Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop General luna Decembrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 7 decembrie 2021 | 07:06



Horoscop Urania luna Decembrie 2021

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Ce spun astrele Horoscopul lunii Decembrie 2021
Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru luna decembrie a anului 2021 – Iată ce ne rezervă astrele pentru ultima lună din acest an – Ciclul lunar al planetelor are o influență majoră asupra Pământului. Acesta este motivul pentru care astrologia analizează în fiecare lună mișcările planetelor și ne arată modul în care evenimentele astrale ne pot influența. De la Luna nouă la Luna plină, trecând prin fazele de creștere și de scădere, ni se dezvăluie cum să lucrăm în luna decembrie 2021cu energiile Lunii, în funcție de semnul nostru zodiacal. Fără a eșua vreodată în sarcina sa, Luna ne oferă un nou ciclu de aproximativ 28 de zile. În această a douăsprezecea lună a anului, Luna nouă are loc în data de 4 decembrie în semnul Săgetător și reprezintă momentul perfect pentru a vă schimba obiceiurile și comportamentele, pentru a continua să evoluați. Ultima Lună plină a anului 2021 va avea loc semnul Gemeni în data de 19 decembrie, dar până atunci, aflați ce vă rezervă astrele pentru perioada următoare.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pe lângă influența planetei Venus, vei profita și te vei bucura de energia adusă de tranzitul planetei Marte în Săgetător, începând cu data de 14 decembrie, dar și pe impulsul pe care această planetă roșie îl va oferi tuturor acțiunilor tale. Sâmbătă, 4 decembrie, a avut loc Lună nouă în Săgetător, unind toate aceste trei frumoase planete în acest semn puternic de foc. Soarele te va face conștient de atuurile tale, planeta Mercur îți oferă posibilitatea de a le folosi într-un cadru diferit, iar în cele din urmă, Luna nouă amestecă prosperitatea financiară și popularitatea ta socială, oferindu-ți o perioadă prosperă și relaxantă de care te vei bucura din plin.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

A simți că te afli în locul potrivit și în momentul potrivit, îți dă o încredere și mai mare în șansele tale de succes și crezi cu adevărat în tine, că poți atinge noi culmi. Sâmbătă, în data de 11 decembrie, cuadratura care are loc în semnul Pești, te influențează în mod direct. Acest semn zodiacal este drăguț și blând, dar cel mai important aspect este acela că reușește să aducă vise unui Taur, care de prea multe ori este prea lucid și rațional. Schimburile de energie cu cei dragi îți eliberează imaginația și te ajută să îți proiectezi un viitor stabil. În plus, încurajarea lor te convinge să-ți folosești talentele și în alte industrii, încercând ceva diferit.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această lună de decembrie, semnul tău opus, Săgetător, ocupă terenul, aspect care implică faptul că ți se cere prudență, atât în ​​acțiuni, cât și în relații. Duminică, în data de 19 decembrie, are loc Lună plină în Gemeni. În semnul tău, Luna plină cultivă un sentiment de împărtășire, dăruire și compasiune. Această zi de duminică este un bun prilej de a te înconjura de cei dragi, spre exemplu, adunându-i înainte de sărbători pentru a petrece o zi relaxantă împreună. Vei extrage resurse prețioase din atașamentul pe care îl au pentru tine, ceea ce îți va da putere să obții tot ceea ce îți dorești.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Încearcă în perioada care urmează să păstrezi o ordine în treburile pe care le ai, pentru a-ți valorifica succesul. O reorganizare concretă a micilor detalii de zi cu zi, îți va servi ambițiilor și la îndeplinirea acestora. Joi, 30 decembrie, are loc ultima lună în creștere în semnul Scorpion, iar planetă expresivă și expansivă, Jupiter, ajunge în semnul Pești, în ziua în care Luna este în semnul Scorpion. Aceste aspecte astrale presupun că intuiția și imaginația ta vor fi în ton cu acțiunile tale. Mai mult decât atât, aduci sentimente bune în relații, fler în afaceri, așa că viitorul îți va da motive să ai încredere în al șaselea simț și să faci ceea ce trebuie.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Este necesar să depui ultimele eforturi, înainte ca influența planetei Jupiter să dispară definitiv. Tranzitul Marte în semnul Săgetător îți garantează că vei fi răsplătit. Sâmbătă, 4 decembrie, Lună nouă în Săgetător îți aduce multă satisfacție și anuntă că se apropie o perioadă foarte festivă. Proiectele tale se vor concretiza acum și ești pe cale să sărbătorești un eveniment fericit. Săgetătorul iubește mișcarea, de aceea totul prinde viață în jurul tău, datorită energiei acestui semn. Acțiunile vor fi în general colective, desfășurate astfel încât toată lumea să beneficieze de plăcerile care vor veni, așa că bucură-te!







Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În această lună, alege să previi, mai degrabă decât să vindeci. Planeta Venus te invită să îi urmezi sfaturile, concretizându-ți activitățile din toate părțile, pe care să le duci la îndeplinire pe rând. Vineri, 31 decembrie, asiști la ultima Lună în semnul Săgetător, tranzit care îți va oferi puterea necesară pentru a face față oricărei situații ar apărea. Data este una simbolică, ca un „preludiu” al unui viitor an 2022 atât agitat, cât și turbulent. Deși în această lună, confuzia și neînțelegerile amenință, vei vedea că nimic nu te va atinge și te vei simți protejat și în siguranță.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai timp să te gândești, trebuie să acționezi în această perioadă în direcția dorințelor tale, având parte de numeroase suporturi și eficiente pentru a te ajuta să le atingi și să le transformi în realitate. Miercuri, 22 decembrie, Luna va coborî în semnul Leu și te va influența pentru afacerea ta de data aceasta. Alege să faci un pas înapoi pentru a câștiga un impuls extrem și a te angaja în noi proiecte. Această influență te deschide către comunicare și a te consulta cu cei din jurul tău. Vei vedea că sfaturile bune ale celor dragi te vor ajuta să iei deciziile corecte.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Greutățile de pe umerii tăi încep să se ușureze, în timp ce planeta Jupiter se pregătește să părăsească semnul Vărsător la sfârșitul lunii. Pe plan relațional, schimburile de energie devin mai armonioase și totul devine mai plăcut. Miercuri, pe 15 decembrie, Lună se va afla în creștere în semnul Taur. Din păcate, Luna în semnul Taur se joacă cu nervii tăi, iar eșecurile te întârzie cumva. Însă, influența planetei Mercur compensează cu oportunități capabile să îți genereze bonusuri și recompense financiare neașteptate. Ceea ce te enervează la început, va ajunge să te bucure în final. Ai răbdare și încredere.







Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Păstrează în sufletul și în viața ta tot ceea ce Universul îți aduce mai bun. De altfel, vei primi garanția că vei putea depăși pericolele datorate lui Jupiter în Pești în 2022. Sâmbătă pe 4 decembrie, Lună nouă în semnul Săgetător îți aduce unele schimbări. Săgetătorul este un semn aventuros, iar Luna nouă confirmă acest lucru cu o călătorie de făcut sau de planificat în această lună. Însăși ideea de a împacheta îți pune simțurile în tumult și îți aduce o energie bună, la care adaugi speranța de a putea încerca aventura în altă parte, în alte locuri neexplorate. Sau, poți alege și mai simplu, adică să te muți în locația pe care o alegi, să schimbi rutina, locul, mediul.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai în față niște oferte grozave pe care le primești, care sunt diferite de ceea ce ai primit sau ai reușit să încerci până acum. Ai parte prin urmare, de chiar mai multe începuturi, dar foarte încurajatoare. Miercuri, pe 29 decembrie, are loc ultima Lună în semnul Scorpion. Asociindu-se cu Soarele, Luna îți va oferi indicii despre drumul pe care trebuie să mergi, unde să mergi, pe cine trebuie să contactezi și ce măsuri este necesar să iei, astfel încât să fii acolo unde trebuie să fii și să primești tot ceea ce meriți și este mai bun.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți iei „la revedere” de la planeta Jupiter, cea mai tare dintre planete, care dispare din viața ta în data de 30 decembrie. Planeta Saturn rămâne și te susține și îți oferă angajamentul că realizările tale vor fi consolidate. Duminică, în data de 19 decembrie, are loc Luna plină în semnul Gemeni. Dar, poate vrei să sărbătorești sezonul iernii, cu două zile înainte de acest tranzit, care este o invitație de la Luna în Gemeni, că te poți relaxa fără griji. Pentru a-ți reîncărca bateriile, Luna înlocuiește agitația cu care ai fost obișnuit, cu un pui de somn odihnitor, cu emoții frumoase și senzații de bucurie, respectiv cu tot ceea ce te eliberează de stres și alte preocupări.






Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Alege să vizezi și să țintești către realizarea proiectelor care te entuziasmează și îți aduc și beneficii, financiare sau emoționale. Din data de 30 decembrie și pe tot parcursul anului 2022, planeta Jupiter va fi lângă tine și te va ajuta să le atingi. Joi, pe 30 decembrie, are loc ultima Lună în creștere în semnul Scorpion. Luna și Jupiter, sunt cele două planete care se întâlnesc în semnul tău. Întreaga lună va fi pusă sub semnul emoției și al intuiției. Emoția de a vedea planeta Jupiter instalându-se în casa ta și stabilind un nou curs în conformitate cu așteptările tale, te fac să te simți bine. Ai încredere în intuiția pe care Luna te invită să o urmezi, pentru a anticipa eventuale situații neplăcute și pentru a profita de cele mai bune oportunități.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții