Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 octombrie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 octombrie 2021 | 09:28


Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 octombrie 2021 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 16 octombrie, gânduri de noapte referitoare la o relație de prietenie care nu le dă pace nativilor. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, sectorul lucrurilor ascunse sau a căror motivație se pierde, undeva, în trecut va fi activat de aceste tranzite care îl vor predispune pe câte un Berbec la trăiri mai intense decât în alte dăți, născute din meditație, vise sau visuri, speranțe și nostalgii. Mecanisme de viață interioară care modelează, pentru două-trei zile, universul interior populat de aspirații tăinuite. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, perioadă modelată de Luna Plină în Berbec, care va avea loc în după-amiaza zilei de 20 octombrie. Nativii se vor afla în situația de a închide un circuit de evenimente și decizii și a deschide altul, până în toamna anului 2022, pe baza provocărilor și a determinărilor astrale, legate de casa I a personalității lor, deci de evoluția personală și de condiția fizică și psihică a celor născuți în Berbec. Pe fondul opoziției Lunii Pline cu Marte, în tranzit prin Balanță, acest context va pune bazele unui anumit tip de abordare a relațiilor parteneriale (mai dinamice, mai ferme, dar și mai dificile). În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor ieși din retrogradare și vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va relua evenimentele din stadiul în care acestea s-au aflat, între 26 martie și 14 mai 2021, în tranzit prin Vărsător, dând șansa corectării și continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, tendința de a conserva niște economii, de a consolida un statut, mai generos sau mai modest din punct de vedere financiar, și de a rezolva, cât mai economic cu putință, surprizele “costisitoare” ale vieții de fiecare zi.

Horoscop săptămânal Taur 2021

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 16 octombrie, posibilă veste sau discuție ori eveniment care se va petrece după miezul nopții sau în zorii zilei și care îl va mobiliza pe câte un nativ din punct de vedere socio-profesional. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, atitudine amabilă față de un prieten sau față de un grup cu care nativul nu a mai avut întâlniri și dialoguri de mult timp. Posibilă împăcare sau atitudine conciliantă a celui născut în Taur față de derapajele unui apropiat. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, evenimentele care se vor petrece în sectorul sănătății, mai ales în ipostaza bolilor lungi, cronice sau greu diagnosticabile, vor fi generate de Luna Plină în Berbec, care va avea loc în ziua de 20 octombrie. Ea va activa ambele case ale sănătății (prin implicarea Soarelui în Balanță din casa a VI-a), ceea ce va da o semnificație aparte felului în care nativii vor parcurge, pe termen scurt, dar și de-a lungul unui an, până în 2022, problemele de sănătate și cele profesionale. Prima determinare astrală indică un adevărat motor care va pune în mișcare evenimente, împrejurări și contexte ce vor impune o atitudine corectă și o reacție imediată, dar adecvată în rezolvarea lor. Luna Plină în opoziție cu Marte din Balanță își va exercita influența asupra funcțiilor cerebrale și asupra sistemului renal/urinar. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, sprijin delicat al Lunii asupra corpului fizic și psihic; moment al echilibrului.





Horoscop săptămânal Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 16 octombrie, noapte încărcată de gânduri, analize și observații asupra evenimentelor în derulare care le impun nativilor limpezirea convingerilor și logică în decizii. Secvență plină de noutate, de surpriză prin posibilele flash-uri de intuiție care le pot fi sugerate pe direcția creativitate/artă interpretativă/idealuri și aspirații. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, momente agreabile generate de un eveniment public care le va permite nativilor să-și etaleze calitățile și virtuțile pentru care vor fi lăudați, aplaudați, apreciați. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, posibil eveniment sau schimbare ori provocare născută din preaplinul astral al Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, în contextul relațiilor de prietenie. Opoziția acestei faze cu Marte, în tranzit prin Balanță, poate contura existența, pentru mult timp de-acum încolo, a unei stări conflictuale în sectorul amicițiilor și al relațiilor sentimentale precum și nevoia de a depune efort în menținerea cumpătului personal și a echilibrului în relația cu cei dragi (copii, iubit/iubită, soț). În aceste zile, se pot evidenția fisurile de neîncredere sau discrepanțele care vor amenința aceste relații cu o (in)evitabilă ruptură. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor exercita potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a. c. Între 21 și 22 octombrie, stare interioară echilibrată, stabilitate emoțională; nativii vor face efortul să rămână calmi și să aibă reacțiile adecvate în cazul surprizelor care se conturează.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 16 octombrie, unele persoane se pot frământa pentru a găsi o soluție la problemele lor financiare și, sub influența tenebrelor nopții, unii pot accepta cu ușurință idei exagerate care vor trebui trecute prin filtrul lucid al conștiinței din timpul zilei. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, unele persoane pot găsi satisfacție într-o activitate publică sau profesională ori într-o preocupare personală din sfera ideilor superioare: cultură, artă, religie, filosofie, psihologie, educație prin lărgirea orizontului de cunoaștere. Alte persoane își pot face planuri cu aer vag utopic sau cel puțin greu de pus în aplicare în aceste momente pline de restricții. Totuși, e bine ca Racii să rețină ideea și să o pună în aplicare într-un fel cât mai înțelept. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, sectorul carierei, al ascensiunii sociale și al realizării profesionale va fi marcat de principalul eveniment al acestei perioade; este vorba de Luna Plină în Berbec, din 20 octombrie, care îi va îndemna pe nativi să pună punct preocupărilor minore și să treacă la acțiune; mai mult, ei înșiși pot face obiectul unor solicitări (numiri, desemnări, selectări) în posturi oficiale pentru care trebuie să se concentreze. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a unei continuări până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, tendința sau dorința de a consolida o relație de prietenie, dar și posibile tulburări ale încrederii nativului într-un apropiat.







Horoscop săptămânal Leu 2021

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 16 octombrie, moment astral mai puțin semnificativ pentru relațiile parteneriale, cu excepția unor conflicte care ar putea izbucni între soți în puterea nopții. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, posibilă satisfacție materială sau beneficiu personal rezultat din comportamentul generos al unei persoane ori dintr-o soluție favorabilă lor luată de o instituție a statului sau de o organizație, o fundație, un grup de inițiativă. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, ipostaze publice în care nativul va fi pus în situația de a vota, de a-și exprima părerea (convingerea, atitudinea sau adeziunea) ori de a-și da acceptul pentru niște inițiative care presupun implicarea lui în mod oficial/public. Tensiunea momentului se va datora, mai întâi, influxurilor Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care se va răsfrânge asupra întregii perioade analizate și, în al doilea rând, opoziției acesteia cu Mare, în tranzit prin Balanță, ceea ce va configura o axă a comunicării și a schimbului de idei, informații și comandamente destul de încărcată ori de conflictuală. În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Mercur vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a unei desfășurări armonice până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, dispute între nativii care au funcții, răspundere sau o imagine publică, cu superiorii sau colaboratorii lor apropiați; Leii vor încerca să limiteze efectele destabilizatoare ale ostilității manifestate de aceștia fără echivoc față de ei, ca persoană, față de deciziile lor ori față de postura în care se prezintă în fața opiniei publice.





Horoscop săptămânal Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 16 octombrie, posibilă perioadă marcată de insomnie, de nervozitate, de o agitație nemotivată sau de una instalată în timpul zilei pe fondul muncii, al confruntărilor dificile la locul de muncă ori al eforturilor fizice, psihice și intelectuale care i-au epuizat. Va fi vizat sectorul activității cerebrale, sistemul nervos central și periferic, circulația periferică, sistemul venos. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, ipostaze amabile pe linia relațiilor parteneriale: bunăvoință, solidaritate, ajutor, susținere morală; relațiile între soți s-ar putea “repara” ori, în alte cazuri, ar putea fi reluate prin împăcări și concesii reciproce. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale va sta sub semnul Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va influența, în principal, sectorul chestiunilor materiale care implică și alte persoane sau instituții și, secundar, sectorul banilor câștigați prin efort personal. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul în sectorul muncii, ceea ce presupune și eventuale schimbări de statut; revenirea lor la mersul direct va avea un efect pozitiv și asupra sănătății. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le nativilor șansa refacerii sau dezvoltării unei activități profesionale, întrerupte la un moment dat, până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, unele Fecioare ar putea fi nevoite să “coboare cu picioarele pe pământ” și să se dedice soluțiilor rapide, practice, concrete în chestiuni de educație, de bun plasament profesional sau social.

Horoscop săptămânal Balanță 2021

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 16 octombrie, singurul aspect plauzibil pentru acest scurt răstimp la vreme de noapte poate fi activitatea creativă (literară, plastică, muzicală), grație unor idei îndrăznețe pe care nativii vor dori să le fixeze “pe hârtie” pentru a nu pierde originalitatea și frumusețea acelor sugestii. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie, la prânz, situație convenabilă la locul de muncă: o avansare, o laudă, un rezultat deosebit care-l plasează pe nativ în zona de confort a admirației și a respectului colegial (nu este vorba de câștig salarial!). Stare organică, fizică și psihică bună. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, relațiile parteneriale, negocierile, procesele, confruntările drastice de opinie (conflicte, certuri, acuzații) se vor intensifica, în chip dezagreabil, pe fondul Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va influența acest sector. În plus, Luna Plină se va afla în opoziție cu Marte, plasat în tranzit în zodia Balanței, semnul celor despre care vorbim acum. Astfel că e de ordinul evidenței riscul unor derapaje raționale. Cauzele pot fi multiple, dar, în general, ele vor intra în categoria inițiativelor neinspirate care vor amplifica un conflict mai vechi. Riscul este cu atât mai mare cu cât în joc pot intra instituțiile prin reprezentanții ei, care pot aplica sancțiuni. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, context astral mai puțin relevant pentru chestiunile importante de ordin financiar sau patrimonial.






Horoscop săptămânal Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 16 octombrie, context astral care nu pare să creeze efecte, fiind vorba, cel puțin pentru teritoriul țării noastre, de primele cinci ore ale nopții când activitățile sunt restrânse. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, stare sufletească bună, născută dintr-un eveniment de mai mică importanță, dar semnificativ pentru echilibrul emoțional, pentru complicitatea afectivă pe care o creează (un mesaj, un telefon, un cadou, o vizită, un ajutor prietenesc, un comportament cald, tandru, solidar cu trăirile celui/celor dragi). Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, evenimente la locul de muncă și modificări ale stării generale de sănătate provocate de impactul pe care Luna Plină în Berbec din 20 octombrie îl va avea asupra organismului nativilor de toate vârstele. Deși faza propriu-zis de Lună Plină privește, în mod direct, casa sănătății de fiecare zi, faptul că ea se plasează în opoziție cu Marte, în tranzit prin casa bolilor lungi, karmice sau genetice, ne sugerează și o funcție în plus: reactivarea unor afecțiuni care păreau vindecate, remise sau în adormire în urma unui tratament. De aceea, nativii trebuie să fie atenți la simptomele care pot apărea în același registru în care au fost suportate în trecut. În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Saturn, revenite la mișcarea directă, își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa de a fi corijate și continuate până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, unul dintre partenerii Scorpionului se va crampona de un statut, de un avantaj, de o miză; moment al ambițiilor personale reflectate în tipul de conviețuire sau de cooperare al nativilor.

Horoscop săptămânal Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 16 octombrie, cu excepția unor călătorii cu trenul, cu avionul sau cu alte mijloace de transport care funcționează pe timp de noapte, contextul astral nu ne oferă alte indicii. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, perioadă calmă în care nativii se vor putea bucura de beneficiile căminului sau ale șederii în casă, într-o ambianță plăcută, desfășurând activități care să-i destindă (evident, nu curățenie sau mutare!): odihnă, jocuri de familie, lecturi utile, vizionări de filme relaxante, audiții muzicale. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, relațiile bazate pe comuniune sufletească, pe valori și scopuri de viață comune se vor afla sub influența Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie. Aceasta va influența în mod direct sectorul poveștilor de dragoste, al atracției personale, al sentimentelor nutrite de părinți față de copiii lor. Luna Plină se va afla atunci în opoziție cu Marte, în tranzit prin casa relațiilor de prietenie; aici, situația pare să se tulbure: bunele obiceiuri pot fi abandonate, iar comportamentul brutal, nepoliticos s-ar putea desfășura nestingherit de autocontrolul nativilor, iar dezechilibrul unui dialog pe teme serioase poate amenința chiar destabilizarea preocupărilor comune, altele decât cele pur distractive (vizite, petreceri, jocuri și vacanțe). În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Saturn vor reveni la mișcarea directă, regăsindu-și cadența firească și punându-și mai bine în valoare potențialul astral. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, teste de rezistență nervoasă în fața unor disfuncții care îi vor împiedica să muncească liniștiți.





Horoscop săptămânal Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 16 octombrie, aspecte astrale puțin semnificative pentru a formula o previziune astrologică pentru regimul banilor câștigați prin muncă. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, posibilă veste îmbucurătoare, dialog util, noroc la o informație importantă, mecanism de comunicare ce funcționează în beneficiul nativilor, context favorabil pentru o deplasare. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, viața de familie și treburile domestice se vor desfășura sub influența Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va genera tulburări. Unele vor privi relațiile personale ale nativului cu părinții sau rudele în vârstă, alte influxuri pot pune un accent de urgență sau de risc asupra felului în care se va desfășura activitatea zilnică în casă ori se poate îndrepta spre statutul unui bun patrimonial, funciar sau locativ ce trebuie rezolvat. Contextul poate căpăta accente mai mult sau mai puțin riscante în funcție de condițiile în care trăiește fiecare nativ (vârstă, statul social, nevoi personale, rezervă de bani), dar provocarea plutește în aer prin prisma opoziției dintre această Lună Plină cu Marte. În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Saturn vor reveni la mișcarea directă și își vor valorifica mai bine potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, relațiile afective îi pot face pe unii Capricorni să tresalte, uneori de bucurie, alteori de spaima de a nu pierde un echilibru afectiv. Banii pot sta la baza unor conflicte între părinți și copii pe fondul unor cheltuieli neprevăzute, al pretențiilor exagerate ale celor mici sau tineri ori în contextul unor evenimente cu aer de accident.

Horoscop săptămânal Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 16 octombrie, agitație interioară, evaluări ale unor premise de viață personală ce par că intră, în ultimul timp, în criză; nativii vor simți nevoia de a se lămuri și a lua decizii în consecință. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, posibilă împrejurare favorabilă pentru a câștiga “un ban în plus”; nu va fi vorba de o mare realizare, ci de un context care îi va permite nativului să primească o sumă de bani pentru o activitate depusă în trecut sau în curs de desfășurare care le va înlesni niște soluții de viață curentă (plăți necesare). Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, sectorul comunicării pare dinamic, dar totodată riscant: o notă conflictuală se va instaura, în acest răstimp, din cauza Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va ridica nivelul de stres al disputelor verbale mai vechi reactualizate. Nativii pot avea reacții necenzurate de intoleranță, ripostând vehement, în funcție de tema și importanța ei, pusă în discuție. La toate acestea se va adăuga și opoziția pe care Luna Plină o va face cu Marte, aflat în tranzit în sectorul convingerilor personale, care va motiva reacția de apărare a acestor criterii de evaluare a vieții și activității lor ce se bazează pe credințele la care Vărsătorul nu vrea să renunțe și față de a căror minimalizare sau contestare nu are nicio toleranță. În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Saturn vor reveni la mișcarea directă și își vor putea valorifica mai bine potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa unei reparații sau a continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, activități casnice obișnuite (reparații, intervenții în gospodărie, munci agricole specifice momentului).




Horoscop săptămânal Pești 2021

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 16 octombrie, neliniște interioară, revoltă indistinctă față de tot ceea ce trăiește nativul; nimic nu-l mulțumește, iar în aceste ore ale nopții, Peștii vor dori să aprofundeze una sau mai multe teme de viață pentru a vedea cum ar putea să-și simplifice ori să-și echilibreze existența. Între 16 octombrie, după ora 5:22, și 18 octombrie la prânz, perioadă mai bună, alimentată de preocupările care îi izolează de solicitările zilnice ce îi obligă să se concentreze pe activitățile care le dau satisfacție, le deschid un alt orizont de cunoaștere și înțelegere, mai elevat, mai nobil, mai bogat în satisfacții; va fi vorba de celebra “apărare prin evadarea din cotidian” care îi salvează pe Pești ori de câte ori aceștia intră în derivă. Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, sectorul banilor va fi în prim-planul atenției acestor nativi pe fondul solicitării astrale intense exercitate de Luna Plină în Berbec din 20 octombrie, care se va plasa în casa banilor obținuți din muncă proprie. Din cauza opoziției acestei faze cu Marte, plasat în sectorul avantajelor bănești și materiale obținute cu ajutorul unor instituții sau prin intervenția (înțelegerea) unei persoane, se pot declanșa și dispute pe o temă mai veche, care se reactivează acum într-o notă radicală (iminența unei acțiuni în instanță, cererea unei expertize). În ziua de 20 octombrie, Jupiter și Saturn vor reveni la mișcarea directă și își vor valorifica mai bine ca până acum potențialul. Jupiter va reface legătura cu evenimentele care au avut loc între 26 martie și 14 mai 2021, când s-a aflat în tranzit prin Vărsător, dându-le șansa reparației și continuării lor până la sfârșitul lunii decembrie a.c. Între 21 și 22 octombrie, nevoie de informare, de acumulare de cunoștințe temeinice, de consolidare a unei pregătiri școlare sau profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții