Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 18 octombrie 2021

Written By NIKE B. on luni, 18 octombrie 2021 | 09:31



Horoscopul tarot zilei de 18 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Eremitul / Pustnicul

In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Luna

Poti avea momente de slabiciune sau disconfort. Relaxeaza-te putin si fii pozitiv. E ceva temporar care nu va dura prea multa vreme. Nu subestima, insa, nevoia de odihna. Corpul are nevoie de liniste pentru a se recupera si vindeca.In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 6 de bate

In plan profesional Cartea de tarot 6 de bate inseamna ca putem conta pe succes si recunoastere. Ea arata ca prestatiile ne sunt onorate, ca a meritat sa depunem eforturi, ca suntem intr-o perioada norocoasa. Cartea de tarot 6 de bate prezinta succesul in legatura cu situatii mai deosebite: acel „summa cum laude" al unui examen trecut cu brio. Cartea de tarot 6 de bate il prezinta pe invingatorul in alegeri, pe artistul care incepe sa-si castige popularitate si faima, numirea intr-o functie interesanta si fireste, orice forma de avansare. In planul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de bate simbolizeaza faptul ca lupta noastra pentru recunoastere si claritate intr-o problema anumita va avea succes. Astfel, ea poate anunta mult ravnita eliberare de grijile care ne-au facut viata amara. Mai mult, Cartea de tarot 6 de bate poate indica o faza ascendenta in care vom dobandi acea siguranta necunoscuta noua, datorita unei increderi sporite in propriile forte. Pornind de la acest fapt, Cartea de tarot 6 de bate poate capata semnificatia-cheie pentru aceia, ce se considerau pana acum intotdeauna de partea invinsilor si care se vad insituatia de a trece in tabara invingatorilor.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de cupe

Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum. Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri. Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 7 de bate

Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regina de cupe (inversata)

Cartea de tarot Regina de cupe este expresia fortelor ajutatoare si tamaduitoare. In aceasta calitate, Cartea de tarot Regina de cupe este stapana fortelor subconstiente ale sufletului nostru, totodata zana cea buna si vrajitoarea inteleapta din noi, Cartea de tarot Regina de cupe este descrisa ca Cea intunecata, Cea Misterioasa, intrucat izvoarele intelepciunii ei sunt ascunse si se derobeaza ratiunii analitice si stiintifice. Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 4 de spade

In planul profesional Cartea de tarot 4 de Spade arata ca nimic nu inainteaza. Evolutiile se afla intr-un punct mort, puterile ne-au secat din cauza rezistentei intampinate. A continua, inseamna a ne asuma riscuri cu nechibzuinta, pentru ca, in acest context, rezistenta exterioara combinata cu propria slabiciune pot duce la un dezastru de mari proportii. Ceea ce ne trebuie in astfel de situatii este linistea, distantarea, pauza, poate chiar si ajutorul unui medic sau sfatul unui terapeut. Abia dupa ce am dobandit forte proaspete, de exemplu, cu ajutorul unui concediu, putem trece cu o noua incredere la rezolvarea problemelor ce ni se pareau intr-atat de insolubile anterior. O sa ne miram noi inline, cat de simplu vor putea fi rezolvate. In planul constiintei noastre Cartea de tarot 4 de Spade arata ca, probabil, ne-am surmenat si suntem acum incapabili sa ne facem ordine in idei. Esuam la obstacole, pe care in alte vremuri le-am fi trecut cu usurinta si nu ne dam seama ce trebuie sa facem de-acum incolo. Daca vom desconsidera avertismentul exprimat prin aceasta carte si ne vom chinui totusi sa continuam, este usor posibil sa ajungem la o stare de disperare fara leac. In loc de aceasta, ar trebui sa ne oferim pauza necesara de atata vreme si sa ne odihnim. Retinerile pe care le nutrim, ca prin aceasta risipim un timp pretios, sunt absurde: daca ne vom forta sa continuam in starea in care ne aflam nu vom reusi decat sa parcurgem cu mari eforturi o anumita distanta pe care, cu fortele refacute, o vom strabate in joaca si intr-un timp record.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de Monede

Cartea de tarot Valetul de Monede vesteste o sansa ce ni se ofera, un impuls, care ne intretaie calea. In sensul elementului pamant, simbolizat prin monede, este vorba de o propunere concreta, realizabila si deosebit de utila. Avand in vedere durabilitatea elementului pamant, oferta poate fi considerate echilibrata si sigura.Ati adoptat o atitudine foarte realista in problema in cauza si ati constatat, ca pentru proiectul dumneavoastra conteaza mai ales onestitatea, perseverenta. Nu credeti insa ca aveti o conceptie putin prea lucida si lipsita de fantezie sau ca insistati cu prea multa incapatanare pe un punct unilateral de vedere? Dati-va seama de ocaziile favorabile, lucrative, ce vi se deschid si pe care ar trebui sa le abordati intr-un mod prin excelenta pragmatic si cu radacini profunde. Cumpaniti ce este realizabil si ce este de domeniul fantasticului si al viselor fanteziste, in proiectele pe care le nutriti. Puneti-va la bataie toata harnicia si perseverenta de care sunteti capabil, pentru a va realiza intentiile. Dovediti-va spiritul comercial, dar evitati orice forma de speculatie.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 8 de Monede

Stiti prea bine ca va aflati inca in etapa de inceput si experienta dumneavoastra este limitata, avand in vedere intentiile pe care le nutriti. Cand cartea de la pozitia 1 nu a avut un caracter net negativ, puteti considera ca veti reusi in ceea ce v-ati propus, daca veti avea suficienta rabdare. Trebuie sa va pregatiti sa accedeti intr-un nou domeniu de cunoastere, despre care posedati doar putine cunostinte anterioare. Inaintati cu spiritul deschis spre ceea ce va asteapta, dovediti sarguinta la invatatura. Cu siguranta ca setea dumneavoastra de cunoastere va fi satisfacuta si rezultatul nu va va dezamagi. Ati simpt ca sunteti un incepator in cadrul unui nou proces de invatare si ca vi se cere sa fiti pe cat de modest, pe atat de perseverent. Daca aveti drag de invatatura, aceasta etapa va va crea mari satisfactii. Este posibil ca talmacirea cartii de la pozitia 6 sa va arate ca ati ajuns deja mult mai departe decat ati crezut si ca va puteti bucura de-acum de primele roade. Bucurati-va de perioada unui nou inceput. In fata vi se asterne o noua munca creatoare, in care veti dobandi, pas cu pas. noi cunostinte, datorita carora va veti maturiza pe plan interior si veti ajunge la un rezultat fericit.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Regele de Spade exprima o faza a clarificarii. Este vorba despre capacitate lucida de intelegere, despre invatatura, studii sau efectuarea unor lucrari stiintifico-metodice. In aceasta perioada dispunem de o minte agera, prin a carei forta de patrundere reusim sa penetram orice problema, pe noi insine si chiar intregul mediu in care traim. Caracteristica principala o constituie capacitatea de intelegere obiectiva. In mod destul de frecvent tocmai sferele credintei si sentimentelor noastre sunt cele ce sunt supuse cercetarii riguroase, lipsite de orice menajament. Important ramane insa ca, in orice caz, spada ratiunii sa nu fie folosita fara retinere. Otrava indoielii poate foarte usor sa descompuna si radacinile prejioase, astfel incat, in locul claritatii scontate, sa ramanem in final cu sufletul sfasiat, in fata cioburilor vechilor noastre sentimente si convingeri.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 4 de bate

Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam. Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji. In planul constiintei Cartea de tarot 4 de bate arata ca parasim acum domeniul cunoasterii certe si mature pentru a cauta, cu sufletul deschis, noi impulsuri si campuri de interes. Cartea de tarot 4 de bate exprima usurinta si lipsa de retineri cu care parasim domeniul experientei bine fundamentate, pentru a asimila cu placere noi cunostinte.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Stapanul

Cartea de tarot Stapanul reprezinta elementul structurant, nevoia noastra de sensibilitate, siguranta si continuitate. Cartea de tarot Stapanul arata nazuinta noastra de a dobandi independenta fata de conditiile impuse de natura, in deplina lor manifestare nestapanita. Stapanul corespunde nazuintei noastre de civilizare datorita careia construim case, sisteme de incalzire sau climatizare spre a ne apara de caldura, frig si umiditate, masini sau avioane spre a parcurge mai comod si mai rapid departarile decat mergand pe jos si scoli spre a asigura nivelul de pregatire. Stapanul arata atat simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic precum si exagerarea acestora sub forma de rigiditate, lipsa de viociune, perfectionism, dorinta de stapanire si impunerea prin mana de fier.Sunteti o persoana foarte stapanita si aveti, fata de ceea ce preconizati sa faceti, o atitudine realista si obiectiva. Capacitatea dvs. de a privi lucrurile in mod critic ar fi trebuit sa va faca sa intelegeti cat de mari sunt sansele si riscurile pe care vi le asumati. Aveji insa grija ca, datorita luciditatii dvs., sa nu alunecati spre un perfectionism lipsit de fantezie si sa verificati corectitudinea atitudinei adoptate cu ajutorul cartii de la pozitia 1. Poate ca ar trebui sa fiti mai flexibil in forul dvs. interior. Trebuie sa procedati cu stapanire de sine si pragmatism. Adoptati o pozitie constructiva, insa verificati posibilitatea de realizare a dorintelor si intentiilor dvs. Daca si cartea de la pozitia 1 va arata ca intentia dvs. poate fi realizabila ar trebui sa muncitii cu tenacitate si consecventa la transpunerea ei in realitate. In caz contrar va trebui probabil sa acceptati sa deveniti mai modest.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții