Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei săptămâna in curs : Află ce-ți rezervă astrele.

Written By NIKE B. on luni, 27 decembrie 2021 | 08:45





Horoscop pentru femei săptămâna 27-31 decembrie 2021: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 27- 31 decembrie 2021: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt foarte bine conturate în mintea ta, chiar dacă partenerul de viață nu este sigur de ceea ce vrea sa facă. Săptămâna aceasta e necesar să faci unele alegeri. Indiferent de statutul tău, astrele îți vor aduce situații trase la indigo, flirturi și momente intense de seducție. Nu te mira să descoperi noi dorințe, să simți și mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decât în ultimele luni. Vei fi mai dornic/ă să te bucuri de dragoste.




Horoscop pentru femeia din Taur

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine, îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic! Situația ta amoroasă se va îmbunătăți ușor. De la neglijența partenerului de viață se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui. Influențele astrale vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrețe. Dacă ești singură, nu ești imună la o dragoste la prima vedere care are toate șansele să dureze.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine.Nu ezita să te implici în discuții profunde în aceste zile. Dacă ai o relație acum, această săptămână este perfectă pentru a evidenția proiectele comune și pentru a le implementa. Construirea cuibului îți va aduce satisfacții intense. Dacă ești singura, ești încurajată să provoci mai multe întâlniri noi.





Horoscop pentru femeia din Rac

Deși nu știi să „joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte, va fi dedicată dezvoltării personale. Weekend-ul se anunță încărcat cu tot feluri de task-uri administrative, dar cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert. Nevoia ta de seducție va fi mai mare în această săptămână. Cauți apreciere și ești dornic/ă să-i faci pe ceilalți să vină la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă spontaneitate, naturalețe și tandrețe. Treci peste obstacole care te-au intimidat pân acum. Acțiunea va fi simplificată datorită spiritului tău îndrăzneț.



Horoscop pentru femeia din Leu

Fără să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru, persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. În plan personal învață să te apreciezi mai mult. Ești mult prea exigentă cu propria persoană și așteptările pe care le ai de la tine te vor îndepărta de adevăratele obiective.Evită cu orice preț să stai cu mâinile-n sân în această săptămână. Ți se va deschide o cale de ascensiune în domeniul sentimental. Într-adevăr, începi un nou ciclu, care îți va permite să îți reînnoiești relația. Vei avea multe oportunități de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou început pentru un drum lung plin de iubire.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Săptămâna aceasta ai mari șanse de a-ți seduce partenerul.Reușești să înlături greutatea vinovăției greșelilor comise în trecut și să te concentrezi pe prezent. Tine ferm cârma iubirii, depinde doar de tine cum evoluează aceasta. Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Atitudinea familiei față de reușitele tale profesionale îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ideea de echilibru interior a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele „ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.Situația ta amoroasă se va stabiliza și vei reuși să te bucuri mai mult de dragoste în această săptămână. Fie că ești singură sau nu, ești mai hotărât/ă ca oricând să profiți de iubirea celor din jur. Nimic nu stă în calea fericirii tale, deoarece ai un optimism extraordinar.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care te așteptai. În următoarele zile te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi „gratuit” insulte și ai tendința să fii agresivă cu toți cei care încearcă să afle ce se întâmplă cu tine. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas. Spontaneitatea ta revine în forță și te conduce pe cărările plăcerii intense.Setea ta de viață este din nou prezentă în viața ta amoroasă. Pentru mulți nativi, un nou început va fi posibil la jumătatea săptămânii. Oricare ar fi situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi semne de afecțiune. Nu îți asuma responsabilități noi înainte de a te gândi la toate!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

În acest început de săptămână este posibil să te simți tot mai provocată să îți depășești limitele. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care încerci să le autolimitezi. Viața de familie armonioasă este singura constantă din viața ta și singura care contează cu adevărat.Comportamentul tău va atrage tot mai mult se.ul opus în această săptămână.Dacă până acum ți-ai făcut planuri, acum este momentul să acționezi. Dacă ești implicat/ă de multă vreme într-o relație, cel mai probabil vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna evidentă, așa că vorbește deschis cu partenerul/a de viață!





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.Indiferent de situația ta actuală, dacă ești singur/ă sau nu, astrele îți recomandă să-ți lași capacitatea de a asculta să acționeze, deoarece va fi un factor puternic de noroc în dragoste.Cu toate acestea, fii atent/ă să nu uiți să ții cont și de dorințele tale, de cele mai importante nevoie ale tale, pentru că vei avea tendința de a te pune pe ultimul loc.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la final un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Indiferent de situația ta actuală, nu te vei mulțumi cu locul doi. Paradoxal, în această săptămână vei mai des înconjurată de rude decât de obicei. Cu toate acestea, va fi resimțită nevoia de ceva nou în cuplu și nu îți e de ajuns ca alte persoane să îți ofere atenție. Dacă ești singur/ă, mediul virtual nu este favorizat. Renunța la site-urile de întâlniri, fă un pas înapoi și revino la lumea reală.





Horoscop pentru femeia din Pești

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere profesional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Momentele cu ei ne oferă stabilitate, armonie și echilibru. Săptămâna aceasta îți vei înțelege mai bine partenerul și te vei asigura că acesta este fericit. Se anunță un progres uimitor în viața ta amoroasă. Îți vei schimba instinctiv modul de a te comporta, iar acest lucru îți va schimba în bine relația. Dacă ești singur/ă, vei simți nevoia să ieși din rutină.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții