Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop karmic pentru săptămâna 2 – 8 august 2021

Written By NIKE B. on luni, 2 august 2021 | 07:42


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 2 – 8 august 2021, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.




Horoscop karmic pentru săptămâna 2 – 8 august 2021


Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 2 – 8 august 2021, Zodiile de pământ se eliberează de probleme Horoscop karmic pentru săptămâna 2-8 august 2021: zodiile de pământ sunt favorizate din punct de vedere astrologic.Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 2-8 august 2021, zodiile de pământ se vor simți în sfârșit eliberate de griji. Este o perioadă favorabilă pentru nativii care au făcut multe compromisuri pentru a se reașeza din punct de vedere spiritual.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt pregătiți pentru schimbări uriașe din punct de vedere sentimental. Dau de situații care mai de care mai favorabile pe plan amoros. Lucrurile se vor schimba extraordinar de mult mai ales în rândul celor care sunt singuri.Sunt situații pe care le vor trece cu mai multă determinare. Berbecii sunt cei mai pregătiți pentru schimbări. Leii se concentrează foarte atent pe lucrurile care contează cu adevărat în viața lor, iar Săgetătorii sunt puși pe fapte mari. Vor obține o sumă importantă de bani.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au toate șansele să dovedească de ce sunt capabile cu adevărat. Taurii sunt destul de nehotărâți în luarea anumitor decizii, însă vor întâlni persoane care îi vor scoate din dubii. Fecioarele privesc cu mai multă încredere și mai mult optimism spre viitorul lor. Multe dintre ele se pregătesc pentru un restart din toate punctele de vedere. Capricornii își găsesc echilibrul în brațele cuiva drag și se simt fericiți.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor încerca să acumuleze cunoștințe noi. De multe dintre informații vor avea nevoie pentru a obține un post important sau pentru a trece de niște examene. Peștii sunt cei mai avantajați în zona studiilor. Racii vor fi din ce în ce mai pregătiți pentru anumite provocări profesionale și vor dovedi lucrurile de care sunt capabili fără să facă prea mare tam-tam.Scorpionii adună bani căci se pregătesc de niște schimbări uriașe în casă. Nu e exclus ca unii nativii de apă să se mute într-o locuință nouă.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt prinși în tot felul de situații destul de complicate. Gemenii se simt ușor strânși cu ușa, în timp ce Vărsătorii se gândesc să schimbe tactica în abordarea anumitor situații de la locul de muncă. Săptămână stresantă pentru Balanțe Pentru Balanțe, este o săptămână stresantă pe toate planurile. Se înmulțesc problemele cu banii, dar și dialogul cu cei din jur devine greoi.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Nativii din zodia Berbec au parte de o săptămână plină de evenimente pe plan sentimental. O persoană din trecut revine în viața lor, ceea ce le poate tulbura liniștea interioară, dar și sentimentele.Berbecilor nu le va merge totul asa cum isi doresc. Poate că nu simți nici o bucurie legată de munca ta sau nu ești plătit cat trebuie. Nu iti convine, așa că este momentul să faci o schimbare. Gândește-te ce posiibiități ai pentru a schimba direcția. Îți imaginezi diferite scenarii pentru a merge unde dorești. Cuvântul care continuă să-ți sune în urechi este „libertate”. Pașii mici de astăzi te vor ajuta mâine.

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână îi scoate din rutină pe cei din zodia Taur. Au parte de multă acțiune pe plan profesional, și vor știi cum să-și organizeze timpul în așa fel încât să nu lase nici o sarcină pe ziua următoare.Taurii ies din rutina zilnica si fac noi schimbari. Te întrebi dacă vrei să-ți continui cariera sau sa schimbi ceva. La servicu ești foarte solcitatat și te simți blocat, deoarece ai dedicat deja mult timp și energie acestui drum. Împreună cu partenerul vrei să te plimbi prin oraș și să-ți satisfaci mici plăceri culinare. Mergi la cumpărături.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni au o săptămână reușită din punct de vedere al carierei. Vor avea de luat decizi rapide în situații limită, iar la întâlnirile de afaceri se vor bucura de reușită.Ai foarte multe de spus, iti vin zeci de idei in minte, doar trebuie sa le si aplici. Ideile tale i-ar putea uimi pe unii dintre apropiatii tai. O persoană cu autoritate îți va bloca planurile de afaceri. Însă relațiile cu familia vor fi minunate. Puteț lua masa în oraș și depănați amintiri.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cei născuți în zodia Rac au șansa de a cunoaște oameni noi în această săptămână. Vor fi în centrul familiei, care îi vor resfăța, iar pe plan financiar apar cheltuieli neprevăzute.Se pare ca in aceasta perioada vei fi inconjurat de diverse obiecte strălucitoare și lucruri de valoare, pe care nu doar ca ti le doresti, dar le si poti avea. Însă, ceva ce vrei să faci îți poate depăși bugetul. Uneori emoția îți poate conduce deciziile. Folosește-te de tehnologie. Este o zi bună pentru a învăța cum să navighezi pe telefon, să folosești aplicații de productivitate sau să descarci o aplicație de cheltuieli. Încearcă să editezi un videoclip, să faci muzică pe computer sau artă pe tabletă.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Stii sa te faci vazut, dar stii si cum se negociază. Ia-ți locul în capul mesei și arate-le tuturor de ce esti in stare. S-ar putea să ai o discuție cu partenerul despre perspectivele pe termen lung ale relației voastre. Stabilești linii directoare care duc la conviețuirea, împărțirea banilor sau punerea la punct a unui contract prenupțial. Nu toate lucrurile pot fi rezolvate într-o singură zi, dar acesta este un punct de pornire. Esti pregatit sa cheltui ceva bani pe diverse obiecte. Recomadat ar fi sa iei un prieten cu tine pentru a te ajuta să nu-ți depășești bugetul.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În aceasta saptamana, fecioarele simt nevoia de a lua o pauza mai lunga de la tot. Se pare ca în următoarea perioada nu prea vei avea ai chef să faci nimic, ceea ce este foarte diferit pentru tine. Poate dorești să stai în pijamale, într-un hamac sub un copac umbros. Ori vreun joc video care te duce într-o lume magică în care ești șef, iar magia ta este admirată de regat. Cu alte cuvinte, distrează-te. Îi provoci pe cei din jur pentru șiîți încălci propriile reguli. Cine spune că nu poți lua desert la micul dejun?

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță se gândesc la călătorii în afara țării. Nu este exclus să se bucure de o drumeție prin frumusețile naturii, iar în weekend vor descoperi noi pasiuni.Această săptămână este dedicată odihnei și relaxări pentru nativii din zodia Fecioară. Vor dori să experimenteze lucruri noi, iar împreună cu prietenii au parte de multe momente fericite.Posibil să descoperi un nou hobby pentru că va iesi la iveala un talent ascuns. Daca nu stii ce ai putea sa faci in timpul tau liber, contactează-ti prietenii sau ai putea descoperi un instrument muzical sau o tehnică de artă care te entuziasmează.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o putere de perceptie de neegalat. Acum vei înțelege care este calea pe care trebuie sa o urmezi. În unele zile, simți că familia ta nu te înțelege. Dar nu trebuie să renunți la ce dorești. Este vorba de a crede în tine și de a-ți urma calea. Dacă ești în căutarea iubirii, o întâlnire întâmplătoare ar putea duce la ceva extraordinar. Dacă ai un partener, este timpul să-l surprinzi cu un mic cadou sau să- declari dragostea ta.Cei născuți în zodia Scorpion vor întâmpina probleme financiare în acestă perioadă. Vor trebui să reducă bugetul de cheltuială, pentru că nu vor avea parte de o îmbunătățire a bugetului în viitorul apropiat.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti preocupat de noile oportunitati ce pot veni cu usurinta spre tine in aceasta perioada. Însă săptămâna aceasta, lucrurile mici aduc rezultate. Îți dau de furcă unele schimburi de păreri sau documente oficiale. Acceptă această sarcină așa cum este și o vei rezolva. Nu ai chef să mergi la muncă, vrei o schimbare de rutină pentru a face ceva care îți place cu adevărat. Ia o pauzăiâ și găsește câteva ore să stai și să meditezi pentru a aduce mai multă bucurie vieții tale. Fă o listă cu ceea ce îți place să faci și lasă Universul să-ți ofere oportunități de a face aceste activități profitabile.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În aceasta saptamana vei încerca să-ți gestionezi bugetul astfle încât să faci o achiziție importantă. Este o chestiune de nevoi versus dorințe. Fii practic și ia în considerare dacă poți găsi o modalitate pentru anularea taxelor sau să găsești surse de venituri suplimentare. Dacp ești în căutarea dragostei, s-ar putea să întâlnești persoana potrvită la un curs de vară. Dacă te afli într-o relație, atunci folosește această energie pozitivă pentru a afla mai multe despre celălalt. Povestește despre copilăria ta. Vorbește despre lucrurile care îți plac.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător își doresc să evadeze din rutina de zi cu zi. Pe plan personal pot apărea unele neîncrederi în anturajul de prieteni, și este posibil să primească o surpriză din partea familiei.Esti pregatit sa dai cartile pe fata si sa spui tot ce ai pe suflet, dar ai grija asta te-ar putea costa mult. Astfel, în mod surprinzător, îți vei cere scuze de ce nu este momentul potrivit sau de ce nu ești persoana potrivită. Totodată, este timpul să-ți crezi prietenii, mai degrabă decât diavolul de pe umăr. Ai putea primi un cadou valoros de la un membru al familiei. Acest lucru poate deveni o sursă pasivă de venit, dar te vei și îngrijora.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna asta, nativii din zodia Pești sunt foarte productivi la locul de muncă. Au determinarea necesară să facă ceea ce-și propun, iar acest lucru îl vor observa și cei din jur.În aceasta saptamana poti fi optimist și productiv. Însa vei mai avea si momente de anxietate, deoarece te gândești la lucruri pe care nu le poți controla. Încearcă să meditezii pentru a te relaxa, scrie-ți gânduriile, vorbește cu un prieten. În schimb, este momentul să fii romantic alături de partenerul tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții