Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Zodiile binecuvântate de astre

Written By NIKE B. on joi, 3 iunie 2021 | 06:11

Berbec, Balanta Săgetător, și Varsator – Zodiile binecuvântate de astre

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Zodii care vor fi binecuvântate cu noroc în perioada care urmează Potrivit astrelor, perioada următoare va fi benefică pentru transformări pozitive în ceea ce ne privește pe toți, însă mai intensă pentru reprezentanții anumitor semne zodiacale care vor avea parte de reușite extraordinare. Nimic nu este mai bun decât liniștea și transformările după un sezon agitat. Anul acesta va fi unul plin de succes, reînnoind energia vitală și garantând realizări palpabile și vise îndeplinite! Indiferent de momentele dificile prin care am trecut sau urmează să trecem, ceea ce ne așteaptă sunt doar realizări frumoase, vise și dorințe care vor fi mai ușor de realizat. Vești bune ne așteaptă pe fiecare în parte, iar perioada care urmează este o suflare de speranță și energie suplimentară pentru mintea și inima noastră.



Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Această nouă fază ne va schimba starea sufletească și va fi parțial responsabilă de multe succese în ceea ce privește mai multe ramuri ale vieții. Deși pentru toți sunt pregătite surprize, pentru nativii din zodia Vărsător, Balanță, Săgetător și Berbec urmează o perioadă magică!







Se spune ca toti suntem facuti dupa chipul si asemanarea divinitatii. Fiecare om are in ochi o sclipire angelica si in suflet o farama de dumnezeire, fiecare este inzestrat in mod natural cu bunatate, iubire si credinta.


Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie)


Următoarele luni reprezintă perioade în care vei avea parte de mai multă bucurie și împlinire. Planurile pe termen lung vor fi realizate sau devin mai ușor de realizat. Profită de acest timp norocos și atingeți-vă obiectivele cu dedicarea obișnuită. Se prevede o mare dezvoltare în ceea ce privește cariera ta și ți se vor deschide multe oportunități grozave. Trebuie doar să fii atent și să nu acționezi cu impulsivitate. Fiind atent la acest aspect, nimic nu îți va împiedica creșterea. Perioada următoare va fi extrem de pozitivă și foarte norocoasă. Profită de această nouă energie pentru a realiza tot ce îți dorești!Binecuvântarea pentru tine înseamnă o familie unită și fericită pe care, din fericire, o ai și o vei face să fie și mai frumoasă. Te concentrezi mai mult pe bunăstarea celor dragi și pe lucrurile care le aduc bucurie în suflet, de aceea faci schimbări de decor în locuință. Simți că ești pe drumul cel bun și nu te înșeli deloc. Nativii singuri au toate șansele să-și întâlnească jumătatea undeva la finalul lunii martie. Bucuria pentru această reușită este una mare și poți învăța multe lucruri din experiența asta.






Zodia Balanță

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Balanță, mișcări importante vor avea loc în viața acestora. Planurile pe care le au în vedere se vor concretiza. În cele din urmă, vechile probleme vor fi rezolvate, iar aceste semne zodiacale vor fi înconjurate de mai multă energie pozitivă și încredere de sine.Femeia nascuta in Balanta este sarmanta si atractiva nu numai prin aspectul sau fizic impecabil, ci si prin blandetea cu care a fost harazita. Este foarte linistita si nu suporta sa intre in conflicte cu nimeni, cu atat mai putin cu partenerul de viata. E carismatica si captivanta si atrage oamenii cu naturaletea si simplitatea sa. E inteligenta si stie cum sa fie supusa fara insa a-si incalca principiile bine definite.Pentru Balanta, corectitudinea este lege, iar situatiile indoielnice sunt depistate si taxate imediat. Este un confesor excelent, aproape ca un duhovnic care nu judeca, ci ofera sfaturi, solutii, dezlegari, de parca ar fi trait in aceasta lume niste vieti in plus si ar avea toate raspunsurile pe tava, bine chibzuite. Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare si speranta. Oamenii adora instinctiv sa-i asculte pe cei nascuti in zodia Balantei, datorita tactului si priceperii de care dau dovada. Norocul va fi de partea ta, mai ales în domeniul sentimental, vei deveni un adevărat magnet pentru oamenii cinstiți și transparenți. Dragostea și relațiile afectuoase vor fi mai armonioase și vor avea șanse mai mari să reziste în timp. Viața ta profesională va primi, de asemenea, un impuls de la astre și îți va aduce mai multă satisfacție și stabilitate. Însă, va fi necesar să continui să faci eforturi personale și să nu lași oportunitățile să treacă. Dar chiar și cu ajutorul astrelor, este încă necesar să depui câteva eforturi și totul va fi bine.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Evenimentele pozitive vor restabili încrederea nativilor Săgetători și le va îmbunătăți foarte mult viața! Vor exista oportunități de muncă bune, șanse să apară unele iubiri intense și îmbunătățiri mari în ceea ce privește relațiile de familie. Veștile bune vor ajunge în sfârșit și în viața ta și te vor surprinde plăcut. Dedicația și diligența, care te caracterizează de altfel, vor duce la rezultate foarte promițătoare. Îmbunătățirea financiară va veni și stabilitatea va fi constantă, motiv pentru care nu trebuie să te mai îngrijoreze acest aspect.Ești pregătită pentru tot ce urmează? În această săptămâna Universul îți arată care a fost motivul pentru care te-a pus să înduri tot ce ți s-a întâmplat: te pregătea pentru ceva cu adevărat special. Însă era necesar ca înainte de a trece la această etapă incredibilă a vieții tale să te maturizezi, să îți dai seama cine ești și ce îți dorești de la viață, ce te face fericită și, cel mai important, care sunt oamenii pe care trebuie să îi păstrezi în viața ta. În sfârșit îți dai seama că totul a fost în favoarea ta. Ești pregătită să pornești la drum. Această călătorie va fi una pe cinste, fii pregătită să trăiești cu adevărat. În ceea ce privește dragostea, dorința de a întemeia o familie va crește și va deveni foarte prezentă în inima ta! Dacă există anumite dificultăți financiare sau situații neplăcute la locul de muncă, acesta este momentul în care probabil alegi să renunți și să începi ceva mai bun.






Zodia Vărsător

Începutul anului a fost puțin dificil pentru reprezentanții semnului Vărsător. A avut loc o restructurare a vieții tale personale, dar și a celei profesionale. Însă, energiile se vor schimba în curând și obiectivele pe care le ai se vor schimba. Să nu te surprindă, totul se va dovedi bine în cele din urmă!Pentru Vărsător se anunță o perioadă extrem de intensă și fericită. Deși are parte de suișuri și coborâșuri în activitatea financiară, până la finalul perioadei, vor găsi o formulă prin care să aibă parte de situația pe care și-o dorea.Veselia atrage de partea ta oameni noi și interesanți. Te poți considera norocos cu așa prieteni de nădejde, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Norocul îți surâde și pe plan sentimental. După o perioadă lungă în care ai stat singur, acum e momentul să-ți întâlnești sufletul pereche. Va merita așteptarea. Toate merg ca pe roate în viața ta, inclusiv în plan financiar. Cunoști o bunăstare cum nu ai mai avut până acum, însă nu trebuie să te culci pe o ureche. Pune bani departe pentru zile negre, asigură-ți un viitor sigur din acest punct de vedere. Acum este momentul să te dedici unor proiecte noi, să te implici în ceva nou, atât profesional, cât și emoțional. Vei avea parte de mai multă stabilitate și mai mult echilibru în sentimente și emoții, ceea ce te va ajuta să iei deciziile corecte. Ți se vor prezenta mari oportunități. Deci, profită de tot ce îți apare în cale, însă nu uita să te și distrezi și relaxezi, având în vedere că ai trecut prin multe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții