Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop tarot săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 18 ianuarie 2022 | 08:36



Citește Horoscopul tarot săptămâna in curs

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.


Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Nouă de bâte, inversat

Această carte în starea sa inversată înseamnă că ești obligat să experimentezi un anumit conflict, care este totuși incomplet și este necesar și inevitabil să depășești obstacole din această săptămână și să faci ca acel conflict să fie rezolvat complet. Există lucruri care îți împiedică progresul și trebuie să le înfrunți direct dacă vrei să te eliberezi vreodată de toate neplăcerile care ți se întâmplă. Trebuie să acționezi acum și trebuie să poți să te apropii fără teamă de oricine sau orice este responsabil pentru obstacolele pe care ți le scoate în cale. Ai încredere, vei reuși.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Asul de cupe, inversat

Din punct de vedere astrologic, are sens să obții această carte, mai ales în starea sa inversată, deoarece aceasta este o săptămână formată din acțiuni rebele și gânduri conflictuale. Ești atât de aproape de obiectivul tău, și totuși săptămâna aceasta te duce înapoi cu un pas și asta nu pentru că nu faci ceea ce este necesar, ci pentru că nu ai șansa de a fi cel mai bun. Situația este aproape confuză, ca și cum cei din jurul tău își doresc ca tu să fii mediocru. Poate tu strălucești prea mult si alții sunt geloși pe strălucirea ta? Este foarte posibil.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Judecata

Aceasta este săptămâna în care te răzgândești, cum ar fi ce lucruri să faci, când și cum te gândești la momentul când să le faci. Ești pe cale să faci o întoarcere completă, o inversare a gândirii. Ești hotărât să schimbi ceva și nu te vei opri până nu este complet. Căile din trecut nu mai funcționează pentru tine și ai descoperit ce este necesar pentru a implementa schimbarea. Totul depinde de tine și vei fi determinat să realizezi acest lucru, toate în timpul săptămânii care urmează.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Șapte de cupe

Vei experimenta genul de săptămână în care nu îți poți ține gândurile într-un singur loc, ceea ce înseamnă că ești împrăștiat și „plecat în țara fanteziei”. Nu te poți angaja în nimic și nu ești pe cale să iei mare lucru în serios, și asta este în regulă pentru tine, având în vedere că nimic nu necesită prea mult din partea ta în timpul acestei săptămâni. Poți face ceea ce este necesar, dar nu mai mult. Ai nevoie de timp liber și ești bucuros să-l iei, după dorința ta, la timpul tău.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Cinci de spade, inversat

Nu este cea mai bună săptămână a ta de până acum, pentru că te vei simți obosit și abătut. Ceea ce se întâmplă este că îți este greu să faci față cerințelor de zi cu zi ale vieții și pur și simplu ești prea obosit pentru a-ți crea zâmbetul obișnuit. Simți că ai nevoie de o pauză într-un mod foarte disperat, dar nu poți să vezi una venind prea devreme. Săptămâna aceasta necesită doar răbdare de la tine și simți că se uzează puțin câte puțin. Ai răbdare și o să fie bine.

Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Justiția

În cele din urmă, îți parvine această carte. Justiția este o carte foarte bună, mai ales dacă ai așteptat un verdict sau o decizie carete privește pe tine, finanțele și statutul tău la locul de muncă. Se pare că vei fi lăudat pentru ceva ce ai făcut și vei fi felicitat și validat. Se va transforma asta în bani? Poate că da, poate că nu, dar vei primi afirmația că ai făcut ceea ce trebuie la momentul potrivit. Respectul abundă și vor abunda și celelalte, ai încredere.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Regina de monede, inversată

Așteaptă-te ca săptămâna aceasta să fie plină de neîncredere, deoarece descoperi că nu poți fi în prezența anumitor oameni fără să tresari sau să te tulbure. Nu există nimic pe care îl detești mai mult decât oamenii care te mint în față și vei avea șansa de a vedea asta în acțiune în timpul săptămânii care urmează. Simți că ai dat destul de la tine și acum este timpul să începi din nou să nu te mai reții și să te pui pe tine pe primul loc.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Șapte de bâte, inversat

Din când în când vii cu atât de multă încredere, încât chiar crezi că nimeni nu poate rezista farmecului tău. Săptămâna aceasta se dovedește diferită, iar rezultatele vor fi umilitoare și chiar foarte dezamăgitoare pentru tine. Vei fi văzut pentru cine ești și chemat pentru a da față în față cu aceasta. Să nu fi surprins dacă cineva pretinde că ești manipulator și orgolios. Se pare că nu toată lumea cumpără ceea ce vinzi săptămâna aceasta.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Regele de spade, inversat

Pregătește-te să spui ceva greșit la momentul nepotrivit și care se sfârșește prin a regreta tot ce a scăpat de acele buzele ale tale care vorbesc fără să gândească. Vei dovedi că numai gura este de tine, fără vreo acțiune din partea ta în această săptămână. Deși acest lucru poate părea imposibil, chiar și tu poți avea săptămâni în care nu produci nimic, iar aceasta este una dintre acele săptămâni. Păstrează discuțiile la minimum și ai putea scăpa de a deveni o dezamăgire pentru ceilalți și să rămâi pe o poziție totuși bună.


Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Opt de spade, inversat

Pentru că nu vei primi „undă verde” în această săptămână, planurile tale de lucru se vor opri brusc și asta te va deranja atât de tare, încât s-ar putea să devii enervat și enervant. Această carte inversată, nu promite altceva decât supărări și întârzieri. Este anti-cartea perfectă pentru un Capricorn, deoarece tot ceea ce îți dorești cu adevărat este ordinea și funcționalitatea. Așteaptă-te la haos și dezacord de la colegi la locul de muncă. Fii calm și răbdător.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Patru de bâte

Se pare că tu ești cel care scapă cu o săptămână cu adevărat minunată. Această carte este destul de minunată și te va face să îți trăiești viața așa cum îți dorești în pace, în armonie și, de asemenea, cu un plus de creativitate. Poți să te bucuri săptămâna aceasta și să analizezi și perioada care a trecut și să te bucuri și de succesul acțiunilor anterioare și de modul în care s-au desfășurat toate pentru tine în săptămâna trecută. Ai muncit din greu și poți să te bucuri de roadele muncii tale în această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Trei de monede, inversat

Săptămâna aceasta te găsește fără chef, nu vrei să faci o treabă bună cu nimic, vrei doar liniște. Dacă ai putea să pui totul pe pauză, ai face-o. Această carte reprezintă mediocritatea sau dorința ta de a ocoli toate responsabilitățile pe care le ai în prezent. Poate că este o simplă lene, poate că nu-ți mai pasă sau poate că pur și simplu te-ai săturat de unele lucruri. Ceea ce faci nu inspiră pasiune, așa că începe să te lase dezamăgit, te simți plictisit și dezinteresat de tot ce e în jurul tău. Fă-ți un bine și rezervă săptămâna doar pentru relaxare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții