Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop dragoste săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 18 ianuarie 2022 | 08:19



Horoscop dragoste săptămâna in curs.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Horoscop dragoste săptămânal in curs. Horoscop dragoste săptămânal 17 – 23 ianuarie 2022. Energiile astrale din această săptămână nu se întâlnesc foarte des, ca atare e cazul să profităm de acestea. Ajungem la niște concluzii care ne ajută să acționăm într-un mod mult mai benefic în sfera sentimentală. E indicat să avem răbdare în circumstanțele exterioare, iar relația cu propria persoană atinge noi straturi.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Săptămâna aceasta, influențele astrale oferă un aspect practic relațiilor, dar și dorințelor pe care le avem. Schimbăm perspectiva, avem o imagine de ansamblu și ne este mult mai ușor să luăm decizii. Micile provocări sau temeri sunt depășite fără mari eforturi și ne acordăm șansa de a ne bucura mai mult de pasiune și romantism.





Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Răbdarea este esențială în această săptămână. E bine să găsiți modalități de a vă gestiona stresul pentru a fi pregătiți pentru momentele în care pot apărea tensiuni. S-ar putea să simțiți că nostalgia începe să se dezvolte și e posibil să vă treziți că vă lipsește o anumită persoană sau chiar să vă întâlniți cu cineva din trecutul vostru. Emoțiile voastre se ridică la maxim în special la începutul săptămânii. Acest lucru poate indica un moment excelent pentru a vă elibera de energiile nedorite. Asigurați-vă că sunteți precauți în această perioadă. Viața voastră romantică va deveni mai vibrantă spre finalul săptămânii, iar dorințele voastre vor începe să se manifeste. Acesta este un moment ideal pentru a vizualiza schimbările pe care doriți să le faceți în relațiile voastre. Planificați o întâlnire cu persoana iubită în care să vă relatați rezoluțiile.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta se schimbă într-un ton mai intens pentru voi. Vi se deschid porțile pentru a descoperi mai profund scopul vostru în viață. Fiți atenți la semnele din Univers, fie coincidențe, chestiuni care se repetă sau vise interesante. E timpul să faceți o prioritate din plăcerile și valorile voastre. Acest lucru este valabil și pentru relațiile voastre. Asigurați-vă că vă înconjurați de persoane care se aliniază sistemului vostru de valori. Este o perioadă excelentă de a planifica ceva special cu persoana iubită sau o zi plină de activități care să vă trezească simțurile. Ar putea fi nevoie de puțină inspirație pentru ca lucrurile să decurgă exact așa cum vi le imaginați, dar nu e nimic ce nu știți să gestionați.





Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână, ideile și puterea voastră mentală sunt intense. Vor apărea provocări, ca atare asigurați-vă că vă faceți timp să fiți prezenți cu orice inspirație sau ghidare pe care o simți. Uneori, puteți eradica problemele prin pur entuziasm și optimism. Deși planurile voastre de acțiune pot fi predispuse la schimbări neregulate, o atitudine flexibilă este mai benefică decât ați putea crede. Spre mijlocul săptămânii este o perioadă grozavă pentru conversații lungi cu prietenii și familia. Încercați să nu vă angajați în nimic fără a avea un plan de evadare, deoarece veți avea nevoie de mai multă libertate în această săptămână. La începutul săptămânii energiile sunt favorabile pentru întâlniri, urmând ca mai apoi să aveți în vedere niște zile mai libere în acest sens pentru a evita să vă simțiți copleșiți. Sunteți mai conectați la latura voastră interioară în prima parte a săptămânii, ceea ce evidențiază o perioadă perfectă pentru a vă relaxa împreună cu o persoană specială și pentru a vă face cunoscute sentimentele.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cu Luna în Rac la începutul săptămânii, vă veți simți ca acasă în general. Este o perioadă ideală pentru a face o surpriză plăcută persoanei iubite în funcție de stilul vostru personal caracteristic. Chiar și momentele petrecute împreună în mediul de confort au un farmec aparte. Frustrările pot apărea spre mijlocul săptămânii, prin urmare e bine să eliberați orice tensiuni prin meditație sau orice alte activități preferați. Mai târziu, orice dramă relațională se va atenua. Influențele astrale vă îndeamnă să vă stabiliți limite mai bune, prevenind viitoarele certuri. Puteți depăși orice neînțelegeri printr-o comunicare clară. Încercați să vă scrieți gândurile și sentimentele înainte de a vorbi cu cineva important în această săptămână pentru a observa modul în care acestea pot fi interpretate și a face ajustări unde e cazul.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

În această săptămână s-ar putea să remarcați un aspect ascuns al personalității voastre. Folosiți această descoperire pentru a aduce lumină asupra acelei chestiuni și a recunoaște orice comportament nefavorabil. Fiți pregătiți în mod romantic pentru un sentiment de uniune supremă cu toate laturile voastre interioare și exterioare. Încercați să abordați orice tensiuni care apar în relația de cuplu sau legate de propria persoană prin activități care să vă reîmprospăteze fizic și emoțional. E posibil ca uneori cea mai buna variantă de a trece de anumite chestiuni incomode să fie de a ieși din zona de confort și de a experimenta lucruri noi. Asigurați-vă că acordați o atenție suplimentară oricăror aspecte neclare și evitați concluziile pripite, deoarece s-ar putea să observați că sunteți ușor distrași. Angajați-vă în conversații interesante și exprimați-vă ideile.




Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta, unele persoane s-ar putea să nu vă înțeleagă pe deplin sau să aibă o percepție total greșită față de voi deoarece e posibil să fiți considerați reci sau duri, chiar dacă intenționați să fiți de ajutor. Vorbiți cu ceilalți într-un mod în care să nu lăsați loc de interpretări, iar o soluție ar fi să evitați să comunicați prin mesaje. Spre finalul săptămânii lucrurile devin armonioase din nou în interacțiuni. Aceasta este o perioadă grozavă pentru cariera voastră, ca atare să nu vă simțiți incomozi dacă sfera romantică nu este în extaz fiindcă aveți de câștigat în alte arii ale vieții. Elaborați un plan al obiectivelor voastre și bucurați-vă de ceea ce sunteți pe cale să creați. Abundența este în drum spre voi. Până la sfârșitul săptămânii, veți fi mai conectați cu latura voastră creativă, așa că urmați-vă visurile și vedeți unde vă duc acestea.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta veți simțiți că vă aflați la locul potrivit la momentul potrivit. Farmecul vostru este neobișnuit de intens, mai ales că s-ar putea să constatați cum persoanele ideale de află pe lângă voi. Lucrurile încep să aibă mai mult sens pentru voi, ca atare fiți entuziasmați de toate posibilitățile abundenței din viața voastră. Exprimarea de sine poate fi mult mai plăcut acceptată de ceilalți. Este un moment bun pentru a vă răspândi conexiunile și a profita de clipele în care atenția este asupra voastră. Mențineți-vă eleganța, dar lăsați și o urmă de mister în urma voastră. În loc să urmați ideile altora, fiți originali.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregătiți-vă pentru o săptămână plină de răsturnări de situații, într-un mod favorabil. La începutul acesteia, vă veți simți foarte încrezători, dar și foarte sensibili. De asemenea, veți experimenta o oarecare claritate care implică laturile voastre ascunse. Abilitățile voastre care țin de intuiție și interpretarea mesajelor subliminale vor fi sporite și în această perioadă, iar meditația vă ajută să înțelegeți mai bine anumite chestiuni. E de preferat să alegeți cu înțelepciune persoanele cu care comunicați în sfera romantică, mai ales dacă aveți un impuls de a contacta un fost partener. Pe lângă toate acestea, veți simți o dorință pasională de a explora noi teritorii, motiv pentru care această perioadă este minunată pentru a vizita diverse locații care vă încântă simțurile. Abordați orice frustrare prin activități care să vă apropie mai mult de partener sau de propria persoană.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Aceasta este o perioadă plină de activități pentru voi, ca atare asigurați-vă că vă gestionați energia pentru a fi pregătiți de orice circumstanțe. Aveți o carismă naturală intensă, dar și o vibrație pătrunzătoare, prin urmate nu vă mirați dacă observați persoane care vă privesc diferit săptămâna aceasta. Acest lucru se poate manifesta în diverse moduri în interacțiunile cu ceilalți, iar dacă e vorba de persoana iubită, alegeți să vă canalizați energia în chestiuni favorabile vieții de cuplu. Dacă sunteți singuri, este o perioadă ideală de a cunoaște persoane noi. Dacă sunteți într-o relație, ați putea planifica o aventură distractivă pentru a vă aprofunda conexiunea cu partenerul vostru.





Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să aveți niște sentimente incomode în legătură cu dragostea și sfera financiară. Încercați, totuși, să nu vă faceți griji. Folosiți acest timp pentru a structura o rutină pe care vă puteți baza și care vă oferă o pace interioară. Orice schimbări care se manifestă în această săptămână, indiferent dacă inițial par inconfortabile, sunt niște etape care vă vor ajuta să mergeți într-o nouă direcție aliniată cu dorințele voastre. S-ar putea să fiți înclinați să exagerați puțin cu cheltuielile în relațiile voastre, așa că încercați să nu alegeți cele mai scumpe locații de întâlnire sau cadouri. Luați în considerare să ieșiți în natură împreună cu partenerul vostru. Spre finalul săptămânii, asigurați-vă că sunteți echilibrați, deoarece acesta ar putea fi un moment plin de surprize pentru voi. Faceți față oricăror complicații sau conversații aprinse cu o minte logică, care vă este oricum nativă.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aceasta este o săptămână excelentă pentru aprofundarea relației cu propria persoană și cu lucrurile care vă interesează. Ceilalți s-ar putea să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tendința voastră de a vă trece emoțiile prin filtrul rațiunii, ca atare încercați să nu provocați reacții nimănui pentru a evita neînțelegerile inutile. Dacă există persoane mai sensibile în viața voastră, e bine să aveți mai multă răbdare cu ele. Mintea voastră probabil va produce gânduri mai inventive și excentrice. Acest lucru vă ajută să-i determinați pe ceilalți să privească diverse aspecte dintr-o perspectivă nouă, aveți grijă doar să nu treceți de anumite limite. Aceasta este o săptămână grozavă pentru a vă planifica viitorul, dar în același timp e de preferat să fiți atenți la semnalele subliminale, în special ale persoanei iubite.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta e posibil să fiți persoana de care depinde armonia în grupul de prieteni sau în relația de cuplu. Permiteți ca latura voastră înțelegătoare să-și facă aparența în orice neînțelegeri. S-ar putea să observați că ceilalți reacționează într-un mod exagerat care nu le este favorabil, iar voi îi puteți ajuta să-și refacă echilibrul interior și să se exprime într-o manieră plăcută. Spre mijlocul săptămânii probabil veți avea mai multe experiențe spirituale sau niște conștientizări, ca atare asigurați-vă că sunteți prezenți în acele circumstanțe. Spre finalul săptămânii simțiți nevoia de mai mult răsfăț și e bine să aveți grijă de dorințele personale. Dacă sunteți într-o relație, este o perioadă excelentă pentru a petrece un timp de calitate mai special împreună cu persoana iubită.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții