Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 17 Octombrie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 17 octombrie 2021 | 07:08


Horoscop pentru femei din 17 octombrie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.

Horoscopul zilnic pentru 17 octombrie 2021: Astăzi se formează o cuadratură între Pluto din Capricorn și Soarele din zodia Balanță, aspect care poate aduce tensiuni cu cei din jur, dar mai ales în cuplu, din cauza impunerii autorității în mod necontrolat. Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!Conform previziunilor astrale, nativii din zodia Fecioară își îndeplinesc un vis, iar Vărsătorii au o întâlnire romantică. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Berbecul are în această zi multe provocări în față, dar și un mare sentiment de frustrare atunci când se confruntă cu ele. Toate fac parte dintr-o lipsă cronică de încredere în sine. Trebuie să lupți în continuare cu răbdare și calm. Vei avea o serie de idei excelente, care pot duce la succese răsunătoare la locul de muncă. Deși este greu pentru tine să accepți, în această perioadă puterea nu este la tine, ci la ceilalți, așa că nu este exclus să te simți manipulat sau să ai impresia că ți se impun atitudini și situații. Poți fi mai ușor de manipulat și s-ar putea ca așa cum tu nu suporți autoritatea nimănui, nici alții să nu suporte autoritatea ta, deci evită astfel de conflicte. Nativii din Berbec au un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea, așa că exercițiile fizice sunt recomandate.

Horoscop pentru femeia din Taur

După o săptămână plină odihna va trece în prim-plan pentru dumneavoastră. Perioada următoare este favorabilă pentru nativii din Taur care vor să slăbească. Orice dietă va aduce rezultate rapide și de durată. Aspectele astrologice care au legătură cu sectorul sănătății tale continuă și de aceea ar trebui să te odihnești corespunzător. S-ar putea să ai sarcini care se cer rezolvate astăzi, însă ignoră-le. Oricum, cu cât vei încerca mai mult să le faci față, cu atât mai puțin vei reuși și asta pentru că organismul tău chiar are nevoie de relaxare. Începând de luni, atunci când se termină perioada de Mercur în retrograd, Taurii vor comunica extrem de eficient la locul de muncă.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Gemenii vor avea o tentație uriașă de a amâna rezolvarea problemelor apărute, fie că vorbim de finanțe sau sănătate. Este recomandat să nu faceți această greșeală, pentru că s-ar putea dovedi foarte târziu. La locul de muncă, încercați să stați departe de conflicte și dispute deschise. S-ar putea ca tu să vrei să te distrezi, să te dedici unor activități care îți plac, iar partenerul de viață să aibă cu totul și cu totul alte preocupări. Nu încerca să te impui și nu-i cere mai mult decât poate face în acest moment pentru a evita discuțiile și certurile. Fă tot posibilul să nu pui la suflet atitudinea autoritară a celorlalți. Gemenii au multe idei pentru a îmbunătăți starea de bine, dar este relativ dificil să alegi una dintre ele. Concentrați-vă pe ceea ce este cu adevărat sigur și eficient.





Horoscop pentru femeia din Rac

Poziționarea astrelor le permite Racilor să-și scoată în evidență latura mai sălbatică. Acest lucru nu numai că provoacă prilej de relaxare, dar creează o legătură excelentă cu partenerul tău. Duminică, 17 octombrie, este ziua ideală pentru a finaliza câteva proiecte personale în care ați depus mult efort. Dcaă vei aborda unele subiecte delicate în cuplu, s-ar putea ca lucrurile să nu se rezolve în favoarea ta. Partenerul de viață poate fi mult prea impunător și pot lua naștere tensiuni din cauza unor frustrări mai vechi. Încearcă să-ți echilibrezi starea emoțională făcând ceea ce-ți place âie în primul rând.

Horoscop pentru femeia din Leu

Dacă sunteți obișnuiți să fiți în centrul atenției, ziua de duminică va fi floare la ureche pentru voi. Veți fi în prim plan, iar prietenii pe care îi strângeți în jur vor începe să vă invidieze. Evitați conflictele cu membrii familiei în perioada următoare, pentru că reconcilierea va dura destul de mult timp. Îți poți strica ziua foarte ușor dacă dai curs unor discuții în contradictoriu. Cei din jur pot încerca să te manipuleze, să-ți impună anumite atitudini, iar asta te poate face mai agitat, deși nu vei exprima prea ușor nemulțumirile pe care le resimți. Încearcă să-ți petreci mai mult timp în aer liber, să citești sau să te plimbi. Deși nu există probleme grave de sănătate, tensiunea și oboseala pot provoca dureri de cap și dureri de spate. Trebuie puțină atenție și la alimentație.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fecioarele vor avea câteva zile foarte active, chiar agitate. Va trebui să rezolvați probleme atât în viața privată, cât și la locul de muncă. Dacă conduceți o mașină, fiți deosebit de atenți la volan în această perioadă. Nivelul de energie este potrivit cu zilele agitate extrem de ocupate. Ziua de astăzi te susține dacă vei vrea să cucerești o persoană care-ți place. Vei da dovadă de mai multă încredere în tine și te vei pune în valoare cum știi tu mai bine. Pe de altă parte, s-ar putea ca financiar să fii nemulțumit de situație, de cheltuielile făcute, așa că evită astăzi să ieși la cumpărături și mai ales evită speculațiile financiare.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Balanțele sunt sub semnul relațiilor sociale. Duminică, 17 octombrie, nativii din Balanță vor da frâu liber dorințelor lor și vor cădea cu ușurință în ispite. Este o zi în care distracție va fi peste tot. Deși este duminică, se pot pune bazele unei avansări la locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății, lucrurile sunt roz.Starea emoțională este mai apăsătoare și s-ar putea să fii mai conflictual, mai ales dacă cineva se impune în fața ta sau încearcă să-și arate superioritatea. Ai une go ridicat, poți deveni autoritar și tu și poți avea parte de momente neplăcute în familie. Încearcă să ai răbdare cu cei dragi și să nu iei decizii importante.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Scorpionul se concentrează pe dragoste și relații sociale. Activitatea romantică crește brusc pentru nativii singuri. Stelele îți vor oferi luciditate pentru a-ți planifica un viitor alături de persoana iubită. Azi ești destul de autoritar cu cei din jur și ai senzația că totul trebuie să se petreacă așa cum vrei tu. Sunt situații din trecut care te macină și stări interioare care te apasă, de aceea astăzi ar fi ideal să cauți să te relaxezi, să faci tot posibilul să te duci către zona de meditație, yoga, plimbare și să cauți armonia în tine și nu în ceilalți. Nu acorda prea ușor încrederea nimănui.Atenție la sănătate. Pot apărea probleme în partea superioară a organismului, fie că vorbim de dureri de cap sau de un mușchi întins la nivelul gâtului.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Oricât ai încerca scapi de trecut, acesta te va ajunge din urmă. Nativii trebuie să acorde atenție unor oameni sau unor relații dureroase din trecut. Cicatricile emoționale nu se vindecă atât de ușor. Abordați problema cu tandrețe, dragoste și grijă. Încercați să nu retrăiți sentimente vechi și nu refuzați sprijinul din exterior, dacă simțiți că aveți nevoie de el. Dacă le vei impune prietenilor ce să creadă și ce atitudine să adopte sau mai ales să facă așa cum vrei tu, s-ar putea să iasă cu certuri. Nu schimba planurile fără să te consulți cu cei cu care le-ai făcut și nici nu te avânta să faci cine știe ce investiții sau cheltuieli. Poți în schimb să faci ajustări legate de proiectele și planurile de viitor pe care le ai.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Capricornii vor trăi o zi plină de nostalgie și melancolie. E adevărat că nici vremea de afară nu ajută, însă confortul propriului cămin este tot ce-și doresc. 17 octombrie este este ziua în care poți fi implicat în anumite discuții în familie, mai ales că sunt criticați pentru starea lor. Încercați să abordați cu tact orice conflict. Azi va trebui să faci un efort și să-ți controlezi autoritatea în fața altora. Nici tu nu vei suporta ca alții să-ți impună situații și s-ar putea ca un astfel de context să dea naștere ușor tensiunilor. Ai putere mai mare astăzi și de aceea trebuie să ai grijă cum o canalizezi. Nu manipula pentru că poți fi descoperit.

Horoscop pentru femeia din Vărsător< br />
Ești extrem de receptiv la tot ce se întâmplă în jurul tău, chiar puțin irascibil. Vărsătorii trebuie să ia o pauză și să-și acorde puțin timp pentru meditație. Ți-ar prinde bine o călătorie spirituală și perioadă de calm. Cu sănătatea nu vor fi probleme, iar nivelul de energie este unul optim. Azi poți alege să-ți fie bine ție și să te îndepărtezi de persoanele care-ți consumă energia, dar și să eviți situațiile toxice. Starea de sănătate și starea de spirit pot fi chiar bune dacă te responsabilizezi și nu lași situații din trecut, ascunse, poate amintiri să te invadeze.





Horoscop pentru femeia din Pești

Este extrem de posibil ca nativii din Pești să opereze câteva schimbări în stilul de viață, fie că vorbim de sănătate sau de aspectul social. Este o perioadă bună pentru a vă lăsa emoțiile și gândurile să se materializeze în ceva nou și interesant.S-ar putea ca o situație financiară să-ți provoace disconfort și nu este exclus să fie vorba de tensiuni cu partenerul de viață din cauza banilor sau chiar din cauza vieții intime. Evită să te lași sedus prea ușor astăzi și mai ales să calci strâmb, dacă ai o relație de lungă durată. Ai grijă la sfaturile prietenilor pentru că pot fi destul de manipulatoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții