Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 22 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 ianuarie 2022 | 08:30



Horoscopul tarot zilei de 22 ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 8 de bate

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.Pe plan profesional, Cartea de tarot 8 de bate inseamna ca intentiile, asteptarile si cateodata chiar temerile noastre, legate de problema aflata in discutie, vor avea loc sau vor interveni in cel mai scurt timp. Ea poate constitui astfel un indiciu, ca un proces evolutiv a inceput inca de multa vreme sau se accelereaza in mod neasteptat, aflandu-se in imediata apropiere a finalizarii sale, desi noi socoteam, acest lucru de domeniul viitorului indepartat. Cartea de tarot 8 de bate prezinta adesea succesul surprinzator.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Valetul de bate

Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, desoperirea, spiritul liber. Te bucuri de ceea ce faci. Iti plac lucrurile fine. Stilul tau de viata se anunta in acest moment unul plin de pasiune. Vrei sa te rasfeti si sa te distrezi cat poti de mult.Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Magicianul

Poate fi greu sa ramai concentrat in ceea ce faci, insa nu imposibil. Pastreaza-ti voia buna, nu te lasa descurajat indiferent cat iti va fi de greu. Daca te simti subevaluat si neapreciat, nu cobori nivelul muncii tale. La un moment dat cineva va avea ochi pentru tine. Timpul petrecut alaturi de copii si persoane tinere iti va da o stare de spirit mai buna si te va face sa vezi si alte perspective,in profesie cartea de tarot Magul arata ca putem sa luam initiativa, sa devenim constienti de puterea de influenta pe care-o avem si sa o aplicam pentru realizarea unui scop fix.In functie de directia in care ne canalizam aceasta energie putem obtine succese in domeniul econimic, sa obtinem anumite avansari profesional, sau sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile cum sunt examenele sau diverse proiecte profesionale. In calitate de sef ierarhic suntem in masura sa imbunatatim atmosfera de munca si sa ridicam succesul intregii activitati, gasind metode de a ne motiva subalternii. In cazul unor negocieri, proiecte, examene sau altor sarcini pe care pana acum le-am amanat mereu, intrucat ni se pareau prea dificile sau care din diverse alte motive ne produceau o stare de ingrijorare, a sosit momentul sa actionam. Acum aceste probleme pot fi solutionate cu succes.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Puterea

Poate fi distractiv sa iti asumi niste riscuri, insa nu prea multe, caci nu este o zi favorabila pentru astfel de jocuri. Te poti pune inutil in dificultate. Aminteste-ti raul vine in mai multe forme. Daca tot vrei sa iti arati muschii, de ce nu te duci la sala?!Cartea de tarot Puterea are o anumita inrudire cu cartea Magul (I). Intr-un mod asemanator, si aici, puterea neobisnuita se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare. Daca, in cazul Magului, marea putere de influenta isi are obarsia in concordanta armonioasa dintre fortele constiente si subconstiente, vitalitatea, curajul si pasiunea simbolizate de aceasta carte sunt expresia concilierii dintre omul civilizat si natura sa animalica. Cartea de tarot Puterea arata ca scopul urmarit nu poate consta in a ne ascunde pornirile instinctuale in spatele unei spoieli de virtute, ci dimpotriva, de a intampina deschis fortele arhaice, adeseori inspaimantatoare, care salasluiesc in noi, pentru a le imblanzi treptat prin acceptare plina de iubire si duhul blandetii. In acest mod ne vor sta la dispozitie nu numai aceste forte arhaice ci si toate rezervele de putere pe care, pana acum, le-am intrebuintat pentru reprimarea acestor instincte.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Nebunul

Cartea de tarot Nebunul reprezinta copilul din noi. Reprezinta un nou inceput precum si o fire deschisa fara prejudecati. Este expresia nepasarii, lipsei de griji bucurandu-se de viata si arata ca mergem inainte, plini de uimire si fara sa ne asteptam la ceva anume, intr-un nou domeniu de viata. Nebunul poate avea atat semnificatia unei firi copilaresti, naivitate, nestatornicie sau chiar prostie sau de perceptie inteleapta, modesta si respectuoasa, la care putem ajunge la capatul unor cautari adeseori indelungate si pline de dificultate. Cartea de tarot Nebunul poate personifica atat sugubatul, dar si pe unicul sfetnic cinstit de la curte, ca „Later ego" al regelui. In orice caz, el traieste in prezentul absolut, este expresie a firii deschise si spontaneitatii, gata oricand sa acumuleze noi experiente. Insa daca aceasta atitudine corespunde refuzului nostru de a ne maturiza vreodata sau reprezinta maturitatea intelepciunii si experientei de viata, poate fi deslusit numai in afara acestei carti.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 2 de spade

Esti pus in fata situatiei de a alege intre doua lucruri aparent opuse. De aceasta hotarare depinde cum va merge viata ta, de aceea nu este indicat sa lasi pe altii sa hotarasca in locul tau. Intra in miezul problemei si analizeaza ce ti se potriveste. Introspectia, concentrarea, alungarea demonilor interior sunt cheia unei alegeri corecte. Succes!Pe plan profesional Cartea de tarot 2 de Spade arata ca am ajuns intr-un punct, in care ne ciocnim de profunde indoieli privind modul de a proceda in continuare, dar totodata respingem cu vehementa sa ne incredem in intuitia noastra. Este adevarat ca indoiala metodica ne poate furniza in aceasta situate, cunostinte importante, dar daca vom refuza, pe o perioada mai indelungata, sa dam ascultare sentimentelor, nu vom reusi sa ajungem la atitudine fara echivoc, nu vom putea intreprinde vreo actiune convingatoare.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 8 de spade

O criza temporara din care exista o singura iesire: evadarea. Te-ai expus singur, te-ai legat, te-ai asuprit, ti-ai pus piedici. Acum este nevoie sa rupi lanturile cu care tu insuti te-ai legat. Cartea poate simboliza o renastere spirituala, o transformare. Iesi din “robia” pe care tot tut i-ai pricinuit-o.V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuie sa procedati pentru a va desface catusele interioare. Ceea ce preconizati va pretinde o renuntare, o limitare. Cumpaniti bine daca sunteti dispus sa acceptati acest lucru si daca este vorba doar de o perioada determinate de renuntare. In orice alt caz, este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra sau sa actionati pentru a va schimba neintarziat situatia actuala. In caz contrar, veti reprima o latura importanta a fiintei dumneavoastra.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 2 de cupe

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Este vremea sa dedici mai mult timp relatiei, sa te bucuri de prezenta celor dragi. Cand doua cupe se consuma impreuna, e mai multa veselie. Aura combinata a celor doi parteneri genereaza energie pozitiva, bucurie.Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 8 de cupe

O persoana din viata ta vrea sa se indeparteze. Calatoria lui ar putea sa nu fie permanenta. Poate fi nevoia unei redescoperiri, poate fi nevoia de a aduce mai multi bani. Poate fi nevoia de a acumula mai multa experienta. De asemenea, cartea poate simboliza faptul ca o persoana pe care ai crezut-o foarte importanta pentru tine se dovedeste a fi mai putin semnificativa decat credeai. Cartea mai ascunde si cateva elemente misterioase. Poate incerci sa faci ceva pe ascuns, sa nu afle multa lume. Sau poate cineva incearca sa-ti faca o surpriza.Dati-va seama de faptul ca trebuie sa porniti pe un drum propriu, chiar daca ceea ce lasati in urma inseamna foarte mult pentru dumneavoastra. Renuntati la vechiul dumneavoastra punct de vedere, dar fara a-1 inlocui imediat cu altul nou. Trebuie sa traiti o oarecare perioada de incertitudine, inainte ca o voce interioara sa va indrume spre noi orizonturi.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regina de cupe

Regina de cupe este o persoana spirituala, dornica merau sa ajute, mai ales cand cineva are probleme de ordin sentimental. Aceasta persoana poate fi mama, sotia, o buna prietena care este mereu acolo cand ai nevoie de o vorba buna.Ati manifestat o atitudine de asteptare calma, linistita, lasandu-va ghidat de sentimentele ce va incearca. Poate ca ati fost, totusi, excesiv de visator, lasandu-va inselat. Puneti-va de asemenea si intrebarea, in ce masura ati fost cinstit fata de dumneavoastra. Analizati problema cu intelegere si ingaduinta. Inarmati-va cu rabdare si ascultati cu luare aminte vocea dumneavoastra interioara. In interiorul sufietului dumneavoastra, stiti foarte bine ce trebuie sa faceti si spre ce va indreptati. Nu va lasati indus in eroare asupra acestui aspect.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător CAVALERUL DE BATE

Bogatia poate fi uneori folosita ca bastion pentru a te feri de oamenii pe care nu-i doresti in viata ta. Si, totusi, nu-i uita daca ai obligatii fata de ei. Poate te-au ajutat la un anumit moment al vietii si poate ca acest ajutor a dus la omul care esti astazi. Indiferent cati bani ai, nu uita niciodata de unde ai pornit. Fii recunoscatori celor care au pus cate o caramida la bazele abundentei tale financiare sau spirituale.Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Indragostitii

Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Indragostitii arata ca devenim constienti de capacitatile de care dispunem si ca realizam faptul ca vom reusi sa traim o experienta profunda, coplesitoare, numai daca ne vom impune in mod constient anumite limite si vom opta deschis, fara nici un fel de retineri, pentru alegerea odata facuta. Dezamagirea care se poate citi pe fete nu este o dovada a lipsei de „posibilitati adecvate", ci expresia unei vieti superficiale, caracterizata de jumatati de masura si dominata de insatisfactii, in care lipsesc curajul si voinja de a lua o decizie clara. Numai daca vom reusi sa fortam adoptarea unei decizii fara compromisuri, pe care apoi sa o sustinem cu toata fiinta, vom gasi calea spre o traire profunda si aducatoare de fericire.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții