Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Special Care este bărbatul vieții tale

Written By NIKE B. on marți, 18 ianuarie 2022 | 07:57



Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Căsnicia și viața de familie sunt lucrurile pe care și le-ar dori oricine, mai ales dacă este vorba despre cineva care apreciază din toată inima noțiunile cu adevărat importante ale vieții. Fiecare are propriul destin și propria cale prin care să își găsească sufletul pereche. Ca să fim sinceri, multe căsnicii funcționează pentru că cei doi parteneri au norocul de a fi compatibili din punct de vedere zodiacal. Cu siguranță ai avut parte de cel puțin un moment în care să te întrebi lângă cine îți este scris să îmbătrânești și cine va fi bărbatul vieții tale. Știm că nu putem afla răspunsul la aceste întrebări, dar putem măcar să îți dăm câteva indicii, cel puțin astrologic vorbind, pentru că astrele au întotdeauna mici secrete ascunse.


Poate că și tu te-ai gândit la un moment dat lângă cine îți este scris să îmbătrânești, cine și cum va arăta bărbatul lângă care îți vei petrece restul vieții. Ei bine, nimeni nu cunoaște acest răspuns, însă astrele îți dau indicii. Ele ne dezvăluie care va fi bărbatul alături de care vei îmbătrâni în funcție de semnul tău zodiacal. Crezi că este posibil?Care este bărbatul vieții tale în funcţie de zodie? Află lângă cine vei îmbătrâni. Te-ai gândit vreodată cum vei arăta sau unde vei fi la bătrânețe? Noi îți dezvăluim în rândurile de mai jos, în funcție de fiecare zodie în parte, în ce fel vor trece anii peste tine!








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești acel gen de femeie care nu stă pe gânduri și vrea să-și întemeieze o familie, atunci bărbatul ideal pentru tine este bărbatul leu. Dacă ești mai aventurieră și îți place să experimentezi și să exploreze, atunci cel ma potrivit pentru tine este bărbat săgetător.Acesta este perechea potrivită pentru tine, bărbatul cunoscut pentru spiritul său familist și iubitor. La celălalt pol, dacă îți place să escaladezi munți și să ai parte de tot felul de aventuri, atunci îți trebuie un Săgetător care să te completeze și care să trăiască alături de tine cele mai tari senzații.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Îți imaginezi o viață frumoasă și comodă în care să ai familia alături de tine? Atunci astrele îți prezic un Rac drept perechea ideală pentru tine. În cazul în care ai un spirit antreprenor și pui munca mai presus de orice, cu siguranță ai nevoie de un Capricorn. El va fi întotdeauna alături de tine și te va sprijini indiferent de greutățile prin care vei trece.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Toată lumea știe că îți place să te distrezi mai mult ca orice. Așa sunt Gemenii până la urmă și nimeni nu se poate descurca mai bine decât ei. În acest sens, îți trebuie un partener care să țină pasul cu tine, care să îți ofere momente frumoase în care să vorbiți, să vă deschideți și care să te țină departe de plictiseală. Săgetătorul este cel care te va fascina 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Da, el este cel ce îți va promite să te distreze de fiecare dată.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fiecare om mai trece prin perioade dificile în viață. Dacă ție ți se întâmplă să ai parte de momente neplăcute, înseamnă că ai nevoie de cineva care să te sprijine și să te înțeleagă. Bărbatul Fecioară se va dovedi a fi cel ideal în acest caz. În schimb, dacă te atrag bărbații arătoși, atunci acest lucru te va purta, cu siguranță, către Capricorn.

Leu (23 iulie - 22 august)

Se știe foarte bine faptul că Leii adoră să fie distrați. Așadar, dacă vrei să ai parte în fiecare seară de un spectacol, mărită-te neapărat cu un bărbat născut în zodia Gemeni. Îți place să ai lumea la picioare și să cucerești orice teritoriu? Berbecul va fi alături de tine și te va ajuta să îți îndeplinești orice scop.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai trecut prin foarte multe dificultăți în ultima vreme, așa că a sosit clipa să treci peste ele.Taurii sunt extrem de romantici și le vor fi alături la bine și la rău. Te poți baza cu încredere pe Taur. Pe lângă faptul că îți va oferi toată înțelegerea de care ai nevoie, va fi partenerul romantic ideal. Dacă ești orientată către carieră și vrei să dai lovitura în acest sens, atunci Capricornul este bărbatul de care ai nevoie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanța are nevoie să se simtă iubită, specială și, chiar dacă nu o recunoaște, îi place să fie dominată. Cea mai bună pereche pentru tine este cel care îți va oferi toate aceste lucruri, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă. Bărbatul Leu i se va potrivi de minune, mai ales că el este dispus să îi ofere orice persoanei iubite.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești Scorpion, atunci știi cât ești de secretoasă și misteroasă, uneori la modul obsesiv, intens. Ai nevoie de cineva care să înțeleagă această latură a ta și care să fie răbdător. Există cineva care să poată face acest lucru cu succes. Dacă bărbatul pe care tocmai l-ai refuzat este Fecioară, atunci ar trebui să te mai gândești în privința lui. Poate ratezi șansa vieții tale.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fără doar și poate că te potrivești cu un Vărsător. Este perechea ideală pentru tine și sunt șanse foarte mari ca voi să îmbătrâniți împreună. Te va înțelege oricând și va ști cum să te împace, atunci când ești supărată. Ascultă-ți inima și vei reuși să îți găsești foarte ușor dragostea vieții tale.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ești genul de femeie care vrea să cucerească lumea? Atunci trebuie să te căsătorești cu un Scorpion la fel de pasional ca tine. El se va dovedi a fi perechea perfectă pentru tine. Va fi tot timpul acolo când vei avea nevoie de ajutor și te poți baza pe el oricând. Până la urmă, asta ți-ai dorit dintotdeauna.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai senzația că nimeni nu te înțelege și că toți sunt împotriva ta? Poate că ai și tu partea ta de vină pentru acest lucru, dar te-ar ajuta să ai alături un suflet care să se lupte cu oricine pentru tine. În mod ciudat ți-ar trebui un partener care să fie tot Vărsător, potrivit astrelor. De asemenea, ai grijă să te ferești de Leu.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Din cauza zodiei, se pare că ești tot timpul cu capul în nori și ai senzația că lumea în care trăiești este, de fapt, o poveste care trebuie să aibă un final fericit. Ți-ar trebui cineva care să te aducă cu picioarele pe pământ atunci când pare că îți pierzi calea. Dacă nu ai găsit, încă, persoana potrivită înseamnă că nu era născut în zodia Rac să îți ofere o iubire necondiționată sau poate un alt nativ Pești alături de care să înoți prin valurile învolburate ale mării.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții