Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Written By NIKE B. on luni, 13 septembrie 2021 | 09:49





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor si a posesiunilor. Acest lucru indica faptul ca valorile dumneavoastra se schimba. Lucruri pe care le credeati importante in trecut, nu vor mai fi in viitor. Fiti flexibili!Următoarea perioadă este destul de buna pentru toți nativii, iar astrele îți arată de ce beneficii vei avea parte în funcție de zodie.

Urmează o săptămână plină de schimbări pentru mai mulți nativi. Chiar dacă pentru unii aceste schimbări nu vor fi unele radicale, anumite aspecte din viețile lor se vor schimba. Taurii au parte de o schimbare din punct de vedere profesional, în timp ce Fecioarele vor avea parte de o schimbare din punct de vedere financiar. În plus, nativii din zodia Capricorn vor face o schimbare majoră în viețile lor.Aceste schimbări se pot reflecta în viața de cuplu, dar și pe planul profesional. Nativii trebuie să fie pregătiți atât pentru ce e mai rău, cât și pentru surprize, totul depinde de cum privesc ei schimbările ce vor apărea.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Progresia puternicului Soare aduce o mulțime de schimbări pentru tine, mai ales pe planul familial. Este posibil să trebuiască să te confrunți cu o mulțime de situații incomode și emoții suprimate, apărând din nou probleme pe care le credeai rezolvate. Deși este inconfortabil, trebuie să îți amintești că va fi o experiență de învățare excelentă pentru tine, deoarece îți va afecta familia. Puternicul Soare își face drum pentru a te scoate din zona de confort și te îndeamnă să începi să iei decizii care să îți schimbe viața. În cele din urmă, acest tranzit este o perioadă de creștere emoțională și transformare pentru nativii Berbec.Pe segmentul domestic se conturează cel mai important eveniment al săptămânii. Se deschide o etapă familială nouă, astfel că atât relațiile cu membrii familiei, cât și treburile gospodărești vor fi teme reprezentative pentru multă vreme de acum încolo. Sunt foarte bine susținute materializare planurilor de îmbunătățire a condițiilor locative, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, lămurirea animozităților cu membrii familiei sau cu neamurile. Relațiile sentimentale se activează în mod benefic, astfel că se deschide sezonul la distracții și aventuri alături de persoana iubită și de copii. Pentru bunul mers al oricăror activități și relații, este nevoie să-ți mobilizezi, în mod constructiv, forțele, depinzând exclusiv de tine cum gestionezi toate acestea. Ești foarte combativ, nerăbdător, riscând să strici situații și relații bune. De asemenea, fii prudent în continuare în privința sănătății, pentru că este foarte vulnerabilă. La finalul săptămânii este rost de activități comune cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Discuții importante cu impact pe termen lung.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se deschide o etapă deosebită în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Este vremea să te orientezi spre a cultiva și lega relații cu oameni de bună calitate, alături de care să-ți dezvolți bagajul de cunoștințe și informații. Vor veni în preajma ta, persoane plăcute, dornice să-ți fie alături pentru a-ți susține planurile personale și profesionale. Călătoriile și studiile vor fi teme de interese de acum încolo, ambele utile pentru avansarea în cariera profesională. Acasă, în familie se îmbunătățește situația, deschizându-se o perioadă în care vei putea desfășura, cu succes, diverse treburi gospodărești, pornind de la simple reamenajări de decor, până la a cumpăra sau a vinde bunuri patrimoniale importante. Ține cont și de părerile sau nevoile membrilor familiei! Unii se pot supăra, pe bună dreptate, dacă susții numai ideile tale. Foarte frumoase sunt și relațiile cu cei dragi. Persoana iubită, copiii îți vor fi alături, iar dialogurile din aceste zile vor avea ecouri pe termen lung. La sfârșitul săptămânii se evidențiază treburile de rutină de acasă, însă și cele de la locul de muncă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că este foarte vulnerabilă!




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Poziționarea actuală a Soarelui în harta ta astrală îți va cere să îți îngrijești mai bine sănătatea, în loc să te arunci în bătaia vântului. Lucrurile se pot agrava puțin în săptămâna următoare, mai ales când vine vorba de sănătatea ta fizică, dar fii sigură că nu există boli majore care să te afecteze. Investește în produse care stimulează imunitatea, urmează dieta cu atenție și asigură-te că te antrenezi în fiecare zi. Dacă nu te pregătești pentru o rutină completă de antrenament, poți începe cu întinderi simple. Sănătatea ta trebuie să fie cea mai importantă acum, orice altceva poate aștepta.Este o săptămână importantă în planul financiar, deoarece contextul astral favorizează deschiderea unei etape favorabile creșterii veniturilor obținute din munca proprie. Sunt posibile negocieri colegiale, privitoare la condițiile de muncă și la modul în care se pot obține venituri mai mari și pe termen lung. Asumă-ți tot ce se petrece în câmpul muncii și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Ceea ce se discută și se stabilește în aceste zile va avea efecte pe termen lung, în mod favorabil. Poate că la prima vedere nu pare, însă, cu trecerea timpului, vei constata că situația profesională și în consecință, cea financiară, sunt din ce în ce mai bune. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă prin dialoguri și întâlniri plăcute, deosebite, iar schimbul de informații îți aduce va aduce un plus de cunoaștere util atât în dezvoltarea planurilor tale personale, cât și în dezvoltarea celor profesionale. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi o temă importantă de acum încolo. În weekend, este rost de distracții și aventuri alături de cei dragi.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunt zile excepționale pentru tine, pentru că energia astrală de la începutul săptămânii te impulsionează și te susține, în mod benefic, să faci schimbări deosebite în toate planurile tale. Este bine să-ți controlezi reacțiile și stările de spirit, deoarece vor fi remarcate de toată lumea și unii, chiar te vor provoca, fie pentru amuzament, fie pentru a te încurca, de-a dreptul, în a-ți desfășura cu bine cele propuse. Concentrează-ți eforturile spre propria ta persoană, ocupă-te numai de treburile tale și evită implicarea în treburile altora. Poți fi tentat să oferi sfaturi și să ajuți necondiționat. Este vremea să te ajuți pe tine, iar pe alții în mod condiționat. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, astfel că vei putea desfășura tot felul de activități, însă mai ales poți rezolva restanțele personale și pe cele profesionale. Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în a doua parte a săptămânii. Cele aflate de la și prin alții, călătoriile pe distanțe scurte întreprinse pentru a rezolva diverse îți sunt utile pe termen lung. Membrii familiei și treburile gospodărești te vor solicita mult la finalul săptămânii.

Leu (23 iulie - 22 august)

Săptămâna debutează cu zile, în care te vei gândi, pe îndelete, la situațiile și relațiile în care ești implicat. În taină poți hotârî să-ți schimbi atitudinea față de unule persoane, să renunți la idei, planuri, tendințe care nu îți mai sunt de folos și să te orientezi spre cu totul altceva decât ai trăit și experimentat până acum. Procesele mentale sunt îngreunate, astfel că pot domina confuzia, autoiluzionarea și tendința de a lua decizii greșite. Sănătatea este foarte vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile vechi, însă și unele noi care vor necesita îngrijiri de specialitate pe termen lung. De aceea, rezervă momente pentru odihnă, detașează-te de forfota cotidiană și la nevoie, sfătuiește-te cu cineva drag și de încredere. Deocamdată beneficiezi de prieteni și sfătuitori importanți, mai ales din rândul femeilor din mediul socio-profesional în care activezi. Te vei simți mai bine începând cu 22 Iulie, însă nu forța nota. Se deschide o etapă nouă care va presupune schimbări radicale și definitive, atât în ceea ce privește stilul și programul de viață, cât și planurile personale și profesionale. Câștiguri financiare, dialoguri multe și călătorii de tot felul.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o săptămână în care vei lua decizii importante, atât pentru planul personal, cât și pentru cel profesional. În relațiile cu prietenii și susținătorii de la locul de muncă se deschide o etapă nouă, astfel că vor veni alături de tine persoane importante, erudite, cu forță mentală și morală de înaltă calitate. Mai ales relațiile cu femeile sunt favorabile în mediul profesional. Ceea ce se discută și se stabilește în aceste zile referitor la cariera ta profesională, la imaginea ta publică și la rolul pe care îl ai în cadrul unui grup de lucru vor avea ecouri bune multă vreme de acum încolo. Lasă grijile deoparte și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta, spre binele tău suprem. Începe o perioadă în care, personalitatea ta va suferi transformări, de aceea vei avea tendința să fii cât mai discret și neobservabil în peisajul cotidian. Practic este o perioadă de refacere sufletească, morală și fizică. Odihnește-te conștient și îngrijește-ți sănătatea pentru că este vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei avea mai multă încredere în tot și toate. Se conturează și câștiguri financiare substanțiale.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este o perioadă favorabilă dezvoltării segmentului socio-profesional. În urma dialogului cu șefii, cu autoritățile de la locul de muncă este probabil să avansezi în cariera profesională, să obții un post de conducere, sarcini de lucru de mare importanță sau chiar să-ți schimbi domeniul de activitate în mod favorabil. De asemenea, este posibilă demararea unor proiecte profesionale care se vor desfășura pe termen lung, alături de oameni deosebiți, importanți, progresiști de la care vei învăța multe și vei experimenta diverse. Tumultul emoțional și forfota din segmentul muncii te vor obosi, astfel că în partea a doua a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și detașare de forfota cotidiană. Vor fi momente favorabile pentru a analiza, pe îndelete, ceea ce se petrece și ceea ce se preconizează în domeniul socio-profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Dialogurile de taină cu persoanele importante de la locul de muncă îți vor oferi informații prețioase utile pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să te odihnești și la nevoie, să apelezi la sfaturi de specialitate pentru a te îngriji corespunzător.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În relațiile cu străinătatea se deschide o etapă nouă, favorabilă pe termen lung. Sunt posibile o serie de călătorii plăcute, bune atât pentru muncă, cât și de agrement. De asemenea, studiile, implicarea în diverse forme de instruire personală sau profesională vor intra în sfera ta de interes și îți vor aduce beneficii în timp. Însă, pe de altă parte, energia astrală din aceste zile te va impulsiona să-ți remodelezi filozofia de viață și să-ți alcătuiești un alt sistem de valori morale și spirituale pe baza căruia să-ți continui călătoria vieții. Schimbarea mentalității și a modului de a te raporta la lume și evenimentele ei sunt prioritare acum. În segmentul socio-profesional se deschide o etapă nouă. Sunt posibile obținerea unui post de conducere, sarcini de lucru noi și de anvergură, imaginea ta publică se poate îmbunătăți, iar șefii și autoritățile te vor susține multe vreme de acum încolo. Prietenii îți sunt alături, oferindu-ți sfaturi și idei bune referitoare la felul în care te poți dezvolta pe toate palierele vieții cotidiene. Notează, reține, ține cont de ceea ce ți se spune! La sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Evenimentul principal al săptămânii este legat de segmentul financiar. Se deschide o etapă nouă, mai ales în ceea ce privește secțiunea bani și bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje personale și profesionale, venituri colaterale locului de muncă. Chiar dacă veniturile pe care le obții de la serviciu sunt nemulțumitoare, partenerul de viață, rudele, colaboratorii te vor sprijini destul de bine multă vreme de acum încolo. Însă, fii prudent în privința cheltuielilor și rezumă-te la strictul necesar. Este o perioadă favorabilă și pentru a rezolva datorii de orice fel și de a relaționa cu instituții financiare. Se îmbunătățesc relațiile cu străinătatea, fie că este vorba despre legături personale, fie despre legături profesionale ce presupun a lucra în străinătate sau a călători de agrement. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești și la a te implica în diverse forme de instruire care să-ți lărgească paleta de competențe profesionale necesare la locul de muncă. În a doua parte a săptămânii se conturează reuniuni profesionale cu persoane din mediul profesional, însă și acasă în familie poți fi invitat la evenimente importante alături de neamuri și prieteni buni.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relațiile parteneriale capătă valențe noi începând cu această săptămână. Se îmbunătățesc relațiile vechi, doar cele care trebuie să continue, însă vor apărea și altele noi, fie în plan personal, respectiv un nou partener de viață, fie în plan profesional, o colaborare deosebită. Totul va avea efecte pe termen lung, de aceea, concentrează-ți forțele și fii deschis la schimbări și la asumarea unor responsabilități noi. Dialogurile echidistante și negocierile de orice fel au succes în primele zile ale săptămânii. Financiar va apărea o nouă perspectivă, fie de rezolvare a unor datorii vechi, fie de susținere serioasă de la și prin alții. Se deschide o perioadă în care poți câștiga atât sume de bani, cât și favoruri dintr-o colaborare. Însă, pot intra în discuție și aspecte legate de moșteniri, partaje personale și profesionale. Investițiile au succes, mai ales dacă te asociezi cu partenerul de viață sau cu persoane din mediul socio-profesional în care activezi. Apar vești din străinătate de la cunoscuți. Pe de altă parte, activitățile culturale, studiile, dialogul cu persoane erudite sunt preocupări ce îți vor aduce un plus de cunoaștere, confort sufletesc, însă și popularitate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Foarte important ceea ce se petrece la locul de muncă începând cu această săptămână. Se deschide o etapă nouă, astfel că poate fi vorba despre modificarea condițiilor de lucru, renunțarea la locul actual de muncă sau apariția unei oferte de muncă, ofertă de bună calitate și cu efecte pe termen lung. Dialogurile colegiale vor fi fructuoase pentru toată lumea, reușind să dizolvi animozități vechi. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă, însă sunt șanse de îmbunătățire, mai ales dacă te îngrijești corespunzător și accepți ajutor de specialitate, la nevoie. Evită să te afunzi în prea multă muncă, în detrimentul odihnei și sănătății. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil, astfel că pot intra în discuție logodna, căsătoria, colaborările profesionale noi care se vor desfășura, cu bine, pe termen lung. În a doua parte a săptămânii se vor ivi cheltuieli pe facturi și servicii de care beneficiezi și tu, și cei dragi, plus sunt șanse bune de a relaționa cu instituții financiare. Îți pot crește veniturile colaterale obținute dintr-o activitate profesională. Vești din și despre străinătate, plus călătorii pe distanțe lungi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Apar noutăți sentimentale, fie că este vorba despre o relație veche, fie se conturează la orizont o relație nouă. Dialogurile cu cei dragi sunt favorabile pentru toată lumea, astfel că se pot lămuri animozitățile vechi, iar pe de altă parte, poți desfășura activități creative și recreative împreună cu aceste persoane. Copiii vor fi o temă importantă a săptămânii, temă a căror ecouri le vei resimți multă vreme de acum încolo. În plan profesional se întrezăresc îmbunătățiri, conturându-se o etapă nouă de bun augur. Vei primi sarcini noi de lucru, relațiile colegiale vor fi foarte active, ba chiar poți primi și oferte noi de angajare în diverse locuri de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, însă apar și șanse bune de ameliorare a unor afecțiuni mai vechi sau mai noi. Totuși, poate intra în discuție un plan de analize și consultații medicale sau chiar intervenții chirurgicale, după caz. Va trebui să găsești un echilibru între muncă și odihnă, pentru că, fără să observi, tentația de a munci mult va fi foarte ademenitoare. A doua parte a săptămânii evidențiază aspecte parteneriale și cheltuieli diverse.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții