Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Tarot pentru Luna plina in Rac.

Written By NIKE B. on luni, 17 ianuarie 2022 | 08:32





Horoscopul special Luna plina in Pești 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Ziua de 18 ianuarie 2022, ne aduce o spectaculoasa si emotionala Luna plina in Rac. Este prima Luna plina a anului, denumita si Luna plina a Lupului, ce aduce promisiunea unor transformari, unor rezolutii creative, unor noi progrese.



Luna plina in Rac – semnificatii Luna plina in Rac aduce “temperaturi ridicate”. Nici nu e de mirare avand in vedere ca Racul este un semn foarte sensibil si emotional. Asteapta-te la explozii de sentimente. Este important sa fii sensibil fata de alte persoane, caci avem cu totii propriile slabiciuni. Este slabiciunea ta o persoana de sex feminine? Este slabiciunea ta cineva din familie? Nu te ingrijora! Poti primi mesajul ca orice problema ai fi avut in acest context, isi va gasi solutia cat de curand. Vei primi raspunsuri la intrebarile pe care ti le tot pui. Dar pentru asta, va trebui sa-ti infrunti insecuritatile. Fa acea miscare curajoasa inainte, fara sa te lasi dominate de temeri.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ramai fidel viziunii tale! Exista doua mesaje principale ale acestei carti, in functie de situatia care te caracterizeaza. Poate ca ai nevoie sa fii ferm intr-o anumita pozitie care respecta principiile tale de viata. Sau poate ca esti blocat intr-o anumita situatie si trebuie sa gasesti o cale de iesire. Indiferent care ar fi situatia ta, raspunsul este ca incapatanarea iti face bine. Pentru ca daca vrei cu adevarat ceva sau daca vrei sa iesi cu adevarat dintr-o situatie, perseverenta te ajuta. Nu renunta la ceea ce vrei. Ramai fidel viziunii tale! Pana la urma vei reusi! Semnificatii suplimentare: ai rabdare si credinta, cauta solutii, nu bate pasul pe loc, o relatie de serviciu sau pasionala va fi pusa la incercare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vreme de vindecare Acesta carte iti sugereaza ca trecutul este trecut si ca viitor luminos ti se va dezvalui. Totusi, inainte de a face primul pas asigura-te ca te-ai vindecat. Nu poti merge mai departe cand esti bucati si te prefaci ca totul este bine. Mai da-ti putin timp, analizeaza, linge-ti ranile. Aminteste-ti ca totul este posibil daca ai credinta. Este timpul sa te lasi ghidat de Univers si sa iti construiesti credinte si visuri pentru viitor. Semnificatii suplimentare: renunta la trecut. Ai nevoie de timp ca sa te vindeci. Gandeste-te cum ar fi o situatie daca toata lumea implicata ar avea ranile vindecate.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii E nevoie de ajustari Gandeste-te la tine ca la un vapor care a fost incarcat si incarcat, si incarcat, saptamani in sir. Nu-i de mirare ca nu mai plutesti la suprafata si ca te simti coplesit. Ti s-a depasit limita incarcaturii si e nevoie de cateva ajustari. Fii cinstit cu tine insuti si recunoaste cat de toxica este situatia in care te afli. Cartea aceasta vine sa-ti transmita mesajul ca poti obtine ceea ce-ti doresti daca schimbi ceva. Este vremea sa renunti la unele obiceiuri, oameni, solicitari, pentru a te elibera. Semnificatii suplimentare: nu te afli in echilibru si poti avea probleme. Ceva nou si incantator te asteapta. Ai incredere ca poti merge mai departe cu usurinta daca faci cateva schimbari.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac Ce va iesi din aceasta situatie? Sunt situatii in viata din care nu vei culege nimic bun, nu vei avea nimic de castigat, nu se va intampla nimic. Aceasta poate fi o veste buna sau poate fi o veste proasta, depinde cum te pozitionezi. Daca te ingrijorezi cu privinta la ceva din trecut, cartea iti transmite mesajul ca ce a fost a fost, nu are rost sa te mai stresezi. Daca te gandesti la un proiect viitor, de orice fel, inclusiv o relatie romantica noua, primesti mesajul ca este un moment prielnic sa-ti reajustezi asteptarile. Ai incredere in tine si in menirea ta divina. Semnificatii suplimentare: ceva bun te asteapta, crede in cee ace esti si in ceea ce ai cu adevarat nevoie, lasa-te pe mana divinitatii, iesi in natura, mediteaza, admira mediul inconjurator cu tot ce ofera el miraculos.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu O schimbare puternica Daca aveai nevoie de un semn ca visurile tale vor deveni realitate, atunci considera ca l-ai primit. Aceasta carte vine sa transmita mesajul ca energii puternice lucreaza pentru tine. Dar fii pregatit. Asta inseamna si o calatorie cu evenimente mai mult sau mai putin confortabile. Te asteapta o schimbare puternica. Tot ce se va intampla acum are un motiv pe care il vei aprecia mai tarziu. Un nou portal se deschide pentru tine si vei avea nevoie de curaj pentru a lasa trecutul in urma si pentru a merge mai departe. Semnificatii suplimentare: Da, de 1000 de ori da! Te indrepti spre scopul tau in viata. Indiferent ce se intampla acum, este spre binele tau suprem. Un moment de cotitura in viata ta!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara Angajamentul tau este testat Este posibil sa mai existe provocari pe drumul tau, dar sunt doar o metoda prin care Universul te pune la incercare. Te crezi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus ? Ai curajul sa infrunti obstacolele pentru ca visurile tale sa devina realitate? Cand crezi in ceva, acel ceva va deveni realitate pentru tine. Deci, crede in tine! Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebarea ta este “Da, dar nu acum!”. Esti la jumatatea drumului spre visul tau, mergi mai departe. Trebuie sa depui putin mai mult efort pentru a reusi. Cateodata trebuie doar sa-ti dai seama cat de mult iti doresti ceva. Trebuie sa te reconectezi cu ceva sau cu cineva.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanța Ai incredere in visurile tale Nu renunta. Situatia in care te afli are solutii si este destul de aproape de finalizarea ei. Asa cum spun clasicii “Totul va fi bine la final si daca nu e Ok, inseamna ca nu acesta este finalul!” Gandeste-te bine ce vrei. Daca nu poti face niciun pas inainte, petrece mai mult timp intrebandu-te si meditand la solutii. Fii deschis sa primesti informatii care sa te duca la urmatorul pas. Aceasta carte aduce mesajul ca orice s-ar intampla, exista un motiv intemeiat in spate. Nu iti pierde credinta ca visurile tale vor deveni realitate. Semnificatii suplimentare: doar pentru ca nu iti vezi visurile realizate acum, asta nu inseamna ca nu vor fi la un moment dat. Nu te uita inapoi, concentreaza-te pe mersul inainte. Fii rabdator. Cauta curajul de a merge mai departe.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul Esti foarte aproape Aceasta carte iti aduce mesajul ca situatia in care te afli sau despre care iti pui intrebari este foarte aproape sa-si gaseasca rezolvarea. Dar nu este vorba despre un final cu DA sau NU. Ci despre o reamintire a faptului ca mai ai nevoie de cateva ajustari. Fii sigur ca ceea ce iti doresti este autentic, ca nu este doar un moft. Semnificatii suplimentare: reanalizeaza-ti planurile. Ramai concentrate. Este o buna perioada pentru a incepe un nou proiect. Ai grija de sanatatea ta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător Un nou inceput Aceasta carte iti aduce raspunsul DA la orice te-ai intrebat. Mesajul Universului este ca esti binecuvantat cu un un nou inceput. Poate un drum mai bun decat cel pe care mergeai pana acum. Daca simteai ca stagnezi, ai oportunitatea de a incepe un nou ciclu. Este timpul sa cureti trecutul si sa renunti la ce e toxic pentru tine pentru a putea vedea mai clar drumul tau. Semnificatii suplimentare: vei incepe sa te simti mai plin de speranta in ceea ce priveste viitorul. Crede in visurile tale, dar lucreaza pentru ele. Lasa trecutul in spate.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul Energia te impinge de la spate Aceasta carte are mesaj pozitiv si iti indica faptul ca iti poti transforma visurile in realitate. Ai nevoie de energie ca sa-ti controlezi emotiile sis a mergi mai departe. Mediteaza, concentreaza-te pe ceea ce vrei si fa angajamente curajoase. Indiferent ce hotarasti, actioneaza si mergi pe drumul ales. Semnificatii suplimentare: situatia curenta are potential urias. Visurile tale pot deveni realitate. Ai nevoie de mai mult efort pentru a reusi, esti pregatit pentru asta? Reinnoieste-ti teluriloe si asigura-te ca esti angajat deplin. Mergi inainte.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul Ai curaj si fa prima miscare! Acum este momentul sa fii curajos, chiar arogant. Ia-ti viata in propriile maini si mergi inainte cu determinare si o buna organizare. Ai nevoie de aceste calitati pentru a te pozitiona intr-o zona favorabila. Mesajul te poate pune la incercare: cat de mult iti doresti acest lucru, cat de mult te ingrijoreaza situatia. Dar sugereaza sa fii mai putin pasiv si sa actionezi. Daca chiar iti doresti nu anume lucru, fa si ceva ca sa-l obtii. Construieste-ti destinul! Semnificatii suplimentare: fii curajos si urmeaza-ti inima, evita abandonul sau graba, actioneaza acum.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii Nu lasa trecutul sa te tina pe loc Indiferent de situatia prin care treci acum, indiferent de intrebarile pe care ti le pui, este posibil ca unele credinte din trecut sa fie piedica in drumul tau spre viitor. Te simti blocat? Aceasta carte este semnul ca ceva din trecut te sufoca, este chiar toxic, si iti trimite mesajul ca este timpul sa actionezi ca sa tai atasamentele. Fa acele schimbari care sa-ti aduca linistea si siguranta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții