Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop tarot zilnic 4 August 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 4 august 2021 | 08:57

Horoscopul tarot zilei de 4 August 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 9 de spade

Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Te poate da peste cap tradarea unui prieten sau a unei persoane in care aveai maxima incredere. Te poti simti ranit sau victima a unei conspiratii. Desi ti se pare ca esti lipsit de putere, sa stii ca doar de tine depinde sa iesi din aceasta situatie. Modul in care reactionezi este o alegere a ta. Nu uita, ce fac ceilalti este karma lor, ce faci tu este karma ta.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de pentagrame

Regina de pentagrame simbolizeaza o persoana puternica si foarte inteleapta. Poate fi o mama intelegatoare sau o persoana cu un profund bun simt care te sfatuieste. Iti face bine sa stai pe langa aceasta persoana nu doar pentru ca poseda o stabilitate asigurata de avutia ei, dar si pentru ca, fiind foarte inteleapta, ofera sprijin si securitate.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 4 de cupe

Accepta esecul sau lipsa de apreciere din viata ta. Fac si ele parte din realitatea ta si e nevoie sa mergi mai departe. Nu ignora importanta spiritualitatii, nu ezita sa ceri sfatul prietenilor apropriati in care ai foarte mare incredere. Situtia este departe de a fi tragica, asa cum ti-o imaginezi tu, insa totul pleaca de la lipsa de claritate si concentrare. Fa-ti timp pentru meditatii si introspectii si vei reusi. A venit momentul sa te “trezesti”.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 9 de bate

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Tintesti o pozitie puternica pentru obinerea careia este nevoie de mai multa creativitate, de mai multa putere. Victoria pare usor de atins, insa nu este totul chiar atat de simplu. Trebuie sa insisti, sa nu te dai batut, chiar daca va fi dificil.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Roata norocului

Parca nu ai stare si ai face cu totul altceva decat ti-ai propus. Totusi, nu prea ai cum sa lasi lucrurile balta. Ai si obligatii de care sa te ocupi. Ca sa-ti fie mai usor, imparte totul in etape mici. O lista cu ce ai de facut, pe care sa o bifezi dupa fiecare realizare te va ajuta sa te concentrezi mai usor! Succes!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Justitia

Ti-ar placea sa faci multe lucruri astazi dar se pare ca te tine ceva. Gaseste modalitati prin care sa-i implici si pe ceilalti in aceste actiuni. Daca ai ceva de reprosat cuiva, asteapta seara. Este important sa-ti pastrezi un ton calm si temperat. De asemena, nu te lasa manipulat emotional.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Diavolul

Putine sunt lucrurile pe care le poti schimba sau pe care le poti influenta zi. Poti deveni suspicios, dar mai sunt si zile in care nu-ti ies toate chiar cum ti-ar dori. Mai ales ca nu toate depind de tine. Cineva cu care ai avut o disputa poate veni sa-ti spuna ca ai avut dreptate.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de bate

Esti sufletul petrecerii pe unde te duci, ai o pasiune puternica pentru viata. De asemenea, poate primesti o veste buna, sau o invitatie la un alt eveniment social. Daca esti singur, nu este exclus ca dragostea sa-ti bata la usa, chiar si la propriu, nu doar la figurat.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de spade

Esti fortat sa incepi ceva nou. Calatoria poate nu va fi cea mai asteptata din viata ta, vei fi fortat sa o faci, insa, la sfarsit, vei vedea ca a fost in folosul tau. Pe parcursul calatoriei trebuie sa dai dovada de empatie, sa ajuti acolo unde este cazul. De asemenea, daca te simti “orb”, nu te sfii sa ceri ajutorul celorlalti. Cere si ti se va da ghidarea de care ai nevoie.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Valetul de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Ceva din viata ta duce spre o mare realizare. Simti potentialul succes. Pare ca un diamant neslefuit de asteapta sa-ti arati talentul. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca ainevoie de flexibilitate. Nu te indeparta de adevar si urmareste logica.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 8 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ai nevoie de o deblocare. Libertatea vine din spargerea zidurilor in care te-ai inchis singur. Mergi inainte spre telul tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții