Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Finalul de an aduce schimbări majore

Written By NIKE B. on luni, 27 decembrie 2021 | 09:01





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Finalul de an aduce schimbări în viața tuturor zodiilorUrmătoarea săptămână vine cu mari schimbări pentru zodii. Citiți rândurile următoare și aflați la ce să vă așteptați în această săptămână, în funcție de zodie! Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră! Leii au ocazia să iasă în evidență, Fecioarele reușesc să atragă aprecieri din partea superiorilor, iar Săgetătorii au parte de surprize pe mai multe planuri.

Horoscop săptămânal 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Începând cu noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste bună, iar viața lor va căpăta un nou sens. Berbecii vor afla că problemele de sănătate s-au rezolvat, Taurii vor afla că suma de bani de care aveau nevoie va intra în contul lor, iar Gemenii vor afla că efortul depus la locul de muncă va fi răsplătit.Incepând cu noaptea aceasta, astrele vor transmite mai multe mesaje zodiilor care, dacă vor fi ascultate, îi vor ajuta mult pe nativi. Berbecii trebuie să învețe să fie mai liniștiți, Taurii trebuie să învețe să lase de la ei, iar Gemenii trebuie să învețe să fie cu capul pe umeri.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Draga Berbec, va fi o saptamana pozitiva pentru tine. Actiunile iti aduc rezultatele dorite si te vei simti foarte satisfacut. Oamenii au incredere in tine si ti-o arata. Finantele au sanse de imbunatatire dupa destul de mult timp si vei putea sa cumperi lucrurile acelea pe care ti le tot doresti. Relatiile cu familia se restaureaza spre bine si o neintelegere este, in sfarsit, rezolvata. In viata amorotasa, unele probleme vechi pot reiesi la suprafata cu scopul de a fi vazute si rezolvate.Berbecii vor relua legătura cu o persoană apropiată, după o lungă perioadă de pauză. Mult timp, Berbecii nu au mai vorbit cu o anumită persoană, dar destinul le-o va scoate în cale din nou și vor relua discuțiile.Mesajul pe care Berbecii îl primesc este acela că trebuie să fie mai liniștiți. Felul lor de a fi și modul în care gândesc nu sunt lucruri prielnice lor și, tocmai din acest motiv, trebuie să facă o schimbare în această privință.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Draga Taur, aceasta saptamana te va ajuta sa gasesti solutii la tot ce iti afecteaza viata amoroasa. Va trebui sa ai de-a face cu o relatie sau o iubire secreta sau sa intelegi ca nu este un moment bun sa anunti o idila ascunsa. In tot cazul, iti poti imbunatati foarte bine viata amoroasa si o poti construi asa cum vrei. Din contra, in domeniul profesional trebuie sa fii foarte atent, intrucat prietenii si colegii pot fi dispusi sa imprastie barfe si sa creeze o aura negativa in jurul tau, asta daca nu esti atent si dai nastere la speculatii. Stai, deci, departe de vorbe si barfe si comentarii rautacioase pentru ca te poti expune cu usurinta si iti poti deteriora pozitia sociala.Nativii Taur vor avea succes pe planul profesional. Fie vor schimba locul de muncă, fie vor primi o mărire de salariu, fie vor reuși să se angajeze, dar cert este că vor reuși să dea lovitura săptămâna următoare.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Draga Gemeni, in aceasta saptamana asteapta-te la unele schimbari in scopurile tale si poate unele dezechilibre in finante care iti vor schimba planurile de viitor. Fii foarte atent cand iti faci miscarile urmatoare din punct de vedere financiar. Nu repeta greseli din trecut si nu te lasa purtat de val de entuziasm exagerat. Poti intra in contact cu unele oferte interesante. Tine-ti miscarile si ideile pentru tine insuti si nu te lasa influentat de multa vorba fara sustinere.Nativii Gemeni trebuie să învețe să fie cu capul pe umeri, deoarece se lasă distrași cu foarte mare ușurință de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia pot face extrem de ușor lucruri necugetate, iar această schimbare le-ar aduce doar beneficii.Gemenii vor consolida relația cu partenerul de cuplu, deoarece vor petrece mai mult timp împreună și vor purta diferite discuții. Nativii se vor apropia mult mai mult de partenerul de cuplu și vor face ca relația să meargă din ce în ce mai bine.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Draga Rac, saptamana aceasta te poti astepta la multe dezvoltari pozitive atat in viata personala cat si in cea profesionala. Alinierea speciala a planetelor iti va aduce schimbari pozitive ce vor contribui sa iti imbunatateasca viata. Daca esti singur, posibil sa intalnesti pe cineva nou care sa iti schimbe viata personala. Norocul va fi oricum de partea ta, deci nu ceda in fata unor solutii mediocre. Gaseste ceea ce ai nevoie cu adevarat. Accepta oferte de distractie sau calatorii, pentru ca s-ar putea sa iti intalnesti jumatatea acolo sau macar cunostinte noi utile pentru 2022. Evita jocurile de noroc si orice forma de hazard.Racii vor reuși să găsească o persoană care să îi înțeleagă. În cele din urmă, nativii vor găsi pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei și care să le înțeleagă toate stările și care să fie lângă ei în cele mai grele momente.Relațiile parteneriale își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare, începând din această săptămână. Este vremea să renunți la relațiilor nepotrivite și să te debarasezi, rapid, de persoanele care ți-au obstrucționat progresul până acum. Se conturează și cheltuieli, fie pe taxe, facturi, credite, fie pentru ceva necesar partenerului de viață sau unui colaborator de la serviciu. Este important și util să te concentrezi serios pe ceea ce îți este ție necesar acum și care ar putea da roade într-un viitor apropiat. Păstrează în preajma ta numai relațiile de bună calitate. Pe de altă parte, relaxează-te prin lecturi deosebite, spirituale, vizionează spectacole de teatru, un concert și dialoghează cu oameni erudiți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Draga Leu, pentru tine aceasta saptamana este ideala pentru izolare, ponderare si intarire de conexiuni cu familia. Te-ai putea simti mai bine facand lucruri de unul singur sau ascunzandu-ti planurile de oamenii din preajma ta, mai ales in zona muncii. Fa asta fara ezitare. Cercul de prieteni te va ajuta mult, deci nu ii ignora. Petrece timp cu ei, distreaza-te si, chiar daca esti singur, cauta-ti norocul. Rezultatele te vor incanta.De urmărit atent ce se petrece în segmentul muncii, mai ales la locul de muncă și în relațiile colegiale! Sunt probabile răsturnări de situație, finalul unei etape care poate fi total neașteptat. De asemenea, și sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent. De evitat, pe cât posibil în perioada 08 – 11 Noiembrie, suprasolicitarea nervoasă, eforturile fizice, escaladarea conflictelor! Acordă-ți răgaz să te odihnești și să-ți reevaluezi toate planurile personale și profesionale. Relațiile parteneriale sunt tensionate și se conturează discret schimbări favorabile. Este vremea să renunți la relațiile care funcționează defectuos. Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumpărături apărute, aparent, din senin.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Draga Fecioara, saptamana aceasta va fi pozitiva pentru tine, mai ales pentru ca vei cunoaste o expandare a activitatilor sociale si chiar vei primi oferte profesionale interesante. Este momentul potrivit pentru o investitie, in tine, in afaceri, in orice simti ca vrei. poti chiar profita de unele schimbari de la locul de munca. In viata amoroasa, vremuri bune si creative te asteapta. Partenerul va fi de partea ta ca sa te sustina, deci nu mai incerca sa tot gasesti motive de ciondaneala. Arata-i iubirea ta si petrece timp de calitate impreuna. Relațiile sentimentale pot lua turnuri spectaculoase în această săptămână. Poate fi vorba de finalul unei etape, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii, depinzând de situație. Răscolirile sufletești pot fi de proporții, de aceea este bine să fii prudent și să-ți controlezi reacțiile. Este vremea să accepți schimbările care deja s-au produs pe segmentul amoros și care sunt ireversibile. Seriozitatea și implicarea de care dai dovadă în ceea ce privește îmbunătățirile privitoare la relațiile cu ceilalți sunt potrivite acum și vor avea efecte pe termen lung. La serviciu sunt probabile schimbări benefice. Ocupă-te pe îndelete de sarcinile tale de lucru și bazează-te numai pe forțele tale.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Draga Balanta, inceputul saptamanii te va face sa iti confrunti anumite dorinte pe care trebuia sa ti le fi rezolvat pana acum sau vechi probleme stagnante. Ca sa iti cele mai bune decizii pentru tine, ignora emotiile si gandeste-te pragmatic la fapte. Ai face bine sa termini orice obligatii restante inainte sa incepi orice nou. Nu te lasa purtat ce realizeaza altii, focuseaza-te pe ce poti tu realiza. Spre finele saptamanii vei putea sa iti rezolvi aspecte ce tin de iubire ce pareau imposibile. Se întrezăresc discuții importante cu membrii familiei referitoare la investițiile patrimoniale și la relațiile cu neamurile. Ceea ce planifici acum pe segmentul familial și domestic va crea efecte pe termen lung. Pe de altă parte, surprizele din relațiile cu neamurile pot fi mari. Relațiile sentimentale sunt amestecate, astfel că momentele bune alternează cu momentele mai puțin plăcute. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei. Dacă cei dragi îți răspund cu alte monede decât cele pe care le aștepți tu, înseamnă că pe undeva tu le-ai atras. Detașează-te și bucură-ți sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale cu prietenii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Draga Scorpion, aceasta saptamana ai nevoie sa pasesti ferm in cariera ta si asa vei face cu ajutorul planetelor. Vei putea sa iti implementezi noile planuri si deja sa obtii rezultate dorite. Recompensele viitoare vor fi proportionale cu eforturile curente depuse. Fa tot ce ai in puteri sa iti gasesti timp pentru tot. Cu cat muncesti mai mult, cu atat mai multe vei realiza si iti vei putea gestiona mai usor si statusul timpului. Imbunatateste-ti stilul de viata cu orice schimbare simti nevoia sa faci. Esti sustinut energetic. O săptămână importantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Mentalul îți este răscolit, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi corect și corent cu ceilalți. Este probabil să închei unele relații, să afli detalii despre unii apropiați care să te uimească în mod nebănuit. Relațiile cu membrii familiei se vor evidenția mult. Discuții pe teme patrimoniale și pe moșteniri. Există cumva un soi de ruptură între tine și membrii familiei sau între tine și tot ce privește casa și familia în general. Îți poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Schimbări majore și definitive în plan sentimental și în relațiile cu copiii.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Draga Sagetator, viata ta de iubire te poate preocupa in aceasta prima saptamana. E pacat sa iti umbresti zilele si sa te simti nesigur. Poate ca unii oameni din trecutul tau vor reaparea si iti vor propune sa va impacati. Oricum, nu fii convins ca acea relatie mai are un viitor. Trebuie sa ai discutii sincere cu persoana implicata inainte de a face pasi noi sau de a finaliza etape vechi. La munca, saptamana favorizeaza planuri noi si creative si raspunsuri foarte pozitive de la superiori. Se conturează noutăți financiare vizavi de banii obținuți din munca proprie. Pot apărea oferte noi de colaborare din care să câștigi mai bine sau, la actualul loc de muncă, se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar și astfel să-ți sporească salariul. Totul este să fii atent la oportunități și deschis la schimbare. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidențiate prin discuții și acțiuni comune. Însă, discordia pândește în umbră. Poți avea momente în care să simți un vid mental, nereușind să iei decizii sau să participi activ la demersuri intelectuale. Segmentul domestic este foarte răscolit. Prudență în casă și în relațiile cu membrii familiei.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.Draga Capricorn, in aceasta saptamana este bine sa te gandesti foarte intens ca sa iti poti demara planurile si pune in actiune, la un nivel financiar si profesional asa cum iti doresti. Fii atent la tranzactiile tale pentru ca pot aparea unele surprize neplacute. Ai incredere in intuitia ta cand vine vorba de decizii importante si nu te lasa dus de nas de cuvintele oamenilor care vor binele dar care nu iti cunosc nevoile. In preajma weekendului, norocul va fi de partea ta si vei fi ajutat sa faci pasi spre implinirea unui vis. Viata amoroasa se anunta a fi in regula, inceteaza sa repeti aceleasi greseli. Intri într-o etapă nouă începând cu această săptămână, o etapă benefică în care variantele de a-ți îmbunătăți planurile de viitor sunt multiple și ușor de abordat. Gândește-te pe îndelete cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo, visând pur și simplu cu ochii deschiși. În segmentul banilor obținuți din munca proprie există nemulțumiri serioase, însă apar îmbunătățiri. Provocarea perioadei constă în a învăța să trăiești cu strictul necesar. Este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la bani și la implicațiile lor. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel că reține cele discutate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător.Draga Varsator, saptamana aceasta este ideala pentru schimbari importante in viata ta, atat profesional cat si personal. Doar timpul va arata insa daca ai luat acum cele mai bune decizii. Depinde doar de tine sa combini ratiunea cu emotia ca sa poti face cea mai buna alegere. Emotional vorbind, starea de singuratate te poate ajuta sa descoperi noi aspecte despre tine insuti. Sa iti petreci timpul liber facand activitati ce iti hranesc sufletul si iti fac multa placere. Îți sunt favorizate momentele de discreție și detașarea de cotidian. Este o perioadă în care revelațiile vor fi abundente și ar trebui notate. Unii prieteni îți pot oferi informații prețioase, propuneri viabile de proiecte profesionale, dar și propuneri de a petrece timpul liber împreună prin activități recreative. De asemenea, îți poți lămuri situația conflictelor din sfera profesională. Selectează ce simți că îți este ție util acum și pe termen lung. Pe de altă parte, energia vitală este la cote joase, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Controlează-ți stările și reacțiile față de ceilalți! Există riscul să strici gratuit relații și situații bune.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Draga Pesti, este o saptamana in care simti energia de a te dedica ambitiilor profesionale, pentru ca vei avea energia si dinamismul de a le implini pana la capat. Abilitatile tale de comunicare iti vor da instrumentele necesare implinirii obiectivelor. In amor, daca esti singur, sunt mari sanse sa intalnesti o persoana interesanta care se pare ca prefera aceleasi lucruri ca si tine. In weekend, foloseste timpul ca sa iesi si sa te distrezi, asa cum e si normal. În anturajul prietenilor și al relațiilor socio-profesionale se conturează aspecte interesante. Lucrurile pot scăpa de sub control, deci fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Energia perioadei este puternică și te poate copleși. Oamenii vechi pleacă din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Deocamdată privește atent la ceea ce se petrece în acest anturaj și lasă deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Însă, tumultul relațional în care ești implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de altă parte, este posibil să activeze afecțiuni vechi. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Spre finalul săptămânii te vei simți mult mai bine.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții