Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Urania săptămâna 22 – 28 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 ianuarie 2022 | 09:17



Horoscop Urania săptămâna 22 – 28 ianuarie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 22 ianuarie, Berbecii se vor ocupa de chestiunile curente la locul de muncă, de organizarea unei activități practice. Etapă normală, fără provocări în plan organic. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, nativii vor trebui să fie mai flexibili, mai diplomați, mai dispuși să asculte și să dialogheze cu cineva care are interese și argumente contrare cu cele nutrite de ei. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și va traversa sectorul vieții publice, ipostazelor executive, funcțiilor, ridicării în rang sau succesului. Până pe 6 martie, această planetă nu va grăbi lucrurile; dimpotrivă, ea va introduce un fel de frânare, de încetinire utilă nativilor, pentru că-i va obliga să nu se mai grăbească, să analizeze atent, să observe și să tragă concluziile necesare. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, mecanisme astrale care nu le sunt străine celor născuți în zodia Berbecului, pentru că ele le vor sugera să observe atent reacțiile sau comportamentul celor cu care se intersectează pe chestiuni financiare sau materiale. În ziua de 26 ianuarie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. Moment bun pentru firea, de obicei, entuziastă și năvalnică a celor despre care vorbim acum, care se vor vedea nevoiți să recurgă la prudență și la discreție. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, informații destabilizatoare de la instituțiile statului (înștiințări, comunicate, avize). Atenție la corespondența care se poate rătăci sau pierde, împiedicându-i pe nativi să ia cunoștință în timp util de ceea ce trebuie să facă, până la o anumită dată, de unde și riscul de a rata un termen sau o ocazie.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

În ziua de 22 ianuarie, univers afectiv temperat în tendințe, dorințe și forme de manifestare a sentimentelor. Relațiile de prietenie vor fi marcate de amabilitate, de simpatie și de un spirit de dreptate sau de onestitate. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, Taurii nu vor intra în jocul destabilizator al veștilor, comentariilor, părerilor cu privire la viitorul instituției și al locului lor de muncă; asta nu înseamnă că vor fi liniștiți sau indiferenți, ci doar că nu vor avea o abordare alarmistă și insuficient motivată. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul ideilor fundamentale despre lume și viață, al aspirațiilor și al proiectelor profesionale majore. Marte va da rigoare, metodă și temeinicie oricărei abordări importante pentru prezentul și viitorul nativilor. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, posibilă neîncredere într-un partener sau în proiectul la care participă mai multe persoane. Taurii vor fi reticenți și deloc dispuși să se lanseze în promisiuni și angajamente. În ziua de 26 ianuarie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. Din această postură, el va permite reluarea discuțiilor, activităților sau proiectelor desfășurate cu câteva săptămâni în urmă, eliminând orice urmă de neseriozitate, amatorism sau neglijență față de detaliile nesemnificative. Moment al responsabilității și maturității în asumarea unor planuri și proiecte de viață sau de activitate. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, reacții subiective, negativism, ostilitate față de turnura pe care ar putea-o lua dialogurile sau inițiativele care vor pune în centrul atenției veniturile Taurilor.





Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 22 ianuarie, tulburare a activităților domestice, fragmentare a timpului alocat activităților familiale, nervozitate și instabilitate, preocupări divergente. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, atitudine înțeleaptă față de universul afectiv care ar putea fi pus la încercare de evenimentele personale sau profesionale, de mecanismul financiar dat brusc peste cap sau de ideile care revin insistent în prim-planul atenției lor, făcându-i să treacă în plan secundar felul în care se desfășoară viața lor sentimentală. Efort de atenuare a reacțiilor ostile și de păstrare a unor relații calde și calme. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul banilor și al avantajelor materiale obținute prin intermediul unor persoane binevoitoare sau al unor instituții care le pot oferi condiții favorabile dezvoltării și soluționării unei probleme majore pe care, cu propriile lor puteri, nu o pot duce la bun sfârșit (scutiri, reeșalonări de plăți, finanțări, sponsorizări, acordarea de gratuități), dar în condiții dificile și într-un cuantum sub nivelul așteptărilor. Lui i se va alătura, din 26 ianuarie, și Mercur, care va străbate zodia Capricornului, în mișcare retrogradă, până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. El va intensifica latura prudentă, logică, rațională, meticuloasă și responsabilă a felului în care Gemenii vor face estimări, vor formula cereri, vor accepta condițiile puse sau vor aborda o persoană ori un funcționar de stat. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, nemulțumiri și enervări trecătoare la locul de muncă. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, o persoană poate să exercite presiuni asupra unui nativ, să devină insistentă, exasperantă sau chiar abuzivă în dorința și pretențiile ei.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

În ziua de 22 ianuarie, preocupări legate de o informare corectă pe o temă de viață curentă, în relația cu o instituție a statului, abordări legitime ale unor probleme administrative. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, cei născuți în zodia Racului vor încerca să-și protejeze familia de stresul problemelor lor contractuale, procesuale, parteneriale prin discreție, neimplicare afectivă, restrângerea comentariilor la strictul necesar pe o temă ce poate genera îngrijorarea, tristețea, panica sau enervarea rudelor apropiate. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul relațiilor parteneriale, introducând constrângeri în atitudine și abordarea unei situații, termene fixe, rigoare în dialogurile pe care le vor purta cu reprezentanții unor instituții sau într-un cadru oficial (anchetă, proces). În plus, în acest sector va reveni, din 26 ianuarie, Mercur, care va străbate zodia Capricornului, respectiv această casă a VII-a, mai întâi în mișcare retrogradă, până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. Planeta Mercur va introduce o notă de rigoare, de seriozitate, de responsabilitate în afirmații, declarații și angajamente într-un cadru familial, de afaceri, de relații contractuale sau de colaborare. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, nu este exclusă o informație de natură administrativă, juridică, economică sau profesională în legătură cu locul de muncă și/sau cu salarizarea care îi va alarma sau îi va mobiliza pe nativi în ideea găsirii unei soluții cât mai puțin destabilizatoare și mai corecte în condițiile date. Atenție, întreaga săptămână, la ipostazele neobișnuite care se pot îndrepta spre sectorul câștigurilor bănești, al rezervelor financiare sau al bunurilor pe care ar trebui să le primească de la persoane și instituții.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

În ziua de 22 ianuarie, atitudine sănătoasă față de bani (câștiguri, cheltuieli, asumarea de riscuri, abordarea unor situații stringente). Între 23 și 25 ianuarie dimineața, disponibilitate spre schimb de idei, conversații, întâlniri limitate la un cadru agreabil, politicos, fără tensiuni, contradicții sau teme conflictuale, pe care, instinctiv, Leul le va evita. Posibil demers menit să atenueze o asperitate relațională între nativi și o persoană cunoscută din cercul lor de afini în plan social (vecini, tovarăși de călătorie/excursie), profesional (participanți la activități publice comune – ședințe, conferințe, sesiuni de comunicări, dezbateri publice) sau familial (frați/surori). În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul muncii, unde va instaura un regim special: volum mare de muncă, activitate solicitantă, efort susținut fizic și psihic, responsabilitate majoră, confruntare cu termene rigide de predare a unor lucrări, dar și al sănătății, unde va amplifica durerile articulare, crizele reumatice sau va provoca traumatisme osoase și intervenții chirurgicale (entorse, fracturi, luxații). Din 26 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. În această postură, Mercur va consolida rolul planetei Mercur prin influența pe care o va avea asupra gândirii, a logicii, a mentalității și a judecății Leilor. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, stări de nemulțumire nerostite față de cei din familie. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, momente de veselie, de entuziasm, chef de viață, bucurii în viața curentă. Atenție la o situație imprevizibilă, cu aer drastic, care va pune la încercare o relație partenerială.





Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 22 ianuarie, perioadă echilibrată, marcată de hărnicie, simț al datoriei, asumarea de obligații obositoare sau plicticoase. Abordare firească a provocărilor cotidiene, fără revoltă sau stres. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, situații care pot echilibra întrucâtva balanța veniturilor și a cheltuielilor, surprize modeste ca valoare financiară. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul vieții afective, alături de Venus, Pluton și Mercur. Casa a V-a a sentimentelor, a creativității și a relațiilor între părinți și copii va fi bogat aspectată, doar că toate aceste influxuri vor avea ca formă de exprimare sobrietatea, teama de a nu greși sau de a nu exagera, interiorizarea, seriozitatea, responsabilitatea, dar și determinarea sau profunzimea, ori de câte ori nativii își vor analiza gândurile, intențiile și emoțiile. Din 26 ianuarie, Mercur va străbate zodia Capricornului în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, timp în care nu va fi un aliat al efuziunilor sentimentale, ci al unei atitudini care caută adevărul, esența și stabilitatea afectivă. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, accente de ostilitate față de un subiect de discuție, de o persoană sau față de o ipostază care-i displace profund nativului. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, o stare de lucruri în casă sau în familie va crea stres, enervare și va pune problema unei intervenții (reparație, reglementare). Atenție la felul în care evoluează o situație bizară la locul de muncă, ce poate crea efecte imprevizibile în regimul stabilității profesionale a nativilor sau în contextul salarizării lor prin constrângeri, răstălmăcirea unor clauze contractuale sau prevederi legale (exagerare, abuz de putere, tentativă de intimidare).

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 22 ianuarie, context astral care nu va solicita fiziologia nativilor; în planul muncii, răbdare și detașare înțeleaptă față de fleacuri. Între 23 și 25 ianuarie dimineața se pot revela multiple calități personale: finețe a spiritului, delicatețe, inteligență, capacitate de a disocia între adevărat și exagerare, fire plăcută, atitudine demnă. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul relațiilor de familie și al treburilor domestice, dându-le puterea să se regrupeze în jurul temelor de viață casnică pe care le-au amânat din lipsă de entuziasm; acum, Balanțele vor găsi energia interioară pentru a le oferi o rezolvare. În schimb, când va fi vorba de relațiile între nativi și părinții acestora, lucrurile se vor complica pentru că aceștia nu vor mai fi la fel de îngăduitori ca până acum sau poate că, mânați de același spirit care îi mobiliza să facă ordine în casă, vor face ordine și în relațiile care nu funcționează corect. În ziua de 26 ianuarie, planeta Mercur va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie. Mercur va avea puterea să-i facă pe cei născuți în Balanță să tranșeze niște conflicte, să-și impună punctul de vedere, să lanseze soluții sau chiar avertismente pentru a opri alinturile și răsfățurile ori abuzul de încredere și șantajul sentimental al celor apropiați. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, Balanțele nu vor avea succes în tentativa lor de a-și reconfigura veniturile salariale; risc de pierdere a unor sume mici de bani din proasta evaluare a unor cumpărături sau din neatenția la hoții de buzunare. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, nativii nu trebuie să dea crezare informațiilor care nu vin din surse sigure.






Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 22 ianuarie, spirit de echipă, bună cooperare, inițiative corecte, relații oneste pe baza susținerii unui proiect de interes comun cu al apropiaților lor. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, nativii vor da dovadă de o mare putere de izolare de factorii de stres, de ignorare a solicitărilor care le mănâncă timpul și nu le oferă nici un beneficiu sau vreo satisfacție; de aceea, Scorpionii își vor dori să se cufunde în gândurile și preocupările importante în economia existenței lor. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa casa comunicării, unde va da peste Pluton și Venus, în tranzit prin acest sector; acestora li se va adăuga, din 26 ianuarie, și Mercur, care va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. În felul acesta, sectorul informațiilor, al veștilor, al achizițiilor de noi cunoștințe va fi susținut de mai multe planete care vor crea o tendință generală caracterizată prin efort de cunoaștere, bună memorizare, capacitate de analiză și sinteză, maturitate în gândire, profunzime și rigoare a programului de muncă și viață. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, Luna va traversa zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn multă sensibilitate și subtilitate, dar și o hipersensibilitate față de tot ceea ce privește familia din care provin și grija față de patrimoniul comun, sector în care pot apărea situații neprevăzute ce nu pot fi amânate sau delegate. Răstimp bun pentru elevii și studenții care trebuie să acumuleze un volum mare de informații într-un timp relativ scurt și pe care să le poată prezenta într-un mod exemplar. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, posibilă tentativă de a corecta o neregulă financiară, fiscală ori salarială.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 22 ianuarie, preocupări profesionale, organizare a timpului liber și a programului de muncă în mod eficient, activități practice (ordine în acte, documente, instrumente de lucru), consultări pe teme de muncă cu subalternii sau colaboratorii apropiați. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, univers interior străbătut de secvențe de viață care conțin un mesaj confuz sau provocator prin doza lor de necunoscut; efort de a înțelege substratul evenimentelor. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul banilor câștigați prin muncă și efort personal. Va urma o perioadă de efort, de mici sau, de la caz la caz, de mari sacrificii personale în favoarea unor activități profitabile prin plata care, la un moment dat, va fi onorată. În ziua de 26 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului și va străbate acest sector în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. Mercur le va da Săgetătorilor tăria interioară necesară în cazul unor negocieri dificile, a unei lupte pentru a-și susține drepturile lezate de hotărâri arbitrare, de încălcări ale legii ori ale prevederilor contractuale. Săgetătorii vor da replici adecvate, vor argumenta corect și nu se vor lăsa intimidați. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, stare de neliniște provocată de un eveniment petrecut la serviciu care-i va pune pe gânduri; informații destabilizatoare, presimțiri care nu le dau pace nativilor. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, Luna va străbate zodia Săgetătorului, se va afla în casa I a personalității acestor nativi și-i va susține prin influxuri pozitive, de natură să le sporească energia fizică, curajul și combativitatea și să le consolideze o atitudine fermă, în împrejurări complicate sau periculoase.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 22 ianuarie, preocupări concentrate pe soluțiile practice sau pe consecințele în plan financiar ale unor investiții în pregătirea școlară, universitară sau de perfecționare profesională (taxe pentru cursuri, dotarea cu instrumente de lucru necesare desfășurării unei activități la nivel competitiv). Între 23 și 25 ianuarie dimineața, răstimp caracterizat prin echilibru, tact, măsură și intervenții adecvate provocării sau inspirate, pentru a detensiona o relație de muncă sau instituțională complicată de împrejurări nefericite și de decizii nepotrivite. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa casa I a personalității acestor nativi, dându-le susținerea organică și mentală necesară: tărie de caracter, rezistență fizică și psihică remarcabilă, capacitate de a controla o situație conflictuală, de a face față împrejurărilor ostile sau defavorabile lor. Din 26 ianuarie, casa I se va îmbogăți și cu influența planetei Mercur care, în mersul ei retrograd, va reveni în zodia Capricornului, pe care o va părăsi definitiv pe 14 februarie, timp în care îi va face pe nativi să-și gestioneze corect capacitatea profesională, calitățile personale, să-și susțină proiectele prin argumentații credibile, să adopte o atitudine onestă în cazul unor dispute, să apeleze la logică și la rațiune și să dea dovadă de o bună stăpânire de sine. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, posibilă stare interioară tulburată de dialogul cu un prieten sau de un eveniment care va pune la încercare o relație sau va scoate la iveală carențele de caracter ale unui apropiat de-al nativului. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, instabilitate organică, fluctuații în fiziologia aparatului locomotor generate de o tulburare trecătoare a circulației sangvine sau a sistemului nervos periferic.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 22 ianuarie, preocupări curente de ordin material. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, Vărsătorii vor fi interesați de acele domenii ale cunoașterii care să le permită o lărgire a bagajului de cunoștințe, o aprofundare a studiilor pe care le urmează, o înțelegere corectă a evenimentelor și o abordare adecvată a realității în momente complexe și confuze. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa casa a XII-a a aspectelor de viață rămase neelucidate sau a domeniilor de viață și activitate care nu le sunt clare nativilor din varii motive. Marte îi va ambiționa pe unii să caute cauza unor întâmplări și motivația unor decizii. Din perspectiva sănătății însă, Marte în Capricorn le va pune nativilor sistemul osos la încercare și, dacă există deja instalată o sensibilitate, ea ar putea reveni în actualitate, ca suferință fizică sau ca acutizare a unor simptome care erau (destul de) ușor de controlat, până acum, cu medicație și prin terapie. În același sector, în ziua de 26 ianuarie, Mercur va reveni în zodia Capricornului, pe care o va străbate în mișcare retrogradă până pe 5 februarie și apoi, în mișcare directă, până pe 14 februarie, când va intra definitiv în Vărsător. Astfel, casa a XII-a va fi, în săptămânile următoare, marcată de prezența a patru planete care vor alimenta dorința nativilor de a elucida enigmele, de a alunga îndoiala, de a intra în posesia adevărului sau a explicației corecte, prin apel la raționamentele logice. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, ecou negativ asupra conștiinței Vărsătorilor a unor evenimente publice care îi vizează direct sau indirect. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, relația cu un prieten sau cu un grup de apropiați pare nesigură, oferă motive de îndoială sau se constituie chiar ca un avertisment pentru viitor.




Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

În ziua de 22 ianuarie, relații parteneriale oneste, limitate la gesturile, inițiativele sau la dialogul necesar susținerii unei cooperări. Între 23 și 25 ianuarie dimineața, nesiguranță cu privire la cea mai indicată soluție sau strategie ce ar trebui adoptată în cazul unei revendicări materiale, ridicării unei pretenții sau formulării unei cereri de ajutor material, adresate unei persoane sau unei instituții. În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și din această perspectivă, până pe 6 martie, nu va fi un netezitor al relațiilor de prietenie alterate de-a lungul ultimilor doi ani sau poate chiar mai mulți. Dimpotrivă, din această postură, el ar putea reaprinde vechile dispute, ar putea reanima focul supărării și al revoltei nativilor față de una sau mai multe persoane cu care, deși nu mai sunt în relații apropiate, nu au reușit să se despartă clar și explicit. După cum există posibilitatea ca alte noi relații de așa-zisă prietenie să se degradeze destul de repede, fără să fie nevoie de prea multă meditație pe această temă, ținând cont de evidența faptelor sau de afirmațiile fără echivoc. În acest sector, lucrurile se vor complica și radicaliza și prin revenirea planetei Mercur în Capricorn, în ziua de 26 ianuarie, care va introduce, până pe 14 februarie, un accent puternic de inflexibilitate în fața unor tentative de împăcare sau de „îndulcire” a situației. Peștii vor rămâne fideli principiilor lor, nu vor face concesii și nu vor accepta compromisuri. Între 25 ianuarie, după ora 5:35′, și dimineața zilei de 27 ianuarie, posibile dezamăgiri și deziluzii provocate de oameni, fapte și evenimente care încalcă niște norme morale, religioase, de conduită și de onoare. Între 27 ianuarie, după ora 9:35′, și 28 ianuarie, situații incerte, „alunecoase”, riscante pentru unii nativi în planul imaginii publice sau al autorității profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții