Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop tarot săptămâna 18 - 24 Octombrie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 17 octombrie 2021 | 08:34



Citește Horoscopul tarot săptămâna 18 - 24 Octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 04 – 10 octombrie 2021 – Citirea tarotului cu o singură carte pentru săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 este aici, cu o predicție interesantă pentru toate semnele zodiacale, începând de luni. Se pare că Tarotul nu favorizează pe nimeni săptămâna aceasta conform lecturii cu o singură carte, astfel că nu trebuie să o luăm prea personal. Urmează o săptămână de avertismente și alerte și ne-am face o favoare ascultând și observând cu atenție semnele care ne ghidează. Tarotul spune totul, iar săptămâna aceasta lecția principală se referă la încercarea de a face lucrurile într-un mod diferit, deoarece se pare că o mare parte din ceea ce încercăm pur și simplu nu funcționează. Și totuși, persistăm, dar o facem corect? Tarotul implică faptul că nu o facem corect. Poate că acest aspect are legătură cu anotimpul sau cu sentimentul care însoțește întotdeauna sfârșitul anului, poate că asta ne-a determinat pe toți în acest moment să retrăim trecutul și să alegem căile greșite pe care mergem în prezent. Ceea ce este bine este că faptul că niciunul dintre noi nu este blocat. Suntem doar într-un model de reținere, care ne roagă să ne îndepărtăm de mentalitatea actuală și cel puțin să încercăm să ne deschidem către un nou mod de a privi ceva vechi. Să vedem ce lecție și ajutor oferă Tarotul pentru fiecare semn în această săptămână de început de octombrie.


Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC 10 de cupe

Cartea simbolizeaza iubirea divina, relatiile binecuvantate, armonia. Ea ilustreaza un cuplu dragastos cu bratele ridicate, in timp ce copiii lor se joaca in apropiere. Cuplul priveste inainte, spre casa lor aflata pe un deal si un minunat curcubeu incarcat cu 10 cupe impodobeste cerul. Cei doi impartasesc o iubire adevarata, vesnica, au tot ce si-ar fi putut dori vreodata: casa, copii, bunastare si, mai presus de toate, iubirea datatoare de implinire si satisfactie. Casa familiei simbolizeaza stabilitatea si confortul, in timp ce dealurile inverzite semnifica fertilitatea, iar raul care trece pe langa ei marcheaza emotiile. Curcubeul semnifica finalul unei perioade dificile, semnul Divinitatii ca totul va fi in regula. Scena idilica aduce un sentiment de implinire emotionala si dragoste divina.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR 5 de pentagrame

Desi cartea poatea duce cu gandul la conotatii negative, ea ofera speranta. Aminteste-ti ca ai nevoie sa lasi o usa deschisa, indiferent unde mergi si ce faci. Cere ajutorul oricand ai nevoie, fara sa te sfiesti, chiar daca nu esti obisnuit cu asta. Nu ignora mana care ti se intinde pentru a te repune pe picioare. Daca ai pierdut o relatie, vezi partea buna din situatie. Concentreaza-te pe nevoile care nu ti-au fost satisfacute in acea conjuncture si gandeste-te cu speranta la faptul ca, in viitor, poti intalni pe cineva care sa ti se potriveasca manusa!




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI 2 de spade

Acesta carte simbolizeaza dificultatea in decizii, cantarirea optiunilor, un impas, evitarea. 2 de cupe intruchipeaza o femeie intr-o roba alba, care tine incrucisat, la piept, doua spade. Este legata la ochi, pentru a ne transmite confuzia in legatura cu problemele si solutiile pentru acestea. Poate ca nici nu vede informatiile relevante care ar ajuta-o in luarea unei decizii clare. Spadele pe care le tine in mana sunt intr-un echilibrul perfect, sugerand faptul ca isi cantareste foarte bine gandurile si optiunile. In spatele femeii este o apa cu insule pietroase. Apa reprezinta emotiile, iar insulele reprezinta obstacolele din drumul sau si sugereaza ca deciziile pe care trebuie sa le ia nu sunt chiar floare la ureche. Luna aflata in crestere de pe cer simbolizeaza faptul ca femeia trebuie sa aiba incredere in propria intuitie pentru a lua cea mai buna decizie.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Regina de spade

Regina de spade personifica o femeie din viata ta. Aceasta femeie nu este genul cu care sa te joci. Are, cel mai probabil, ochii si parul inchise la culoare. Daca nu ai o astfel de persoana in jurul tau, mesajul este ca trebuie sa fii cinstit intr-o situatie. Poate ca trebuie sa revii cu picioarele pe pamant. In general, Regina de spade iti arata ca trebuie sa te bazezi pe instinct. Fii atent la nevoile oamenilor din jurul tau pe care, deseori, le ignori. Regina are o energie pe care multi oameni o considera abraziva.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Luna

Aceasta carte simbolizeaza iluzie, teama, anxietate, intuitie, subconstient. Cartea infatiseaza o Luna plina pe cerul noptii, pozitionata intre doua turnuri inalte. Luna este simbolul intuitiei, al viselor, al subconstientului. Lumina este scazuta in comparatie cu cea a Soarelui, insa ilumineaza drumul spre constiinta inalta care se desfasoara intre cele doua turnuri.In prim plan se afla un iaz (care simbolizeaza mintea subconstienta). Un rac mic iese din bazin, simbolizand primele etape ale dezvoltarii constiintei. Un caine si un lup stau pe campul cu iarba si urla la Luna, ceea ce reprezinta atat elementele salbatice ale mintii noastre, cat si cele imblanzite/domesticite.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Magicianul

Aceasta carte inseamna dezvoltare si utilizarea mai buna a puterii interioare, din punct de vedere spiritual, emotional etc. Semnifica noi inceputuri si asteptari inalte. Este o carte puternica ce reaminteste ca ai puterea de a face diferenta. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci. În mintea ta, te-ai lamentat și te-ai plâns de luni întregi, cu privire la salariu, cu privire la prea multe facturi și pentru toate lucrurile de care crezi că ai nevoie, dar nu le primești niciodată. Nu îi anunți pe alții despre disprețul tău, iar săptămâna aceasta, această atitudine de reținere funcționează de fapt în favoarea ta. Poate că poți numi comportamentul tău „discret”. Discreția ta va câștiga o creștere sau o promovare. Din punct de vedere financiar, vei obține un upgrade săptămâna aceasta care îți va întoarce capul și poate chiar îți va pune un zâmbet pe față. Poate ca ai observat sincronicitati care se indreapta spre evenimente profunde. Treci de superficialitate si cauta adevarul, cunoasterea, puterea, inspiratia. Urmeaza o perioada benefica.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Patru de spade, inversat

Ești pe cale să rănești pe cineva, iar această carte apare pentru a te sfătui să îți împiedici acțiunea. Deși cărțile nu interferează, ele avertizează, sugerează și ți se recomandă ca săptămâna aceasta, să te retragi și să nu mai acționezi ca un „bătăuș”. Știi că lucrurile sunt în favoarea ta, nu trebuie să strici experiența altcuiva pur și simplu pentru că știi că a ta este sigură. Alege să crești, să te maturizezi și să evoluezi. Știm cu toții ce presupune karma, iar aceasta se poate întoarce la tine în moduri chiar mai intense.Aceasta carte simbolizeaza optimismul, pozitivismul, libertatea, distractia. Cand iti apare iti aduce mesajul ca totul este pe drumul cel bun. Ai in jurul tau oamenii care iti aduc vibratii pozitive, energie buna si care te vor molipsi cu bunadispozitia lor. Te simti lipsit de griji, eliberat. De asemenea, aceasta carte simbolizeaza adevarul, asa ca, daca ai fost victima unei minciuni, in curand ti se va face dreptate. Cartea este extrem de norocoasa si te poti astepta la castiguri sau la rezolvarea nesperata a unor probleme care taraganau de multa vreme.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION 6 de bate

Aceasta carte este simbolul succesului, al recunoasterii publice, a progresului, a increderii de sine. Cartea infatiseaza un barbat purtand coroana de lauri pe capul sau si o alta agatata deasupra unei bate. El este calare pe un cal alb, simbol al puterii si al puritatii si trece printr-o multime de oameni care il aclama. Acesta trecere simbolizeaza succesul, progresul, recunoasterea publica pentru actiunile barbatului. Calaretul nu se sfieste sa le arate celorlalti reusita sa, ba, mai mult, multimea este incantata sa-i recunoasca meritele si sa-l felicite de-a lungul drumului sau.Într-adevăr trebuie să existe ceva în aer, deoarece mai multe semne, inclusiv tu, tind să se comporte foarte ciudat săptămâna aceasta, iar această carte inversează sugerează că vei fi deosebit de nemulțumit.Această carte implică resentimente și nemulțumiri și ce apare atunci când cineva își manifestă frustrările. Vei face acest lucru în timpul săptămânii, iar cei din jurul tău nu te vor găsi pe jumătate la fel de drăguț și cumsecade, pe cât crezi că ești. Oricare ar fi problema ta, va fi în continuare acolo săptămâna viitoare, așa că nu face viața nefericită tuturor celor din jurul tău, pur și simplu pentru că tu nu te poți descurca.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Regina de bâte

Aceasta carte simbolizeaza petrecerea de la finalul unei crize peste care ai trecut. Eforturile tale, suferinta ta au luat sfarsit. Mai mult, au produs rezultate pozitive sau urmeaza sa apara ceva maret in viata ta. Esti o persoana taletnata, foarte intuitive dar sensibila. Aceste attribute raman la sufratata, iar acum este momentul sa le exprimi. Bucura-te, fii ghidus, distreaza-te! Meriti din plin!Vei avea parte atât de independența și libertatea ta în săptămâna aceasta, cât și de capacitatea de a face o treabă bună. Este o săptămână destul de plăcută pentru tine, nimic prea măreț, dar niciodată nimic prea negativ. Ce este bine este că statutul tău din această săptămână te face să faci ceea ce îți place, adică să lucrezi singur, să iei decizii care te privesc doar pe tine. Nu va fi o săptămână deloc plictisitoare, va fi mai mai mult pe linia săptămânii binecuvântate, plină de decizii ușoare de luat și treburi ușoare de făcut.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Regina de cupe

Regina de cupe are o intuitive foarte puternica si este rivalizata doar de Marea preoteasa. Regina de cupe actioneaza ca o oglinda si reflecta adancurile prezente in ceilalti, astfel incat sa vezi totul intr-o alt alumina. De cele mai multe ori, Regina de cupe este vocea interioara, cea care iti da incredere in tine. Ea pare sa spuna ca ar trebui sa aloci mai mult timp sanatatii emotionale inainte de a incerca sa-I ajuti pe ceilalti. Iubirea de sine creeaza compasiune.Te-ai întors în elementul tău. Dacă ar exista o carte care să te reprezinte, ar fi probabil Asul de bâte, cartea muncitorului, acum nu este un muncitor obișnuit, ci este un câștigător și, după cum știm cu toții, exact asta ești tu. Săptămâni ca aceasta, pentru tine vor fi pline de sarcini și obiective de îndeplinit. Aceasta este ceea ce faci, ceea ce îți place și vei avea destule lucruri de făcut și de rezolvat în timpul săptămânii. Colegii de muncă vor fi bucuroși să lucreze cu tine, iar ideile tale vor fi apreciate și acceptate pe scară largă.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Nouă de monede

Aceasta este una dintre acele săptămâni în care ești „aproape acolo”. Ai planificat și ai economisit bani și acesta este un lucru grozav. Ai crezut că până acum vei avea mai multe, că vei putea în cele din urmă să „faci acel lucru”, dar ești încă la un pas de atingerea obiectivelor tale.Aceasta carte este una dintre cele mai incurajatoare din pachetul de carti. Poate anunta abundenta, independenta financiara, prosperitate. Cartea ilustreaza o femeie bine imbracata, care sta intr-o gradina frumoasa. Ea poarta o roba aurie si o bereta rosie, semnul averii si al statusului social inalt. Vita de vie din spatele ei este plina de struguri, simbolizand relatia sanatoasa cu banii. Ea se bucura de roadele muncii sale, fara a exagera. Un soim sta calm pe mana stanga a femeii, semnificand autocontrolul intelectual si spiritual al acesteia. In fundal, se observa o casa mare, probabil a femeii, un alt semn al abundentei si al implinirii financiare. Ceea ce implică această carte este că trebuie să păstrezi cursul lucrurilor și să continui să simți recunoștință pentru ceea ce ai reușit să realizezi până acum. Continuă să economisești, continuă să planifici și continuă să mergi înainte către realizarea dorințelor tale. Te descurci atât de bine!

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Șapte de bâte, inversat

Săptămâna aceasta va fi atât de plină de idei, încât vei simți că ai ieșit dintr-o bulă închisă, unde nu ai putut vorbi și trebuie acum să te exprimi. Problemele care vor apărea sunt legate de pregătirea lucrurilor și direcția în care mergi. Mergi în direcția corectă cu această idee grozavă a ta?Aceasta carte sugereaza ca poti avea sentimente contradictorii despre viata in general, dar despre niste oameni in particular. Nu ignora ceea ce simti, insa nici nu trebuie sa rostesti fiecare cuvant pe care iti vine sa-l spui sau sa vorbesti despre fiecare sentiment. Alege-ti cu grija bataliile. Aceasta carte mai poate simboliza faptul ca persoana la care tii este plecata pentru o vreme. Nu fi prea posesiv. Presupune ca se va intoarce la tine. Cartea este despre conflicte interioare si conflicte exterioare. Nu lasa sa escaladeze niciunul dintre ele. Gandeste inainte sa actionezi. Ești încă în faza de început sau această capodoperă a ta este pregătită pentru lume? Aceasta este o săptămână bună pentru a începe să pregătești un plan de acțiune, astfel încât să îți poți exprima ideile într-un mod clar și coerent.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții