Zodiac chinezesc weekend 29-31 martie 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc weekend 29-31 martie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc z...

Horoscopul țigănesc pentru februarie 2022

Written By NIKE B. on joi, 27 ianuarie 2022 | 08:27



Horoscopul țigănesc pentru februarie 2022 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul țigănesc aduce multe surprize în viața nativilor, iar anul 2022 va fi unul cu foarte multe evenimente bune. Haideți să vedem împreună ce previziuni aduce horoscopul țigănesc!Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/


Luna iubirii vine cu o serie de lectii de viata pentru majoritatea zodiilor. Unele isi consolideaza relatiile, altele isi schimba locul de munca. Desi nu este foarte cunoscut, este un horoscop stravechi, ce isi are radacinile in Evul Mediu. Horoscopul tiganesc se bazeaza ca si cel European pe 12 semne/ simboluri, ce corespund unei anumite perioade de nastere. Spre deosebire de acesta, horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

Nativii acestei zodii vor avea parte numai de surprize din punct de vedere amoros. Vor avea parte de multe incercari din punct de vedere carieristic, insa vor trece cu bine.Vei face curățenie definitivă în lista ta de prieteni, însă nu e motiv de panică. Vor veni oameni noi în viața ta, oameni alături de care vei realiza lucruri frumoase.Conform horoscopului dvs. din februarie 2022, prietenii se dovedesc a fi binecuvântări deghizate. Cel mai bun moment pentru a cere o favoare este în perioada 12-13 februarie, când planetele vă adaugă o binecuvântare specială. S-ar putea să luați o decizie care vă va schimba calea actuală în viață. Cereți ajutorul celorlalți care au mai fost acolo. Veți simți o legătură strânsă cu grupuri de oameni cu care vă puteți identifica. Asociații dvs. de muncă sau alte afiliații de grup vor fi importante acum. Marte rămâne în mijlocul cerului, agitând puțin mediul de lucru. Evitați luptele pentru putere și chiar eventualele mișcări agresive ale celorlalți. Mustrat recent sau confruntat verbal de o figură de autoritate, căutați părerea altora. Căutați sfatul unei persoane mai în vârstă sau a unui tată care vă poate oferi răspunsuri care includ probleme de securitate. Acest lucru vă va ajuta să vă simţiţi mult mai confortabil cu situația actuală.

COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

Coroanele din zodiacul tiganesc vor incepe o noua relatie de iubire. Din punct de vedere profesional, lucrurile se mai indreapta. Pot obtine un job nou, mult mai bine platit fata de precedentul.Februarie aduce cu sine un ciclu de energie și entuziasm reînnoit. Poate doriți să adăugați un cristal la garderoba dvs. pentru a vă ajuta să adunaţi această minunată energie pentru a vă ajuta să creați proiecte care vă pot aduce beneficii în continuare. Puneți în buzunar un agat pentru a aduce norocul pe care îl meritați.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

Trăieșți cea mai frumoasă perioada a anului. La finalul lunii februarie te vei gândi să faci pasul cel mare alături de persoană care ti-a stat în ultima vreme aproape.Nativii acestei zodii vor avea parte de cateva incercari in Casa Dragostei. Lipsa comunicarii isi va puna amprenta asupra relatiei lor.Cu siguranță există un nou început pentru Gemeni. Vă vin în minte abilități creative, imagini frumoase, extrase din imaginația voastră activă, care vă mărește șansele de succes. Saturn poate întârzia lucrurile pentru moment, dar în timp poate îmbunătăți stilul vostru de viață. Există șanse mari să faceți o investiție sănătoasă acum, deși recompensa poate să nu fie imediată. Lucrurile se vor îmbunătăți constant luna viitoare și destul de repede. Faceți o excursie și vizitați împrejurimile, găsiți un loc unde puteți evada și vedeţi peisaje frumoase. Sunteți cel mai creativ acum, dar nu uitați să lăsați timp deoparte pentru a regândi câteva dintre obiectivele dvs. Poate că inima voastră tinde spre o aventură îndepărtată, care nu este evidentă sau disponibilă încă.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata din horoscopul tiganesc vor fi expusi criticilor de tot felul. Luna februarie le aduce in fata o serie de oportunitati de a se schimba in bine.Trebuie să te gândești serios la traiectoria ta profesională. Multe dintre deciziile pe care le ai de luat te au în vizor direct, dar îi poate afecta și pe cei din jur.27 februarie 2022 aduce înălțarea spirituală atât de necesară pe care o căutați. Un însoțitor bine educat poate face mult pentru a vă trezi comportamentul sumbru. Întâlnirile romantice pot fi găsite în grupuri de rugăciune sau mediere, precum și în proiecte creative. Această perioadă vă cere să priviți în întuneric și să începeți să studiați un tărâm complet nou al ființei. Lumea spiritelor dezvăluie informații speciale care vă vor ajuta să dezvoltați un plan. Nu mai fiţi atât de critic față de propria persoană. Puteți face atât de multe lucruri înainte de a le lăsa pe mâna altora să vă ajute. Horoscopul vă sfătuiește să faceți schimbări drastice în sănătatea dvs., precum și în mediul de lucru, acum este timpul.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Atentie la toate indicatoarele, chiar si la cele de care ai trecut deja – viata e plina de surprize!Luaţi-vă timp în ultimele 2 săptămâni ale lunii pentru dezvoltarea unei strategii financiare care vă va diversifica veniturile în opțiuni mai sigure. Este posibil ca finanțele să se schimbe și să fie necesar să vă strângeți fondurile rapid, astfel încât să puteți reinvesti în alte opțiuni. Începând cu data de 13, planetele fac posibile planurile pe care le apreciezi ca fiind de succes. O gamă largă de oportunități se vor prezenta acum. Este posibil să fi decis recent că drumul vostru în viață este unul care ar trebui să includă mai multe călătorii și studii superioare. Trebuie să cercetaţoi sinele prin studierea tărâmurilor superioare. Dacă petreceți o mare parte din timp și energie la locul de muncă vă poate determina să ignorați aceste zone și ar putea apărea o problemă de sănătate. Nu vă temeți, veți avea multă energie pentru a trece prin orice criză care se dezvoltă în timp ce Marte vizitează această zonă a graficului.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Nu aduce anul ce aduce luna februarie pentru tine! Va fi o lună magică, o lună în care ți se vor îndeplini o serie de vise.Nativii acestei zodii sunt pusi pe fapte mari in luna februarie, insa trebuie sa evite investitiile facute dupa ureche.În luna februarie este vorba despre sănătate și fitness. O nouă perspectivă asupra propriei dvs. stări fizice și emoționale este pe cale să se dezvolte. Cu efectul de lungă durată al lui Uranus care se opune Fecioarei, va trebui să fiţi deosebit de atenţi în privința gripei sau a altor contagiuni. Aceste riscuri se dublează în preajma oamenilor negativişti. Să îi evitați cu orice preț și eliminați acest tip de energie din mediul dvs. Romantismul vă face semne. Căutați compania celorlalți din comunitate care v-ar putea interesa. Acest lucru vă poate oferi un pic de distragere și entuziasm mult prea mult. Răspunsurile vă vin în vise sau presimțiri. Nu va fi greu să interpretaţi semnificația lor. Începerea unui nou regim de sănătate va fi pe primul loc pe lista lucrurilor de făcut. Soluțiile pot fi destul de evidente, dar unice. Pe 23, pornirile luminează puțin imaginea. O putere reînnoită poate fi găsită. Vă servește bine pentru a găsi răspunsurile prin alimente sau lichide pe care le ingerați. Evaluaţi modul în care vă afectează sănătatea emoțională fizică.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Nativii acestei zodii se vor afla intre ciocan si nicovala. Pe de o parte, vor fi nevoiti sa le faca pe plac parintilor, pe de alta parte vor trebui sa dea dovada de intelegere in ceea ce il priveste pe partenerul de viata. Se pot isca serioase conflicte intre parinti si persoana iubita.Nativii zodiei Cutit din horoscopul tiganesc vor avea parte de surprize placute din punct de vedere amoros. Vor cunoaste pe cineva special.Dacă aţi trecut printr-o schimbare recentă în carieră, Mercur și Soarele vin în ajutorul dvs, urmat de Venus la scurt timp. Un trio minunat se dezvoltă, promițând un moment perfect pentru activități de agrement. Vă puteți aștepta să aveți o Ziua Îndrăgostiților deosebit de fericită anul acesta. Luați-vă timp liber pentru a scăpa de toate pentru weekendul de vis.Intuiţia este acum la maximum. Luna aceasta vă aduce inspirație creativă. Ideile neobișnuite și inventive circulă cu ușurință, iar opţiunile sunt nelimitate. Acest lucru poate provoca ravagii în mediul dvs. de acasă, ceea ce vă poate determina să întreprindeți un proiect major de construcție sau o renovare.Influența binevoitoare a lui Jupiter vă găsește glorios optimist, dar îngăduitor.Aveţi grijă la kilogramele în plus, întrucât vor fi mai dificil de dat jos şi evtaţi să cheltuiți prea mulți bani.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit din horoscopul tiganesc vor avea parte de surprize placute din punct de vedere amoros. Vor cunoaste pe cineva special.Persoană iubita te va dezamăgi însă totul va fi trecător. Vei realiza la final că anumite gesturi le-a făcut cu un scop precis, tot pentru binele vostru.Data de 14 se dovedește a fi o zi foarte importantă pe care o veți prețui pentru totdeauna. Faceți planuri speciale pentru a fi atunci cu cineva special. Asigurați-vă că faceți ceva minunat pe 23. Prietenii se adună pe partea dvs. și aduc lumină situației actuale.Încercaţi să nu fiţi prea critic față de cei care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor voastre. Dați-vă seama că propriile lor puncte slabe au împiedicat acest lucru să se producă, nu ale voastre.S-ar putea să vedeți, de asemenea, că unele dintre obiectivele dvs. ajung la punctul culminant, oferind acum un motiv pentru sărbătoare.Bucurați-vă și solicitați ajutorul copiilor pentru a vă aduce în acel loc special în care vă conectați cu toate ființele vii.Eliberați-vă inhibițiile și căutați plăcerea pe care ați avut-o cândva în copilărie.Apa va avea o semnificație ridicată pentru dvs. acum și s-ar putea să călătoriți în zone cu apă.Împrejurările neașteptate îți aduc schimbări interesante care te vor ține ocupat luni de zile.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Vei avea parte de situații neașteptate pe care trebuie să le accepți, dar fii calmă, după aceea vor veni zile de liniște. În dragoste, gelozia continuă să te afecteze, iar asta ți-ar putea aduce probleme inutile. Lasă nesiguranțele, care sunt o durere de cap, relaxează-ți corpul și mintea… Sensibilitatea exagerată va fi principalul lor inamic în anul 2022.Mai mult ca niciodată, orice comentariu, vorbă și faptă vor face ca cei născuți sub semnul Toporului să se simtă acuzați și slabi în fața celorlați… Nu vor mai fi persoanele sigure pe ele însele care erau acum ceva vreme, ci vor fi neliniștite și cu foarte multe dubii legate de felul lor de a fi.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Acesti nativi se vor implica mai mult in problemele de familie. Trebuie sa dea dovada de buna intelegere si sa nu ii supere pe cei dragi.În februarie vor apărea persoane din trecut în viața ta, sub o altă formă, în contexte complet diferite. Trebuie să te gândești serios dacă vrei ca ele să te însoțească la drum.Controlați-vă furia deocamdată și nu reacționaţi prea mult. Aceasta include tot ceea ce s-ar putea să vă fi ofensat în ultimele săptămâni. Poate aduceți câteva bunătăți speciale la lucru pentru a le arăta altora sentimentele voastre și a cere iertare. Puteți avea încredere în instinctele voastre despre vecini sau frați. Lucrați pentru a comunica cu ei. Păstrați un jurnal pentru a vă ajuta în acea căutare a cunoașterii spirituale. Stelele aduc șanse mai mari de îmbunătățire a finanțelor. Urmează o diminuare a îngrijorărilor și a volumului de muncă. Este un moment bun pentru a cere o mărire sau avans. Alții sunt intrigați și fascinați de dvs. acum, găsind puține greșeli în sugestiile voastre.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Este o luna perfecta pentru CUPA care vor sa deschida o afacere. Pot da marea lovitura!Ai avut un an atât de greu și în luna februarie vei înțelege ce ți-au pus la cale cu adevărat astrele. Vei vedea că totul se îndreaptă înspre bine.Nu este o zi să nu primiţi o bucurie sau o oportunitate de a câștiga bani. Este posibil să aveți la dispoziție câteva surprize la sfârșitul acestei luni, când planetele vă vizitează casa de bani. Horoscopul lunar din februarie vă cere să luați măsuri de precauție la curenții de aer purtând un șal sau eșarfă în zilele reci. Evitați persoanele negative la locul de muncă. Mai ales cele care vă răpesc energia și bucuria vieții. S-ar putea să existe un prieten pe care să decideți să-l evitați acum, dar o reuniune este în plină desfășurare.Unele dintre obiectivele vieții dvs. pot fi examinate acum, dând loc unor obiective mai moderne realizabile. Păstrați o evidență a planurilor dvs. de viață într-un jurnal. S-ar putea să vi se pară foarte util în următoarele luni.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Nativii acestei zodii trebuie sa invete sa comunice mai mult, sa comunice mai clar, mai coerent.Jumătatea lunii februarie aduce o veste tristă pentru ține. Nu dispera, toate lucrurile rele se intâmpla pentru desavârsirea binelui.Luna aceasta aduce multe idei noi care sunt primite prin vise sau percepții care nu au fost concepute până acum. Ești pe cale să faci noi modificări care pot include propriul aspect și modul în care ceilalți vă percep. Nu faceşi schămbări drastice de înfățișare pe care să le regretaţi. Folosiți acest timp pentru a studia. Va veni o sumă suplimentară de bani sau o călătorie în jurul zilei de naștere. Apelurile telefonice și mesajele pot fi deosebit de semnificative acum.Stelele vă cer mai multă atenţie la stilul de viaţă şi alimentaţi.Asociații şi colegii pot avea un impact puternic asupra bunăstării dvs. Evitaţ-i pe cei care vă supără și încearcaţi să vă depărtaţi de lucrurile care au efecte negative asupra dvs.Data de 18 aduce un sentiment reînnoit al scopului și forța caracterului pentru a vă sprijini în eforturile voastre.Partenerii de viaţă trebuie să aibă prioritate acum, așa că va trebui să găsiți timp pentru a petrece cu ei.Deschideţi-vă mintea la noi alegeri de carieră. Posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere poate avea rezultate avantajoase. O șansă de a profita de alte investiții vă poate ușura sarcina.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții