Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul de Weekend 17-19 septembrie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 17 septembrie 2021 | 08:11


Horoscop pentru weekend 17-19 septembrie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop weekend 17-19 septembrie 2021. Citește horoscopul de weekend 17-19 septembrie 2021 Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 17-19 septembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Mercur si Marte sunt in Balanta, Venus se adanceste in Scorpion, ceea ce sporeste pasiunea. Te poti astepta la castiguri financiare si la atractii romantice. Atmosfera este accentuata de Luna, care traverseaza in acest weekend zodia Varsatorului, dar si a Pestilor. Zodia Varstaor este caracterizata prin detasare emotionala si prin orientare spre viitor. Un bun ajutor pentru noi din partea Cosmosului ca sa facem fata emotiilor intense si dureroase si sa gasim solutii pozitive orientate spre viitor. Un viitor, insa, diferit de ce a fost in trecut. Sa nu ne ducem in viitor treburile neterminate din trecut! Duminica, Luna se muta in Pesti, zodie visatoare, romantica si cu suflet de poet. Nu avem un mare chef sa facem fata aspectelor pragmatice ale realitatii cu Luna in Pesti si de aceea simtim nevoia sa evadam in orice, mai multa mancare, mai multa bautura, mai multe programe tv sau internet. Navigam zilele pe modulul “ratacit in propriile vise”, fapt ce ne poate fi de folos, sa gasim un focus creativ pentru viitor.




Horoscop weekend Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

Berbecule, un mix de urcusuri si coborasuri iti vor colora weekendul. Cand emotiile te depasesc, te poti indrepta pentru sustinere oricand spre partener. Asteapta-te ca Luna in Varsator sa iti dea o energie calma. Vei gasi pace interioara sub influenta ei si din asta vor beneficia toate relatiile tale. Daca simti nevoia puternica sa iti hranesti mintea si spiritul, petrece mai mult timp in casa. Inconjoara-te cu oameni pozitivi. Daca esti Berbec singur si viata ti se pare searbada si plictisitoare, bazeaza-te pe prietenii apropiati pentru putina aventura. Fii spontan sub Luna in Varsator care va descuia cutia cu surprize frumoase. Sunt sanse sa te apropii de gasirea unei persoane speciale. Conversatiile cu oameni destepti ce gandesc ca tine vor fi pline de sens si placere. Ceea ce simti acum se va extinde in saptamanile urmatoare, deci colecteaza emotii pozitive si distreaza-te, Berbecule.

Horoscop weekend Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Cuvintele tale pot suna cam aspru, deci fii tare atent cum le folosesti. Este posibil ca fara sa vrei neaparat asta, sa iti instigi persoana iubita intr-un mod defensiv, caz in care nu ar trebui sa te mire sau supere reactia sa daca ii apesi anumite butoane sensibile. Foloseste ocazia acestor zile ca doar sa fii, sa privesti cu atentie in liniste persoana iubita si vezi daca iti este bine sau daca regreti ca esti in aceasta relatie. Inainte sa iti pierzi cumpatul si sa spui ceva ce vei dori sa retractezi, intreaba-te mai bine : Este de folos ? Este necesar ? Este amabil si respectuos ? Daca raspunsurile sunt NU, mai bine taci. Gaseste alt mod de a-ti rezolva indoielile sau de a obtine schimbarile dorite.





Horoscop weekend Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Draga Gemeni, daca nu ai inca planuri pentru weekend, fii spontan si fa primul lucru ce iti trece prin minte. Uita sa faci planuri, tot ce ai nevoie este sa te bucuri de fiecare moment. Da drumul momentelor plictisitoare si condimenteaza putin lucrurile in viata ta. Luna in Varsator te indeamna sa iesi mai mult in exterior si sa fii in contact cu natura. Sentimentul de pace interioara iti va restabili energia pozitiva sufleteasca. Ai puterea sa implinesti orice idee gandesti. Daca esti inca singur, fii deschis la surprize in acest weekend. Mergi in exterior si accepta invitatiile sociale. Ai incredere ca energia ce te inconjoara te conduce mai aproape spre dorintele cele mai fierbinti. Reanalizeaza-ti scopurile personale de viitor sub supravegherea Lunii in vizionarul Varsator care iti creste vibratiile pozitive, deci da-ti voie sa fii mai aventuros.

Horoscop weekend Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Pot fi zile emotionale si delicate pentru tine cand vine vorba de dragoste. Pasiunile tale si opiniile tale puternice pot fi asa de ferme incat parteneru sa iti raspunda in forta, fapt ce te ia prin surprindere si riscati o furtuna. Desi nu dresti sa cedezi la punctul tau de vedere, nu este o solutie ideala pentru ca asta ar pune gaz pe foc. Manevreaza cu atentie lucrurile si mai bine taci si evadeaza in vise de bucurie. Daca esti singur, ai putea avea un scenariu diferit. O dorinta primara intre tine si cineva nou intalnit poate deveni intensa foarte repede!







Horoscop weekend Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Draga Leule, sa fii pe faza intrucat weekendul poate sa aduca provocari in relatia de cuplu. Tine minte sa actionati ca o echipa si focuseaza-te sa treceti impreuna prin orice. Luna in Varsator te ajuta sa restaurati armonia, cu calm si detasare. Exista ceva din viitor pentru care amandoi vibrati la unison. Orice construiti in acea directie va va uni si va va intensifica dragostea. Speranta, aprecierea si recunostinta – iata emotii de care vei avea parte dar pe care e nevoie sa le cultivi si tu. Daca esti Leu inca singur si ti-ai dorit un weekend fara pretentii, placut, care sa curga usor, iata-l in fata ta. Astrele iti favorizeaza zodia si vei avea parte de o energie buna. Daca simti pasiune pentru cineva, asteapta-te sa o simti si mai intens. Fii selectiv cu cine alegi sa iti petreci timpul in acest weekend. Nu orice companie iti ridica vibratia.





Horoscop weekend Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Poti nutri sentimente intense pentru cineva in acest weekend. Daca esti singur, vei fi surprins cat de mult tanjesti instantaneu dupa atingerea unei persoane nou intalnite. Ai putea fi tentat sa devii mai fizic cu persoana inainte de a va cunoaste mai bine. Alta posibilitate a weekendului in amor este sa simti ca cineva este obsedat de tine si te face sa te simti inconfortabil cu insistenta sa. Ti se poate parea chiar ciudat si o poti percepe ca o forma de hartuire. Fii atent !

Horoscop weekend Balanță 2021

Horoscop Urania Balanță

Draga Balanta, lucrurile vor merge lin in weekend si te poti astepta la armonie. Ai de luat deciziile cele mai bune si intelepte in relatia ta ca sa poti intretine aceasta stare. Luna in Varsator te ajuta sa te bucuri de toate acele lucruri mici dar valoroase din viata ta, deci profita, descopera-le, retraieste-le. Balanta singura, weekendul tau poate sa aduca un mix de urcusuri si coborasuri, insa per total iesi pe plus. Te vei bucura de o energie buna sub influenta Lunii in Varsator ce te ajuta sa fii detasat privind spre planurile tale de viitor care iti aduc zambetul pe buze. Timpul de calitate cu oameni la care tii va fi foarte special.






Horoscop weekend Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Scorpionule, se anunta putina tensiune asupra ta in acest weekend. Este bine sa fii intelept cu privire la reactiile tale emotionale care pot fi acum amplificat. Fa compromisuri daca vrei sa asiguri sau sa restaurezi armonia. Atunci cand ai de vorbit cu partenerul, relaxeaza-te, respira adanc si focuseaza-te pe ce are mai bun aceasta persoana. Nu dai gres niciodata atunci cand ramai calm. Daca esti singur, ai de depasit unele clipe de frustrare prin gandire pozitiva, optimista despre viitorul tau. Gandurile pozitive aduc rezultate pozitive. Ai incredere ca dragostea isi face cale spre tine cand nici nu te astepti.

Horoscop weekend Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Luna din acest weekend te va face sa iti simti emotiile incarcate in sistem turbo. Partenerul te poate considera hipersensibil despre o situatie si mai emotional decat de obicei, luand ceva personal care nu ar trebui deloc sa fie luat asa. Daca tu crezi ca exista adevar in felul in care reactionezi, gandeste-te de ce totusi simti ceea ce simti. Poate de fapt exista o nevoie de atentie pe care o ai in viata ta amoroasa care sa te faca sa simti sentimentul de siguranta in cuplu. Daca esti singur, ai putea avea un moment de plangere de mila despre faptul ca esti singur. Insa nu balti prea mult in starea asta pentru ca nu este chiar deloc ceva ce sa te caracterizeze. Poti da vina pe Luna in Pesti pentru ea !




Horoscop weekend Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Capricornule, weekendul iti va incepe pe vibratii pozitive. Invitatiile sociale vor fi rodnice si vei capata noi conexiuni de folos. Lucrurile se aseaza la locul lor si iti vor da satisfactie pentru etapa in care te afli. Priveste-ti din nou planurile de viitor alaturi de Luna in Varsator si fa-ti unele noi alaturi de iubirea ta. Foloseste in beneficiul tau aceasta deschidere spre ce va fi si ignora micile diferente de opinie ce pot rezulta firesc din discutii. Daca esti singur, este important sa fii activ pe scena sociala acum. Daca vrei sa deschizi usa spre mai multe posibilitati pe zona iubirii, nu o poti face din casa. Fa-ti partea ta, prezinta-te la intalniri si obisnuieste-te cu potentiale persoane ce te intereseaza. Iti va face placere sa porti conversatii cu persoane inteligente ca tine. O iesire din oras cu amicii este o idee buna pentru acest weekend. A fi spontan face mult bine sufletului.

Horoscop weekend Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Pentru tine nu exista in aceste zile un deficit de oportunitati de intalniri amoroase. Te bucuri de placerile vietii si iti place ca asa de multi oameni te fac sa te simti atractiv, adorat si valorizat. Totusi, ce e mult nu e mereu bun. Poti ajunge sa te simti prea imbuibat de atata atentie incat sa ti se aplece. Fii, asadar, atent ce iti doresti sa ti se implineasca. Nu mereu un vis implinit este echivalent cu bucuria si implinirea.




Horoscop weekend Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Daca ai inceput sa te vezi cu cineva nou, poti realiza zilele acestea ca aceasta persoana nu este asa de compatibila cu tine cum credeai initial. Toata chimia pe care o imparti cu el/ea ti-a blurat judecata dreapta si obiectiva. Acum ca ajungeti sa va cunoasteti mai bine, poti decide ca vrei sa studiezi mai bine cu cine ai de-a face inainte sa te scufunzi in ape mai adanci si profunde. Daca te afli intr-o relatie stabila, tu si partenerul puteti avea anumite tamponari pe tema vietii sexuale. Cineva nu este tocmai fericit. Cineva ar putea mirosi sau suspecta o urma de tradare. Daca este acest caz, lamuriti lucrurile si rezolvati ce se poate rezolva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții