Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Citește Mesajul zilei de 9 septembrie 2021

Written By NIKE B. on joi, 9 septembrie 2021 | 10:11

Mesajul zilei de 9 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 9 septembrie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 8 septembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mentine-ti simtul umorului

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti cu mult mai puternic


Tu ai tot ce implica sa te descurci cu bine cu orice situatie ai acum in viata, una in care evenimentele au luat o turnura diferita fata de ce te-ai fi asteptat. Reaminteste-ti de acele vremuri cand te-ai confruntat cu adversitati, cand a fost nevoie sa sapi adanc in tine ca sa iti descoperi resursele interne si vointa de a continua sa mergi mai departe. Pe masura ce iti amintesti de acele momente, fii atent ce simti in corp despre ele. Cheama acele emotii de curaj si demnitate si acum. Abordand o situatie prezenta cu capul sus si demn si fiind atent la nuantele din energiile care sunt in continua schimbare, intelepciunea interioara iti va spune cand sa avansezi si cand sa te retragi, ajutandu-te sa iti sustii astfel puterea personala. Astfel, nu doar ca te protejezi fizic si emotional dar si spiritual. Cheama razboinicul din tine, acel aspect din tine care se ocupa sa iti apere regatul interior dar si regele sau regina din interiorul tau. Acesta este unul din acele momente in care clar ai nevoie sa fii asumat cu altii, sa spui nu cand asta simti, sa ceri ceea ce ai nevoie si sa iti sustii limitele fizice si emotionale. Indreapta-ti umerii, ridica capul, uita-te drept in fata si mentine o vigilenta relaxata. Fa totul ca sa nu te plangi, sa nu te consideri un martir pentru situatiile din prezent ca sa nu fii tras in jos.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti chemat sa iti arati calitatile de lider

Ca sa fii un lider eficient si plin de compasiune trebuie sa stapanesti arta de a echilibra energiile yin si yang adica sa discerni cand sa avansezi si cand sa stai si sa fii atent la subtilitati si la fluxul din grup in timp ce esti conectat si la vocea ta intuitiva. Fie ca rolul tau se aplica familiei, prietenilor, angajatilor, companiei tu trebuie sa ii auzi pe cei din jur si sa le raspunzi nevoilor cu putere si compasiune. Si cand simti ca e necesar, trebuie sa iti urmezi ghidarea chiar daca altii pot sa nu fie de acord cu tine. Ia deciziile in functie de ce simti ca este cel mai mare bine pentru toata lumea in loc sa te concentrezi pe nevoi individuale sau egoiste. Frica si dubiul pot aparea unbeori dar nu le lasa sa te indeparteze de la scopul tau. Cei mai buni lideri nu sunt perfecti dar sunt dispusi sa isi asume riscuri calculate bazate pe convingerile lor si pe dorintele pline de pasiune de a face doar ce simt ca e bine. Uneori te poti impiedica sau poti cadea dar nu inseamna ca nu esti un bun conducator ci ca esti uman. Nu conteaza de cate ori cazi in viata ci de cate ori te ridici. Altii te privesc acum si asteapta ghidare de la tine. Auzi asta cu inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Exista ceva in dezechilibru in viata ta

Te-ai simtit nesigur, instabil sau nu ai fost in apele tale in ultimul timp pentru ca exista un dezechilibru in viata ta. Ca sa aduci inapoi echilibrul, incepe prin a avea grija de sanatatea ta fizica. Colaboreaza cu cineva specializat in medicina holistica pentru a te reechilibra la nivel de energie si holistic. Nu este nevoie sa fii alarmat, dar daca exista o disfunctie pe care o poti repara energetic pentru corp, vei beneficia de pe urma unei asemenea analize. Exerseaza in fiecare zi, mananca alimente nutritive si odihneste-te din belsug. Apoi dedica timp pentru a-ti verifica cu sinceritate domeniile vietii ca sa vezi cum stai cu echilibrul si cu polaritatea dintre munca si distractie, dintre social si solitudine, dintre a da si a primi si orice alt aspect la care te hgandesti. Este nerealist sa te astepti sa fii tot timpul echilibrat dar e de datoria ta sa fii atent la tine. Chiar si trecerea de la un anotimp la altul, de la noapte la zi aduc in corp modificari. Observa cum te simti cand nu esti in echilibru si apoi urmeaza pasii necesari ca sa ajustezi orice e nevoie pentru ca energia ta sa revina la nivelul optim.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Exprima-te prin ritm si miscare

Prima ta experienta a corpului tau fizic a fost prin ritm si miscare : vibratiile bataii inimii mamei tale si vocea ei, ritmul respiratiei ei si miscarea fluidului din placenta care te invaluia. Ai plutit in armonia sau dizarmonia starilor ei emotionale si a miscarilor corpului ei. Daca ai incercat vreodata sa bati toba sau orice alt instrument de percutie in timp ce dansai, stii ca acel sunet rezoneaza cu ceva foarte adanc si antic din noi, ceva tribal de unde spiritul si corpul se contopesc. Ritmul si miscarea cresc exprimarea senzuala si te fac sa te unesti cu lumea simturilor din jurul tau. Permitandu-ti sa te abandonezi pulsului oricarui ritm care te ghideaza, tu te conectezi cu spiritul tau dar si cu completitudinea corpului tau. Cand dansezi in mod regular, te simti mai relaxat si in flux cu viata. Facand asta, tu te reconectezi la senzatiile pe care le simteai in pantecul mamei, revizitand acel loc in care nu aveai ganduri si unde erai protejat si in siguranta. Deci da-ti voie, elibereaza-te, bucura-te de orice ritm doresti. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Creeaza un spatiu sacru

Un spatiu sacru este o zona din caminul tau unde poti sa ai intimitate pentru contemplare, meditatie sau doar sa ai clipe de liniste pentru a gandi la lucruri poizitive. Acest spatiu este un teritoriu personal al tau, fie ca e vorba de o intreaga camera sau de un colt din sufragerie sau dormitor. Pune un scaun sau fotoliu confortabil si cu o perna comoda acolo apoi creaza ca un mic altar, unul care sa contina cate ceva din ce este personal si pretios pentru tine. Include o lumanare pe care sa o aprinzi cand stai acolo. Fa din spatiul tau sacru un loc confortabil in care sa stai fara sa ai ceva anume de facut sau fara sa fii zorit pentru ca trebuie sa faci altceva anume. Poti gasi tot felul de motive sau scuze sa nu faci asta, dar nu te lasa ghidat de acesti sabotori. Fa o prioritate din sanatatea ta emotionala si mentala pentru a aduce echilibru sufletului tau prin acest sanctuar. Ritmul alert de viata este si asa din ce in ce mai mare, deci ai un motiv in plus sa faci asta. Mergi in locul tau de liniste de unde poti sa iti auzi mai bine inima si sentimentele si unde te poti conecta mai bine la forta vietii care se exprima prin tine.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Fa o meditatie

De cele mai multe ori, mersul este o activitate fizica prin care oamenii ajung din punctul A in punctul B, deseori in graba si fara a fi constienti ce se intampla in preajma lor. Meditatia este vazuta de regula ca o activitate care se face cateva minute, stand cu picioarele incrucisate; insa aceasta este doar o forma de meditatie. A merge constient si cu intentie este o alta forma. Gaseste un loc, preferabil in natura, in apropiere de copaci unde poti sa mergi simplu zece minunte sau mai mult in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana. Experimenteaza sa mergi mult mai incet decat o faci de obicei. Poti creste viteza dar ramai constient cum se simte in corp fata de cand mergi cu viteza mica. Mergi ca sa simti fiecare pas pe care il faci. Simte contactul pamantului cu talpa ta, cum intra energia pamantului si urca prin corp. cand vei avea posibilitatea, fa aceasta miscare constienta in timp ce esti descult. Fii constient de sunete, de priveliste si de mirosuri dar si de ritmul corpului tau. Oricare ar fi ritmul setat, respira constient si consistent dar total prezent la fiecare respiratie a ta. Facand asta in timp ce mergi se numeste meditatie in miscare si este de un beneficiu uimitor asupra intregii tale fiinte in ansamblul sau.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Da drumul fricilor tale

Ori de cate ori te aventurezi sau apare un teritoriu nou si necunoscut, este destul de natural sa simti o trepidatie. Mintea ta poate crea tot felul de scenarii despre ce poate sa mearga prost. Pot rasari indoieli si incertitudini iar calea poate sa para periculoasa si plina de pericole. Din acest motiv te poti simti uneori blocat si temator de a merge mai departe. Totusi, mult din ce numesti tu frica nu este chiar frica. Frica adevarata este un raspuns vital si instinctiv aparut in fata unei situatii reale de amenintare a vietii si este trezita nu doar de circumstante sau evenimente ci si de ce gandesti despre ele. Ramai relaxat si vigilent, avand incredere ca nimic nu iti poate face rau cu adevarat si ca trupul tau iti va trimite acele informatii senzoriale daca cu adevarat este vreun pericol real pentru tine. Atunci instinctele tale vor sti ce sa faca. Insa atunci cand simti o frica exagerata cauzata in principal de gandurile tale care nu are sustinere in realitate, respira rar si adanc de cateva ori. Cheama ajutoarele divine, ingerii, arhanghelii care ti-au mai dat ghidarea si protectia lor pana acum. Indreapta-te spre prieteni apropiati sau membri de familie pentru reasigurare si ca sa primesti ajutor sa te simti impamantat si centrat. Reaminteste-ti acele vremuri din trecut in care ti-a fost frica si nu doar ca ai supravietuit ci ai iesit si intact din el. Poti sa redenumesti frica drept entuziasm pentru ca ele se manifesta la fel in corp. si cel mai mult, ai incredere in ghizii tai spirituali, in instinctele tale si in toti prietenii reali si divini care te vegheaza si sunt alaturi de tine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Lasa partea magica si plina de imaginatie

Oricare ar fi vehiculul artistic prin care te exprimi creativ cel mai bine – desenat, pictat, poezie, proza, muzica, actorie – fa sa devina o prioritate acum in viata ta dedicandu-i timp, energie si chiar bani daca vrei sa iti dezvolti aceasta inclinare artistica. Lasa-ti inima sa stabileasca care este expresia acestei exprimari creative dandu-ti seama care trezeste pasiunea in tine. Permite-i sa se exprime, sa evolueze cat e nevoie fara sa lasi mintea sa spuna daca rezultatul e perfect sau nu. Procesul in sine contine magia de care are nevoie sufletul tau. Lasa sa fie aceasta satisfactia si deliciul si vei fi incantat de ce va iesi si de cum te vei simti. Indiferent daca o faci pentru placere sau daca poti face si bani de aici, nu face niciodata aceasta activitate artistica doar cu scop de bani. Cand faci din bani scop principal, risti sa sufoci inspiratia care apare din esenta a ceea ce esti tu. Observa copiii, cat de inocenti si plini de imaginatie isi fac creatia, cat se bucura de ceea ce fac, fara sa stie daca rezultatul este frumos, bun, perfect sau nu pentru ca ei nu au aceste notiuni. Lasa copilul magic din tine sa explore si sa se exprime. Si tu bucura-te!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul sa iti recapeti puterea

Este asa de usor sa pasesti in confortabila dependenta de orice sau oricine, de la dependente simple care pot fi sanatoase cum ar fi exercitiile fizice zilnice pana la dependentele grele si distructive cum ar fi alcoolul, drogul, jocul de noroc. Sau poti constata ca te gasesti mult prea prins si agatat de o alta persoana incat te pierzi pe tine intorcandu-te intotdeasuna spre aceasta pentru decizii sau ca sa te valideze. Este valabil si fata de organizatii si institutii deasemenea. Aceste dependente cu care esti cel mai obisnuit sunt nascute deseori din obisnuinta decat din alegere constienta. Ca sa iei decizii in care sa fii autonom, trebuie sa nu fii prins in capcana intre a fi dependent si a fi independent (in sensul negarii dependentei). In schimb, fa alegeri dintr-un spatiu in care iti mentii autoritatea si puterea si accepti 100% responsabilitatea pentru alegerile tale si consecintele lor. Acum e timpul sa revizuiesti oamenii si situatiile de care esti excesiv dependent : fa pasi in spate la distanta de ei, identifica zonele unde e nevoie de ajustari si actioneaza in consecinta. Practica setarea de limite, cere ceea ce vrei, ia decizii in conformitate cu propria ta autoritate personala.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai incredere in flacara creativa

Pulsul creativitatii este puternic acum, trezind o dorinta de exprimare prin scris creativ. Indiferent daca ce scrii este real sau nu, daca se bazeaza pe experienta ta sau pe imaginatia mintii, scrie zinc si pune in cuvinte inspiratia ta. Nu cantari fiecare paragraf sau propozitie, doar scrie orice se doreste a fi scris prin tine. Ca sa ii inspiri si luminezi pe altii, nu ai nevoie de un talent uluitor. Incepe prin a descrie o experienta personala, una din care ai invatat ceva care poate fi de folos si altora. Totusi, nu te focusa pe cum vor raspunde oamenii povestilor tale; in schimb, doar bucura-te de actul scrierii fara sa iti judeci rezultatul. Scrie ca sa exprimi nu ca sa impresionezi. Prin ce pui pe scris, poti contribui la vindecarea emotionala a celor ce rezoneaza cu tine. Poti scrie si despre dureri din copilarie sau orice simti ca are relevanta pentru semenii tai.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Loialitatea si spiritul tau credincios

Pe cine servesti acum ? iata intrebarea pe care sa ti-o pui. Cand faci compromis de la integritatea ta personala dorind sa nu superi pe nimeni sau sa te tii departe de frica pe care o simti daca ei nu sunt de acord cu tine, tu iti negi propria autoritate interna si iti dai toata puterea. Devii servitorul acelei persoane si persoana devine stapanul tau. Tu permiti asta pentru ca presupui ca o alta persoana sau organizatie are putere mai mare, cunoastere mai mare sau intelepciune spirituala mai mare ca tine si te pui in pozitia de a fi mai putin ca acestia. Chiar daca altii pot avea unele atribute diferite de tine, tu ii poti onora drept profesori, nu maestri. Copiii se uita la parintii lor pentru acest tip de ghidare. Totusi, cand se maturizeaza, este potrivit sa lase in urma autoritatea parinteasca pentru a-si construi propria lor autoritate. Eroarea umana este sa continui sa proiectezi autoritatea parinteasca din copilarie asupra unor oameni sau situatii din viata adulta. Analizeaza pe cine ai privit sau tratat ca pe maestri si superiori fata de tine, fapt ce te-a facut sa fii fragmentat si chiar lipsit de putere. Lasa spiritul tau sa fie adevaratul tau unic maestru. Abia atunci vei experimenta adevarata libertate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții