Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 septembrie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 septembrie 2021 | 10:13


Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 septembrie 2021 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 4 – 10 septembrie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.



Horoscop săptămânal Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

Între 4 și 6 septembrie, trăiri intense, momente “fierbinți”, nevoie de aventură, cultivare a plăcerilor firești ale verii (excursii, călătorii, vizite, petreceri), participare la concursuri în aer liber, sport. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, muncă, asumare de sarcini profesionale în plus față de ceea ce era până acum norma obișnuită, efort de a fi la timp cu lucrările, posibile confruntări între dorință, vis și realitate sau concretizarea unor dorințe care generează o stare de regret, de amărăciune, de dezamăgire accentuate sau provocate de Luna Nouă în Fecioară, din 7 septembrie, care se va produce în acest sector. Posibile stări organice și senzații mai puțin obișnuite, legate de hrană, alimentație, digestie. Sunt de evitat prânzurile în stil “roman”, cinele bogate, mâncărurile exotice cu care organismul unora nu este obișnuit. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, întrevederi relaxate cu persoane cu care nativul trebuie să colaboreze sau să ajungă la o înțelegere. Tendința părților implicate este de a lua lucrurile “prea ușor”, de a le trata cu superficialitate sau cu indiferență față de detalii. Risc ca Berbecii să se lase cuceriți de personalitatea cuiva, să fie fermecați de felul de a vorbi și gândi al cuiva, drept care vor “merge pe mâna aceluia”. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, dorință de a face rost de bani prin speculații; șansa unei rezolvări financiare rapide, dar vulnerabile, grație intrării, în ziua de 10 septembrie, a planetei Venus în zodia Scorpionului; până pe 7 octombrie, soluțiile oferite de ea vor suna prea bine și vor părea, la prima vedere, prea simple în rezoluția lor, dar vor fi de evitat pentru că ele se vor baza pe un artificiu care mai târziu îi poate costa pe nativi la capitolul încredere, seriozitate, onestitate.

Horoscop săptămânal Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Între 4 și 6 septembrie, relațiile de familie se pot complica pe fondul unei animozități mai vechi, al reeditării unor situații deranjante pentru nativi, dar și pentru cei implicați ori din cauza atitudinii autoritare, inflexibile a celor în vârstă care nu vor accepta punctul de vedere al unui Taur, indiferent de experiența de viață a acestuia și, pentru că interesele materiale ale acestora vor fi divergente, cum nimeni nu va ceda. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, nativii vor face efortul de a se ține departe de emoții, de impresiile care-i pot tulbura ori destabiliza afectiv, mai ales dacă în această perioadă vor fi implicați în activități importante pe care nu doresc să le compromită din cauza acestor slăbiciuni personale. În plus, în acest sector al relațiilor sentimentale și al plăcerilor vieții, în ziua de 7 septembrie, va avea loc Luna Nouă în Fecioară, care va accentua tendința spre o abordare cerebrală a chestiunilor sufletești sau care privesc capitolul șubred al nostalgiilor, al amintirilor, al duioșiilor și al tristeților. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, evoluție echilibrată a stării de sănătate. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, sectorul relațiilor parteneriale se va complica, mai întâi din cauza tranzitului Lunii prin această casă și mai ales de la sfârșitul zilei de 10 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Scorpionului, până pe 7 octombrie, timp în care va strecura tot felul de idei, argumente sau ipostaze vinovate de un joc dublu, de fățărnicie, de subiectivism sau de tentația de a păcăli. Vigilența va fi doar una dintre soluțiile nativilor de a se apăra de aceste pericole. Tot în această perioadă, relațiile cu colaboratorii se vor deteriora subtil, dar semnificativ. Crize de gelozie între soți.





Horoscop săptămânal Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Între 4 și 6 septembrie, discuții în contradictoriu cu și fără rost; mai degrabă se poate vorbi de o predispoziție spre ceartă, de incapacitatea nativilor de a se abține să nu dea replici care deranjează și care îl obligă pe cel vizat să dea, la rândul lui, o replică și tot așa. Cele mai “încinse” dialoguri vor fi cele pe teme politice, pe chestiuni care privesc viața socială și raportarea la nou și la provocările cotidiene. Răspunsuri destabilizatoare de la unele instituții din țară, dar mai ales din străinătate cu privire la posibilitatea nativilor tineri de a studia într-o țară străină pe termen (mai) lung. Aceștia vor fi nevoiți să se reorienteze destul de repede pentru a nu pierde niște termene de înscriere. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, destul de multă treabă. Gemenii vor fi nevoiți să se dedice unor activități casnice, unele dintre ele fiind justificate de defectarea unui aparat, de avaria unei instalații, de o stricăciune în exploatarea locuinței ce trebuie remediată. Situație de oarecare alertă în casă și în gospodărie, generată, poate, și de Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, calm și echilibru afectiv, atitudine înțeleaptă în fața unor exagerări care vin de la cei dragi care și-au făcut obiceiul de a abuza de răbdarea lor. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, dezamăgiri, nemulțumiri trăite intens în legătură cu activitatea profesională și cu relațiile de la locul de muncă; pe fondul intrării planetei Venus, în ziua de 10 septembrie, în acest sector, aceste momente de iritare se vor repeta până pe 7 octombrie, cât va ține tranzitul Micului Benefic prin Scorpion. Întreaga săptămână va exista riscul unor impulsuri negative, venite de la Luna Neagră și consolidate de Saturn, maleficul prin definiție.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Între 4 și 6 septembrie, abordări energice ale unor treburi bănești; nativii se vor concentra pe respectiva problemă și o vor trata nu doar cu seriozitate, ci și cu autoritate, nelăsând ca unele stări de lucruri neconvenabile să treneze ori să se prelungească, amplificând o pierdere bănească prin penalități la plăți. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, dorință de a afla, de a învăța, de a se documenta. Efort de a acumula cât mai multe cunoștințe în cât mai scurt timp. Racii vor apela la persoane competente pentru a elimina niște goluri în cunoștințele lor profesionale sau, în funcție de vârstă, de cele școlare, universitare, personale. Informații, vești sau răspunsuri care aduc precizări binevenite într-o sferă de activitate. Demersuri administrative curente, rezolvate cu competență și seriozitate grație contribuției Lunii Noi în Fecioară din 7 septembrie, dialoguri utile cu vecinii pe o temă de interes comun. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, schimb de impresii, dialoguri cu rudele în vârstă care nu locuiesc în același oraș sau în aceeași țară și cărora nativii le vor adresa cuvinte bune, blânde, frumoase, de încurajare. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, manifestări ale sentimentelor într-un chip intens, vădind emoția și intensitatea trăirii lor, dar și posibile momente de gelozie sau de nemulțumire față de felul în care răspund afecțiunii lor cei dragi. La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va influența trăirile afective și reacțiile sentimentale. Nativii ar putea simți, mai mult ca în alte dăți, nevoia de dragoste împărtășită, de căldură sufletească, de apropiere umană, de complicitate afectivă, de trăire a bucuriilor în plan personal alături de perechea lor sufletească sau de copiii lor.







Horoscop săptămânal Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Între 4 și 6 septembrie, perioadă intensă, când nativii se vor simți puternici, vor fi dornici de acțiune, vor fi plini de inițiativă, vor acționa în virtutea mândriei sau a vanității, mai ales în contextul relațiilor parteneriale care vor funcționa pentru ei în chip provocator. De aici și atitudinile ferme, pozițiile ireconciliante adoptate în întrevederile organizate special pentru a găsi o soluție unei probleme de interes comun care trece printr-un impas de comunicare și divergență. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, nevoie de organizare personală a vieții, a muncii, a câștigurilor și a cheltuielilor impuse de continuarea unor planuri de viață. Luna Nouă în Fecioară, din 7 septembrie, le va sublinia locul și poate chiar metoda prin care pot depăși o etapă delicată din punct de vedere bănesc, după cum poate pune și o problemă legată de câștigurile profesionale. Un venit poate fi ajustat sau întrerupt ori abandonat prin replierea nativului spre alte activități mai profitabile. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, sectorul comunicării va beneficia de prezența, pentru scurt timp, a trei planete care pot intensifica întâlnirile, dialogurile, primirea de vești, schimbul de impresii, dobândirea cunoștințelor necesare într-un domeniu de viață și activitate. Nu este exclus ca unele dintre aceste ipostaze favorabile nativilor să le ofere prilejul pentru una sau mai multe discuții cu persoane ce le pot “deschide o ușă”. Prilej bun pentru reevaluarea unor atitudini. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, activități domestice. La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va patrona activitățile curente domestice și relațiile de familie, atenuând impactul unor discrepanțe și neînțelegeri curente.





Horoscop săptămânal Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Între 4 și 6 septembrie, reeditarea unor secvențe de viață care pot avea un impact nedorit asupra stării de sănătate, angajând excesiv axa cardio-vasculară prin muncă multă, efort prelungit, stres accentuat, supărări, tensiuni nervoase, conflicte deschise la locul de muncă, evenimente solicitante pentru trup și suflet, presiune a mediului sau a momentului asupra nativului prin solicitări majore (hărțuire, exigență , control social, profesional) care vor mări cota de alarmă interioară. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, Luna se va plasa în tranzit prin zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate, răbdare, metodă, concentrare pe o temă de muncă sau de viață personală, luciditate, logică și bun-simț. Toate acestea vor fi trăite la cote înalte și în chip profitabil datorită impactului pe care îl va avea asupra nativilor Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, analize, calcule, recalibrări financiare din perspectiva câștigurilor reale și a perspectivelor financiare corect estimate. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, sectorul comunicării nu va mai fi armonic; Luna, în tranzitul ei prin Scorpion, va accentua reacțiile subiective în fața unor replici, afirmații sau pretenții formulate de vecini, de cunoscuți ocazionali, de rude îndepărtate sau de străinii cu care nativul își va intersecta drumurile și preocupările curente. La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va juca un rol ambiguu, relativ util ori de câte ori dialogurile vor căpăta o turnură nefavorabilă prin ton și conținut, temperând reacțiile drastice sau chiar brutale cărora Fecioarele ar fi tentate să le dea curs. Alteori, ea poate să blocheze un ghinion în ultima clipă a declanșării lui.

Horoscop săptămânal Balanță 2021

Horoscop Urania Balanta

Între 4 și 6 septembrie, atitudini principiale, dar expuse ostentativ, trădând, pe alocuri, nemulțumiri mai vechi sau îndepărtarea de un cunoscut care, la rândul lui, a “ieșit din peisaj” prin păreri, opțiuni de viață și inițiative în discrepanță cu noțiunea de prietenie și cu criteriile care l-au apropiat în trecut de cel născut în Balanță printr-o comunitate de gânduri care acum au dispărut. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, axa celor două case ale sănătății arată, cel puțin “pe hârtie”, echilibrată și liniară în desfășurare, părând să nu ofere surprize neplăcute. Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie va introduce un indiciu cu privire le nevoia de a aborda viața, cu problemele ei, mai înțelept, fără să se consume și să-și cheltuiască energia pe ipostaze trecătoare care solicită fiziologia organismului; lecție a temperanței. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, Luna se va plasa în tranzit prin casa I a cerului de naștere al Balanțelor și va fi un rezervor de echilibru, de farmec, de blândețe și de detașare de factorii de stres, aureolându-i pe nativi cu farmec și frumusețe fizică. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, neliniște creată de informațiile care se vehiculează cu privire la posibilele modificări salariale sau ale unor condiții fiscale/bancare preconizate care i-ar dezavantaja pe nativi. La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va oferi o protecție astrală în fața eventualelor deteriorări financiare de moment. Întreaga săptămână vor funcționa mai multe rânduri de Trigoane regale pe semnele de Aer care îi pot avantaja pe cei care desfășoară activități artistice, interpretative sau de comunicare, doar că acestea vor fi amenințate uneori de exagerări și de soluții mai puțin inspirate.






Horoscop săptămânal Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Între 4 și 6 septembrie, nativii s-ar putea afla în ipostaze publice, ar putea să ia cuvântul în fața unei asistențe de specialitate sau în fața unui public larg, inegal ca viziune și educație, ceea ce le va pune calitățile personale la încercare. Alteori, Scorpionii vor trebui să dea dovadă de abilitate și să adapteze strategia ascensiunii lor sociale în funcție de provocările cotidiene. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, deși nu toate relațiile de prietenie le vor oferi prilejul unor relații interumane luminoase, nativii nu vor sacrifica și comunicarea, și colaborarea cu persoanele cu care au scopuri comune sau proiecte în derulare. Pe fondul Lunii Noi în Fecioară din 7 septembrie, este posibil ca un cunoscut să le ofere Scorpionilor un suport material, moral, socio-profesional sau să le adreseze invitația de a li se alătura într-un demers demn de interes. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, stări organice trecătoare, nota generală este de instabilitate, de fluctuații în fiziologia curentă care, fără a fi alarmante, îi pot deranja pe nativi prin alternanțe: chef/apatie, foame/sațietate, interes/plictiseală, comportament morocănos/veselie. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, Luna va străbate zodia Scorpionului, fiind un ajutor astral substanțial, manifestat în plan psihic pentru acești nativi care vor simți nevoia să ajungă la adevăr, să înțeleagă resortul unor mecanisme sociale sau umane. Pe 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va străbate casa I a personalități acestor persoane, accentuând stări, mecanisme de gândire, reacții comportamentale fine, nuanțate, subtile, abile, uneori pline de farmec și mister în funcție de contextul în care se află nativii: familie, loc de muncă, spațiu public, cadru oficial.

Horoscop săptămânal Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Între 4 și 6 septembrie, sectorul comunicării poate deveni (extrem) de dificil pentru unele persoane; depinde de locul și de importanța provocărilor în ansamblul preocupărilor Săgetătorilor: poate fi vorba de dialoguri cu oficiali, de examene, de audieri și audiții, de interviuri (pentru un job, o recrutare, o evaluare) sau pentru susținerea unui proiect în fața unei comisii de specialitate. Surprize în timpul unei deplasări curente, cu scop precis, sau într-o excursie, călătorie, vacanță. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, posibil moment important, semnificativ pentru postura publică, pentru carieră, ascensiune socială, însărcinare cu noi responsabilități în plan profesional, social, politic, administrativ pe fondul schimbărilor de statut posibile, patronate de Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie, care se va produce în acest sector. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, comunicare intensă cu unul sau mai mulți cunoscuți, participare la festivități, agape, reuniuni, comemorări, în timpul cărora nativii pot face un schimb interesant de idei, impresii, opinii și argumente pe care trebuie să le privească însă cu reticență: unele ar putea să fie pure fantezii sau fleacuri. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, axa celor două case ale sănătății le poate insufla o stare de plictis sau de enervare față de activitățile presante, cu termene fixe, care exercită o presiune, dar și o constrângere asupra mentalului nativilor. La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va marca universul interior într-un fel discret, dar eficient, împiedicându-i pe nativi să se enerveze prea tare sau să cadă în tristeți adânci în fața unor situații neplăcute.





Horoscop săptămânal Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Între 4 și 6 septembrie, posibil eveniment destabilizant în plan material. Ipostaze complicate, negative sau incorecte care privesc veniturile stabile (pensie, salariu, burse, ajutoare materiale, indemnizații). Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, Capricornii vor fi nevoiți să își analizeze niște planuri personale, niște dorințe care nu au fost suficient de bine evaluate. Acum, ei trebuie să ia în calcul și aspectele care le-au fost sugerate din perspectivă socio-profesională și să descopere laturile neconvenabile ale acestor preocupări. Ideea nu este să renunțe brusc la acea activitate și nici să se supună, fără nici un fel de împotrivire, constrângerilor care se exercită asupra lor, ci să le evalueze corect pentru a ști asupra cărora să se concentreze și pe care le pot depăși fără efort. Principalul sector vizat de suflul Lunii Noi în Fecioară, din 7 septembrie, este cel formativ, pedagogic (școală, universitate, experiență, progres prin studiu individual și dobândire a experienței practice). Totuși, niște dezamăgiri vor persista și ele trebuie tranșate în funcție de gradul de stres pe care acestea îl exercită. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, consultări în plan profesional, tatonări cu privire la utilitatea unei soluții riscante pe care nativii ar trebui să o adopte dacă au funcție sau răspundere publică. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, un prieten îl poate scoate din sărite pe câte un Capricorn sau acesta ar putea să nu se (mai) simtă bine într-un grup de apropiați. Pe 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va crea un teren vulnerabil pentru tot ceea ce înseamnă încredere, onestitate și sinceritate în relațiile cu prietenii și colaboratorii apropiați. Până pe 7 octombrie, ea va provoca și un conflict sau o criză între nativi și unul sau mai mulți prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Între 4 și 6 septembrie, puțini vor fi Vărsătorii care nu vor trăi o stare conflictuală în plan partenerial în acest răstimp. Contextul este provocator și dacă în alte dăți nativii dădeau dovadă de înțelepciune, răbdare sau indiferență, acum, ei nu vor mai avea aceste resurse la dispoziție pentru a depăși un moment delicat, o provocare, o încurcătură. Totuși, în relațiile cu reprezentanții unor instituții de prim rang, cu haină militară, este bine să nu dea frâu liber tuturor trăirilor și gândurilor care-i animă. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, mecanisme financiare sau strict materiale în prim-planul atenției nativilor. Luna Nouă în Fecioară, din 7 septembrie, va instaura pragmatismul și dorința de bună administrare pe toate planurile; ea îi poate aduce pe Vărsători în situația de a reevalua pagubele și câștigurile rezultate în urma unor demersuri și de a accepta să facă ajustări în modul lor de viață. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, Vărsătorii se vor confrunta cu un noian de știri, impresii, sugestii, privitoare la niște mecanisme ce privesc activitatea lor de formare profesională sau de punere în practică a unor convingeri și idealuri. Unele dintre acestea vor fi demne de luat în calcul. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, posibile provocări sociale, profesionale sau cu ecou în public ori în mediul în care activează. Pe 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va tranzita sectorul casei a X-a, a ridicării în rang, a succesului și a afirmării. Rolul ei va fi unul discret, dar eficient: atenuarea unor antipatii, alungarea unei neșanse sau compensarea ei cu o situație favorabilă. Alteori însă, ea ar putea accentua sau provoca de-a dreptul invidia unor persoane care, evident, nu-l simpatizează pe nativ.




Horoscop săptămânal Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Între 4 și 6 septembrie, cele două case ale sănătății vor fi din nou sub presiunea planetelor care alcătuiesc opoziții pe direcția astrală Leu/Vărsător, respectiv pe direcția corporală a axei cardio-vasculare și nu numai. Despre această postură, am vorbit și în alte rânduri și toate sugestiile privitoare la un mod de viață rațional, la un stil de muncă sănătos și la un fel de a se bucura sau relaxa moderat rămân valabile. Din perspectiva relațiilor de muncă, nu este exclusă abordarea unei teme de profil cu un superior. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, relațiile parteneriale ar putea trece printr-o etapă favorabilă grație influxului pozitiv al Lunii Noi în Fecioară, din 7 septembrie, care ar putea sta la baza unei (re)așezări raționale, firești, a unei relații de viață (între soți), a implicării lor într-o activitate reglementată prin contracte sau chiar a restrângerii unui conflict la chestiunea esențială și rezolvarea lui în mod echitabil, în măsura în care părțile vor înțelege importanța revenirii la normalitate și a renunțării la tensiuni și conflicte gratuite. Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, nativii se pot consulta cu mai multe persoane (specialiști, persoane competente, echilibrate, informate) cu privire la felul în care ar trebui abordată o problemă materială sau financiară înainte să ia o decizie și să opteze pentru o strategie. Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, nativii vor avea tendința să fugă de realitățile dezamăgitoare și să caute liniștea tămăduitoare a valorilor spirituale. Pe 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, îi va îndemna pe nativi să se echilibreze prin cultivarea unor discipline care rafinează percepțiile și cunoașterea umană (filosofie, psihologie, artă, muzică, literatură).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții