Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Mesajul zilei de 17 septembrie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 17 septembrie 2021 | 09:42



Mesajul zilei de 17 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 17 septembrie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 17 septembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

„Experimenteaza tot ceea ce iti ofera viata”

Concentreaza-te pe creierul si pe inima ta ca si cum acesta iti este drumul. Ia-ti timp sa te relaxezi, sa te distrezi si doar sa fii tu. Iubeste-ti mancarea, miroase florile, vezi frumusete peste tot, atinge-i pe cei dragi si asculta cu o alta perspectiva. Aduna-ti familia. Vei radia o mare de vindecare in jurul tau si vei atrage doar lucruri bune in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

„Priveste oportunitatile curajos”


Acesta este mesajul vizionarului care se concentreaza cu claritate asupra obiectivului sau. Ti se transmite sa fii foarte clar cu privire la ceea ce vrei sa se manifeste. Priveste din fiecare perspectiva, pentru a fi sigur ca intentia ta este pentru binele suprem. Fii atent la tot ce se intampla. Ramai motivat si atunci cand vei fi pregatit pentru aceste actiuni, totul se va petrece fara niciun fel de oprire. Trateaza provocarile ca pe niste oportunitati pentru a-ti creste abilitatile. Nu uita sa ramai constant calm, indiferent ce se intampla in prezent. Ai incredere in scopul divin.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

„Fii grijuliu si concentrat”

Acest mesaj iti aminteste ca este timpul sa clarifici ce ai in inima. Seteaza-ti viziunea pozitiv si cere sa vina intr-un mod care va ajuta pe toata lumea. Odata ce te-ai decis ce ai de oferit, fii pregatit si calm in timp ce te concentrezi pe asta. Fii atent la orice semn pe care il primesti in Univers. Aminteste-ti ca el iti indeplineste dorintele. Universul e pe cale sa iti ofere o oportunitate, asa ca fii pregatit.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

„Daruieste cu dragoste si har neconditionat”

Ti se cere sa acorzi mai multa atentie aspectelor confortabile, materne, dragastoase si stabile ale naturii tale, pe care sa le echilibrezi cu puternica energie protectoare. Ghidarea te ajuta sa te concentrezi pe echilibrul tau. Asigura-te ca ramai cu picioarele pe pamant tot timpul. Analizeaza-ti viata si vezi cum ai putea sa iti dezvolti latura feminina, darnica si iubitoare, dar si sa demonstrezi ca esti puternic si ca ai incredere in tine. De asemenea, nu uita ca esti o persoana ce merita sa fie iubita, indiferent cum te trateaza altii. Constientizeaza faptul ca esti unic, special si nu uita sa ai compasiune pentru cei care au nivel mai mic de cunoastere decat tine.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

„Mentine-ti valoarea si stima de sine”

Primesti mesajul ca e timpul sa iti amintesti cat de special esti. Spiritul tau trebuie sa fie cel putin trecut de a 7-a dimensiune ca sa ii fie permis sa se reincarneze pe pamant. Si, ca la orice inceput, cand intri intr-un corp, a fost pusa asupra ta multa intelepciune. Ghidarea ta este sa meditezi pentru cateva minute in fiecare zi asupra cadourilor, talentelor si intelepciunii din sufletul tau. Ti se reaminteste ca multi ingeri sunt in jurul tau si unii dintre cei mai magnifici arhangheli lucreaza cu tine.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

”Accepta fericirea si bunastarea”

Primesti un semnal ca esti pe cale sa te bucuri de binecuvantarea Universului. Un inger te poate atinge; fericirea te asteapta; esti iluminat cu intelegere si lucruri bune sunt pe cale sa ti se intample. Multumeste ca ai primit deja acest mesaj, deci vei fi pregatit pentru cadourile care vin spre tine. Fii energic ca o buburuza si impartaseste lumii calitatile tale angelice. Asta ii va diferentia pe cei pe care ii atingi de restul lumii, si vei fi surprins cum toti ceilalti vor reactiona.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

“Raspandeste vindecarea inimii cu bucurie”

Adu-ti aminte ca albina face fiecare lucru cu bucurie. Ca si ea, serveste altora si planetei cu inima deschisa. Se va produce o chimie intre cel care da si cel care primeste. Solidaritatea si colaborarea cresc nivelul de constienta a lumii. Deci, lasa-ti actiunile sa fie intentionate si accepta ghidarea divina. De asemenea, nu uita de puterea ta interioara. Asa cum si albina este constienta de ea.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

„Foloseste-ti puterea cu intelepciune”

Esti puternic ca un urs, insa trebuie sa fii si intelept pentru a o stapani pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu sa fii inconjurat de fericire. Examineaza-ti lumea si, daca trebuie sa faci schimbari, cere Fecioarei Maria si arhanghelilor sa te ajute. Deci, ai oportunitatea sa iti recreezi propriul cocon ca Divinitatea sa te atinga. Deschide-ti centrul coroanei si lasa-i sa te umple cu lumina sa aurie direct pana in inima, astfel incat tu sa emani pace si iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

„Accepta-ti splendoarea”

Acest mesaj vine la tine ca sa-ti aminteasca ca esti o persoana unica si magnifica. Asa ca accepta asta. Ti se cere sa fii puternic intr-o situatie sau o relatie care te deranjeaza. Ai incredere in ceea ce simti. Apoi asculta-ti intelepciunea care te va ajuta sa controlezi situatia in cel mai bun mod. Fii pregatit sa actionezi decisiv, cu putere, asemenea unui tigru. Oricum, probabil nici nu va fi necesar sa faci vreo actiune deoarece energia tigrului se va simti, iar ceilalti te vor trata cu respect.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

„Fii pregatit sa te transformi cu intelepciune”

Fecioara Maria si ingerii iti spun ca este timpul pentru o profunda transformare. Esti pregatit sa iesi din cocon. Foloseste-te de aceasta perioada pentru o analiza asupra vietii care sa te ajute sa decizi ce vrei sa schimbi. Nu uita ca procesul este inevitabil. Vezi lumea prin ochii exceptiei si fa totul cu bucurie si lumina. Stai in armonie si pace. Vei fi protejat si sustinut in timp ce descoperi noul.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

„Coopereaza pentru cea mai buna comunitate”

Acest mesaj iti spune sa fii devotat in a-ti face casa primitoare si armonioasa, in timp ce iti aduci familia impreuna. Poti face pasi mici cum ar fi sa zambesti vecinilor. Ingerii vor incepe sa cante, sa puna asupra ta planurile lor. Vei atrage energii inalte si oameni in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

„Fii puternic si curajos”

Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca faci o treaba buna, mai ales in vindecarea pe care o faci fara sa stii. Esti rugat sa vizualizezi flacara albastra si sa iti imaginezi ca te cuprinde. Acest lucru iti va activa intelepciunea ca esti pregatit sa dai de la o varsta frageda. Mesajul este sa te misti constant pe calea ta. Vindeci locuri si oameni oriunde te duci.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții