Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Citește Mesajul zilei de 22 iulie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 21 iulie 2021 | 19:56

Mesajul zilei de 22 iulie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 22 iulie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 22 iulie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

RECALIBRAREA ENERGIEI TALE Arhanghelul Mihail iti livreaza o puternica vindecare prin retezarea corzilor energetice de atasament si reechilibrarea campurilor tale de energie. Sabia si scutul sunt prezentate simbolic de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Ca si fiinte energetice in corpuri omenesti, nivelele noastre de energie pot fi usor deteriorate, trimitand corpul fizic intr-o stare de mare stres. Arhanghelul Mihail este un expert in a detecta corzile energetice de atasament care iti scad nivelele de energie. Aceste corzi se pot forma in interactiunile generale cu familia, prietenii si colegii, in special in contact cu oameni care sunt stresati, bolnavi sau care au nivelul de energie scazut. Cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa stea alaturi de tine si cere-i sa iti reteze cu sabia de foc aceste corzi si sa sigileze orice atasamente formate in campul tau energetic. Arhanghelul va chema ingeri suplimentari pentru a aduce vindecare si in cealalta persoana / persoane care au format corzile, pentru a rebalansa si mentine si nivelele lor personale de energie. Este vital sa iti mentii nivelul de energie dat de Dumnezeu ca sa fii sanatos si bine. Ca un suflet generos, plin de compasiune si grija, este usor sa lasi garda energetica jos. Ori de cate ori te simti obosit si apatic, cheama pe Arhanghelul Mihail ca sa iti faca o scanare de verificare. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: ai nevoie de protectie zilnica / esti prototipul salvatorului si pierzi energie / ai stres mare la job / esti atacat psihic / ti se scurge energia / ai nevoie de impamantare / esti intr-o relatie de co-dependenta ce nu te imputerniceste.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

O BINECUVANTARE NEASTEPTATA

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra iti deschide o binecuvantare neasteptata de la divinitate. Cheia anunta sosirea unui cadou la care nu ai cum sa te astepti. Cadoul va sosi in timpul perfect, aducandu-ti o surpriza perfecta. Recunostinta iti va umple inima vazand abilitatea miraculoasa a Universului de a-ti raspunde la rugaciuni. Universul este abundent si atoatecuprinzator iar acest cadou poate veni ca raspuns al faptului ca ai plantat o samanta de manifestare printr-o intentie in trecut. Acest cadou va lua o forma personala anume pentru tine. Ar putea fi un ajutor financiar, un nou job sau o noua casa, o recunoastere a talentelor tale, un partener suflet pereche, un animal de companie, un copil. Oricare ar fi cadoul, el implineste magic un vis. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail o numeste mana cereasca. Ia darul cu iubire si recunostinta, tine-l aproape de inima ta si sa stii ca acesta este livrat divin. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: asteapta-te la o mostenire, un cadou, un aranjament favorabil tie / vine un bonus / ai un mare noroc / traiesti un miracol / te bucuri de bunatate din jur / esti un beneficiar a ceva minunat trimis de Dumnezeu / o pana de pasare in drumul tau este semnal divin / primesti un semn de la cineva drag trecut in Lumea de dincolo / primesti cu cadou aniversar perfect / o scrisoare de dragoste / flori la care nu te astepti.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CERE SI PRIMESTE AJUTOR

Arhanghelul Mihail este aici sa iti lumineze drumul pe care mergi. Esti ghidat sa ceri ajutor de la familie, prieteni si oamenii din jurul tau. Arhanghelul este martorul unei incarcaturi grele pe care ti-ai asumat-o constient sau inconstient. Aceasta incarcatura poate sa fie o munca fizica grea sau un bagaj emotional cauzat de mult stres. Este timpul sa ceri asistenta de la cei dragi, prieteni si colegi. Arhanghelul Mihail sta in fruntea echipei sale de razboinici de lumina si afirma ca nu este un semn de slabiciune sa ceri ajutor. De fapt, este un semn de putere sa ceri asistenta si sa delegi roluri altora. Daca povara este emotionala, Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa aprinzi o lumanare, sa scrii o scrisoare spre ingeri si sa o plasezi langa acea lumanare cu intentia ca acestia sa o primeasca. Permite taramurilor angelice sa preia controlul si sa iti trimita asistenta relevanta considerata de ei pentru aceasta situatie. Cand te lumina drumul, vei fi mult mai productiv, focusat si in pace. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: asteapta-te la o interventie divina, la un miracol / ia-ti timp liber / pleaca intr-o vacanta / ai nevoie de odihna / curata balastul emotional si fizic / ai parte de suport de la familie / voluntariat , servicii de comunitate / ajutor acasa / relocarea casei sau afacerii.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

AI NEVOIE DE RESPIRATIE CONSTIENTA

Arhanghelul Mihail iti cere sa respiri adanc pentru a aduce pacea interioara si echilibrul in tine. Inspira calm. Expira stresul. Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic ca instrumente puternice de eliberare de stres. Arhanghelul Mihail este martorul faptului ca ai inceput sa respiri superficial ca raspuns al presiunilor vietii. Respiratia este o functie automata a corpului iar cand esti stresat, se schimba rata de respiratie si felul in care respiram, devenind parte a raspunsului sistemului nervos “lupta sau fugi”. In yoga, respiratia este cunoscuta sub numele de “prana” sau energie universala care poate fi folosita pentru a gasi echilibrul dintre corp si minte. Arhanghelul Mihail afirma ca respiratia constienta este la fel de importanta pentru sanatate precum dieta si miscarea fizica. Peste zi, practica respiratia profunda. Multi oameni aduna tensiune intre umeri, pe spate si pe gat ; aceste zone se relaxeaza atunci cand respiri adanc. Si un oftat puternic echilibreaza energiile din corp rapid. Inspira sentimente de calm, expira sentimente de stres. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: invata tehnici de respiratie / mergi la yoga / invata sa iti controlezi stresul / ia-ti timp liber / e vreme pentru relaxare / mediteaza / are loc o vindecare / practica o nutritie sanatoasa, fa miscare fizica / terapii holistice / renunta la fumat / inspira aer proaspat / petrece timp mai mult in aer liber








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

PUNCT SI DE LA CAPAT – VREMEA SA PREDAI

Arhanghelul Mihail este prezent si iti simte o frustrare coplesitoare. Este timpul sa predai complet si sa abandonezi aceasta situatie pentru a fi transmutata.Ti se inmaneaza sabia simbolic ca strigat pentru o actiune definitiva. Arhanghelul Mihail a stat alaturi de tine de ceva timp, sustinandu-te intr-o situatie complexa a vietii tale. El a mobilizat ingeri in plus pentru a te inconjura dar si pe ceilalti implicati. Ingerii iti cer cu iubire sa urmezi toata ghidarea care ti-a fost trimisa si ti-au auzit rugaciunile si ti le-au livrat mai departe. Arhanghelul Mihail iti aude strigatul sufletului pentru asistenta suplimentara. El intelege ca te simti epuizat si la un capat de provocare, ca si cum te-ai izbi de un zid de caramida, fara sa stii ce sa faci mai departe. Timpul divin este cel mai crucial aspect din aceasta situatie acum. La acest punct, ti se cere sa abandonezi total situatia lui Dumnezeu. Arhanghelulm Mihail iti da permisiunea sa o dai din mainile tale. Scrie situatia pe o hartie si pune-o intr-un bol pentru ingeri pe care il numesti bolul cu “probleme prea grele pentru mine” sau in altul numit “da drumul si lasa-l pe Dumnezeu”. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: ti se cere rabdarea / pleaca dintr-o situatie sau relatie / odihneste-te / ia o vacanta / ia-ti liber de la munca / un pas inapoi / aprinde o lumanare / cere altcuiva sa se roage pentru tine / invita in viata ta un miracol / creaza un altar pentru inger / creaza un bol numit “probleme prea grele pentru mine”





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

SUNET VINDECATOR – REECHILIBREAZA-TE SI RELAXEAZA-TE

Arhanghelul Mihail iti sugereaza sa folosesti puterile de vindecare ale sunetului pentru a-ti echilibra cheakrele si campurile de energie. Sabia si scutul sunt simboluri puternice oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrumente de eliberare de stres. Sunetul magic are puterea sa restaureze echilibrul in centrii de energie ai corpului si in campurile aurice dar poate induce si stari de pura relaxare si pace. Relaxarea este starea naturala, ea este absenta tensiunii din corp. Tensiunea din corp este pur si simplu “stransoarea” simtita in muschi din cauza contractiei cauzata de stres. Tensiunea este una din barierele majore care a venit intre tine, intelepciunea ta inalta si capacitatea ta de pura bucurie. Permite Arhanghelului Mihail sa te ghideze spre sunetul de care ai nevoie ca sa inlaturi tensiunea din organism. Un sunet de echilibru poate fi obtinut ascultand o varietate de instrumente cum ar fi bolurile cantatoare, tobele. Poti fi ghidat sa cumperi una din acestea sau chiar un CD cu aceste sunete. Lucrul frumos din ascultarea acestor instrumente este ca fara instruire poti obtine beneficiul lor oricand. Arhanghelul te poate calauzi si sa folosesti muzica in casa, masina, loc de munca. Muzica are puterea de a induce stari de relaxare si pace, transportandu-te in locuri cu minuni si frumuseti uluitoare, incarcandu-ti astfel nivelele de energie. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: nu apleca urechea la barfe / asculta de calauzirea ingerilor / primesti intelepciune prin limba divina aurie / asculta de un prieten drag inimii tale / asculta si alte opinii / mentine urechile deschise pentru oportunitati / asculta si primeste cu bucurie vestile bune / fa meditatii pentru vindecarea sufletului si pentru echilibrarea ceakrelor.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

PROTECTIE PENTRU FAMILIE – UN CURCUBEU BINECUVANTAT

Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa invoci spectrul de lumina curcubeu. Acesta va aduce protectie si binecuvantare familiei tale si celor pe care ii iubesti. Acesta este un instrument scut puternic de protectie. Este timpul sa lucrezi cu energia magica a razei de curcubeu alcatuita din cele 7 raze de culori. Lucrand cu spectrul curcubeu este de 7 ori mai protector decat folosind doar lumina alba. Arhanghelul Mihail iti sugereaza sa folosesti lumina curcubeului pentru protectie atunci cand te surprinzi a fi ingrijorat pentru cei dragi, in special pentru copii. Vizualizeaza persoana inconjurata de culorile curbubeului si cere Arhanghelului Mihail sa ii tina in siguranta si sa le umple ziua cu frumos si bucurii. In cazul in care esti ingrijorat mai mult pentru un membru de familie, plaseaza-i fotografia pe altarul tau angelic si pune alaturi o imagine cu un curcubeu, apoi aprinde o lumanare si invoca pe Arhanghelul Mihail si ingerii pazitori ai acelei persoane sa te asiste in aceasta situatie. Acest ritual poate fi efectuat pentru oricine caruia vrei sa ii trimiti multa siguranta si protectie. Seteaza o intentie ca Arhanghelul Mihail calauzeste si pazeste persoana si ii trimite pe cale binecuvantari. Si asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: iubire materna / sangele apa nu se face / o persoana draga te saluta din Rai / primesti protectie de la stramosi / apare o mostenire in ecuatie / posibilitatea unui nou copil / spiritele ghizi sunt alaturi de tine / esti binecuvantat cu ceva special

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

SINCRONICITATI DIVINE – LA LOCUL POTRIVIT, LA MOMENTUL POTRIVIT

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra te plaseaza exact unde iti este menit sa fii. Vei primi un cadou extraordinar. Aceasta cheie sacra energetica iti este oferita drept o puternica binecuvantare a timpului perfect divin. Pregateste-te pentru o serie de sincronicitati, mici miracole, care te duc spre stralucire de indata ce totul se aliniaza perfect pentru tine. Arhanghelul Mihail te va plasa exact la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a primi un cadou extraordinar sau binecuvantare sau vei face o descoperire norocoasa care va crea o diferenta in viata ta si a altora. Arhanghelul Mihail iti cere sa actionezi la orice intuitie brusca pe care o simti si care este descarcare a ajutorului divin. Ia acest cadou cu iubire si recunostinta, tine-l aproape de inima ta si sa stii ca acesta este trimis de la divinitate. Asa sa fie, asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: ai parte de atingea de aur a lui Midas, pe ce pui mana se transforma in belsug / un “accident” fericit / destinul iti joaca o farsa minunata / ai noroc / binecuvantari se revarsa spre tine / karma buna in actiune / evenimentele urmeaza un curs magic

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

ONESTITATE – AI NEVOIE SA ITI AUZI PROPRIUL TAU ADEVAR

Arhanghelul Mihail iti cere sa fii total sincer cu tine insuti. Este timpul sa te pui pe tine pe primul loc. Iti este inmanata sabia simbolic de catre Arhanghelul Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. Acum este timpul perfect sa iti inventariezi viata si directia incotro se indreapta. Arhanghelul Mihail a fost martorul actiunilor tale de sacrificiu de sine. El iti intelege obligatiile si responsabilitatile si este martor cat de mult ii iubesti si iti pasa de cei din jur. Insa este timpul sa examinezi si sa redefinesti ce iti doresti sa obtii si care este scopul vietii tale. Arhanghelul Mihail sta alaturi de tine acum, in timp ce te afli la o rascruce a vietii. El iti cere sa fii brutal de sincer cu tine si sa alegi directia care este cea mai sincera fata de binele tau inalt. Inainte de a lua decizii in care directie sa o apuci, Arhanghelul Mihail iti reaminteste ca posezi darul divin de liber arbitru, chiar daca oricum beneficiezi de sustinerea si ghidarea sa pentru a fi deplin informat. Planul divin pentru tine este acela de a-ti urma calea pe care inima ta canta si sufletul danseaza: pentru ca Sinele tau sa fie adevarat. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: activeaza-ti iubirea de sine, respectul de sine / elimina autosabotajul, atitudinea de salvator, angajamentele necerute sau pe care nu le poti sustine / apare o noua cariera, un nou proiect creativ / ierti sau esti iertat / faci alegeri bune privind sanatatea si starea de bine / iti urmezi inima / iti asculti visele si sperantele / o dorinta lunga de o viata se va implini / ti se face dreptate.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

VIZIUNE SPIRITUALA – PRIMESTI O PIESA DE PUZZLE LIPSA DIN VIATA TA

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra iti activeaza “fereastra sufletului “, efectiv ridicandu-ti puternic viziunea spirituala ca sa poti vedea o bucata vitala de informatie care iti lipseste. Aceasta cheie sacra iti este data de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica care iti aduce viziune intuitiva. Aceasta cheie este de importanta extrema pentru tine la acest moment in timp. Iti permite sa ai o viziune extinsa periferica si iti intareste abilitatile de observare si intuitia. O piesa vitala de informatie se va prezenta, aducandu-ti solutia pe care ai cerut-o de la divinitate. Aceasta descoperire se va dovedi a fi “bucata lipsa de puzzle” care va aduce o schimbare pivotala in situatia ta prezenta. Arhanghelul Mihail te conduce acum pe drum ghidandu-te cu semne angelice, cu descarcari angelice de inspiratie si cu mesaje in visele tale. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la “perceptia angelica”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca acest dar este divin. Asa sa fie, asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: ai de facut alegeri / vei gasi un obiect pierdut sau un document / atentie la detalii / citeste si randurile scrise foarte marunt dintr-un document / obtine o a doua opinie / are loc o vindecare / un secret este revelat / gasesti solutii creative miraculoase / gasesti o intelepciue intr-o carte / o noua calificare / o descoperire medicala / recunostinta aduce perseverenta / o persoana care este element de Foc te sustine.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PRIMESTI TREI DARURI DE LUMINA – LUMINA ALBA, INCANTARE SI INIMA USOARA

Arhanghelul Mihail iti da o cheie energetica sacra ce iti aduce cele trei daruri de lumina. Acestea iti permit sa simti bucurie in inima ta si sa traiesti fericit in acum si aici. Cheia aceasta este o binecuvantare puternica de lumina si iubire. Combinatia acestor trei cadouri divine iti permite sa simti apreciere ca un copil si bucurie pentru toate lucrurile marunte si te ajuta sa fii fascinat de placerile simple ale vietii din nou. Cheia este o binecuvantare care ridica povara si ritmul alert al energiei care te inconjoara. Cu aceste cadouri de lumina in care esti scaldat, este ca si cum orice intuneric din preajma nu mai poate ramane. Arhanghelul Mihail iti reaminteste ca tu esti lumina pura alba perfecta si iti cere sa iti amintesti cat de iubit esti cu adevarat. Este timpul sa te delectezi in cine esti tu si sa stii ca atunci cand simti incantare tu te conectezi cu frumusetea si puterea Universului si asta iti hraneste inima si sufletul. Preda povara si grijile lui Arhanghelul Mihail. Gaseste-ti timp sa te distrezi, sa razi tare si, cel mai important, sa poti sa razi de tine insuti. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail o numeste “Omniprezenta”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca acest dar este divin. Asa sa fie, asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: fericire, incantare / te simti in al noualea cer / are loc un eveniment incantator / amuzament din inima / placeri sufletesti / accepti viata exact asa cum este ea / traiesti in sincronicitate cu ritmul vietii / are loc o nunta / nasterea unui copil / anuntul unei sarcini / devii bunic, bunica / iti hranesti si iubesti copilul interior cu iubire si dedicare.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

GHIDARE DIVINA – INTELEPCIUNEA LIMBII DE AUR

Arhanghelul Mihail iti ofera o cheie energetica. Aceasta cheie sacra iti aduce ghidare livrata intamplator de altcineva. Ea este o binecuvantare puternica de calauzire prin sincronicitate. Arhanghelul Mihail afirma ca ghidarea spirituala poate aparea chiar si in cele mai lumesti evenimente prin remarci inocente banale. Intelepciunea Limbii de aur descrie un incident in care tu gasesti un mesaj sau o semnificatie spirituala sau un raspuns la o rugaciune declansate de ceva ce spune altcineva. Deseori replica nici nu iti este adresata tie sau o poti auzi in timp ce alte doua persoana discuta cand sunt de exemplu la cumparaturi, sau auzi vorbele la tv sau intr-un cantec sau citesti cuvintele intr-o carte sau in exterior pe o reclama sau pe o masina in mers. Cuvintele de aur sunt livrate exact atunci cand tu te gandesti la ceva si ele ating ceva profund in sufletul tau. Limba de aur inteleapta poate fi livrata de la cineva cunoscut si in acest caz persoana spune ceva, asa, din senin, “ii iese porumbelul din gura” se spune, deseori total inconstient de ce a spus, pentru ce sau ce impact are. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail o numeste “patrunderea aurie”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca acest dar este divin. Asa sa fie, asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: primesti un mesaj de bun augur / rugaciunile ti-au fost auzite si primesti raspuns / solutia la o problema / o actiune benefica / inspiratie / sfat pretios / acces la stiinta si cunostinte valoroase.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții