Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop tarot zilnic 18 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on marți, 18 ianuarie 2022 | 08:24



Horoscopul tarot zilei de 18 ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Judecata Este vremea schimbarii si este posibil sa vezi primele efecte. Ceea ce se intampla astazi este doar inceputul si ai putea fi tentat sa privesti in urma peste cateva zile/saptamani, luni si sa realizezi ce proces transformational uluitor s-a petrecut. Face parte din natura vietii sa nu ramai la fel, sa cresti, sa evoluezi.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 3 de cupe Daca esti singur, poate fi vorba de aparitia in viata ta a unei persoane cu care sa-ti doresti sa construiesti ceva solid. O perioada in care creste dorinta de a imparti totul cu jumatatea ta, la bine si la greu, exact ca in juramintele sfinte.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 7 de spade (inversata) Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Daca iti apare inversata, ea iti aduce lumina sperantei. O enegie puternica, un plan nou miraculos, o noua ambitie iti deschide calea spre succes. Poti primi ajutor nesperat de la un mentor, un profesor, un prieten intelept.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Valetul de bate (inversata) Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, descoperirea, spiritul liber. Daca iti apare invesata, cartea iti trimite mesajul ca ar trebui sa fii mai responsabil. Atentie la cheltuieli, sa nu te indatorezi prea mult. Atentie la dorintele care costa prea mult sa le indeplinesti. E nevoie de mai multa profunzime in viata ta.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 3 de bate (inversata) Cartea simbolizeaza pregatirea, previziunea, actiunea, expansiunea. Daca iti apare inversata, ea atrage atentia asupra instabilitatii. Nu poti avea o baza solida, in orice activitate, daca abordezi totul cu superficialitate si chiar imaturitate. Ai nevoie de mai multa substanta.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 10 de cupe Cartea simbolizeaza fericirea domestica absoluta. Cea mai mare realizare a unei persoane poate fi familia in care domneste armonia perfecta. Cea mai inalta stare atinsa de cineva este iubirea profunda. Cartea este foarte pozitiva si are stransa legatura cu starea de bine dintr-o familie stabile, iubitoare si unita.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 9 de pentagrame Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Cei care au curaj sunt cei care se vor bucura de succes. Cei care actioneaza sunt cei care vor culege roadele muncii lor. Cartea aduce mesajul ca ceva ce ai sadit in trecut, o investitie, un proiect, va incepe sa dea roade cat de curand. Bucura-te de fructele muncii tale.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 2 de cupe (inversata) Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ceva nu merge. Doua energii sunt combinate gresit si nu genereaza ceea ce trebuie. Poate nu primesti respectul cuvenit dintr-un parteneriat si acest lucru te deranjeaza. Fa tot ce-ti sta in putere sa remediezi aceasta problema.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de pentagrame Se anunta un cadou, pur, fara eventuale “preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Luna Lucrurile merg bine, dar sunt sanse ca ceva sa te dezamageasca. Nu te lasa, insa, pacalit aparente. Fii mai obiectiv si mai pozitiv. Priveste situatie in profunzime. Fa lucrurile care iti plac.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Turnul Emotiile si instinctele functioneaza la cote maxime si iti pot distrage atentia de la lucrurile cele mai simple. Indiferent de dificultatile pe care le poti intalni pe parcursul zilei, nu sta sa le descosi pe toate partile. Sunt chestiuni minore care nu prea merita sa-ti bati capul cu ele.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Spanzuratul Toata lumea poate deveni victima prejudecatilor si a interpretarilor gresite. Nu lasa acest lucru sa te opreasca din actiunile tale. Nu renunta la ceea ce conteaza pentru tine. Da, poti fi dezamagit, dar nu te elibereaza de obligatia de a corecta situatia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții