Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 7 decembrie 2021 | 07:20





Horoscop Special zilei de 8 decembrie 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021:

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021.Află ce au pregătit poziția planetelor pentru zodia ta în această zi, de la cei mai buni astrologi. Consultă horoscopul zilei de miercuri, 8 decembrie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Poate ca ultimele zile au fost mai agitate deci ai nevoie sa iti reevaluezi obiectivele vietii si sa vezi cum iti afecteaza actiunile viata dar si relatiile. Nativii zodiei Scorpion au probleme în relaţia de cuplu! Află horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii:Află ce au pregătit poziția planetelor pentru zodia ta în această zi, de la cei mai buni astrologi.






Horoscopul de Mâine 8 decembrie 2021

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei de miercuri, 8 decembrie 2021 oferă câteva descrieri generale. În relaţia de cuplu eşti destul de absent ai vrea să îţi aduni gândurile. De mult timp nu au existat aşa perioade în care îţi doreşti să reflectezi la unele lucruri. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.



Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti supărat că lucrurile nu pot evolua în direcţia visată deocamdată, dar nu sări la concluzii finale. Lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poţi spune că înţelegi exact situaţia, deci mai ai puţintică răbdare. Mai ai de trecut printr-un hop înainte de a primi ceea ce doreşti, ca atare nu-ţi pierde încrederea, speranţa că va fi bine. Acum, pe moment, eşti nervos şi nemulţumit că visul tău nu s-a împlinit, dar mai sunt încă unele aspecte care de-abia de acum urmează să apară şi să completeze tabloul general. Nu azi, dar mâine… poate?

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vindecă-ţi inima de emoţii negative, pentru că le-ai acumulat fără motiv. Chiar nu ai de ce să suferi: ţi-ai infestat singur inima cu trăiri negative care îţi fac rău, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totală. Iartă, uită, închide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi înapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui să mergi mai departe cu lecţia învăţată, fără să tot treci în revistă ce a fost mai neplăcut. Imaginează-ţi că tristeţea ta se duce pe o apă, la vale, şi în urmă rămâne un suflet eliberat de o povară nemeritată. Aruncă balastul peste bord şi zboară liber din nou!





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie. Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Trebuie să ceri informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o ai azi la dispoziţie, pentru că ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în faţa unui impas. Poate ştie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare încearcă să afli ce e mai bine pentru tine şi de la alţii. Poate intenţiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede că le ştie pe toate, dar îi poţi demonstra că se înşeală şi că îi înşeală şi pe alţii cu neştiinţa sa.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ar fi bine să te aşezi doar pe tine azi în prim plan şi să te ocupi mai mult de tine. Ai şi tu nevoie de ocrotire, de îngrijire, de înfrumuseţare, de aceea orice activitate în care acorzi prioritate corpului sau sufletului tău este binevenită. Că mergi la un concert sau citeşti o carte, că te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ţi le oferi cu îngăduinţă se vor vedea imediat şi se vor traduce prin bună dispoziţie, calm, tonus ridicat şi o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasă pe oricine altcineva la o parte şi adu-ţi aminte de propriile tale nevoi şi dorinţe.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai ajuns într-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza intervenţiei nedorite a unui inamic. Îşi bagă coada unde nu-i fierbe oala şi îţi strică ţie planurile. Nu te revolta inutil împotriva lui, pentru că exact asta aşteaptă el de la tine: să te irite. L-ai aţâţa şi mai tare, deci tratează cu răbdare această situaţie: se va retrage singur din această chestiune, când va vedea că-l ignori şi nu ţii cont de piedicile tale. Când va vedea că tu îţi vezi mai departe de treaba ta cu calm şi cu încredere în reuşită, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceală şi induferenţă la orice tentativă de a te apropie. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, schimbă direcţia dialogului către altcineva, deci ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care îţi seamănă: la fel de dornici de activitate, volubili şi cooperanţi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă: să te bucuri că ţi se acordă o şansă atât de bună şi să profiţi de ea, sau să fii mai circumspect şi să mai aştepţi detalii? O fire optimistă ca tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiţia îţi spune că mai stai, să nu spui hop până nu sari. Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învăţat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Lumea nu te înţelege deci să nu te mire că auzi în jurul tău şi judecăţi nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru că tu eşti cu câţiva paşi înaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta modernă, avangardistă originală. Mergi pe calea ta, nu te lăsa nici oprit din drum şi nici tras înapoi de cei cu păreri conservatoare. Într-o zi îţi vor da dreptate şi vor gândi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie să ai răbdare cu cei demodaţi, învechiţi sau fricoşi să mai încerce şi altceva, pentru că tu eşti liber să urci până unde vrei, dar cât mai sus!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare. Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu insista să termini repede ce ai început, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te străduieşti mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faci totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa acest ţel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încerci să-ţi depăşeşti limitele. Eşti om şi neputinţa poate fi atinsă la un moment dat.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Primeşti exact veştile de care aveai nevoie pentru a redresa o situaţie pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îţi vine să şi râzi, dar numai tu ştii cât de dificil ţi s-a părut cât timp ai fost direct implicat. Acum e o plăcere să discuţi despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate, Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greşeală, ci dimpotrivă, o lecţie bine înţeleasă şi o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo. Totul s-a clarificat şi eşti mulţumit că ai trecut prin asta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții