Horoscopul săptămâna 20-26 mai 2024.

Horoscopul săptămâna 20-26 mai 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horoscopul...

Citește Mesajul zilei de 19 septembrie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 19 septembrie 2021 | 09:37



Mesajul zilei de 19 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 septembrie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 19 septembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

DA PACII O SANSA

Daca acum te simti stresat sau blocat, este un semn sa iei o pauza si sa te rogi pentru ca pacea interioara sa reapara in tine. Asa cum un copil plange ca sa i se implineasca nevoile, si tu poti sa strigi spre Dumnezeu si sa ai incredere ca rugaciunea iti va fi auzita si raspunsa in cel mai bun mod cu putinta. Cand esti in stare de pace, esti mai relaxat natural si poti sa auzi mai bine ghidarea divina ca sa urmezi pasi pozitivi de actiune si si sa gasesti solutii. Pacea ta ii inspira si pe cei din jurul tau pentru ca aura ta este plina de iubire si delicatete. Altii se vor simti atrasi natural spre tine ca sa stea in prezenta ta pasjica. Tu poti aduce pacea in orice situatie daca te rogi pentru o solutie pasnica. Creatorul nostru nu are limite, deci cand dam atentie situatiei noastre prin rugaciune, el ne raspunde in cel mai frumos si creativ mod.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

AI CREDINTA SA MERGI PRIN USI NOI

Totul in viata are propriul sau sezon : plantele, florile, copacii…si noi! Uneori avem nevoie sa ne indepartam dintr-o situatie curenta chiar daca nu stim ce urmeaza in continuare. Trecem prin permanente schimbari inca de cand ne-am nascut. A ne simti confortabili cu schimbarea ca parte din viata ne ajuta sa fim flexibili in a merge mai departe. A ne indeparta nu inseamna ca o facem pentru totdeauna, poate fi ceva temporar. A sti cand sa pleci sau sa spui la revedere nu este usor. Totusi, cu ajutorul unei rugaciuni de intarire capeti putere si procesul este mai armonios. Contempla orice din viata ta ce simti ca trebuie sa depasesti, cerand lui Dumne sa iti arate adevarul. Este nevoie de o inima si de o minte deschisa dar si de onestitate din partea ta. Ai incredere ca pasul urmator benefic pentru tine iti va fi revelat si o noua usa ti se va deschide la momentul potrivit.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

DESCHIDE INIMA

O inima deschisa si iubitoare este asa de frumoasa! A merge in incredere si credinta si a trai in adevar este ceva ce invatam de la Dumnezeu. Toti ne putem reintoarce la starea de inocenta din copilarie cand credeam in tot. Daca atingem aceasta stare ca si adulti, va fi imposibil sa putem rani o alta fiinta. Imagineaza-ti o lume in care toti sunt deschisi, sinceri si iubitori – chiar s-ar simti ca raiul pe pamant. Daca porti in tine vinovatie, vorbeste deschis cu Dumnezeu despre regretele tale si greselile pe care crezi ca le-ai facut. El te va ierta si te va ajuta sa te ierti si tu pe tine. De aceea l-a trimis pe fiul sau Iisus pe pamant ca prin sacrificiul sau sa ridice poverile noastre de pe noi si sa deschida calea de a ne ierta unii pe altii. Uneori putem fi aspriti de provocarile ce vin din viata moderna. Insa daca ne reconectam cu Dumnezeu, inimile noastre se vor inalta si vor cunoaste pacea.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DUMNEZEU ITI VA CONDUCE DRUMUL

Cand te deschizi spre Dumnezeu si ai incredere in El si il iubesti cu toata inima ta, ii poti auzi si intelege mai bine ghidarea. Este la fel cu a citi si studia cuvantul Lui ca sa simti imediat ghidarea de la El, opusa ghidarii false ce vine din nesiguranta ta sau de la dusmani. Cand ai incredere in Dumnezeu, viata ta curge mai usor si calea este mai lina. Plin de lumina de la sursa divina, te poti baza pe El si ii poti urma calauzirea. Daca ai un gand puternic repetitiv sau simti sa faci o schimbare, roaga-te la Dumnezeu sa iti arate mai multe detalii si El o va face. Inchide ochii si mediteaza sa fii mai receptiv la ghidarea divina pe care o vei discerne prin ganduri puternice repetitive. Poti si sa ceri un semn de la Dumnezeu cat timp esti perfect sincer cu tine si nu incerci sa gasesti un semn ca sa justifici o vointa a egoului in loc sa auzi vrerea divina. Tot ce ai nevoie iti este oferit si toate necesitatile sunt satisfacute in timpul perfect divin atunci cand urmezi calauzirea Lui.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

ALEGE IUBIREA

Tu ai optiuni cu privire la felul in care gestionezi stresul si ingrijorarea. Tu ai puterea sa te scalzi in energia pura a iubirii lui Dumnezeu, alegand sa petreci mai mult timp spunand rugaciuni, citind cuvantul Domnului si in compania altora care il iubesc pe Dumnezeu. Alege sa ai relatii si situatii in care sa te simti cel mai mult ca acasa, adica in pace cu tine si cu altii.Aminteste-ti ce influenta aveau alti copii asupra ta in copilarie. Cercul tau de prieteni te-a incurajat in feluri pozitive sau au pus presiune negativa pe tine si te-au influentat spre directii distructive ? Chiar si ca adult, tot trebuie sa stai departe de presiunea si influenta nefasta a anturajului. Te poti simti scaldat in reflectia luminii divina si a iubirii din inima ta. Tu alegi. Asa cum tu alegi ce mancaruri sa mananci, cum alegi hrana care sa iti ingrijeasca cu iubire trupul, tot asa esti ghidart sa iti alegi mediile in care functionezi si oamenii cu care te inconjori. Dumnezeu te ajuta sa faci schimbari in aceste situatii daca te rogi pentru ajutorul Lui si ii urmezi calauzirea. Foloseste-ti discernamantul cu privire la locurile si oamenii cu care petreci timpul ; se numeste grija de sine. Observa cum reactionezi in functie de situatii. Daca o relatie, un loc, un tipar repetitiv te seaca de bucurie si de energie, este timpul sa te rogi sa apara o schimbare in acest sens.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FOLOSESTE PUTERE SI DISCERNAMANT IUBITOR

Desi tu esti o persoana buna si generoasa, totusi ai nevoie si sa practici sa ai granite sanatoase. Cheia aici este iubirea. Intelepciunea este sa stii instinctiv si cand sa spui da dar si cand sa spui nu, iar aceasta inseamna tot iubire. In viata, deseori te poti simti tras in directii opuse intre ce vor altii sa faci si ce vrei tu sa alegi si stii ca e cel mai bine pentru tine. Tu ai abilitatea de a discerne dar e nevoie de putere sa o dezvolti, in special cand altii te preseaza. Poate in copilarie ai experimentat presiunea prietenilor care te-au influentat in directii nedorite. Din acele experiente extrage lectia de viata ca de tine depinde sa faci alegeri mai bune pe viitor. Roaga-te sa ai discernamant calauzit de iubire. Cand permiti intelepciunii lui Dumnezeu sa intre in inima ta, vei vedea ca ai si putere si discernamant sa alegi ce este cel mai bine pentru tine. Iti este si mai usor sa creezi si sa mentii granite sanatoase.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

OCUPA-TE DE LUCRURILE MARUNTE

Poti invata multe lectii din gradinarit, din ingrijirea unei plante sau unor flori. Atunci cand ingrijesti cu atentie o planta ce este la inceput doar un sambure sau seminte, ai credinta si speranta ca intr-o zi va creste, va fi mare, va fi un copac sau va inflori. Inveti sa iei fiecare moment asa cum vine si sa fii total prezent in clipa de fata. Te focusezi pe lucrurile mici si astfel lasi lucrurile mari sa aiba grija singure de ele insele! Cand ai credinta in Dumnezeu, ai incredere totala ca totul se va coace la momentul divin potrivit. Florile vor inflori, semintele vor incolti sub lumina soarelui iar natura va continua sa se dezvolte. Tot la fel, si tu ai crescut din copil in adult sub ghidarea perfecta divina. Tot ce ai experimentat face parte din laboratorul lectiilor tale de viata, in special daca ai practicat iertarea fata de tine si fata de altii pe acest drum. Uneori oamenii pot cadea in iluzia ca ei detin controlul total cand de fapt planul divin al lui Dumnezeu se deruleaza perfect zi de zi. Tot ce ai de facut este sa te focusezi pe lucrurile mici ce necesita atentia ta imediata si sa lasi pe Dumnezeu sa faca restul!

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

PRIVESTE VIATA ALTFEL

Uneori te poti lasa coplesit de indoieli aparute in fluxul vietii de zi cu zi, reactionand la circumstante din exterior in loc de a prelua controlul asupra propriei stari de pace. De aceea este important sa privesti viara dintr-o perspectiva mai inalta si sa te conectezi la intelepciunea pe care Dumnezeu o are de oferit. Fa pauze inainte de a lua o decizie ca sa poti sa vezi totul mai clar. Focuseaza-te pe a urma cararea lui Dumnezeu pentru tine in loc sa te lasi prins in dramele, opiniile si experientele altor oameni. Deseori trebuie sa capatam obiectivitate ca sa putem privi clar o situatie. A fi sincer cu tine insuti poate fi provocator pentru ca sunt aspecte pe care mai degraba ai prefera sa nu le vezi. Totusi, cand te rogi pentru ghidare, raspunsurile apar si calea devine clara. Cu totii avem abilitatea de a accesa intelepciunea divina. Roaga-te la Dumnezeu sa iti reaminteasca sa faci o pauza si sa asculti inainte de a actiona.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

RABDAREA ADUCE RECOMPENSE

Gradinaritul necesita rabdare dar si incredere si perseverenta. Inainte ca o samanta sa isi faca loc prin pamant si sa incolteasca, gradinarul trebuie sa se bazeze pe increderea sa interioara, stiind si fiind convins ca planta va creste. El dedica timp si efort ca sa ingrijeasca semintele, cu totala credinta ca munca sa va aduce drept rezultat o planta superba. Uneori ceea ce cautam se afla chiar in fata ochilor nostri dar nu vedem din cauza ca nu suntem constienti de asta. A deveni constient de ce se afla chiar sub nasul nostru poate sa aduca mari revelatii. Cand incetinim ritmul, pot iesi la lumina alte perspective ale unei situatii. Copiii au reputatia de a fi nerabdatori, doar poate sunt doar entuziasmati sa invete si sa experimenteze cat mai mult posibil din miracolul vietii. Intr-o lume in care totul este pe graba, este usor sa te ratacesti de curentul divin. Ia-ti timp si focuseaza-te pe linistea din interiorul tau, ca sa poti auzi vocea intelepciunii divine. Poti sa te si rogi sa primesti mai multa rabdare in orice situatie si circumstanta.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

URMEAZA CALEA TA

Toata lumea se confrunta cu situatii si tentatii in viata in care stim intuitiv ca nu sunt cele mai potrivite. Ca si copil, te-ai bazat pe Dumnezeu si pe adulti sa iti arate calea cea mai buna de urmat. Uneori aceasta cale nu e pe placul altora, dar tu stii ca este cea pe care te indruma Dumnezeu. Rugaciunea te ajuta sa iti gasesti acea putere suplimentara de a avansa chiar pe calea ta divina. Nu te judeca pentru asa-zisele greseli pe care le-ai facut. In schimb, vorbeste cu Dumnezeu despre ele. Admite-ti gandurile si sentimentele despre ce crezi tu ca ai facut gresit si Dumnezeu te va sustine si inalta prin iertare. Greselile sunt oportunitati de invatare si iertare. Asadar, fa-ti o noua promisiune sa te readuni si sa reincepi. Invata din orice situatie si tine minte ca pe viitor sa te indrepti spre Dumnezeu inainte de a lua orice decizie. Daca simti bine si usor in zona inimii, inseamna ca aceea este calea.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

FII PREZENTA PUTERNICA A PACII

Cand erai copil, nu aveai prea multe motive de ingrijorare. Mintea iti era focusata pe distractie sau pe a invata mai multe despre lucrurile care iti trezeau curiozitatea. Ca adult, poti oricand sa reexperimentezi pacea copilariei, sprijinindu-te pe parintele tau spiritual : Dumnezeu. Dumnezeu este pacea si doreste ca si tu, creatia Lui, sa fii in pace. Ai fost facut dupa chipul si asemanarea Sa deci esti plin de iubire si de lumina. Cand nu esti la pace, nu esti tu insuti. Atunci cand ai multa munca de facut, o minte calma este esentiala ca sa iti faci treaba cat de eficient poti. Cand esti in prezenta unei persoane pline de pace, poti simti cum serenitatea sa te inconjoara. Roaga-te pentru pace, este un gest pozitiv si proactiv. Roaga-te pentru tine, pentru altii si pentru lume iar rugaciunile tale te vor binecuvanta cu o stare de calm si echilibru. Mediteaza cu gandul la pacea lui Dumnezeu si va avea un efect profund si inaltator asupra ta.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

COOPEREAZA

Dumnezeu ne da fiecaruia anumite daruri spirituale si calitati unice. In parteneriate, poti sa iti amesteci aceste daruri cu ale celorlalti, formand o echipa puternica cu talente complementare. O persoana poate fi buna sa primeasca inspiratie creativa, iar alta sa implementeze aceasta idee in forme concrete. Dumnezeu ne-a facut pe toti diferiti pentru un motiv! Devenim mai puternici cand lucram impreuna ca sa realizam o sarcina si asta este valabil si cand ne rugam impreuna cu altii. Singur te poti simti coplesit, in timp ce impreuna, cu sustinere reciproca, poti muta muntii din loc. Daca simti ca ai nevoie de sustinere de la altii, roaga-te sa apara oamenii potriviti in viata ta. Creeaza spatiu ca sa se intample, implica-te in activitati sociale si fii intre oameni. Astfel vei intalni oameni ce gandesc precum tine pentru prietenii si proiecte creative.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții