Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop dragoste 18-24 octombrie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 17 octombrie 2021 | 08:24

Horoscop dragoste săptămâna 18-24 octombrie 2021.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 
Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.Săptămâna aceasta este influențată pe fundal de conjuncțiile Venus – Mercur și Venus – Uranus care ne încurajează să ne reinventăm în planul intim. Descoperim noi perspective și ne schimbăm atitudinea, iar acest lucru face ca relația de dragoste să înflorească.Punctul culminant al săptămânii este reprezentat de ziua de vineri în care energia pozitivă și armonia sunt intense și este momentul oportun pentru a face acea schimbare importantă la care cugetăm de mult timp.

Horoscop dragoste săptămânal 18 – 24 octombrie 2021. Săptămâna aceasta ne bucurăm de oportunități în sfera romantică, fie că suntem într-o relație sau nu. Legătura cu o persoană specială se dezvoltă, trebuie doar să facem un pas spre această direcție. E bine să fim autentici și să comunicăm într-un mod deschis și onest pentru a încuraja un progres favorabil.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste din săptămâna 18-24 octombrie. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vi se amplifică armonia din sfera romantică. Cei care sunteți într-o relație puteți folosi această energie pentru a aplana anumite tensiuni și a aduce o notă pozitivă în legătura cu persoana iubită, iar dacă aveți planuri pe termen lung este o perioadă excelentă să le dezbateți. Cei care sunteți singuri ați putea reevalua calitățile pe care le căutați într-un partener pentru a vă clarifica standardele și a vă asigura că vă îndreptați într-o direcție favorabilă. În caz că aveți o promisiune de onorat unei anumite persoane speciale, aceasta este perioada oportună pentru a acționa.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta reprezintă o perioadă excelentă pentru a vă exprima sentimentele cu mai multă autenticitate. Vă doriți să aprofundați cât mai mult conexiunea cu persoana iubită, iar influența astrală vă ajută să îmbinați utilul cu plăcutul. Există șansa unei reîmprospătări pe planul sentimental și s-ar putea să aveți parte de noutăți care să vă ofere o notă de entuziasm și mai multă energie pozitivă. Sunteți încurajați să inițiați activități romantice și pasionale cu persoana iubită pentru a vă dezvolta relația de cuplu.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta dați dovadă de mai multă inspirație și pasiune. Cei care sunteți într-o relație aveți succes în revitalizarea planului sentimental și s-ar putea să vă luați un angajament important față de persoana iubită. Dacă sunteți singuri, este o perioadă oportună pentru conversații profunde. Întâlnirile pe care le aveți se bucură de o atmosferă de entuziasm și sunteți mult mai relaxați. Influența astrală vă deschide calea dezvoltării relației de dragoste într-un mod mult mai intens decât până acum și vă oferă pace și armonie în sfera sentimentală.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta sunteți încurajați să profitați de atmosfera confortabilă din aria privată. Cei care sunteți într-o relație vă bucurați de o energie pozitivă în sfera intimității și sunteți încurajați să inițiați activități care vă aprofundează legătura dintre voi și persoana iubită prin petrecerea unui timp de calitate împreună. Influența astrelor vă amplifică armonia în relația de cuplu și vă îndeamnă să vă conectați la latura voastră sensibilă pentru a vă dezvolta conexiunea cu persoana iubită și a înțelege mai bine anumite chestiuni care ies acum la suprafață. E bine să comunicați deschis și să aveți răbdare pentru ca lucrurile să decurgă într-un mod favorabil.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vi se amplifică șarmul nativ. Este o perioadă excelentă de a vă exprima gândurile și sentimentele într-un mod care să vă condimenteze relația de cuplu sau să vă amplifice șansele de a cuceri o persoană de care sunteți interesați, dacă sunteți singuri. Influența astrelor vă mărește șansa de a vă aprofunda o conexiune specială exact așa cum vă doriți, trebuie doar să fiți autentici și să vă ascultați intuiția pentru a alege momentul potrivit. Aveți posibilitatea de a vă bucura de mai multă plăcere în sfera sentimentală. Este un moment excelent de a vă pune în aplicare un plan pasional care vă oferă entuziasm.





Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta există șansa de a primi niște vești care să vă determine să reevaluați planurile din aria romantică, într-un sens pozitiv. Poate e timpul să faceți un pas încrezător legat de ceva ce v-ați dorit de o vreme. Dacă sunteți într-o relație este o perioadă excelentă de a dezbate și clarifica anumite chestiuni cu scopul de a avea un progres semnificativ și armonios împreună cu persoana iubită. Pentru cei singuri, faptul că vă axați mai mult pe dezvoltarea personală vă ajută să atrageți la un moment dat persoana potrivită. Nu neglijați importanța echilibrului vostru înainte de a face orice altceva.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta aveți o aură magnetică în aria romantică și e bine să profitați de această vibrație pentru a vă reîmprospăta. Dacă ați dorit de ceva vreme să faceți schimbări ale imaginii voastre, să experimentați un nou stil sau să vă amplificați pasiunea din viața voastră, acum este momentul să faceți acești pași. Dacă sunteți singuri, este o perioadă oportună de a cunoaște noi persoane deoarece șansele de a atrage pe cineva potrivit pentru voi sunt mult mai mari. Dacă sunteți într-o relație puteți dezvolta cu ușurință legătura cu persoana iubită printr-un timp de calitate petrecut cu aceasta în intimitate.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta reprezintă o perioadă oportună de a avea o introspecție asupra ariei voastre sentimentale, mai ales dacă ați avut evenimente recente care necesită evaluate. Cei singuri dintre voi ați beneficia de pe urma analizei obiceiurilor și abordărilor pe care le-ați avut în ultima perioadă pentru a vedea dacă e loc de îmbunătățiri. Evitați să repetați aceleași greșeli. Cei dintr-o relație s-ar putea să simțiți nevoia de mai multă solitudine pentru a înțelege mai bine anumite chestiuni atât legate de voi, dar și persoana iubită. Pentru a echilibra această nevoie cu relația voastră e bine să aveți mai multe activități relaxante care să vă ofere liniște și pace împreună cu partenerul de cuplu.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săptămâna aceasta vi se deschide poarta oportunităților distracției, pasiunii, relaxării și iubirii. Cei singuri dintre voi ar putea să descopere că o relație de amiciție are șanse să se transforme într-una romantică, mai ales dacă în ultima perioadă ați avut sentimente mai pasionale față de acea persoană. Cei care sunteți într-o relație puteți beneficia de această energie prin inițierea unor întâlniri de grup sau în cuplu, în acest fel veți dezvolta spiritul de explorare și noutate. Sunteți încurajați să socializați, să fiți deschiși mental și emoțional și să vă puneți în valoare creativitatea și autenticitatea.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vi se amplifică vibrațiile șarmului vostru nativ și sunteți încurajați să profitați de această energie dacă vă doriți să fiți în centrul atenției. Este o perioadă în care puteți deveni ușor cunoscuți dacă faceți un pas în această direcție și vă doriți acest lucru. S-ar putea să primiți niște vești bune, mai ales dacă sunteți în căutarea unui partener de cuplu. E bine să fiți mai flexibili sau cel puțin să analizați posibilitățile care vă întâmpină. Influența astrelor vă îndeamnă să vă aprofundați relația de dragoste, iar dacă sunteți singuri este un moment excelent de a experimenta oportunitățile care există.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână observați cum oportunitățile din aria voastră sentimentală sunt mai numeroase. Este o perioadă excelentă de a experimenta lucruri noi alături de persoana iubită. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să întâlniți persoana potrivită în circumstanțe atipice, sau aceasta poate fi cineva la care nu v-ați fi așteptat. Sunteți încurajați să abordați o atitudine diferită care vă face plăcere, să fiți mai conectați la esența sufletului vostru și să explorați posibilitățile care vă sunt oferite.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta sunteți îndemnați să vă recunoașteți cele mai profunde dorințe și sentimente. Acest lucru vă deschide calea exprimării de sine și sunteți încurajați să spuneți ceea ce aveți pe suflet, să căutați modalități de a vă îmbunătăți aria sentimentală și să vă conștientizați vulnerabilitățile pentru un control mai eficient. E bine să luați în considerare planuri sau activități care vă echilibrează emoțional. Liniștea voastră sufletească are un impact major în orice relație, ca atare nu treceți peste satisfacerea nevoilor personale și oferiți-vă momente de răsfăț.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții