Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop special Echinocțiul de Toamnă

Written By NIKE B. on miercuri, 8 septembrie 2021 | 06:20





Horoscopul special Echinocțiul de Toamnă

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.



Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru echinocțiul de toamnă! – Echinoctiul de toamnă are loc în data de 22 septembrie și atunci când Soarele traversează Ecuatorul, se întâmplă trei lucruri majore: se dă startul începutului toamnei, avem nopți și zile egale și începe și sezonul Balanței. Din punct de vedere spiritual, acesta este momentul în care găsești armonie și pace înăuntrul tău. Crearea echilibrului în viața ta este importantă în timpul echinocțiului, deoarece ești forțat energetic să găsești un punct de mijloc în lumea ta, pentru a te asigura că acorzi o atenție egală diferitelor părți și zone ale vieții tale. În mod magic, vrăjitoarele sărbătoresc o sărbătoare numită „Mabon”. Aceasta este o sărbătoare celtică, păgână și wiccană, care onorează Soarele. Mabon sărbătorește ciclul existenței Soarelui, adică viață, moarte și renaștere. Soarele, care ne dă tuturor vitalitate, este cea mai puternică forță energetică din Univers. La urma urmei, este sursa vieții pentru toate viețuitoarele și ființele de pe pământ. Prin urmare, este esențial să îi oferim Soarelui ceva dragoste și să arătăm aprecierea pentru tot ceea ce ne oferă. Fiecare din noi va experimenta emoția acestui echinocțiu de toamnă special. Vom deveni mai calmi, mai echilibrați și gata să lăsăm în urmă trecutul și să ne îndreptăm către o viață pură, fericită și plină de recunoștință!









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Găsirea echilibrului interior este greu de realizat, întrucât vrei întotdeauna să fii cel mai bun la toate și să îți asumi proiecte de unul singur. Învățarea de a-ți lua un timp pentru a mirosi trandafirii sau a face orice lucru simplu, este cheia acum. Acest lucru te va învăța să trăiești în prezent și să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat.Relațiile necesită muncă și negociere. Acordați mai multă atenție partenerului, dar prețuiți și independența voastra. Acordați-vă mai mult timp doar pentru voi, indrazniti sa va puneti nevoile pe primul loc fara a va mai face griji ca altcineva s-ar putea simti lezat. O atentie sporita pentru propriile nevoi nu inseamna neaparat ca cei din jur nu mai sunt o prioritate. Cu candoare, puteti explica de ce aveti nevoie de asta si veti fi intelesi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Un curs de yoga la răsăritul soarelui este cea mai bună activitate pentru a te simți energizat în timpul acestui echinocțiu. Invită unul sau mai mulți prieteni să ți se alăture în timp ce te întinzi, decomprimi și detoxifici mușchii ,pe măsură ce începe noul sezon. Aceștia vor fi recunoscători pentru experiența de a fi invitați, de activitate și legătura creată.Dragi Tauri, perfectiunea nu exista nici pe pamant si nici pe alta planeta. Este momentul sa renuntati sa cereti atat de mult de la voi. Presiunea pe care singuri ati pus-o pe voi insiva, atat fizic cat si psihic nu poate aduce nimic bun. Chiar daca nu veti reusi sa fiti la inaltimea asteptarilor celor din jur, cine spune ca sunteti obligati? Acceptati -va asa cum sunteti, cu bune cu rele sau cu imperfectiuni.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Romantismul este în aer pentru tine în timpul echinocțiului de toamnă. Prin urmare, este un moment minunat pentru tine să socializezi, să ieși la întâlniri cu persoane noi și drăguțe sau să planifici o zi specială cu partenerul tău de viață. Inspiră profund și bucură-te de noua energie care vine în viața ta amoroasă.Romantismul este la cote inalte pentru voi acum. O prietenie are ocazia să se transforme în ceva mai mult în timpul echinocțiului de toamnă. Luați lucrurile cat mai incet si evitati sa va expuneti aceasta noua pasiune pe retelele de socializare. Traiti momentul cu discretie si va fi mai frumos!

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sărbătorirea celui mai important corp ceresc dintre toate, care se întâmplă să fie conducătorul tău planetar, îți va permite să îți atingi emoțiile și să devii mai conștient de tine și de puterea ta. Folosirea Lunii ca instrument de auto-dezvoltare îți va spori încrederea și te va ajuta să înțelegi lumea altfel.Emoțiile tale sunt mari, așa cum sunt de obicei. Dar, de data aceasta trebuie sa lasati drama la o parte pentru ca nu va aduce nimic bun. Chiar daca starea voastra interioara nu se imbunatateste, afisati o fata vesela si fiti amabili si volubili cu cei din jurul vostru. Nu uitati ca lumea se plictiseste usor de cei care au probleme!

Leu (23 iulie - 22 august)

Alege să prestezi o activitate sezonieră, cum ar fi să culegi mere sau să vizitezi o seră de dovleci. Sărbătorirea și îmbrățișarea acestor festivități îți vor permite să te distrezi bine cu prietenii. Gândește-te la acest lucru ca la un mod demn de a-ți arăta capacitatea de a râde și a-ți întări legătura și relațiile cu cei mai buni prieteni sau apropiați.Voi sunteti persoane cu energie debordanta dar puteti avea obiceiul nesanatos de a o epuiza in activitati care nu va aduc la final niciun beneficiu. In loc sa ascultati vaicarelile cuiva sau sa va pierdeti vremea in povesti despre trecut, regasiti-va intr-o activitate noua care sa va stimuleze din toate punctele de vedere.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu lăsa energia negativă să te tulbure. Dacă cineva îți aduce vibrații negative, este responsabilitatea ta să le spulberi înainte să te afecteze. Păstrarea unei „minți pozitive și a unei vieți pozitive” este motto-ul tău pentru lunile următoare. Nivelează optimismul din lumea ta și menține o atitudine bună.Fecioarele au nevoie de validari in aceasta perioada. Echinoctiul va trezeste dorinta sa stiti ca sunteti cei mai importanti atat in relatiile de cuplu cat si in relatiile cu anturajul vostru. Aveti nevoie de asigurarea ca sunteti iubiti, apreciati si de neinlocuit. Aveti insa grija ca aceasta nevoie sa nu devina permanenta pentru ca riscati sa-i agasati pe cei din jur.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Eliberează-ți mintea și inima cu meditație atentă. Acest lucru îți va permite să găsești acel echilibru pe care îl căutai în interiorul tău și să creezi armonie cu ceilalți. Vei găsi că această activitate este excelentă pentru a te ajuta să descoperi pacea care te va vindeca în lunile următoare.Fiecare zi este o zi bună cu tine, draga Balanță! Acum nu este momentul sa permiteti negativitatii sa va innabuse spiritul. Intrati in cea mai frumoasa perioada a anului, zodia voastra si trebuie sa va pastrati optimismul. Afisati un zambet radiant pentru ca lucruri bune sunt pe cale sa se intample pentru voi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Înclină-te către părțile tale pe care nu le înțelegi. Îmbrățișează-ți sentimentele mai întunecate și mai îndrăznețe în timpul acestui echinocțiu. Permițându-ți să te angajezi și să îți descoperi partea din umbră, nu numai că te va ajuta să îți vindeci trecutul, ci îți va oferi și o doză din dragostea necondiționată de care ai nevoie.Ești extrem de sensibil în acest moment, ceea ce ti permite mai ușor ca niciodată să preiei emoțiile altora. Permiteti-va sa va lasati ghidati de intuitie pe masura ce legati noi prietenii sau trasati planul pentru o noua afacere.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Echinocțiul de toamnă este un moment minunat pentru a te conecta cu comunitatea ta locală. Planifică o cină în aer liber cu legume de sezon, cum ar fi cartofii dulci și morcovii, împreună cu o tocană gustoasă și plăcintă cu mere. Îți va oferi atât ție, cât și prietenilor tăi un moment unic și deosebit, să vă bucurați de frumoasele frunze schimbătoare, în compania ideală.Daca ultima perioada v-a departat destul de mult de prieteni si de familei, acum sunteti gata sa acceptati ca ritmul vietii este complet schimbat fata de ce am avut parte pana acum. Va insusiti noi abilitati iar activitatea de socializare pe online va fi mai intensa, conectandu-va cu oamenii pe care ii iubiti si care v-au lipsit. Vremea de toamna va va prii din plin anul acesta.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Echinocțiul este un moment minunat pentru a fi caritabil. Întrebă-ți superiorii dacă puteți începe o acțiune bazată pe donații la birou, pentru persoanele care au nevoie de bani sau bunuri. Acest lucru nu numai că va fi foarte util pentru ceilalți, dar te vei simți fericit să îi poți ajuta pe alții.Voi sunteti oamenii care credeti ca doar prin munca se pot obtine lucruri si omiteti cu desavarsire ca vointa divina este cea care permite lucrurilor sa se intample. Daca dorinta voastra este mare, Universul va ajuta la evolutia voastra. Momentul echinoctiului de toamna 2020 va aduce un moment de respiro, de relaxare si de reflectare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ești o persoană afectiva din fire, acesta este un timp ideal pentru a-ți folosi latura sentimentală și a crea o listă de fapte și lucruri de recunoștință. Notează tot ceea pentru ce ai fost recunoscător și onorează-le. Acest lucru te va învăța să nu iei nimic de la sine și să apreciezi ceea ce ai.Este un inceput pentru toate! Stim ca sunteti revolutionari, activi si ca ideile voastre aduc evolutie. Totusi, in aceasta perioada va trebui sa stabiliti un echilibru intre ideile voastre si ale celor din jur. Daca vi se perimite sa luati cuvantul, perimiteti si voi celor din jur sa vorbeasca. Va veti face mai placuti in mediile voastre, veti lega noi prietenii si veti fi mai apreciati.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Echinocțiul este un moment deosebit de intuitiv pentru tine, ceea ce înseamnă că ar trebui să maximizezi energia și puterea Universului și să o utilizezi în avantajul tău. Lasă-ți emoțiile, inima și sentimentele bazate pe intuiție să te conducă în înțelegerea și prelucrarea tuturor informațiilor pe care le primești în această perioadă.Echinoctiul de toamna va fi un moment plin de emotie pentru voi, dragi pesti. Daca v-ati simtit mai emotivi decat pana acum, nu este cazul sa va ingrijorati ca veti face o depresie. Energiile actuale va trezesc spiritul si va deschid sufletul, chiar si amintiri si regrete. Dati-va voie sa le simtiti, sa le retraiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții