Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop tarot zilnic 29 septembrie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 29 septembrie 2021 | 08:19



Horoscopul tarot zilei de 29 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC 9 de spade Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Te poate da peste cap tradarea unui prieten sau a unei persoane in care aveai maxima incredere. Te poti simti ranit sau victima a unei conspiratii. Desi ti se pare ca esti lipsit de putere, sa stii ca doar de tine depinde sa iesi din aceasta situatie. Modul in care reactionezi este o alegere a ta. Nu uita, ce fac ceilalti este karma lor, ce faci tu este karma ta.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Imparateasa Pe cei pui mana azi se dezvolta. Deci nu lasa pe maine ce poti face azi. O atentie deosebita trebuie acordata azi exagerarilor, mai ales in sfera cuvintelor. Chiar si complimentele sincere pot deveni prea mult.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Magicianul Azi e una din acele zile in care parca simti tot ce urmeaza sa se intample. Desi este un lucru foarte bun aceasta previzionare, nu te impauna prea mult. Excesul dauneaza intotdeauna si un ego puternic s-ar putea sa te impiedice sa mai fii la fel de bun in a simti ce urmeaza!

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Steaua TIn ciuda tuturor confuziilor zilei, vei reusi sa iti pastrezi calmul si serenitatea. Mai mult, aceasta stare de spirit va fi contagioasa si vei reusi sa atragi in jurul tau oameni care sa doreasca sa coopereze cu tine, indiferent de proiect. Pastreaza-ti calmitatea si seara, odihneste-te. Si maine va fi o zi frumoasa!

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Echilibrul Pentru a reusi tot ce ti-ai propus, nu trebuie decat sa-ti pastrezi echilibrul. Nu exagera cu nimic. Ai nevoie si de pauze si odihna, ai nevoie si de relaxare si distractie. Indiferent cat tintesti de sus, gaseste-ti si obiective pe care sa le poti atinge cu usurinta.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 8 de bate Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 7 de pentagrame Cartea simbolizeaza viziunea, perseverenta, investitia, profitul, recompensa. Nu evita munca grea, numai asa poti termina ce ti-ai propus si ce ai inceput deja. Telurile sunt amenintate cu insuccesul daca incepi sa dai inapoi si te temi de efort.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de cupe Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de bate (inversata) Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, descoperirea, spiritul liber. Daca iti apare invesata, cartea iti trimite mesajul ca ar trebui sa fii mai responsabil. Atentie la cheltuieli, sa nu te indatorezi prea mult. Atentie la dorintele care costa prea mult sa le indeplinesti. E nevoie de mai multa profunzime in viata ta.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 4 de bate (inversata) Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca poti intalni obstacole in drumul tau. Dar nu este totul pe lume perfect si trebuie sa accepti asta. Cu cat realizezi mai repede acest lucru, cu atat mai usor iti va fi.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic VARSATOR Valetul de spade Valetul de spade este un mesager serios. El iti arata ca e nevoie de comunicare, de decizii rapide. Pentru a reusi in viata nu trebuie sa te lasi pe mana altora. Hotaraste ce e mai bine pentru tine si actioneaza pentru indeplinirea acelui scop.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 4 de pentagrame Abilitatea de a gestiona banii intr-un mod corespunzator incepe sa dea roade. Fii atent cum cheltui banii si poti incerca si sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi ca tine. Tinzi spre si mai multa bogatie, dar pentru a ajunge aici e nevoie de mai multe investitii. Poti, de asemenea, sa primesti o mostenere sau un cadou extravagant de la cineva pe care l-ai considerat pana acum extrem de zgarcit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții