Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Mesajul zilei de 10 august 2021

Written By NIKE B. on marți, 10 august 2021 | 09:26

Mesajul zilei de 10 august 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 10 august 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 10 august 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ENERGIE CRESCUTA

Acest mesaj pe care il primesti de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) indica faptul ca energia ta (sau energia unei persoane la care te gandesti sau pentru care te rogi) este in crestere urmare a unor schimbari recente pozitive. Aceasta este validarea pe care o primesti sa continui pe actuala cale. Nivelele de energie sunt vitale pentru sanatate si vindecare si arhanghelii te pot ajuta sa iti creasca vitalitatea, puterea si motivatia. Tot ce ai nevoie sa faci este sa le ceri asta! ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: munca cu energie vindecatoare poate sa iti fie de mare folos intr-o situatie la care te gandesti; investigheaza daca nu cumva sunt prea multe energii electromagnetice ce iti bombardeaza locuinta sau biroul si iti afecteaza sanatatea; cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa iti taie corzile eternice care iti pot seca energia sau vitalitatea si El o va face; mananca o dieta ce iti livreaza energie ridicata si evita alimentele ce iti iau din energie sau bauturile carbogazoase.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

da!

Raspunsul la intrebarea ta este “DA!”. Probabil ca deja stiai asta si Arhanghelul Mihail doreste sa iti valideze sentimentele intuitive. Mesajul acesta este un talisman care sa te ajute sa gestionezi situatiile curente si sa te pregatesti pentru viitor. Uneori, cel mai mare cadou pe care il poti primi este sa stii la ce sa te astepti iar Mihail iti reaminteste ca totul se poate schimba spre o directie mai pozitiva oricand, deci ramai deschis spre intelepciunea ta intuitiva care te va ghida pe drum. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: lucrurile merg intr-o directie pozitiva; esti pe calea cea buna; o schimbare recenta se dovedeste a fi sanatoasa; accepta o oferta care ti-a fost facuta; o noua oportunitate este iminenta; da, sentimentele tale sunt valabile.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

IMBUNATATIRE A SANATATII

Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti ofera informatii din culisele divine cu privire la o situatie de sanatate care te preocupa si de care intrebi cu gandul tau. Ei vor ca tu sa stii ca rugaciunile tale si actiunile tale sanatoase chiar ajuta, deci ramai pe aceasta cale pozitiva. Poate dura ceva timp pana cand imbunatatirile sa fie foarte evidente sau palpabile si intre timp esti rugat sa ramai optimist si sa continui sa faci actiuni de stil de viata sanatos. Daca esti tu un vindecator, acest mesaj simbolizeaza ca esti pe drumul cel bun. Schimbarile la care te-ai gandit recent sa le pui in practica sunt cu adevarat ghidare de la arhangheli si de la ingerii sanatatii care te asista permanent in munca ta de vindecare. Ei sunt cu tine in fiecare clipa in calatoria ta vindecatoare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: daca iti urmezi ghidarea prin intuitie, vei experimenta rezultate pozitive; scopul vietii tale este si munca de vindecare; rugaciunile tale despre vindecarea ta sau a cuiva drag au fost auzite si primesti raspuns; mentine-ti un nivel ridicat de credinta si incredere in ingeri si arhangheli.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

ALIMENTE ORGANICE

Esti foarte sensibil acum la chimicale din moment ce primesti acest mesaj. Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti recomanda sa consumi produse organice ca sa elimini si sa reduci pesticidele daunatoare din corpul tau. Cel mai probabil deja ai ganduri si sentimente in aceasta directie si acest mesaj este o validare suplimentara ca asculti ghidarea divina cu acuratete. Desi aceste alimente total naturale costa mai mult, ele sunt de fapt investitii economice in sanatatea ta pe termen lung. Produsele organice contin mai multe vitamine si minerale. Dintr-o perspectiva spirituala, produsele organice sunt crescute de obicei cu mai multa iubire in fermele si gospodariile mici locale. Energia benefica crescuta din consumul unei diete libere de chimicale este un beneficiu valoros care iti aduce dividende in multe feluri. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: fa-ti o gradina a ta; este timpul sa inlocuiesti junk food cu mancarea sanatoasa; foloseste produse prietenoase eco bio pentru curatenie; foloseste produse de ingrijire personala organice (farduri, sampoane, sapunuri, igiena feminina, etc)








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Abtine-te

Acest mesaj iti apare pentru ca sanatatea ta sau sanatatea cuiva apropiat tie se imbunatateste daca adopti un mod de viata in care sa te abtii de la ce nu iti face bine, oricat de mult ti-ar placea sa le consumi. Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael te pot ajuta sa elimini dependentele si poftele impulsive si te ajuta ca recuperarea din ele sa fie placuta si armonioase, daca tu vrei asta si ceri asta. O viata cat mai libera de toxine si chimicale se anunta a fi benefica pentru tine si iti va creste energia, vitalitatea si respectul de sine. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: esti sensibil la chimicale, deci fa pasi sa le eviti; redu sau elimina chimicalele din casa sau biroul tau; dependentele altei persoane iti afecteaza sanatatea si fericirea; evita alimentele tratate chimic, modificate genetic.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

MEDITATIA

Cuvantul latin “medicus” care inseamna “sa faci intregul” sau “sa vindeci” sta la radacina atat a meditatiei cat si a medicatiei. Asadar, o alternativa la medicamente este si meditatia iar acest mesaj este o sugestie sa practici meditatia cu rol vindecator. Multe dovezi arata legatura directa intre meditatie si longevitate si beneficii semnificative de sanatate. Meditatia inseamna doar o focusare a mintii in mod constient fie pe un gand de pace fie pe o intentie pozitiva. Poti participa la sedinte de meditatie, poti urmari o meditatie ghidata audio sau poti medita in propriul tau fel. Toate formele sunt folositoare si vindecatoare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: mentine ganduri de sanatate despre sanatatea ta spunand afirmatii in acest sens; studiaza cu un profesor de meditatie; preda, scrie sau ghideaza pe altii prin meditatie ca parte din munca ta vindecatoare; participa la intalniri spirituale cu scop de meditatie.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

AJUTOR ACASA

Este timpul sa primesti ajutor pentru casa ta. Gandeste-te ca este ca o investitie de valoare care aduce dividende de timp crescut, energie si vigoare. Chiar si cele mai capabile persoane au nevoie de asistenta, de fapt este o dovada de putere sa accepti ajutor. Ia momente libere in care sa visezi cu ochii deschizi despre cum vrei sa arate viata ta daca ai avea ajutor minunat in preajma casei tale. Mintea ta subconstienta iti va spune exact ce doresti si ce nu. Poate este ceva asa de simplu precum un serviciu de curatenie sau poate este vorba de muncitori pentru casa, de afacere de acasa sau de un aspect conflictual de acasa ce trebuie rezolvat. Oricare ar fi forma de ajutor pe care o vrei, cere-o si sa stii ca o meriti din plin. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: sa stii ca iti poti permite un ajutor acasa care sa te ajute la treburile tale; invata sa delegi si cere ajutor cand ai nevoie; vezi-te ca parte dintr-o echipa castigatoare, cu ingerii si alti oameni ce muncesc cu tine la un tel comun; da-ti permisiunea sa te odihnesti pentru ca cei dragi sa se ocupe de tine si sa te ajute.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

COPIII

Intrucat marele vindecator a tot si toate este Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) este o forma de raspuns la o intrebare pe care ai avut-o legata de copii. Ei ti-au auzit rugaciunile si te ajuta din culise. Faptul ca ai primit acum acest mesaj indica faptul ca copiii sunt implicati intr-o situatie la care te gandesti si sunt si in raspunsurile pentru rugaciunea ta. Credinta copiilor in dreptate si in viata este o terapie foarte puternica de vindecare si tu esti sfatuit sa percepi o experienta pe care o traiesti prin ochii de copil. Crede si ai credinta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: rezultat fericit pentru o conceptie, graviditate, nastere sau adoptie; scopul vietii tale implica ajutarea copiilor; ingerii asista un copil pentru care te rogi; dezvolta calitati specifice copilariei cum ar fi inocenta, puritatea, uimirea si starea de jucaus; urmeaza actiuni ghidate pentru a-ti ajuta copilul; copiii tai sunt vegheati si protejati.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

MAI USOR ESTE MAI BINE!

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti trimit acest mesaj ca sa ti se reaminteasca sa te opresti, sa incetinesti, sa te relaxezi si sa respiri. Ei spun ca ai impins prea tare, cu efect de extenuare, spre directiile dorite de tine si in ritmul dorit de tine. Astfel, ei te ghideaza sa o iei mai usurel si sa le dai lor orice ingrijorari si preocupari. Uneori, situatiile se rezolva de la sine atunci cand ne indepartam de pe ele cu atentia noastra exagerata, deci acest mesaj este si un indemn sa te retragi pentru o vreme din subiectele ce te streseaza. Asta poate implica si sa pleci fizic, sa faci o mica excursie relaxanta in weekend sau doar sa te detasezi dintr-o situatie pana cand apare o prima miscare care nu e generata de implicarea ta. Primul gand care iti vine in minte dupa ce ai citit aceste randuri este trimis de intuitia ta si actioneaza conform lui. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: practica tehnici de reducere a stresului cum ar fi meditatia, masajul sau yoga; dormi mai mult si mai bine; da drumul unei relatii stresante sau unei situatii considerate de tine ingrijoratoare; gandeste si rosteste mesaje blande despre tine.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Foloseste-ti abilitatile naturale de a te vindeca

Intrucat marele vindecator a tot si toate estr Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj este forma Arhanghelilor Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) sa te indemne sa lucrezi cu propria ta energie, cu spiritul si cu gandurile pentru a obtine efectul unei vindecari emotionale sau fizice. Dorinta ta puternica de restaurare este un remediu puternic si un tratament de forta. Arhanghelii te pot ghida sa urmezi cursuri de specialitate, sa citesti carti sau sa conduci tu sesiuni care sa initieze si sustina vindecarea cuiva. Ingerii sunt cei ce te indeamna sa te duci, ca din intamplare sau instinct, sa iei o anumita carte din biblioteca in care gasesti un anumit mesaj de ghidare. De multe ori, o vindecare apare atunci cand omul devine partener cu divinul. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: foloseste vizualizarea, munca cu energie sau alte metode de autovindecare; lucreaza cu un vindecator spiritual; incepe o cariera ce implica vindecarea emotionala sau fizica; cand conduci o sesiune de vindecare pentru tine sau pentru altcineva, foloseste-ti mereu intuitia.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ajutor sa dormi bine noaptea

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti indica faptul ca o preocupare pe care o ai pentru o problema de sanatate sau de nervozitate si stres, o lipsa de stare de bine constanta asa cum trebuie sa ai, este legata de calitatea somnului tau peste noapte. Poate ca mintea iti este ocupata sau ingrijorata sau corpul se simte tensionat din cauza consumului in exces de cafeina sau stresului. Indiferent de cauza, arhanghelii vor ca tu sa te bucuri de un bun somn noaptea, atat de important pentru reincarcarea corpului cu energia vitala! Atunci cand doresti sa adormi, gandeste-te la ingerii tai si imagineaza-ti ca vorbesti cu ei despre ingrijorarile tale. Spune-le in minte toate gandurile, fricile sau dorintele. Cand simti ca ai terminat, roaga ingerii si arhanghelii sa permita mintii si corpului tau sa se odihneasca in tihna peste noapte. Acestia te vor inconjura cu lumina stralucitoare care te va hrani in timp ce dormi. Ei vor avea grija de tine, asigurandu-se ca esti protejat si in siguranta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: mergi undeva unde sa te ocupi mai mult de corpul si spiritul tau; da drumul controlului si lasa-te purtat de val ca sa se elibereze tensiunea din corp; sa stii ca esti in siguranta; investeste intr-un pat si/sau o saltea foarte confortabila ca sa dormi mai bine; ajusteaza-ti programul ca sa ai macar opt ore de somn in fiecare noapte.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

AI NEVOIE DE SOARE

Razele soarelui au puteri naturale vindecatoare. Desi este esential sa ai o atitudine echilibrata cu privire la timpul petrecut sub razele soarelui ca sa eviti orice daune, sunt foarte multe dovezi stiintifice verificate cu privire la beneficiile uluitoare pentru sanatate si stare de bine ale soarelui. Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ghideaza spre o locatie mai insorita sau sa petreci timp in exterior ori de cate ori vezi ca este senin si soare sau sa investesti intr-un dispozitiv de iluminare cu spectru complet. Arhanghelii iti recomanda si consumul de vitamina D totodata reamintindu-ti-se ca aceasta vitamina se gaseste in mod natural in razele soarelui si ca este vitala pentru sanatatea ta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: dezvolta si practica o stare de spirit insorita; vizualizeaza cum lumina puternica solara inconjoara o anumita situatie stresanta; muta-te undeva unde vremea este mai calda; petrece mai mult timp in exterior; o problema de sanatate este cauzata de vreme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții