Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop Urania săptămâna 10-16 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on luni, 10 ianuarie 2022 | 08:59



Horoscop Urania săptămâna 10-16 ianuarie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Horoscopul săptămânii 10 ianuarie – 16 ianuarie 2022 aduce multe momente importante în viața celor mai mulți nativi din zodiac. Se vor petrece schimbări notabile care vor influența mersul lucrurilor pentru câteva săptămâni. Depinde de fiecare nativ cum va alege să gestioneze oportunitățile care apar în cale. Astrele vor încerca să le fie și ele alături zodiilor pentru a putea lua o decizie corectă. Inca se simt efectele patrarului de Luna in Berbec care da destul de multa impulsivitate, mai ales cand Soarele este in Capricorn. De asemenea, legatura magica dintre Venus si Neptun aduce sensibilitate si sarm. Dupa cum legatura dintre puternicul Marte din Sagetator si visatorul Neptun aduce o vibratie usor confuza. DAR nimic nu se compara cu intrarea lui Mercur in retrograd. Miscarea va incepe vineri in Varsator si va continua in Capricorn. Te poti astepta la idei pozitive, dar si la intalniri cu vechi prieteni si asociati. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Iata o saptamana foarte incurajatoare pentru tine in care te vei bucura de roadele eforturilor depuse. In ultimele saptamani ai dedicat mult timp si energie ca sa evoluezi deci e cazul sa vezi si rezultate. Este valabil si pe planul muncii tale pentru ca sustinerea mediului tau de job te ajuta la progres cu eficienta si stabilitate. Daca apar unele dileme sau mici obstacole, nu fii dezamagit pentru ca sunt doar temporare. Priveste-le ca pe o oportunitate de a regandi ce vrei, unde vrei sa ajungi si daca nu cumva ai de modificat strategia.Horoscopul săptămânii 10 ianuarie – 16 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de o săptămână plină de provocări. Se pare că astrele ți-au rezervat multe lecții pe care le vei învăța oară în momentul în care vei renunța să te temi de viitor. Ai mai multă încredere în tine și organizează-te din timp pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, scrie Astrology.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Este o saptamana in care miscarile bruste si pripite nu iti sunt recomandate, chiar si doar de dragul schimbarii si progresului. Respira adanc si des si gestioneaza situatiile intr-un mod calm. Ai tendinta de a fi confuz din pricina acestor energii si iti e recomandat sa mai confirmi cu altii intentiile si planurile tale pentru mai bine. Nu te lasa nici purtat de tot felul de provocari exterioare ce nu iti apartin. Weekendul te va recompensa cu o viata sociala in crestere si cineva din cercul tau de prieteni te va face sa te simti fericit, in felul sau special de a se comporta cu tine.





Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

Saptamana aceasta cu a ei intensa energie iti va scoate la lumina aspectul tau social. Iti va placea sa te vezi cu oameni noi si sa va cunoasteti mai bine, sa fii parte din echipe si sa socializezi cu lume. Poti fi solicitat sa rezolvi aspecte de familie si vei avea succes. Pot aparea si unele obstacole la munca ce te fac sa te simti ciudat si incurcat dar cu putin efort le vei depasi. Zilele acestea iti solicita dedicare si efort. Este singurul mod de a te descurca cu orice, in conditiile in care ai un volum destul de mare de munca. Insa in final te vei bucura de satisfactie si recompensa.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

In aceasta saptamana ai ocazia sa exprimi, in sfarsit, toate acele lucruri care te-au sufocat in ultimul timp. Sentimente reprimate nu mai pot sta acolo si cauta puncte de eliberare, deci poate ca nu vei fi mereu corect in comentariile tale din cauza emotiilor, in special fata de oameni care nu sunt responsabili pentru presiunea ta. Fii prudent. Mentine ochii deschisi si simte oportunitatile care iti sunt prezentate de catre viata. Restructurari si schimbari sunt favorizate acum si asta te face sa vezi lucrurile din alt punct de vedere. Nu te misca totusi haotic si fara o gandire, lasandu-te purtat de furie. Nu spune vorbe pe care nu le mai poti lua inapoi. Fiecare izbucnire verbala a ta poate avea consecinte ireversibile in relatii. Nu detona bombe ci mai bine ocupa-te de tine si de ce simti tu.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Viata personala va fi evidentiata mai mult in aceasta saptamana si vei primi unele influente proaspete ce vor schimba aspecte din acest plan. Se anunta noi inceputuri desi sunt multe optiuni tu ai de cantarit bine ca sa vezi care din ele sunt cu adevarat pentru tine. Gandeste de doua ori inainte de a accepta orice schimbare. Sanatatea poate aduce unele mici provocari dar ele sunt doar reamintiri de la Univers ca in fiecare minut tu cresti, te transformi si nu ai nevoie sa te agati de trecut. Viata este despre a merge inainte si oricine sta pe loc agatat de trecut intra intr-o faza de regres ce se vede si pe corpul sau.





Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Saptamana aceasta pare ca doreste sa iti testeze puterile si nervii pentru ca este destul de solicitanta si ai nevoie sa iti activezi logica si autocontrolul spre a-ti mentine echilibrul. Nu lua decizii majore care pot cauza schimbari radicale in viata ta. Energiile te pot face sa simti ca nu gandesti destul de clar, deci evita sa fii nevoit sa accepti candva consecinte ale miscarilor de acum. Chiar in mediul de familie si munca ai nevoie sa fii prudent si sa stii exact ce vrei si cum sa exprimi asta spre a-i convinge pe altii despre opinia ta. Oamenii din jur sunt sceptici si iti pot cere mai mult decat de obicei.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

In aceasta saptamana te vei simti ca un super erou, ca si cum esti cel mai bun si cea mai buna si ca poti gestiona orice si acasa si la munca si in orice obligatie mai apare. Nu te pacali ca sa nu te epuizezi complet. Fii realist daca vrei sa reusesti pe termen lung ca sa iti dozezi eforturile asa cum trebuie. Evita exagerarile si iti vei asigura astfel un viitor calm, ceea ce e cel mai important acum. Agenda si programul iti vor fi aglomerate si ai nevoie de centrare, impamantare si clipe de refugiu personal ca sa nu ajungi sa te simti pierdut in propria viata.






Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Saptamana aceasta este una competitiva asa cum ii sta bine unui Leu sa aiba parte. In ciuda turbulentelor si tensiunilor sociale din mediul tau si a oamenilor care pot dori sa te faca sa te simti razbunator din pricina dispozitiei lor competitive, tu vei iesi din acestea daca nu iti pierzi cumpatul si nu participi la situatii ce nu iti apartin. Ai muncit mult pentru cine esti si nu e cazul sa pierzi nimic din cauza intereselor altora. Ramai calm si departe de belele ce iti pot face rau. Focuseaza-te doar pe ce ai tu de facut. Colaborarile nu sunt favorizate acum.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Trecutul iti bate la usa. Actiunile si deciziile din trecut iti fac o vizita ca sa incepi o cercetare si cautare interna si sa te gandesti daca ai luat cele mai bune decizii candva. Nu lasa tendinta de a te simti vinovat sa te copleseasca si supere. Tu stii ca la acel moment ai cantarit bine acele decizii bazandu-te pe datele pe care le aveai atunci. Daca acum e mai bine altfel, deschide-te si accepta schimbarile. Sociabilitatea ta creste si chiar te bucuri de asta. Oricum, nu analiza exagerat lucrurile si nu lua decizii care sa iti aduca schimbari mari. Oboseala corpului te poate prinde din urma din pricina ritmului intens zilnic, deci fa tot ce poti spre a-ti recapata puterea.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Saptamana aceasta intensa iti solicita prudenta, echilibru, focus si planificare impecabila. Acestea iti vor fi armele cele mai bune cu care vei elimina orice dificultate ce poate aparea. Daca iti activezi gandirea rationala si iti revizuiesti toate datele problemei inainte de a lua decizii importante, vei iesi cu bine din orice. Iti apare nevoia de a-ti desface aripile si sa zbori spre a descoperi noi orizonturi. In cariera, fa tot ce poti mai bine sa iti securizezi si stabilizezi pozitia.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

Atmosfera intensa a saptamanii actioneaza benefic pentru tine intrucat vei rezolva unele aspecte din trecut ce chiar trebuiau reprivire si clarificate dar te vei si focusa pe prioritati, facand un program solid. Fii atent sa nu te extenuezi inutil pentru ca nu poti face multe in acelasi timp si sa fii la fel de eficient peste tot. Mentine un ritm echilibrat ca sa eviti obstacole si sa fii totodata si puternic. Pot aparea unele preocupari financiare care sa iti monopolizeze discutiile cu familia si cei apropiati, insa apar si dezvoltari noi care vin sa clarifice acest peisaj.




Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Saptamana are provocarile sale, schimbarile si evenimentele pe care poate nu le asteptai si in fata carora e bine sa fii calm si rational, orice ar fi, pentru ca totul este spre binele tau. Pot aparea unele conflicte in discutii cu cei apropiati pentru ca atmosfera generala este una intensa si unii oameni pot reactiona mai puternic decat de obicei. Bucura-te de clipe linistite alaturi de cei dragi si evita sa clarifici fix acum aspecte din trecut, va fi timp destul pentru asta. Ramai calm. E cel mai important. Esti protejat, stii si singur sa te protejezi si ce va fi, va fi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții