Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Citește Mesajul zilei de 23 iulie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 23 iulie 2021 | 14:06

Mesajul zilei de 23 iulie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 23 iulie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 23 iulie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

EVITA ALERGENII Acest mesaj vine sa iti confirme faptul ca o problema de sanatate este cauzata sa axacerbata din cauza unei reactii alergice. Verifica-ti mai intai dieta, pentru ca voi oamenii consumati deseori substante care va provoaca alergie. Dupa ce ai investigat dieta si ti-ai observat reactiile din corp in functie de ce mananci, verifica-ti factorii alergeni din casa. Tu sau persoana la care te gandesti esti sensibil si trebuie sa iti onorezi corpul. Sistemul imunitar iti raspunde in feluri diferite si este un bun moment sa diminuezi iritantii toxici. De regula, primii ce iti vin in minte sunt cei pe care trebuie sa ii elimini, pentru ca raspunsul iti este dictat de intuitia si ghidarea ta interna. Cere-ne ajutor sa faci schimbari sanatoase, cum ar fi sa iti detoxifiezi casa dar si viata de situatii sau oameni ce iti provoaca reactii alergice la fel precum un aliment sau o substanta chimica. Fa schimbari sanatoase si lasa in urma ceea ce nu iti este benefic. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: incredinteaza lui Dumnezeu si ingerilor dependenta de substantele ce iti provoaca alegii; participa la programe care te ajuta sa te eliberezi de dependente; este timpul sa traiesti intr-un mediu mai sanatos; cumpara un purificator de aer pentru casa si biroul tau; curata-ti pernele si covoarele de factori alergeni precum acarienii si praful.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Acceptare pentru vindecare

Arhanghelul Mihail iti transmite, in cooperare cu Arhanghelul Rafael, ingerul suprem al vindecarii, te ajuta sa gasesti pace intr-o situatie ce iti da neliniste. Acceptarea nu inseamna ca iti place sau doresti sa fie ceea ce este acum, ci inseamna ca esti dispus sa fii la pace cu ceea ce este acum. Dumnezeu si ingerii iti aud rugaciunile pentru o situatie ce necesita vindecare la un anumit nivel, fie mental, fie emotional, fie fizic. Ei iti cer sa la drumul intregii situatii, sa o incredintezi lor prin procesul acceptarii. Acest lucru este similar cu “a curge in ritmul fluxului vietii” si sa ai incredere ca totul functioneaza exact cum ar trebui sa fie. Nu este acum momentul sa opui rezistenta sau sa fortezi nimic. Vorbeste deschis si onest ceea ce ai in inima, totusi in acelasi timp, gaseste in tine acel echilibru dat de gratie si acceptare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: ingerii lucreaza in culise ca sa iti obtii raspuns la rugaciunile tale; rezista in orice situatie ai fi pentru ca lucrurile se imbunatatesc; continua sa incredintezi orice ingrijorare lui Dumnezeu; un eveniment pozitiv la care nu te-ai fi gandit se afla la orizont pentru tine; asteapta-te la miracole, pentru ca unul din ele este pentru tine in curand.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

INTERVENTIE DIVINA

Acest mesaj linistitor iti transmite ca rugaciunile ti-au fost auzite si vei primi raspuns si ghidare suplimentara pentru preocuparea ta. Ingerii lucreaza in spatele cortinelor pentru a orchestra detaliile miracolului si solutiei pe care ai cerut-o divinitatii. Este vital sa ramai plin de incredere si credinta. Credinta nu inseamna sa crezi ca Dumnezeu te va putea ajuta, ci sa fii convins si sa stii ca Dumnezeu chiar te ajuta. Nu uita ca interventia divina apare de regula in moduri total neobisnuite, deci si rugaciunea ta va primi raspuns in mod atipic dar intr-un fel care aduce binecuvantari pentru toata lumea implicata. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: ingerii sunt alaturi de o persoana pentru care te rogi; observa cu atentie semnele si intuitiile, pentru ca sunt ghidare divina care iti da o harta spre raspunsul rugaciunilor tale; ai rabdare in proces pentru ca exista un timp divin pentru tot; daca te uiti, vei vedea binecuvantari ascunse in fiecare situatie; ai incredere si credinta nestramutata.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

MAI PUTINA CAFEA SI COFEINA

Ai primit azi acest mesaj pentru ca ai consumat sau consumi prea multa cafeina in cafea, ceai, cola sau ciocolata si aceasta in exces iti dauneaza sanatatii corpului fizic. consumul in exces a acestei substante iti creste nivelul de anxietate, ceea ce creaza toxine in corp induse de stres. Anxietatea te blocheaza sa te simti in siguranta, fericit si conectat. Daca tu sau o persoana la care te gandesti acum sunteti dependenti de cofeina, Arhanghelul Mihail in cooperare cu Arhanghelul Rafael, te pot ajuta cu siguranta sa reduci sau sa inlaturi aceste pofte. Este vital sa retii ca nu cafeaua iti da energia ci Dumnezeu este surpsa intregii energii de care ai avea vreodata nevoie. Citeste rugaciunea de mai jos ca sa invoci fortele vindecatoare ale acestor arhangheli. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: reduce sau elimina cafeina din dieta ta zilnica; implica-te in tehnici de relaxare precum meditatia, yoga sau masajul pentru a te destresa; observa-ti gradul de tensionare inainte si dupa ce consumi cafeaua si fii sincer cu tine daca observi ca ai o anxietate suplimentara generata de cafea; consuma aceste produse moderat sau inlocuieste-le cu altele mai putin daunatoare consumului in exces, de exemplu cafeaua decofeinizata.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Iisus, vindecatorul divin

Acest mesaj este un semn ca prezenta vindecatoare si iubitoare a lui Iisus este cu tine astazi sau cu persoana la care te gandesti ca are nevoie de vindecare. El aduce vindecare spirituala catre oricine ii cere acest lucru, cu iubire neconditionata si cu iertare. Rugaciunile tale si dorintele tale au fost auzite si ti se raspunde prin ajutor de la Iisus, iar gratia lui te sustine sa ai pace si bunastare. Invataturile lui Iisus sunt focusate indeosebi asupra puterii de vindecare pe care o avem cand avem credinta, deci mesajul acesta te indeamna spre credinta si incredere in miracole si binecuvantari.ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: incredinteaza orice frica ai avea lui Iisus; cere-i lui Iisus sa ai usurinta in mintea si corpul tau, pentru ca pacea este fundatia unei bune sanatati; cere-i lui Iisus ghidare pentru urmatorii pasi, apoi asculta-ti intelepciunea intuitiva; citeste texte inspirationale despre miracolele infaptuite de Iisus; cere-i lui Iisus sa iti creasca puternic nivelul de credinta.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

ASCULTA DE SENTIMENTELE TALE INTUITIVE

Atunci cand esti preocupat pentru sanatatea ta, este normal sa te uiti pentru raspunsuri vorbind cu altii sau cautand in carti sau in articole. Totusi, acest mesaj de azi iti reaminteste sa cauti raspunsurile in interiorul tau la fel de bine. Pana la urma, tu esti cel care isi cunoaste cu adevarat corpul, inclusiv cum se simte si ce are nevoie. Arhanghelul Mihail, in cooperare cu Arhanghelul Rafael, ingerul sanatatii, vor sa iti asculti senzatiile fizice si emotionale. Onoreaza-le si vorbeste despre ele cu oameni specializati in decodarea lor. Ti se vor oferi indicatori importanti si valorosi daca vorbesti sincer despre ce simti, care te vor ajuta sa iti obtii o sanatate foarte buna. Rafael este cel ce iti da curajul sa te afirmi cu adevarat, sa te asumi si sa te asiguri ca toate nevoile iti sunt implinite. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: daca ai un gand persistent sau un sentiment despre a face o schimbare cu privire la specialistii ce te ingrijesc, ai incredere in mesajul pe care il primesti; vindecatorii vor beneficia daca isi vor consulta propria intuitie in protocolul lor de vindecare; fii constient ca ai tot dreptul sa simti orice simti si nu trebuie sa te justifici la nimeni; munceste doar cu oamenii care iti asculta si onoreaza sentimentele.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Intinde-ti corpul

Ai primit acest mesaj pentru ca esti ghidat de ingeri sa iti intinzi corpul fizic prin posturi blande care sa te faca sa te simti bine, cum ar fi cele din yoga sau pilates. Acestea precum si alte moduri de a-ti intinde corpul sunt minunate si foarte importante pentru relaxare si pentru gestionarea stresului, precum si pentru a-ti creste nivelul de flexibilitate si miscare. Multi oameni au constatat ope pielea lor ca o buna elasticitate a corpului este fundamentul tineretii fara batranete, mai ales pentru ca ajuta si mintea sa fie flexibila si adaptabila la schimbarile vietii. Un corp rigid si intepenit este reflectarea unei minti rigide si intepenite. Acest mesaj te inseamna sa iti faci obiceiul de a-ti intinde regulat muschii in mod sanatos. Esti ghidat spre cele mai bune forme de exercitii si specialisti cu care sa fii compatibil. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: intinde-te emotional dincolo de zona si limita de confort; ia o pauza de relaxare; mergi la un curs de yoga; intinde-te financiar spre o dorinta la care visezi, pentru ca Universul te va sustine in contrapartida; scopul vietii tale implica si orice aspect de flexibilitate si intindere, fie el mental, emotional sau fizic.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

BENEFICIEZI DE O RECUPERARE DE SANATATE

Acest mesaj vine spre tine de la ingeri si Arhanghelii Mihail si Rafael ca sa te asigure ca o situatie de sanatate la care te-ai gandit sau te gandesti merge intr-o directie pozitiva. Asteapta-te sa te simti din ce in ce mai bine, esti sustinut divin. Si ai rabdare ca totul se intampla in timpul divin potrivit. Acelasi mesaj este valabil si in cazul in care gandul pentru sanatate iti este indreptat spre o persoana draga. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: este timpul sa elimini o dependenta de o substanta care nu iti face bine si sa intri intr-un program de dieta sau recuperare; mentine ganduri pozitive constante si permanente cu privire la faptul ca o vindecare este iminenta; scopul vietii tale implica si conceptul de recuperare in urma unui abuz de orice fel, pentru tine sau ca munca pentru a ajuta pe altii sa se recupereze; recuperarea mai inseamna si sa gasesti ceva ce credeai ca ai pierdut; vei depasi situatia stresanta din prezent si totul va fi bine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

HIDRATEAZA-TE INTELIGENT

Acest mesaj vine sa iti reaminteasca faptul ca starea ta de bine, sanatate si vitalitate beneficiaza mai mult daca iti cresti consumul de apa zilnica. Corpul uman este facut peste 80% din apa, deci apa din toate sursele este vitala pentru corp. Se pare ca este implicata o deshidratare care ti-a scazut nivelul de energie si ti-a creat anumite dezechilibre. Este timpul sa iti cresti portia de apa pe care o bei, tu sau o persoana draga la care te gandesti acum. Chiar si mai bine ar fi sa rostesti o rugaciune asupra apei inainte sa o bei, sa o binecuvantezi si sa o incarci prin intentia ta cu energia benefica pe care doresti sa o introduci in corp atunci cand o bei. Poti scrie pe sticla de apa cuvintele a caror energie doresti sa le consumi (iubire, prosperitate, sanatate, te iubesc, sunt fericit, merit, etc). Vibratia apei capteaza vibratia cuvintelor scrise sau rostite.ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: evita consumul de substante ce contribuie la deshidratare precum sarea, alcoolul, cafeina si fructele uscate; inlocuieste apa minerala carbogazoasa cu apa plata ca sa iti mentii corpul hidratat optim; treci la consumul unei ape de calitate superioara si bine filtrate; bea mai multa apa peste zi, chiar daca nu iti este sete (de regula cand iti e sete inseamna ca deja celulele iti sunt deshidratate); fa exercitii fizice sau sauna ca sa te detoxifici prin transpiratie.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ATENTIE LA PERFECTIONISM

Este bine sa iti rafinezi munca creativa, dar nu permiter fricii perfectionismului sa duca la amanari. Primesti acest mesaj ca o tendinta pe care o ai de a-ti bloca fluxul creativ: perfectionismul. Mintea ta spirituala este una cu mintea infinita a Creatorului. Ca atare, creativitatea ta este inspirata divin de adevarul spiritual. Un adevar gandit de oameni pe pamant este ca orice creativitate poate fi imbunatatita ; totusi, vine un moment in care trebuie sa iti trimiti creatia spre lume pentru ca altii sa se bucure de ea. Orice frica pe care o ai despre asa zise imperfectiuni nu fac decat sa atraga critici, ca o profetie auto implinita. Perfectionismul poate sa duca si la motive de amanare, ca si cum ai astepta pentru momentul perfect in care sa faci munca creativa. Ai putea amana pana cand vei avea mai mult timp, mai multa inspiratie, mai multa incredere sau alte conditii mai bune. Adevarul este ca acum este momentul perfect ca sa incepi sau sa continui, chiar si daca faci pasi mici zilnici spre implinirea visului tau.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

IERTAREA VINDECA

Ai primit acest mesaj azi ca o reamintire a faptului ca furia, cand este stocata in minte si in corp, este daunatoare pentru sanatatea ta iar uneori este chiar letala. Desi ceva din trecut, ceva ce s-a intamplat, iti poate parea de neiertat, este timpul sa te scoti din aceste emotii toxice … de dragul tau. Iertarea nu inseamna “Sunt ok cu ce ai facut” ci mai degraba indica “Nu mai sunt dispus de acum incolo sa sufar din cauza gandurilor si emotiilor de furie.”. Arhanghelul Mihail impreuna cu Arhanghelul Rafael, ingerul sanatatii, iti stau alaturi pentru a-ti reinstala pacea in minte si in corp prin acest proces de iertare. Tot ce ai de facut este sa le ceri ghidarea si sa fii dispus sa ierti. Restul vor face ei. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: iarta-te pe tine pentru tot ce crezi ca ai facut sau nu ai facut; fii dispus sa iti ierti corpul; scrie o scrisoare persoanei pe care ai fost furioasa apoi distruge-o, rupe-o sau arde-o, ca simbol al eliberarii din tine a emotiilor negative asociate situatiei; iarta repetat pana cand simti pace; fii sincer cu tine si cu altii despre adevaratele tale sentimente.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

VINDECARE PRIN TEHNICI ALTERNATIVE

Acest mesaj iti transmite indicatia sa explorezi o directie de medicina alternativa pentru o situatie ce tine de sanatatea ta sau a unei persoane dragi la care te gandesti cand vine vorba de vindecare. Acest tratament poate fi impreuna cu actuala forma de vindecare pe care o folositi. Cerceteaza diferite metode si opinii pentru vindecare. Este vorba nu neaparat de o vindecare a corpului fizic ci si de una a corpului emotional, locul de plecare al oricaror afectiuni ulterioare in corp. Emotiile, amintirile dureroase, traumele de familie stocate, ingropate, nerostite, nerezolvate raman blocate in anumite zone ale corpului fizic si duc la blocaje energetice si ulterior la ceea ce numim boli. Eliberarea lor duce la vindecare si la curgerea fluida a energiei vitale in corp, deci la sanatate si vitalitate. Exista multe tehnici de vindecare alternativa de care poti beneficia in functie de cea cu care tu rezonezi. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: iti prinde bine sa beneficiezi de sedinte de vindecare holistica spirituala a sufletului si corpului; cauta si alte opinii de la specialisti cu privire la o provocare de sanatate pe care ai avea-o si nu te lasa pana cand nu gasesti raspunsul potrivit; invata sa practici metode de vindecare alternativa pentru tine si pentru cei dragi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții