Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Ce viciu ai în funcție de zodie

Written By NIKE B. on marți, 18 ianuarie 2022 | 07:13



Horoscopul si ce viciu ai în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/


Unele vicii pot fi înnăscute, altele pot fi dobândite de-a lungul vieţii. De exemplu, caracterul violent poate fi înnăscut sau dobândit, din cauza societăţii în care trăim. Jocurile de noroc, patima băuturii, iubirea de arginţi, precum şi multe altele, sunt patimi dobândite, apărute în decursul vieţii. Vă prezentăm în continuare o serie de vicii pe care le are fiecare zodie în parte. Fiecare zodie este predispusă unui anumit viciu! Sigur că nu este o regulă, dar analizând la modul general există anumite vicii comune celor dintr-o anumită zodie. Astfel, dacă visezi la o familie fericită și un bărbat responsabil, ai grijă la Gemeni și Lei pentru că îți pot da bătăi de cap!







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii Berbec sunt dominaţi de dorinţa de a fi mereu conducătorii celor de lângă ei, fiind de părere că ei sunt singurele persoane care au întotdeauna dreptate. Le este greu să accepte sfaturile celor din jur. Alţi nativi sunt dominaţi de patima băuturii. De multe ori în viaţă riscă să rămână singuri din cauza egoismului pe care îl afişează.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt dominați de patima fumatului şi de dorinţa de a avea mulţi bani, lucru care le va întuneca gândirea. Din cauza fumatului, aceştia riscă să aibă probleme mari cu plămânii şi căile respiratorii. Când un nativ Taur ia o decizie sau ajunge la o concluzie, cei din jur ar trebui să renunțe să o dispute. Persoanele de acest gen pun mare preț pe loialitate și angajament, fapt ce îi face inflexibili și ostili când vine vorba de a accepta sugestiile altora.





Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt predispuși la dependență de țigări. De asemenea, nativii din această zodie sunt foarte pasionali și sunt predispușiu la dependența de s.x. Dacă ai o persoană foarte apropiată născută în această zodie, sigur ai observat că au tendința de a-i vorbi de rău pe cei din jur. Chiar dacă la prima vedere par a fi de încredere, au o fire duală și fiecare dintre ei are o parte ascunsă pe care nu o dezvăluie lumii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii au tendiția de a se refugia în mâncare. De asemenea, aceștia sunt predispuși la dependența de tutun,Când nativul Racul face o înțelegere, pare să țină de ea și să o respecte. Însă nu este legat de ea cu adevărat. Racii sunt genul de persoane ce împrumută ceva de la un prieten pentru că apoi să se atașeze de obiectul respectiv și să nu ți-l înapoieze.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cei născuți în zodia Leu sunt considerați printre cei mai vicioși din zodiac. Sunt predispuși la dependența de jocuri de noroc, dar și la cea de alcool. De asemenea, nici infidelitatea nu le este străină. le place să facă totul în exces.Cred ca nici macar nu mai este o surpriza faptul ca Leii sunt dependenti de ”laude de sine” – viciul care le coordoneaza viata si pentru care fac compromisuri sau chiar se comporta incorect. E viciul lor provenit dintr-o nevoie asidua de confirmare a calitatilor proprii, din echilibrul pe care il ofera aceasta forma de putere. Dorinta de a fi in centrul atentiei poate deveni pentru acesti nativi povara lor cotidiana.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

E greu de ales un viciu pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal pentru ca Fecioarele au tendinta naturala de a fi foarte disciplinate si foarte stapane pe propria viata. Ele au, spre deosebire de toate celelalte zodii, o doza incredibila de ceea ce numim ”stapanire de sine” sau autocontrol. Totusi, in rarele momente cand ies din schema lor prestabilita, Fecioarele tind sa iubeasca alcoolul pentru ca e asemenea unui afrodisiac care le ajuta sa viseze. Fumatul mai este printre viciile ”de baza”. La nivel alimentar, viciul cel mai mare este, fara doar si poate, iubirea pentru dulciuri.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In mod absolut, am putea spune ca Balantele se nasc cu viciul de a se juca cu norocul, propriul noroc, in viata, in general. Au in natura lor o predilectie catre ratarea norocului, uneori parca ducandu-se chititi spre aceasta forma de esec. De aceea, Balantele trebuie sa fie constiente si sa isi controleze pasii asa incat sa evite repetabilitatea acestui ”viciu” care la nivel practic se poate transforma cu usurinta in patima pentru jocurile de noroc care le poate lua, cu usurinta, mintile. De asemenea, mai ales femeile acestui semn zodical iubesc mancarea buna si sunt artiste desavarsite atunci cand gatesc. Dar ele trebuie sa se fereasca de tendinta de a manca prea multa mancare buna.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru ca centrul de greutate al zodiei Scorpion este activitatea s.xuala, atunci si viciul lui cel mai mare tine tot de s.x. Da, pasiunea s.xuala a Scorpionilor se poate transforma in dependenta lor suprema, in viciul lor care recurge la tot felul de trucuri bizare si care forteaza imaginatia, fantezia. Iar un Scorpion viciat va vrea mereu mai mult si mai mult…

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Despre Sagetatori se spune ca sunt cei mai viciosi din intreg zodiacul: ar incerca orice, oricand numai sa fie nou, sa fie special si din ce in ce mai mult. De fapt, problema principala a Sagetatorului este tendinta de a nu avea simtul masurii in tot ce face, lui nu-i plac jumatatile de masura, pe principiul ”totul sau nimic”. Acesta este, de fapt, viciul unui Sagetator: daca bea, bea pana isi atinge limitele (pe care nu le prea are), daca fumeaza o face fara discernamant, daca insala atunci insala.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nevoia unui statut social cat mai inalt poate deveni viciul cel mai primejdios al Capricornului, accentuand ca nu neaparat banii il fac sa-si piarda mintile, ci functia sau locul pe care il detine in societate. Atunci, nativul acestei zodii se vede nevoit sa incalce anumite principii, ceea ce, la un moment dat, ii face mai mult rau decat bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cand vine vorba de vicii, Varsatorii se aseamana foarte mult cu Gemenii prin prisma iubirii lor pentru tot ce e nou – o bautura noua, altfel de tigari chiar si cine stie ce substante noi… Varsatorii iubesc adrenalina si senzationalul, fiind cele doua coordonate care ii fac sa simta ca traiesc. Acest miraj al noului poate deveni extrem de periculos pentru nativii din Varsator, de aceea cu cat devin mai constienti de el, cu atat il pot controla mai bine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Natura mistica a acestui semn zodiacal ii creeaza cadrul perfect pentru desfasurarea celui mai mare viciu al sau – credinta in superstitii. Exista nativi ai acestei zodii care cheltuiesc averi mergand la ghicitoare sau pe obiecte ce le-ar putea aduce norocul. Toate din nevoia Pestilor de a afla ce se intampla cu ei, de a sti exact unde se situeaza pentru a nu fi pusi fata in fata cu neprevazutul care ii inspaimanta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții