Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Mesajul zilei de 17 octombrie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 17 octombrie 2021 | 08:47



Mesajul zilei de 17 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 17 octombrie 2021: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate. Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 17 octombrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ASTEAPTA-TE LA MIRACOLE

Imediat dupa colt te asteapta un miracol care sa se manifeste in viata ta. Elibereaza teama si nesiguranta pentru ca minuni maiestuoase asteapta sa se deruleze in ochii tai. Uita-te dupa ele, asteapta-le si imbratiseaza-le. Unele vin in forme nebanuite sau atipice. Ai incredere ca totul se desfasoara pentru binele tau inalt. Asteapta-te sa ai parte de miracole in viata ta. MESAJ SUPLIMENTAR: La ceea ce te astepti are tendinta sa se realizeze. Cu cat devii mai constient de micile miracole din viata ta, cu atat ele cresc in magnitudine. Sarbatoreste si pretuieste-le atunci cand apar, indiferent cat de marunte iti par a fi. Ceea ce altii considera ca este banal, un calator divin poate vedea ca sunt minuni. Priveste-ti viata intr-un mod nou. Da drumul fricilor si asteptarilor si permite Creatorului sa iti solutioneze provocarile in moduri misterioase si minunate. Nu iti limita felul in care gandesti ca apar miracolele in viata ta. Totul este bine.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Bucurie si incantare, deschide-ti inima

Nu este nevoie sa suferi ca sa cresti si sa evoluezi. Poti sa cresti portiuni mari prin procesul bucuriei! Adevarata fericire vine atunci cand iti urmezi dictarea sufletului. Fa ceea ce iti da bucurie. Sarbatoreste si distreaza-te. Opreste-te ca sa imbratisezi viata, pe tine si pe altii. Spune DA! Fa pasi noi concreti ca sa iti expandezi bucuria. Nu trebuie sa faci nimic totul deodata dar trebuie sa incepi. Scopul tau in viata este sa experimentezi aceasta bucurie de a fi. Permite-i sa curga prin tine libera si salbatica. Impartaseste-ti iubirea. Fericirea se imprastie prin toti ceilalti cu o viteza uluitoare si poate ajuta ca lumea sa se vindece. MESAJ SUPLIMENTAR: Calatorul divin pe calea sa de viata, asa cum esti si tu, stie ca nu este vorba doar de a ajunge la destinatie, ci si despre bucuria calatoriei sale. El se opreste periodic ca sa savureze placerile simple ale voiajului. Daca nu iti urmezi stralucirea acum, cand o vei face? Daca ai tot asteptat pentru ca circumstantele sa fie diferite inainte de a simti bucurie, poti avea parte de o lunga asteptare. Este simplu: cand te focusezi pe zonele din viata care iti aduc bucurie, acestea vor prospera. Una din caile rapide spre fericire este sa imparti si sa dai, asa ca da din toata inima si urmeaza-ti lumina. A fi bucuros este dreptul tau spiritual din nastere.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CALATORIE SUB CLAR DE LUNA, CREDE IN MAGIE

Magia vietii este peste tot in jurul tau. Dimensiunile spirituale si taramurile angelice sunt doar la un gand distanta. Valul este foarte subtire intre tine si taramul zanelor, elfilor, ingerilor si fiintelor spirituale ce te inconjoara. Este cu adevarat un univers magic si cheia de a deschide usile acestui univers magic este sa ai incredere. Chiar si daca nu vezi, ai incredere ca esti sustinut in moduri misterioase si minunate. Totul nu este doar precum vad ochii tai. Ai incredere in intuitia ta si in ghidarea pe care o primesti de la spiritul tau. Ai credinta! MESAJ SUPLIMENTAR: Atunci cand un calator divin merge pe calea sa sub lumina clara a lunii, fiintele mistice il inconjoara si insotesc iar magia este din abundenta prin padurile fermecate. Desi calatorul nu poate vedea clar asa ceva, el are incredere ca este scaldat in binecuvantari si sustinere. Cheia ca miracolele sa iti apara la tot pasul in viata ta este sa crezi in ele si sa ai credinta ca esti sustinut de fiintele nevazute ce actioneaza in acord cu binele tau suprem.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

ESTI IN IMPAS? REFLECTA SI SCHIMBA DIRECTIA

A da inapoi este intotdeauna o optiune in calatoria ta prin viata. A face un pas inapoi nu este un esec niciodata ci uneori este cel mai intelept lucru pe care il poti face. Daca exista o zona din viata ta unde exista un impas, universul iti spune sa folosesti acest timp pentru a reflecta si a-ti redirectiona energia in alt mod. A fi intelept inseamna sa stii cand sa tai cu spatele, sa te intorci si sa dai drumul sa se intample altceva, fara regrete sau judecata. Sunt vremuri in viata in care ai te mers tot inainte si a strabate cele mai mari bariere dar si vremuri in care ai de dat inapoi si schimbat o directie. Exista un domeniu al vietii tale ce are nevoie de reevaluarea ta, fie in relatii, afaceri, finante, sanatate. Poate ca este nevoie de o noua cale. MESAJ SUPLIMENTAR: Daca apreciezi ca ai atins un impas in calatoria vietii tale, in loc sa protestezi ca este nedrept sau incorect sau ca tu nu meriti asa ceva, ai de schimbat directia. Fa-o rapid si usor. In loc sa te focusezi pe ce nu functioneaza, focuseaza-te pe ce poate merge si ce pasi sunt necesari ca sa creezi un rezultat diferit. Un om intelept vede un obstacol si face un pas in spate daca este cazul si schimba directia si astfel ajunge la succes. Oricare ar fi obstacolul din viata ta, ai invatat ce ai avut de invatat, acum fa un pas in spate si alege o alta cale.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

ABUNDENTA CURGE PRIN VIATA TA

Totul infloreste si este plin de roade acum. Deschide-te ca sa primesti. Prosperitatea pe care o cauti este activata. Un curent de abundenta in toate domeniile vietii tale este pregatit sa curga prin viata ta. Creatorul doreste ca tu sa prosperi. Actioneaza in directia viselor tale. Nu este timpul sa astepti pasiv ca prosperitatea sa iti pice in poale. MESAJ SUPLIMENTAR: Viata merge in cicluri; sunt vremuri cand campul este insamantat si vremuri in care campul da roade. Chiar acum te indrepti spre perioada de recoltat energie buna, timp, iubire sau bani. Totusi, trebuie sa stii ca meriti toate acestea. Sunt momente in calatoria noastra divina prin viata in care unele situatii sunt nedezvoltate, dar in cele in care roadele abunda, calatorul divin imparte din ele si chiar se ofera voluntar sa ii ajute si pe altii sa ajunga la roadele lor. Acum este timpul sa dai fara rezerve din tot ceea ce esti pentru ca vei primi cu atat mai mult cu cat dai. Este o lege universala. Focusandu-te pe recunostinta a ceea ce ai deja, abudenta ta va creste in salturi.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mergi adanc spre radacinile tale

Fa-ti timp sa te impamantezi in ceea ce este cu adevarat esential. Tine minte ce este important in viata si da drumul la orice altceva. Da drumul la agitatie si la ritmul anxios al vietii. Fii prezent in moment. Da drumul ingrijorarii despre viitor sau retrairii repetitive a trecutului in imaginatia ta. Acum este momentul sa reflectezi la ceva peste care ai trecut fara sa iti dai seama ca este de valoare pentru tine. lucrurile nu sunt mereu precum ar a fi sau precum se vad. Priveste mai adanc unele situatii si relatii din viata ta. Exploreaza-ti radacinile. Ceva ce ti se parea inchis poate, de fapt, sa fie tocmai pregatit sa se deschida. Daca mergi dincolo de suprafata, poti vedea comori ascunse de adevar, lumina si abundenta. MESAJ SUPLIMENTAR: Uneori, o calatorie prin viata poate sa fie plina de asa de multe activitati si locuri de mers incat energia sa iti fie imprastiata. In asemenea momente, un calator divin simte ca este clipa sa faca o pauza ca sa isi adune energia. Impamantarea se poate face foarte simplu prin sprijinirea de un copac si imaginandu-te cum ajungi la toate radacinile si ramurile sale pana cand esti una cu copacul. Acest mesaj iti mai transmite si ca este timpul sa stai drept si impamantat precum un copac. Nu da inapoi si stai demn si pentru cei ce nu pot sa se protejeze. Crede in tine. Tine ferm de ceea ce tu stii ca este adevarul tau. Esti precum un stejar stravechi cu radacinile adanc in pamant. Esti nobil si puternic.
Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

DRUM INGUST, PASESTE CU INTELEPCIUNE

Nu lua decizii impulsive. Gandeste mai mult actiunile inainte sa le faci. Paseste urmatorul pas cu intelepciune. Nu te grabi in nimic pentru ca pot fi dificultati potentiale. Fii foarte focusat si nu iti permite sa te lasi distras. Proiectul tau va reusi daca avansezi lent. Relatia se va dezvolta dar nu fii pe graba. Lasa totul sa se intample la momentul potrivit. Da dovada de gandire profunda in toate domeniile vietii tale. Acest mesaj te consiliaza sa iei decizia sa actionezi ferm spre a-ti rezolva o situatie prezenta. Fecioara Maria iti spune ca esti mai puternic decat crezi tu ca esti. Poti chema si fantana puterii lui Dumnezeu ca sa te ridice si sustina. Nu te lasa scufundat in sentimente de victimizare sau pasivitate. Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu chiar acum. Totodata, acest mesaj este si ca un indemn sa te implici intr-o activitate fizica spre a-ti dezvolta un corp puternic si sanatos. Daca te-ai gandit sa lucrezi cu greutati, acest mesaj e o validare in plus ca este timpul sa exersezi corpul fizic mai mult. MESAJ SUPLIMENTAR: Cand cararea devine ingusta, succesul va veni daca mergi incet si prudent. Un calator face doar cate un pas pe rand, deliberat si foarte atent. Niciun detaliu al caii nu este scapat din vedere. Mentine-ti focusul pe pasul urmator. Respira profund si relaxat. Vei reusi ceea ce altii nu au putut daca iti aloci timp sa iei in calcul cu atentie toate optiunile si sa mergi mai departe cu atentie deliberata.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

PASIUNE SI PLACERE, SAVUREAZA-TI VIATA

Gaseste bucurie in moment. Indiferent ce are loc in viata ta, tu focuseaza-te doar pe ceea ce este splendid, minunat si plin de placere si totul se va imbunatati. Traieste delicios. Iubeste des si traieste din plin. Pretuieste-ti prietenii. Umple-ti viata cu oameni, experiente si locuri care iti aduc satisfactie si bucurie. Renunta la oamenii si situatiile in care nu esti apreciat si imputernicit. Da-ti permisiunea sa fii fericit. Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor. Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta. MESAJ SUPLIMENTAR: Cand un calator spiritual intalneste in drumul sau un grup de oameni care danseaza, el se opreste si danseaza impreuna cu ei. Uneori suntem atat de prinsi in provocari si ingrijorari incat uitam sa ne focusam pe ce este maret in clipa prezenta. Nu esti menit ca doar sa muncesti sustinut si sa fii practic si eficient. Imbratiseaza placerile ori de cate ori poti. Permite simturilor tale sa fie satisfacute. Poti creste spiritual prin portii de bucurie nu neaparat prin provocari dureroase. Danseaza, mananca si bea bine, imprastie bucurie oriunde mergi.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

MERGI CALAUZIT DE STELE

Ai incredere in instinctul tau. Ai credinta ca o putere mai mare iti directioneaza viata spre bine. Crede. Permite ca deciziile tale de viata sa fie dictate de ceea ce simte inima ca inseamna bucuria ei si de ce iti aduce multa bucurie. Relaxeaza-te. Fii rabdator. Urmeaza-ti scanteia. Viata ta chiar este calauzita divin. Totul merge conform unui plan minunat pentru viata ta. Fii increzator ca totul este bine. MESAJ SUPLIMENTAR: Uneori nu poti vedea calea in fata ta dar cand stai pe loc linistit poti gasi drumul corect pentru tine ca sa mergi mai departe. Este ca si cum ai naviga calauzit de stele. Poate ca nu poti vedea fiecare detaliu al caii tale dar cand ai incredere in lumina stelelor, in ghizii tai spirituali tacuti si in steaua nordului, tu poti naviga in intuneric spre lumina rasaritului si sa ajungi la locul potrivit si la momentul potrivit.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Depaseste obstacolele, poti depasi orice

Daca exista un blocaj in viata ta, tu ai in tine absolut toate resursele necesare nu doar sa il depasesti ci sa obtii un rezultat inaltator. Indiferent care este obstacolul, tu iti poti activa puterea interioara ca sa treci prin el si sa il lasi in urma. Daca exista un vis pe care ti-l doresti dar nu l-ai implinit inca, sa stii ca ai toate abilitatile sa dai la o parte sabotori si blocaje care te impiedica sa il traiesti. Foloseste aceste blocaje drept pietre de hotar in calea realizarilor tale si succesului in viata. MESAJ SUPLIMENTAR: Cand un calator divin intalneste un obstacol in cale, el intelege ca exista mai multe cai pentru a-l depasi. Tot ce ai nevoie e in tine acum. Toate abilitatile ce iti sunt necesare sunt deja la tine. Daca esti blocat pe o cale, gaseste alta. Acum traiesti o perioada puternica in care sa iti dezvolti puterea interioara. Cand vei privi inapoi, vei vedea cat de multe daruri ai capatat de la viata in aceste vremuri.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Imbratiseaza entuziasmul. striga-ti bucuria

Opreste-te sa astepti pe marginea vietii. Ca sa iti vindeci viata si sa iti atingi obiectivele, ridica-te si asuma-ti riscuri. Rupe unele reguli batute in cuie. Striga catre divinitate cu bucurie si exuberanta. Aplauda cu incantare. Poarta-te copilareste. Nu te mai abtine. Permite minunilor sa curga prin viata ta. Ia-ti o zi libera de la munca. Sarbatoreste chiar si cele mai mici evenimente traite. Nu este vremea sa fii rezervat. Imbratiseaza fiecare aspect al vietii. Miroase florile preferate. Vremuri bune se anunta daca iti dai voie sa te abandonezi putin si sa renunti la control. MESAJ SUPLIMENTAR: Poate crezi ca fericirea vine doar dupa ce ai ajuns la destinatie. Totusi, calatorul sacru aflat sub protectia arhanghelului Mihail asa cum esti si tu stie ca modul cel mai rapid de a-si implini visele este sa fie fericit in momentul prezent. Nu trebuie sa astept sa experimentezi bucuria. Entuziasmul tau pentru ceea ce deja ai in viata este cel ce va activa tot ceea ce vrei. Fara entuziasm, ceva din tine doarme. Trebuie sa te trezesti mai intai si apoi relatiile iti vor inflori, sanatatea va fi vibranta si conexiunea cu Creatorul se adanceste.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

UN TUNET indepartat spune: CURATA AERUL

O purificare dramatica, o reinnoire si o vindecare, toate au loc la mai multe nivele. Nu fii ingrijorat daca exista haos in viata ta, in acest caz este pentru binele tau. Scutura putin lucrurile ca sa nu stagnezi. Daca campul tau auric sau spatiul personal este aglomerat si necuratat, este dificil sa vina in viata ta experiente si oportunitati noi. Este timpul pentru o asemenea curatenie; da drumul vechiului, nefolositorului, expiratului. Purifica pentru a face loc la nou. MESAJ SUPLIMENTAR: Poate ti se pare ca se simte aer de furtuna si auzi tunete indepartate in viata ta. Se poate simti ca un haos dar anunta vremuri de reinnoire. Furtuna curata praful din aer si reenergizeaza pamantul. Fii deschis la schimbare. Chiar daca nu iti place mereu, ea iti aduce bine. Energie noua curge acum in campul tau de energie. Examineaza-ti viata si vezi daca e ceva ce are nevoie sa fie curatat sau eliberat de la tie. Acum este timpul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții