Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 20 octombrie 2021 | 08:32



Horoscopul zilei de dragoste 20 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021.

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec ne intensifică emoțiile și ne îndeamnă să observăm sfera sentimentală dintr-o altă perspectivă. E posibil să fim mai nostalgici în această perioadă, dar ține de noi să decidem care sunt aspectele asupra cărora vrem să acționăm. Există o energie intensă care ne îndeamnă să schimbăm ceva, dacă este cazul, iar acest lucru este legat în totalitate de voința personală. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Aveți o înțelepciune bazată pe experiență care vă întărește bazele pentru ceea ce apare în lumea voastră emoțională acum. Acolo unde v-ați temut de schimbare, puteți face un pas înainte cu încredere și lăsați pe cineva fără îndoială cu privire la ceea ce doriți să se întâmple. Sunteți profund angajați în atmosfera romantică pe care o meritați. Cu cât sunteți mai îndrăzneți, cu atât dorințele voastre se vor manifesta mai repede.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Faceți față vibrațiilor neobișnuite, neregulate și, eventual, nedorite în lumea voastră emoțională sau o conexiune specială acum. Chiar dacă alții sau o persoană dragă par să-și piardă concentrarea, puteți fi prezența calmantă și puternică necesară. Cu toate acestea, indiferent dacă o dezvoltare venită din profunzime vă determină să răspundeți unor provocări, faceți-vă timp pentru a procesa corect orice se întâmplă.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Reflectarea asupra circumstanțelor vieții voastre amoroase ar putea dezvălui cât de departe ați ajuns recent, dar având în vedere că Luna vă influențează imaginea publică, modul în care persoana iubită sau un potențial partener vă observă ar putea fi destul de important. S-ar putea să vă simțiți foarte hotărâți să oferiți sprijin partenerului de cuplu și cel mai probabil acesta vă va întoarce favoarea.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dacă Luna influențează obiectivele și orizonturile îndepărtate, v-ați putea simți inspirați în mai multe moduri în această perioadă. Indiferent de circumstanțele emoționale actuale, ați putea fi atenți la un progres substanțial în viitor. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, un moment în care credeți că un anumit plan romantic are nevoie de o influență și o dedicare în plus pentru a avea rezultate benefice.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Aveți o dorință intensă de explorare și aventură și sunteți încurajați să vă concentrați energia pe care o puteți obține asupra oportunităților pasionale în prezent. E bine să aveți grijă de echilibrul vostru și să nu vă faceți planuri grandioase de viitor alături de cineva dacă nu vă simțiți în stare sau nu sunteți siguri că le puteți îndeplini..Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu sau cu persoana pe care vrei sa o cuceresti. Astrele favorizeaza romantismul si te poti bucura de o noapte plina de dragoste si pasiune, daca te decizi sa iti exprimi ceea ce simti. Nu ezita!




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Chiar dacă acordați o atenție mai serioasă sferei voastre sentimentale, amintiți-vă că cel mai mult contează prezentul, ca atare evitați să vă luați angajamente pentru un viitor îndepărtat. Axați-vă pe ceea ce puteți îmbunătăți în aceste momente, în acest fel veți influența și circumstanțele ulterioare.Exista pericolul sa fii prins intr-un vartej de activitati care sa te faca sa iti ignori partenerul de cuplu. Nu lasa sa se intample acest lucru. Daca esti singur, daca nu simti ca mergi la sigur, mai bine nu incerca sa faci pe cuceritorul. Poti risca sa fii dezamagit.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Intuiția vă ajută să detectați o potențială dispută dintre voi și persoana iubită, motiv pentru care aveți ocazia să abordați circumstanțele în așa fel încât să diminuați efectele pe care le poate avea confruntarea unor opinii diferite. Probabil partenerul va sesiza acest lucru și va aprecia atitudinea voastră, urmându-vă exemplul.Pune cartile pe masa si exprima-ti sentimentele. Spune-i persoanei iubite ce simti, ce temeri ai, ce ingrijorari. Nu te ajuta deloc tacerea. Daca esti singur, nu mai sta cu bratele incrucisate. Cauta-ti fericirea, urmareste-ti interesele. Construieste-ti viata asa cum vrei tu, nu asa cum vor altii. Fii rabdator si perseverent si rezultatele vor veni cu o conditie: sa fii pozitiv!

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În caz că emoțiile sunt mai intense, poate fi dificil să dezvoltați sau să aprofundați o conexiune specială. Din acest motiv, e bine să aveți grijă la modul în care vă exprimați și cuvintele pe care le alegeți pentru a vă asigura că transmiteți ceea ce vă doriți. Cu toate acestea, e de preferat să mențineți lucrurile cât mai simple momentan.Nu lasa stresul sa distruga relatia de cuplu. Nu te retrage in carapace si alege sa discuti deschis cu partenerul ce te framanta. O discutie sincera, de la inima la inima, poate fi cheia eliberarii si aducerii la suprafata a unor sentimente nobile care va leaga. Daca esti singur, numai tu poti imbunatati situatia. Nu te lasa influentat de altii si fa doar ce-ti spune inima, cu incredere si cu optimism. Vei gasi astfel persoana care ti se potriveste conform credintelor si standardelor tale, nu ale altora.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sentimentele voastre pot fi mai evidente decât ați crede, iar persoanele apropiate își pot da seama de ceea ce încercați să țineți pentru voi. Totuși, partenerul probabil se întreabă de ce nu vă deschideți inima și îi comunicați orice aveți pe suflet. E bine să fiți sinceri pentru a menține armonia în relație.Lucrurile arata bine in relatia ta de cuplu. Gasesti solutii la problemele care au aparut intre tine si partener. Acesta are si el partea sa de sugestii si totul pare a se imbina armonios intre voi. Daca esti singur, este un moment prielnic sa-ti asumi riscul si sa spui ce simti persoanei pe care o placi. Chiar daca nu vei primi raspunsul pe care il doresti, macar nu mai pierzi vremea in incertitudine.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Au aparut neintelegeri in viata de cuplu? Azi este momentul perfect sa pui lucrurile in ordine. Spune ce simti, fii sincer si deschis, fara sa faci reprosuri dure. Accepta ca si tu ai contribuit la aceasta situatie, chiar daca nu ai intentionat sa iasa asa. Daca esti singur, fii mai indraznet. Undeva te asteapta sufletul pereche. Nu sta cu bratele incurcisate, cauta-l!E posibil să întâmpinați o oportunitate de a face un progres sau un pas încrezător în sfera sentimentală și în loc să vă aprofundați gândurile și dubiile, e bine să acționați, mai ales dacă ați așteptat acest lucru de ceva timp. O persoană specială este mult mai receptivă și e cazul să profitați de acest lucru pentru a dezvolta conexiunea cu aceasta.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai tot impins problemele sub pres, iar acum situatia a devenit mai mult decat tensionata. Indiferent care este motivul pentru care ai evitat sa lamuresti lucrurile, acum esti pus in fata unei “explozii” de frustrare. Numai un dialog sincer si deschis cu partenerul mai poate clarifica lucrurile. Fa acest lucru inainte sa fie prea tarziu. Daca esti singur, personalitatea ta puternica atrage pretendenti. Esti pregatit de flirt?Chiar dacă în cea mai mare parte dragostea de dezvoltă în mod natural, acest lucru nu înseamnă că uneori nu e bine să acționați spontan, mai ales atunci când circumstanțele sunt favorabile, iar intuiția vă oferă semnale pozitive. S-ar putea ca anumite lucruri să se dezvolte în mod imprevizibil, dar cel mai probabil e vorba despre ceva ce v-ați dorit.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Traversezi o perioada stresanta si pot aparea conflicte cu partenerul de cuplu. Incearca sa eviti certurile, mai ales daca ele nu sunt cauzate de probleme din cuplu, ci de natura profesionala. Nu este vina partenerului ca vreun coleg ti-a furat proiectul sau isi aroga meritele tale. Calmeaza-te si spune-i partenerului ce simti, dar nu il invinovati. Daca esti singur, fa alegerea corecta! Nu judeca o carte dupa coperti.E posibil ca o responsabilitate legată de sfera profesională, un plan sau proiect care implică muncă și atenție serioasă, să vă ia din timpul pe care probabil v-ați gândit că-l petreceți alături de o persoană specială. E bine să fiți deschiși în comunicare și să vă faceți cunoscute prioritățile pentru a nu exista neînțelegeri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții