Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

LUNA PLINA IN RAC–18 IANUARIE 2022

Written By NIKE B. on luni, 17 ianuarie 2022 | 08:00





Horoscopul special Luna Plină în Rac.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. In limbaj astrologic, Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre. Ne poate lumina si arata drumul cel bun. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri. Luna Plina lumineaza problemele care exista deja, care nu au fost rezolvate sau care au fost rezolvate dar in dezacord cu cerintele divine. In acelasi timp, o Luna Plina poate fi aducatoare de bonusuri substantiale daca le meritam. Zodia Rac are un ianuarie 2022 extrem de interesant din multe puncte de vedere. Cele mai multe surprize apar pe plan sentimental, încă din primele zile ale lunii. Luna Plină din Rac ne îndeamnă la mai mult curaj, dar și la atenție sporită în acțiunile noastre de zi cu zi. O serie de zodii au șansa de a se ridica de jos, cu condiția să nu exagereze cu anumite obiceiuri de care încă nu se pot desprinde.

Zodia Rac pășește cu dreptul în noul an, iar în luna ianuarie are parte de o serie de schimbări favorabile. Cei care născuți sub acest semn au ocazia să își întâlnească sufletul pereche în prima jumătate a lunii, dar asta nu e tot. Prima parte a lunii ianuarie 2022 vine cu bani și dragoste pentru Rac. Provocările vor fi uriașe pe plan amoros mai ales pentru Racii care sunt singuri, pentru cei care până acum au fugit de iubire. Cei care formează un cuplu ori sunt căsătoriți își vor consolida relația. Mulți nativi de apă și-ar putea reînnoi jurămintele în primele zile ale anului 2022.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna Plină în Rac stârnește îngrijorarea Berbecilor cu privire la viața lor profesională. Acești nativi vor depune eforturi pentru a-și păstra funcția sau chiar vor fi puși în situația de a-și asuma decizii controversate. Nu face pe eroul la locul de muncă și nu arăta cu degetul spre ceilalți pentru nereușitele tale. Apar situații tensionate pe care va trebui să le gestionezi cu răbdare și calm.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru Tauri, Luna Plină în Rac aduce dificultăți în sfera comunicării. Cei născuți în această zodie vor fi nevoiți să dea dovadă de foarte mult calm, răbdare și autocontrol, iar cei mai afectați vor fi cei cu vârsta cuprinsă între 56 și 59 de ani. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Profită de cheful și de energia zilei de 18 ianuarie și du la capăt proiectele care au stat într-un sertar.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii vor fi preocupați de tot ce ține de sfera materială în următoarea perioadă. Acest lucru se va întâmpla și pe fondul formării aspectului de Lună Plină în Rac, care va influența puternic cele două case ale avantajelor materiale. E pentru prima oară după mult timp în care ar fi bine să nu te poziționezi într-un conflict, chiar dacă ai cele mai nimerite sfaturi. Fii spectator.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cariera Racilor va fi influențată de Luna Plină formată în semnul lor zodiacal. Unii pot încheia un anumit ciclu de activitate, ceea ce le va permite să își îndrepte atenția către o altă zonă, să își descopere o nouă vocație.Rac: Nu ai motive de îngrijorare, însă astrele te sfătuiesc să nu mai visezi cu ochii deschiși. Poți să începi să faci lucruri pe care până acum doar le aveai trecute pe hârtie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii întâmpină probleme de sănătate, iar acest lucru se întâmplă și din cauza presiunii exercitate de Luna Plină în Rac din 18 ianuarie. Persoanele născute în această zodie trebuie să aibă grijă la alimentație. Stresul culinar al ultimelor zile nu va fi ușor de suportat pentru anumiți nativi. Leu: Ești în vizorul astrelor, însă de data asta e de bine. Primești un ajutor aproape divin și trebuie să profiți de oportunittea care apare în calea ta. Nu căuta nod în papură!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna Plină în Rac le determină pe Fecioare să analizeze cu mai mare atenție o relație care nu mai corespunde exigențelor lor. Vor uita de sentimente și emoții și vor lua o decizie radicală în plan afectiv.Fecioară: Nu te mai preocupa pentru ceilalți, câtă vreme observi că pe ei îi doare undeva de propriile lor necazuri. Fii puțin mai egoist.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În planul carierei, Balanțele se confruntă cu un blocaj, iar Luna Plină în Rac vine să accentueze acest aspect. Toată această situație delicată se poate prelungi până în luna iulie a acestui an, dar există și posibilitatea ca problemele să se mențină până la finalul anului.Balanță: Discuțiile aprinse se pot acutiza când ți-e lumea mai dragă. Pune piciorul în prag și nu mai lăsa pe nimeni să interpreteze ce faci după bunul lor plac.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o perioadă destul de complicată. Acești nativi se pot lovi de imposibilitatea de a se înscrie la un curs sau la un examen, probleme care vor fi generate, în special, de Luna Plină în Rac din 18 ianuarie. Scorpion: Nu pune răul în față. Încearcă să-ți păstrezi optimismul oricât de greu ți s-ar părea.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna Plină în Rac reprezintă un moment important pentru Săgetători. Acești nativi se vor concentra mai mult pe tot ce ține de zona financiară și vor încerca să identifice limitele și neajunsurile din această zonă.Săgetător: Trebuie să iei decizii împreună cu persoana iubită, așa că lasă-l și pe partenerul tău să-și spună punctul de vedere.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relațiile parteneriale ale Capricornilor pot avea de suferit din cauza Lunii Pline în Rac. Acestea nu se pot dezvolta, iar o afirmare este aproape imposibilă. Capricorn: Simți că ești epuizat, că nu mai poți face față tensiunilor. Poate că ai nevoie de o pauză, de o mică vacanță undeva.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce îi privește pe Vărsători, Luna Plină în Rac din 18 ianuarie poate afecta axa sănătății acestor nativi. Psihicul lor va avea de suferit și se pot dezvolta o serie de afecțiuni care nu vor ceda în fața unui tratament clasic.Vărsător: Nu sta pe gânduri foarte mult și pornește cu încredere la drum în planul tău profesional. 18 ianuarie aduce mulți bani.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii se confruntă cu o criză interioară din cauza Lunii Pline în Rac. Cei născuți în această zodie pot trece prin momente grele în care vor simți nevoia să se regăsească sau să se vindece după ce au trecut printr-o despărțire.Pești: Nu te mai simți descurajat văzând cum au evoluat lucrurile pe plan sentimental pentru tine. Este momentul să privești totul cu mai multă îngăduință.

Luna Plina in Rac ne reaminteste ca fiecare sfarsit aduce un nou inceput, la fel cum apa gaseste o cale de trecere la fel si noi putem gasi acuma o cale de a iesi dintr-un impas care ne afecteaza emotional, care ne afecteaza securitatea fizica si casnica. Este cel mai bun timp sa cerem indrumare divina, sa purificam sufletul nostru cu aceasta aghiasma astrala trimisa asupra noastra. Influenta majora a acestei lunatii este asupra celor nascuti in jurul datei de 18 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta, dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 28 Rac, Capricorn, Berbec, Balanta. Este un timp pentru iertare, comunicare pozitiva, veselie, sa uitam de rau si sa imbratisam binele. Cineva acolo sus ne iubesti iar noi trebuie sa raspundem tot prin iubire.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții