Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop tarot zilnic 10 August 2021

Written By NIKE B. on marți, 10 august 2021 | 08:32

Horoscopul tarot zilei de 10 August 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Luna

In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina. Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Luna indica o mare sansa dar si un pericol la fel de mare. Este vorba despre o calatorie in adancuri, mentionata cu multe amanunte in mitologie sub numele de Nekyia, calatoria in Hades, sau coborarea in lumea subpamanteana.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Marele Preot

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 3 de cupe

Ati manifestat fata de problema in cauza o multumire recunoscatoare. Sunteti constient de faptul ca ati realizat sau primit cadou un lucru valoros, bucurandu-va de pe acum de perioada in care il veti putea savura. Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum. Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri. Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de spade

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Obstacole si restrictii apar in calea ta. Multe dintre ele sunt blocaje pe care ti le pui singur, din diverse credinte. Pentru a trece mai departe, redu acea voce din mintea ta care iti spune constant ca nu se poate. Ceva sta in calea ta si trebuie sa eviti sau sa depasesti acel obstacol.V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuie sa procedati pentru a va desface catusele interioare. Ceea ce preconizati va pretinde o renuntare, o limitare. Cumpaniti bine daca sunteti dispus sa acceptati acest lucru si daca este vorba doar de o perioada determinate de renuntare. In orice alt caz, este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra sau sa actionati pentru a va schimba neintarziat situatia actuala. In caz contrar, veti reprima o latura importanta a fiintei dumneavoastra.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza competitia, conflictul, dezacordul. Daca iti apare inversata, cartea anunta un success personal intr-o competie, confruntare. Ramai cu picioarele pe pamant, infrunta ce ai de infruntat si mergi pe drumul tau cu curaj. Vor veni si rezultatele pe care ti le doresti!Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati. Pe plan profesiona Cartea de tarot 5 de bate arata ca ne aflam in fata unei provocari, careia trebuie sa-i facem fata si care desi ne cere un mare efort, nu ne depaseste totusi posibilitatile. Poate fi un gen nou si neobisnuit de sarcina sau o misiune intr-o dimensiune care, intr-o prima etapa, ne face sa ramanem fara grai. Dar poate fi si o problema din domeniul interuman, pentru a carei rezolvare este necesar sa ne dovedim abilitatea. In toate cazurile aceasta carte ne pretinde sa traim experienta provocarii sub forma unui exercrtiu, sa o intampinam ca pe o joaca si sa o invingem mai degraba intr-o maniera sportiva decat cu indarjire.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 3 de cupe

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Comunici usor, iar sentimentele ies la lumina fara retineri. Ai libertate totala de expresie. Cartea este simbolul prieteniei, al bucuriei de a fi alaturi de cei dragi. Poate urmeaza o petrecere, o aniversare, un eveniment important in familie.Ati manifestat fata de problema in cauza o multumire recunoscatoare. Sunteti constient de faptul ca ati realizat sau primit cadou un lucru valoros, bucurandu-va de pe acum de perioada in care il veti putea savura. Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.Importanta cruciala a cartii se ascunde in aspectul ei temporal. Cartea de tarot 8 de bate este unica din cele 78 carti de Tarot, care ofera un indiciu limpede cu privire la iminenta unui eveniment. In rest, nu prezinta semnificatii profunde. Cartea de tarot 8 de bate arata ca ceva se misca, ca ceva pluteste in aer, ca ceva se va intampla mai repede decat ne-am astepta si ca evolutiile au inceput deja, chiar fara ca noi sa ne dam seama. Cartea de tarot 8 de bate este de regula un sol al vestilor placute, care ne spune ca vesti sau evenimente fericite au si pornit catre noi.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 10 de bate

Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.Profesional cartea de tarot 10 de bate indica stresul, suprasolicitarea sau asumarea unor raspunderi care ne depasesc la serviciu. Aceasta poate fi urmarea unei avansari prea rapide, lucrul intr-un domeniu caruia inca nu-i putem face fafa. Este important sa ne mobilizam in mod constient resursele interioare, pentru a putea depasi fara pagube acea perioada necesara acomodarii cu noua activitate.In planul constiintei, cartea de tarot 10 de bate arata ca ne zbuciumam sub povara grijilor si indoielilor profunde, fara sa gasim o calea de scapare. Ne simtim epuizati si suprasolicitati. Cea mai buna metoda de a iesi dintr-o astfel de situatie consta in distantare si impunerea unei pauze, de care aveam nevoie de mai multa vreme. Poate fi vorba de un weekend, de o vacanta.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Asul de bate (inversata)

La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.In relatiile noastre personale cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza caldura reletiei cu partenerul, plina de vitalitate si trairi intensive, precum si sansa de a ajunge la o relatie cinstita, umana sau de a aduce lumina si caldura intr-o legatura existenta. Este vorba de o crestere a vitalitatii si entuziasmului reciproc, aflata adesea in legatura cu o mare doza de spirit intreprinzator. Cartea de tarot Asul de bate poate semnifica si iesirile pline de temperament sau pasiuni dramatice, de regula insa fara urmari distructive.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Cavalerul de bate

Te bucuri de multa energie si esti pregatit sa infrunti orice situatie pentru a obtine rezultatele dorite. Concentreaza-te cu atentie pe ceea ce ai de facut, actioneaza. Daca tot eviti o anumita discutie sau actiune, nu mai da inapoi. Cartea te anunta ca este momentul sa faci ceva, sa mergi inainte, sa nu te mai intorci din drum.Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Steaua

Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre.Pe planul constiintei, Cartea de tarot Steaua arata ca ne planuim vitorul. Este vorba despre intelegerea profunda a unor interconexiuni superioare, care ne permit sa depasim ingustimea orizontului nostru nemijlocit. Este ca si cum am privi lucrurile din perspective de pasare, peste obstacolele care se ingramadesc in jurul nostru, permitandu-ni-se astfel deschiderea unor vaste orizonturi asupra unui viitor fals.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții