus ca sa ajunga undeva sus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții