Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Mesajul zilei de 21 septembrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 21 septembrie 2021 | 09:30



Mesajul zilei de 21 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 21 septembrie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 21 septembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acum este timpul pentru vindecare

Marea emotionala care exista in constiinta ta este plina de sentimente care au nevoie sa fie recunoscute si exprimate. Exprimarea emotiilor nu inseamna ca te scufunzi in ele compulsiv sau ca creezi drama in jurul lor. Daca iti apar lacrimi, lasa-le sa curga si accepta-le. Plangi sau razi cat de mult simti nevoia. Exploreaza aceste sentimente impartasindu-le cu cineva in care ai incredere sau scriind despre ele intr-un jurnal, fiind atent la senzatiile din corp pe care ele ti le produc. Aceste senzatii sunt indicii ale straturilor de emotii care sunt sub suprafata. Fie vorbind despre ele, fie scriind despre ele, tu le aduci in constiinta, gasesti usurare si creezi o oportunitate sa le eliberezi. Nu face din acest exercitiu ceva teatral in care incerci sa simti sau te fortezi sa simti ceea ce nu simti. Asigura-te ca te conectezi si la umor bun din cand in cand, mai ales cand ai de-a face cu emotii intunecate si infricosatoare. Nu trebuie sa cureti exagerat de des rani vechi si traume emotionale din trecut insa acum este un asemenea moment. Daca simti ca te scufunzi prea mult intr-un teritoriu traumatic din trecut, schimba energia si misca-te fizic, distrage atentia cumva. Nu trebuie sa vindeci toate amintirile dintr-o data ci doar sa eliberezi putin din presiunea ce clocoteste la suprafata si vei simti usurare imediata in campul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Stai drept si mentine-ti demnitatea


Cand te afli intr-un cerc de viata in care incerci sa eviti sentimente ca infrangere sau disperare din cauza circumstantelor ce te preseaza din toate partile, trebuie ca efectiv sa te ridici si sa stai drept si demn in cea mai inalta postura a corpului tau. Tine-ti ochii privind drept si in sus, respira adanc si profund, indreapta-ti si aduna-ti umerii dar nu rigid si infige-ti picioarele in pamant. Nu fii intepenit si static ci relaxat si fluid, lasandu-ti miscarile sa fie gratioase si usoare. Incearca sa mergi la o viteza mai redusa decat o faci de obicei, ramanand atent doar la momentul prezent. Practica asta de cateva ori pe zi cateva minute si vezi ce se intampla ! Vei genera un impact mai mare asupra altora si mediului tau cand esti in deplinatatea ta fizica iar starea ta de spirit se va schimba corespunzator. Fiind asa, drept, demn si asumat vei atrage respect de la ceilalti. Astfel te vei ajuta in special in situatii in care este important sa iti mentii respectul de sine si demnitatea. Nu este vorba de orgoliu ci de o exprimare fizica a puterii personale. Observa apoi cum ti se schimba si gandirea si atitudinea in fata vietii cand iti modifici postura fizica.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Asuma-ti in ceea ce crezi

Ai incredere in simturile tale profunde ce stiu care este actiunea potrivita pentru tine si care nu si nu te mai baza pe altii asa de mult ca sa ti se spuna ce sa faci si cum sa actionezi. Nu toata lumea va fi de acord cu deciziile tale si daca alegi impotriva a ce se asteapta de la tine, poti da peste critica puternica si judecata. Stai drept, asumat, priveste in jur si respira adanc si rar. Te descurci de minune ascultandu-ti inima, in ciuda opiniilor altora despre tine. In plus, suportul tau cel mai bun si puternic vine din acel loc din tine care te ghideaza aratandu-ti semne care sa iti indice care e drumul de ales. Urmand aceste semne ajuti sufletul tau sa fie in aliniere cu intentiile sale aici pe pamant. La nevoie, trebuie sa infrunti totala dezaprobare a altora, asumandu-te deplin. Practica optimismul si claritatea scopurilor tale si astfel vei disipa mila de sine. Ai incredere in cunoasterea ta interioara si las-o sa fie unica ta sursa de putere pentru a avansa in viata.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fii linistit, tacut, atent

Respira profund si elibereaza aerul incet apoi repeta iar si iar fara graba. Continua sa respiri incet din stomac spre piept. Respirand astfel vei reusi sa te tii conectat la ce simti in corpul tau. Observa senzatiile fara sa judeci sau sa incerci sa le schimbi. Fii constient cum raspunde corpul la ce vezi, ce auzi si ce simti in jur. Nu judeca nicio experienta ca fiind buna sau rea. Daca observi ca judeci, opreste-te si respira iar profund si rar, elibereaza judecata si revino doar la a observa experienta. Cand practici acest mod de observare, functionezi din constiinta pura si din sinele tau care radiaza si iti umple fiinta. Sinele este cel ce simte conexiunea profunda cu lumea ca participant dar in acelasi timp isi mentine pozitia centrata de observator. Cand te deschizi in acest fel zi de zi cateva minute, iti vei stimula conexiunea cu viata iar lumea iti va raspunde la fel. Fii constient fara judecata, centrat in inima ta si in suflet si astfel vei evita sa mai atasezi de experienta ta de viata concepte si concluzii distructive. Viata doar este ceea ce este. A o accepta asa este un mare pas de evolutie pentru tine.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Ai energia prea fragmentata

Cand simti presiune din mai multe directii, tras colo si colo de cerintele vietii, este foarte usor sa cazi intr-o stare falsa a urgentei, sa te simti in afara echilibrului si fragmentat si sa fii intr-o stare constanta de tensiune. Poti sa uiti usor si sa ai dificultati de somn. Poti chiar sa incerci sa te stabilizezi recurgand la substante sau activitati ce dau depedenta dar nu fac bine, sperand ca te vei simti mai bine in propria piele. Intre timp insa, mintea continua sa se grabeasca de la una la alta, in timp ce corpul se chinuie sa tina pasul. Si reteaua tehnologica alcatuita din computere, internet, telefoane, mailuri, televiziune, plus toata galagia din jurul lor, creaza un asalt constant asupra simturilor tale si este epuizant. Mai intai, admite ca ceea ce tu consideri a fi urgente sunt doar inconveniente. Apoi incetineste ritmul. Mergi mai lent si practica respiratia lenta si profunda. Chiar si doar atat ajuta la restabilirea unui nou ritm interior pentru corp in loc sa fii intr-o continua stare de a reactiona la fortele exterioare pe care nu le poti tu controla. Petrece timp in natura, descult daca se poate. Talpile in contact cu pamantul iti permite sa experimentezi aceasta conexiune solida ; vezi ce simti, simte cum mintea devine mai calma. Practica zi de zi cu intentie clara si onesta. Ai nevoie.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Exista un dezechilibru intre partea fizica si cea spirituala

Cand te afli pe calea spirituala este usor sa idealizezi ce inseamna a fi spiritual. Poti chiar dezvolta o gandire rigida in care judeci orice care nu este spiritual, cum ar fi practicile sau credintele altor oameni sau ale tale. Asta duce la o pozitie aroganta in fata altora sau la emotii de rusine sau vinovatie. Acest perfectionism spiritual te poate face reticent sa te bucuri de placerile acestei lumi materiale sau de cele ale corpului tau fizic. Insa Pamantul insusi ofera o panorama uimitoare de simturi si de experiente pe care sufletul vrea sa le traiasca prin simturile fizice ale corpului pe care si l-a ales. Totusi, pentru multi, a se bucura cu adevarat de placerile aduse de vaz, miros, gust, sunet si pipait creaza sentimente de vina, anxietate, vinovatie, rusine – din cauza copilariei in care multi oameni sunt conditionati asa. Altii devin asa de captivi doar in lumea simturilor in care acestea devin zeii lor si scopul spiritual este total pierdut in fata materialului. Acest dezechilibru este nesanatos. Fii constient de acest aspect, spre care din cele doua polaritati inclini prea mult, judecand cealalta parte a balantei, apoi revino la echilibru. Prin ganduri si actiuni constiente adu fluiditate intre cele doua, acceptandu-le pe ambele in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Foloseste-ti atat intuitia cat si intelectul

Cand intuitia si intelectul sunt in acord armonios, nu exista vreo problema pe care sa nu o poti rezolva. Combinatia lor duce la inteligenta creativa, la un mix elegant dintre capacitatea ta de a gandi si acea incredere deplina in sentimentele tale profunde interioare. Fluxul gandurilor si actiunilor ce rezulta de aici iti rezolva intrebarile si problemele si te poti mira ce simti si eficient este totul. Intuitia ta este de fapt o constelatie din corpul tau ce raspunde la limbajul corpului, la tonul vocii si la calitatea energiei celor din jurul tau. Asa comunica instinctul din tine, prin da sau nu simtit puternic in corp, exact ca la animale care functioneaza doar pe supravietuire sau crestere. Iti poti accesa acest instinct respirand adanc si lent si focusandu-ti atentia pe ce simti in interiorul corpului. In plus, in afara de intuitia ta despre un subiect, problema sau persoana, foloseste-ti si intelectul ca sa aduni informatii in plus de oriunde. Sau mai lasa timp ca sa contempli situatia inainte de a decide. Uneori, detasarea de o problema face sa apara ceva neasteptat care duce la clarificarea ei. Cand exista uniune intre minte si intuitie, cu plata cu o portie sanatoasa de rabdare, te conectezi imediat in intelepciunea adanca a Sursei de unde vin toate solutiile.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ia-ti timp sa te odihnesti si sa te refaci

Ironia este ca prin odihna si conservarea energiei, iti mobilizezi resursele interne pentru urmatorul ciclu de munca si poti realiza si mai multe si mai bine. In lumea plina de viteza in care traiesti, cu asa multe presiuni, este dificil sa iti gasesti intervale regulate de timp pentru asa ceva, totusi este critic pentru sanatatea ta si starea ta de bine. Lasa aceste perioade de odihna sa fie o oportunitate oferita corpului tau de a se recupera din stresul si povara ultimelor activitati si ganduri. Dormi mai mult, fa un masaj, petrece timp cu un prieten de suflet, exploreaza natura, orice care sa iti aduca pacea mintii. Multi oameni nu isi dau voie dupa o activitate productiva dar stresanta sa aiba perioade de respiro si sar imediat in alte activitati, fara sa se bucure de rezultat, relaxandu-se. Este total nenatural, in natura nu vezi niciun animal asa. Inchide telefonul, computerul si bucura-te de rasarit, de apus, de natura, de viata. Aceste ferestre de timp nu trebuie sa fie lungi dar trebuie sa existe in viata ta neaparat.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Scapi din vedere detalii importante, deci fii mai atent la tot ce se intampla

Fii mai atent la limbajul corporal al altor oameni, cum se misca, ce gesturi au, ce expresii faciale si postura generala. Cand te focusezi nu doar pe ce spun oamenii ci si pe limbajul corpului lor, vei vedea ca ai acces la mult mai multa informatie pe care o poti folosi ca sa poti intelege ce iti comunica cu adevarat pentru ca limbajul corpului arata mult mai mult despre oameni decat exprima ei prin vorbe. Fa un pas cand sunt oameni in jur si doar observa. Priveste sa vezi daca ce spun oamenii este congruent cu ce exprima prin trup si observa orice discrepante. Cu alte cuvinte, nu inghiti mereu ce rostesc oamenii. Fii totodata atent acum si la intelegeri si contracte. Fa-ti timp sa intelegi complet orice asemenea intelegere, afla tot ce poti punand intrebarile necesare si consulta-ti prieteni si experti ca sa primesti sfaturi. Fii atent, totusi, sa nu te scufunzi in prea multe detalii. Nu te grabi impulsiv inainte pana nu iti asculti toate instinctele si nu intelegi totul.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Practica adaptarea de la caz la caz

Ca sa poti sa te adaptezi in functie de persoane si situatii, este necesar sa ramai flexibil si rezistent si sa fii dispus sa poti avea diverse identitati cu moduri diferite de vestimentatie, de stil de par, de maniere. Focuseaza-te in special pe limbajul corpului si pe calitatile vocale. Experimenteaza mai intai facand mici schimbari in oricare din aceste aspecte si observa ce se intampla. Poti sa devii expert si in lucrul cu propria ta aura pentru a o mari sau miscora. Cand practici asta, uneori prietenii nu te recunosc. Poti sa devii asa de bun la camuflaj incat sa treci ca invizibil pe langa altii. In functie de mediile in care trebuie sa functionezi, este bine sa te adaptezi la exterior ramanand in interior fidel fata de cine esti tu cu adevarat. Observa si animalele si comportamentul lor si incearca sa le imiti. Dezvoltand aceasta caracteristica devii mult mai adaptabil la variile situatii intalnite, deci te poti descurca mult mai bine cu ele. Fii un actor in viata de zi cu zi si distreaza-te. Doar nu uita in esenta cine esti si nu schimba nimic acolo.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este un timp de noroc si abundenta pentru tine

Acum este un timp benefic pentru tine care este foarte puternic. Vei vedea ca totul va decurge cu multa usurinta si cu putin efort din partea ta. Gandurile tale se vor manifesta mai rapid, deci fii observator si atent cu ce gandesti. Daca te focusezi sa gandesti despre ce nu functioneaza sau ce lipseste, reaminteste-ti de toata lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator si astfel iti ridici vibratia pe cea a recunostintei care este una din cele mai puternice din Univers. Ea este cheia ca sa primesti continuu noroc, bucurie, abundenta. Fii dispus nu doar sa ceri ci si sa primesti cu gratie si sa accepti tot ce vine spre tine. Asadar, cere ori de cate ori vrei apoi imagineaza-ti cum deja ai primit ceea ce ai cerut. Poti sa simti cum se simte momentul cand deja primesti ce iti doresti ? Observa orice ganduri obisnuite pe care le intretii ce se opun acceptarii a ceea ce doresti. Daca se intampla asta, revino la ganduri de recunostinta. De fapt, exprima-ti recunostinta ca si cum deja s-a manifestat si continua sa monitorizezi orice gand care te blocheaza de la a primi. Daca ceri ceva apoi negi cu necredinta, rezultatele sunt aceleasi ca si cum nici nu ai cerut nimic. Deci cere…si fii dispus sa primesti.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Actioneaza pentru oportunitatea din fata ta

Providenta este de partea ta si oportunitatea care ti se prezinta este congruenta cu scopul sufletului tau. Chiar daca nu te simti total pregatit sau ai unele indoieli in abilitatea ta de a te descurca cu complexitatile implicate, tu implica-te oricum. Vei fi placut surprins de sustinerea care va veni spre tine in moduri neasteptate. Tot ce trebuie este sa ai vointa din partea ta ca sa mergi pe acest drum cu toata inima, ramanand totodata deschis la schimbarile ce vin din directia in care bate vantul. Este important sa fii focusat pe obiectivul din fata ta, fiind si perfect constient de ce esti pe acest drum. Implica-te 100% si da tot ce ai mai bun. Nu e timp pentru analize, introspectii sau retrageri, ci timp pentru actiune. Te poti descurca cu orice apare in fata ta, fara sa fii distras si fara sa te abati de pe calea pe care esti deja.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții